Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Μισόλογα και ψέματα "για μία χούφτα ευρώ"...

03.03.2009 ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους όποιους αθλητές του Χόκεϋ επί Πάγου, "πρώην" και "νυν" της Εθνικής Ομάδας, αν έχουν ποτέ συμμετάσχει στην ζωή τους σε προκριματικούς αγώνες για Ολυμπιακούς, ή έστω εάν έχουν λάβει ποτέ μέρος σε ολυμπιακή προετοιμασία, διότι αυτά που αναφέρει ο Χατζηαθανασίου στο παραπάνω έγγραφο, για μας τουλάχιστον, είναι πρωτάκουστα!
Επίσης θα σας παρακαλούσαμε να προσέξετε τις παραγράφους 2 και 3 στα "μέχρι σήμερα στοιχεία". "Ο αθλητής Μιχάλης Τσαγκρής μαζί με την παρτενέρ του" (όνομα δεν έχει η παρτενέρ; μήπως την λένε Jessica Crenshaw και εσκεμμένα δεν αναφέρεται το όνομά της;), αλλά και "το ζευγάρι μας με την Νίκη Γεωργιάδου" (Η Γεωργιάδου αποτελεί από μόνη της ζευγάρι; Και εδώ εσκεμμένα δεν αναφέρεται το όνομα του παρτενέρ Graham Hockley).
Τέλος οι αθλητές των ελκήθρων είχαν αποφασίσει από το 2006 να μην ξαναλάβουν μέρος σε ολυμπιακούς αγώνες, ενώ στο παραπάνω έγγραφο ο Χατζηαθανασίου παρουσιάζει το συγκεκριμένο άθλημα ως "ένα από τα πιο δυνατά όπλα" της Παγοδρομίας.

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/5/11 21:56

    Είμαι αθλητής του Χόκευ της Εθνικής Ομάδας... και η απάντηση είναι... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/11 00:38

    eise pseftis athlitis hockey,giati imoun stin eopag otan o proedros rotise ton kalyva an pistevei oti prepei na dokimasoun alla epidi itan polles meres ke taxidia i apantisi itan oxi,pios fteei lipon?pantos pigan to 1995 gia prokrimatika OA den thelan na pane an den pernan osa merokamata tha exanan...
    oso gia tin xionodromia pire 850000 sunolo ke mesa itan 350000 apo gga den ta xereis kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/5/11 01:33

    Ο Χατζηαθανασίου προκειμένου να πάρει λεφτά χρησιμοποιεί μόνο ψέματα. Το ξέρετε ότι 3 βδομάδες πριν φύγουν για Αφρική είχε στείλει επιστολή στην ΓΓΑ ζητώντας λεφτά και μέσα στην επιστολή ανάφερε το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε η Εθνική Ομάδα το 2010 και ότι πρέπει να πάει η ομάδα για να υπερασπιστεί το ασημένιο μετάλλιο;; Το ξέρετε ότι μαζί με την επιστολή αυτή είχε στείλει και φωτογραφία της Εθνικής 2010 (αυτή που είναι όλα τα παιδιά με τα μετάλλια και το κύπελλο και πανηγυρίζουν) και φωτογραφία του κυπέλλου και των μεταλλίων (αυτή που βρίσκεται αριστερά στην πρώτη σελίδα του www.icehockey.gr;;;) Θα σας στείλω την επιστολή πολύ σύντομα να δείτε τα ψέματα. Δηλαδή τα έδιωξε τα παιδιά, κατέστρεψε την ομάδα.... αλλά μία χαρά τους χρησιμοποίησε μήπως και πάρει λεφτά ο απατεώνας. Αυτός ακόμα και την κόρη του θα πούλαγε για λίγα Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή "ανώνυμε" ο απολογισμός της Χιονοδρομίας που αναρτήσαμε δεν είναι ο σωστός; Εσύ που τα ξέρεις καλύτερα... για στείλε μας σε παρακαλούμε το σωστό για να τον αναρτήσουμε.
    Εσύ μάλλον είσαι εκείνος που μπερδεύει τα γεγονότα και όχι οι αθλητές, σε ότι αφορά τους ολυμπιακούς και τα προκριματικά και το κύπελλο Ευρώπης (Championsleague) και τα προκριματικά, στα οποία η δική σου ομάδα "Ιπτάμενοι" αρνήθηκε να πάει, εφόσον οι αθλητές της είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα, και συν τοις άλλοις δεν μπορούν να λείπουν συνεχώς από τις δουλειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/5/11 09:54

    Αν εμείς είμαστε οι ψεύτες αθλητές χόκεϋ, τότε εσύ ποιος είσαι; Μήπως ο ψεύτης πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ.; Ρώτησες τον Καλύβα για Ολυμπιακούς ή για Κύπελλο Πρωταθλητριών με τους "Ιπτάμενους"; Εσύ τι λες; Εμείς να μην ήμασταν εκεί, την ώρα που μας ρώταγε ο "Πρόεδρος"; Δηλαδή όλοι μας ακούσαμε λάθος, ενώ μόνο εσύ ακούς σωστά, μόνο εσύ ξέρεις, μόνο εσύ καταλαβαίνεις, μόνο εσύ λες την αλήθεια και μόνο εσύ κατέχεις αυθεντικά έγγραφα, ενώ όλοι εμείς, ακόμα και τα υπουργεία, κατέχουμε τα πλαστά; Την γνώμη σου όμως για την συνέντευξή σου που αναρτήθηκε δεν μας την είπες! Μη μου πεις ότι δεν ήσουν εκεί, διότι εμείς ήμασταν! Απορώ πώς και δεν την έχεις χαρακτηρίσει ακόμα πλαστή! Όλο άρες, μάρες, κουκουνάρες γράφεις - τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου... και γίνεσαι αφάνταστα προβλέψιμος και κουραστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/5/11 11:21

    Τουλάχιστον με τον "κακό" τον Καλύβα κερδίσαμε και ένα μετάλλιο. Με σένα τι κερδίσαμε ακριβώς;; Α, ναι, να πω γιατί δεν πήγαν οι Ιπτάμενοι στο Continental Cup. Επειδή οι αθλητές των Ιπταμώνων δεν φέρανε τα φύλλα αγώνως εγκαίρως στην Ομοσπονδία.... και σε αυτό φταίνε οι αθλητές... ΠΑΠΑΡΑ.... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... εισαι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/5/11 11:24

    TO 1995 piges sta prokrimatika me tous Kanadous kai APOKLISTIKAME GIA 2 XRONIA! Na se rwtisw papara.... afou pires lefta gia ta prokrimatika.. kai o Kalyvas eipe Oxi (edw gelame), ta lefta pou pigan? Ta edwses pisw stin EOE? h ta efages? APATEWNA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/5/11 11:30

    Ο Καλύβας φταίει ΚΑΙ γι'αυτό;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/5/11 18:44

    Οι Έλληνες αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Βανκούβερ 2010 είναι οι:

    Βασίλης Δημητριάδης (Αλπικό Σκι)
    Στέφανος Τσιμικάλης (Αλπικό Σκι)
    Σοφία Ράλλη (Αλπικό Σκι)
    Λευτέρης Φάφαλης (Δρόμος Αντοχής)
    Μαρία Ντάνου (Δρόμος Αντοχής)
    Θανάσης Τσακίρης (Δίαθλο)
    Παναγιώτα Τσακίρη (Δίαθλο)

    Παγοδρομίες;;;;;;;; ΚΑΝΕΝΑΣ;;;;;;

    Χατζηπαπάρα, κανέναν αθλητή δεν έστειλες στους Ολυμπιακούς;;;; Τι γίνανε οι Αμερικάνοι σου;;; Τι γίνανε οι αθληταράδες σου που έχεις χρυσώσει όλα αυτά τα χρόνια;;;; Που κάνουν προπόνηση σε υπερ-σύγχρονα παγοδρόμια τόσα χρόνια;;; Που έχει στείλει εκατομμύρια Ευρώ για να πληρώσουν ακόμα και τους χυμούς τους;;;

    Μην αναφέρεις τίποτα για τους αθλητές της Ομοσπονδίας που ζουν και προπονούνται στις σκατο-υποδομές της Ελλάδας γιατί κανείς δεν έχει την απαίτηση να πάνε Ολυμπιακούς ή προκριματικά Ολυμπιακών. Με τέτοιες υποδομές ΘΑΥΜΑ είναι η κάθε επιτυχία, είτε έρθει από το χόκευ είτε από το καλλιτεχνικό, ασχέτως αν εσύ τις μειώνεις και τις χλευάζεις και λες σε όλους…. «Σιγά, με 4 ομάδες όλοι θα κέρδιζαν μετάλλιο»…… Μάλλον λίγο πιο δύσκολο από ότι νόμιζες ε;;;; Έστειλες την ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, την επέλεξες ΕΣΥ …. Και τι έγινε;;;; ΕΓΙΝΕΣ ΡΟΜΠΑ… και αντί να παραιτηθείς, συνεχίζεις να μιλάς και συνεχίζεις να γράφεις στο μπλογκ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΥΜΕΝΕ;;;; ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ, να ασχοληθούν άνθρωποι που ξέρουν και πραγματικά ενδιαφέρονται. ΑΣΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/5/11 21:10

    Εγώ λέω ότι για όλα εν πρώτοις φταίει ο Καλύβας, μετά οι Αμερικάνοι και το ΝΑΤΟ.
    PEACEEEE!!!!!!!!!! From Sweden
    Μαρια Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/5/11 21:15

    kala kala....entaxei! gia diavaste edo http://greekhockey.blogspot.com/

    freska nea!!!!!filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/5/11 00:35

    Kala re Ανώνυμε 21:15 (Παπάρα).... είσαι βλάκας;;;;; Ποια δικαίωση ήρθε;;;; Είσαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ;;;;; Ότι είσαι αποτυχημένος το ξέραμε... ότι είσαι απατεώνας και λαμόγιο το ξέραμε.... τ'ότι είσαι ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.... εεεεε... τώρα το μάθαμε. Τι διαφορετικό είπαν τα παιδιά του μπλογκ;;;; 275.000 Ευρώ Έσοδα..... 275.000 Έξοδα. Και ρώτησαν... "πως γίνετε οι άλλες Ομοσπονδίες να μετέφεραν χρήματα στο 2011 από το 2010, ενώ εσύ τα έφαγες όλα. Ναι! Δικαίωση... όπως την δικαίωση που γεύτικες με τα τιμολόγια που τελικά αποδείχτηκε ότι είσαι κλέφτης, αρχι-απατεώνας, λαμόγιο του κερατά και αξίζεις να σου γίνει δήμευση της περιουσίας σου και να μπεις στη φυλακή με τους εγκληματίες και τους βιαστές. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/5/11 01:07

    nai siga anatrihiasame, kat' arhas OLOI xeroume oti epaneilimenos ekoves epitages apo do ki apo kei , oi athlites epairnan ta lefta kai sta edinan!!!!!!!!!! ou ha ha ha ha ha paparaaaaaa OLOI TO XEROUN AFTO epeita ta timologia pou paratheteis ta eheis peiraxei!!! KAI PROSEHE GIATI EHOUME epistoles kai eggrafa stin arhiki tous morfi kai pos ta eheis diamorfosei ek ton ysteron!!!!Giafto den mas sykothike oute triha apo tis paparies pou dimosieveis kai ntropi se sena kai sta tsirakia pou anevazete blog me to onoma greekhockey kai opoios to htypaei vgainei se mia akatanoiti ilithia selida me paparies kai psahnei na vrei pou einai to hockey!!!! KALA RE SEIS EISTE TELEIOS ANEGEFALOI kai ekthetete asystola ti hora!!!!! Manolis S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/5/11 10:10

    vre aninyme-eponime,pes mas pos apantas se sxolio pou den exei dimosiefti?[me tis 250000] den katalaveneis oti diarkos karfonese? alla tha exeis na diavazeis ekei pou tha pas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget