Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Θυμάται το διασυρμό της χώρας μόνο όταν ζητά λεφτά...

Money Docs
Από τα δύο παραπάνω έγγραφα, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι ο Χατζηαθανασίου συνηθίζει να θυμάται τον διασυρμό της χώρας μας, αλλά και το ότι χρειάζονται δήθεν 2-3 παγοδρόμια "Ολυμπιακών Διαστάσεων", μόνο όταν ζητά χρήματα ή άλλες "χάρες" από την πολιτεία.
Δεν θυμάται όμως το διασυρμό της χώρας όταν ο ίδιος παράνομα και αυθαίρετα αγκιστρώνεται με νύχια και με δόντια από τον Προεδρικό θώκο της Ε.Ο.ΠΑΓ., εδώ και δύο χρόνια, ούτε στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα του Καλλιτεχνικού Πατινάζ, όπου συνεχώς η χώρα μας βρίσκεται στους ουραγούς, αλλά ούτε και φέτος στη Ν. Αφρική με τα μοναδικά στα χρονικά της Ελληνικής Ιστορίας των Αθλημάτων των Παγοδρομιών αποτελέσματα, που μας έκαναν όλους να νιώσουμε εθνικά υπερήφανοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget