Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Αιτήθηκε χρήματα για Παγκόσμιο του Χόκεϋ στο οποίο δεν έλαβε ποτέ μέρος...

Αν είναι δυνατόν... ψέματα, ψέματα και πάλι ψέματα...
Από Φίλο Αναγνώστη27.02.2007 Money for World's

Στο παραπάνω έγγραφο ντοκουμέντο, ο Χατζηαθανασίου ζητάει χρήματα για το... Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϋ επί Πάγου στην Ιρλανδία που θα διεξαγόταν από 15 έως 23 Απριλίου 2007, δηλαδή ένα ακριβώς χρόνο πριν την άρση της απαγόρευσης της ελληνικής συμμετοχής στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα του Χόκεϋ επί Πάγου!
Με λίγα λόγια ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ... ΑΛΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ!
Το πράσινο φως για να ξαναπαίξει η Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο το πήρε το Σεπτέβρη του 2007, ενώ το έγγραφο αυτό εστάλη στις 27.02.2007...
Για να δανειστούμε και σχόλιο του "παντογνώστη ανώνυμου", από την ανάρτηση: "Μόλις μυριστεί χρήμα... θυμάται ότι έχει και αθλητές!": "Όταν κάνεις αίτημα προϋπολογισμού όπως έκανες και για την Γραμματεία πάντα προϋπολογίζεις το μεγαλύτερο δυνατό κόστος για να πάρεις το λιγότερο"!
Μήπως κ. "Ανώνυμε", και σε αυτή την περίπτωση δηλώνεις Παγκόσμια Πρωταθλήματα που δεν μπορείς να συμμετέχεις, για να πάρεις λεφτά; Για να δούμε τι δικαιολογία θα βρείτε ΚΑΙ γι'αυτό! Είναι αστείο που εκείνος και οι δικοί του αποκαλούν άλλους... άσχετους! Έλεος!

20 σχόλια:

  1. ILoveIceHockey7/5/11 11:48

    Τι άλλο πρέπει να δουν μερικοί για να πειστούν ότι ο παπαρας είναι απατεώνας και ευθύνεται ολοκληρωτικά για την καταστροφή των αθλημάτων του πάγου και φέτος συγκεκριμένα κατέστρεψε την Εθνική Ομάδα Ανδρών και ξεφτίλισε την πατρίδα μας στο εξωτερικό για να βάλει λεφτά στην τσέπη του; Τι άλλο πρέπει να δείτε ρε παιδιά; Είναι δυνατόν να τον υποστηρίζετε ακόμα; Πόσο αφελής είστε τελικά; Ξυπνήστε επιτέλους. Ξυπνήστε και γυρίστε του την πλάτη. Δεν βλέπετε ότι καταστρέφει τα αθλήματά μας για να βγάζει λεφτά;;; Γιατί έχετε τυφλωθεί τόσο πολύ;; Δηλαδή θεωρείτε ακόμα ότι ευθύνονται άλλοι και όχι ο παπάρας;;; Ξυπνήστε επιτέλους. Μόνο αν φύγει αυτός θα δουν τα αθλήματά μας άσπρη μέρα. Το γνωρίζω είναι δύσκολο για μερικούς επειδή σε την κατάσταση τώρα, μερικοί είστε Εθνική Ομάδα, άλλοι γίνατε υπάλληλοί του, άλλοι γίνατε οι μάγκες του παγοδρομίου του, άλλοι οι μάγκες του Ελληνικού Χόκεϋ. Ναι, είναι δύσκολο για μερικούς, αλλά πρέπει να βγάλετε τα κόμπλεξ από μέσα σας, να βγάλετε τις παρωπίδες και να σκεφτείτε τι είναι καλό για την επόμενη γενιά. Ξυπνήστε πριν είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/11 13:20

    Γιά να μη χανόμαστε με το Χατζη.....ρα. Λοιπόν σου έστειλα και μία απάντηση στο σχόλιό σου 2-3 άρθρα πιό πρίν , ξέρεις εκέι που μου τι λες. Επίσης όχι μόνο δεν ξυπνάνε από τον ύπνο τον βαθύ αλλά έχουν πέσει σε κωματώδη λίθαργο.Τώρα δε ο Χατζη.....ρας σκέφτεται πως θα αποχωρήσει και προσπαθεί να βρει τρόπους ποιούς θα χώσει τόσο βαθιά ώστε να μη μπορούν να βγούν!!!! Έτσι έχει βάλει στο σχέδιο την οικογένεια των Μαστριγιαννοπουλέων,....αλλά καλά θα πάθουν διότι , αντε πες κι ότι δεν ήξεραν (που τόσα χρόνια μη τι άλλο το ξέρει ο Μαστρογιαννόπουλος δεν το ξέρει, τι λαμόγιο είναι ο Π.......ρας?????) ..δεν ρώταγαν?????Όχι ,.για να μη λένε μετά ότι είμαστε κακοί άνθρωποι και δεν τους προειδοποιήσαμε. Ο έχων ώτα ακουέτω!!!!!Bocca Chatzivaillou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/5/11 09:56

    Έλειπα το ΣΚ και τώρα μπήκα να δω τις εξελίξεις. Πλέον δεν τίθεται κανένα θέμα. Αυτό το έγγραφο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα φυσικά, θεωρείτε μέγα-απατεωνιά. Να ζητάει χρήματα για ένα παγκόσμιο που δεν θα πηγαίναμε ποτέ λόγω απαγόρευσης συμμετοχής;; Φανταστείτε τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, με αθλητές στα χαρτιά που έχει στην Αμερική (ή γενικά τους αθλητές φάντασμα που έχει γραμμένους στους καταλόγους της Ομοσπονδίας). Εδώ έχει το θράσος να γράψει ότι η Ομοσπονδία του έχει 400 αθλητές. Φανταστείτε τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά όταν η ΓΓΑ έδινε παλιά επιχορηγήσεις σε σωματεία! (η ΕΟΠΑΓ δήλωνε ότι έχει 26 σωματεία!). Ακόμα και στο site της Παγκόσμιας Ομοσπονδία του αθλήματος (iih.com), λέει ψέματα (δεν θα έλεγε στη ΓΓΑ που δεν ασχολείται καθόλου με τα αθλήματα του πάγου;;):
    http://www.iihf.com/iihf-home/countries/greece.html

    Total Players:596
    Male Players:457
    Female Players:63
    Junior Players:76
    Total Referees:6
    Indoor Rinks:1
    Outdoor Rinks:2

    Τέλος πάντων, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε και ελπίζω ο Χατζη-παπάρας να μην τολμήσει να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί. Εγώ συμφωνώ με πολλούς φίλους που έχουν σχολιάσει στο μπλογκ. Πρέπει άμεσα να παραιτηθεί και να αφήσει τα αθλήματα να βρουν το δρόμο τους. Αυτός έχει πλέον τελειώσει, ας μην πάρει μαζί του στο πάτο και τα αθλήματα. Κάτι έχει μείνει, ας αφήσει άλλους να τα φτιάξουν και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/5/11 01:15

    ektos apo keratoulis eise ke asxetoulis ke pseftroulis,anonume eponime bloger.
    I gga den exei dosei lefta sta somateia tis eopag opote ite 26 ite 16 ite 56 pia simasia exei? I omada pios sas eipe oti itan timorimeni?rotiste ton texniko symboulo ke ton proin arxigo tis proin ethnikis na sas poun giati den pigan.ta noumera ton athliton ta esteile o texnikos symboulos stin IIHF otan o proedros itan ekei gia synedrio [ke min mou pite oti to xeri tou eftane stin Athina gia na grapsi sto computer pou den xerei ke na to steilei se 10 lepta,eleos i laspi] ke o idios texnikos symboulos to edose ston Adam otan irthe stin ellada.[anexartita oti tosi eine oi athlites pou tous idame stous agones ke tous ide ke o Adam otan irthe ke to egrapse sto report tou]
    To hockey tha zisi xoris esas pou to polemate vromika ke xeroume to giati.Alla den tha fate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/5/11 01:22

    kurie anonume 9-5 09-56 orea ta les na fygi.Exeis kamia protasi pios xerei ke mporei na kanei to deka tis ekato apo auta pou ginonte,exei dimami exo,xanei xrono ke xrima[giati min mou peis oti duo xronia pou i gga den dinei lefta zei apo to theo i eopag] ke tote na to doume.Mexri tora mono kakis piotitas laspi diavazoume........protaseis ke oxi laspi,giafto den sas pernei kaneis sta sivara ke anakukloneste metaxi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/5/11 11:29

    re ILoveIceHockey esi milas gia to komplex ton allon? Re poso diprosopos kai tipotenios eise re?!
    Anti na vgaineis mia me to onoma sou,mia me psevdonimo kai mia san anonimos stamata na grafeis giati katantises pleon geloios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/5/11 12:04

    Δεν είναι δυνατόν να διαβάζω αυτά που διαβάζω. Μην κολλάς στο δέντρο ρε παπάρα και τσιράκια του, κοιτάτε λίγο το δέντρο. Άκου εκεί... τι 26, τι 16, το 56.... πάτε καλά ρε ηλίθιοι; Μπορώ να έχω όσο σωματεία θέλω…. Ας πούμε ότι έχουμ 100, πιο πολλά και από το NHL. Πόσο ηλίθιοι είσαστε επιτέλους; Ακόμα τον στηρίζετε; Ακόμα του γλύφετε τα παπάρια. Ξεκολλήστε το στόμα σας λίγο και ανοίξτε τα μάτια σας! Το 2007 έπαιρνε λεφτά για τα σωματεία του. Τέλος. Είσαι ΑΡΧΙ-ΑΠΑΝΤΕΩΝΑΣ. Σταμάτα να λες ψέματα παπάρα. Όσον αφορά το 2007, ΟΧΙ η Εθνική ΔΕΝ αγωνιζόταν στα Παγκόσμια. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ. Δεν ήταν τιμωρημένη, αλλά δεν έπαιζε λόγο παγοδρομίου. ΤΕΛΟΣ.
    Έβαζε λεφτά από την τσέπη του; Ας μου δείξει με αποδείξεις ο παπάρας τα λεφτά που έχει βάλει, και εγώ θα σου βγάλω τις επιχορηγήσεις που πήρε από το κράτος για να τις πάρει πίσω. Το 2010 πήρε 275.000 Ευρώ! Ρε ηλίθιοι ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ακούτε για φοροφυγάδες, για απατεώνες, για κλέφτες της Ελληνικής κοινωνίας που έφερε την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια…. ΕΕΕΕ… ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ….. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ…..
    Παπάρα, είσαι ψεύτης, συκοφάντης και ΑΡΧΙ-ΑΠΑΝΤΕΩΝΑΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/5/11 12:21

    Η εθνική ομάδα δεν συμμετείχε στα παγκόσμια λόγο έλλειψης παγοδρομίου. Μας είχαν διώξει. Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο παπάρας όταν λέει "rotiste ton texniko symboulo ke ton proin arxigo tis proin ethnikis na sas poun giati den pigan". Πάλι πάει να ρίξει το φταίξιμο σε άλλους; Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πως γίνετε χωρίς παγοδρόμιο να μας δέχτηκαν και πάλι το 2008; Ποιος αρχισε τις ενέργειες; Χάρη σε ποιον παίζουμε σήμερα; Υπάρχουν μαιλς, να τα βγάλουμε παπάρα να δείξουμε τι έλεγε η IIHF για σένα το 2006? Έλα μόκο..... καραγκιό-απατεώνα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ILoveIceHockey10/5/11 13:41

    Δεν ξέρω ποιος νομίζετε οτι είμαι, αλλά εντάξει, σταματάω να σχολιάζω. Αυτό το χόκεϋ θέλετε, αυτό να έχετε. Γεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/5/11 14:32

    Egw pisteuw oti o paparas ypostirizei pleon mono ton eauto tou, alla an den einai etsi, mporw na rwtisw autous tous ligous: Diabazontas tin epistili auti kai to gegonos oti zitise lefta gia ena pagkosmio pou den tha estelne pote omada... Symfwneite me tin praktiki ayti? Mono auto to aplo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/5/11 17:00

    Αφού σας αρέσει να ανακυκλώνεστε μέσα στα δικά σας ψέμματα και λάσπη όσοι είμαστε και μέσα και έξω αλλά ξέρουμε τα γεγονότα, θα σας πούμε 2 πράγματα και θα πάψουμε να ασχολούμαστε μαζί σας όπως δεν ασχολείται κανείς μαζί σας, αλλά μόνο εσείς οι ίδιοι που παίζετε με τα ψευδώνυμα και τα ανώνυμα λες και δεν ξέρουμε ποιοι είστε!
    Δημοσιεύστε λοιπόν αποδεικτικά ότι τα Σωματεία της Ομοσπονδίας πήραν λεφτά.
    Διότι τα χαρτιά από την Γραμματεία λένε ότι ενέκριναν λεφτά που δεν τους έδωσαν ποτέ.
    Αλλά με τόσο μένος που τα γράφεις ανώνυμε του 1204 σήμερα, μου μυρίζεις σαν πρώην αρχηγός πρώην εθνικής ομάδας.
    Πές μας λοίπον, πως αφού το 2008 δεν υπήρχε παγοδρόμιο πως έπαιξε η ομάδα πριν δημιουργηθεί το παγοδρόμιο?
    μήπως το κατάφερε αυτός ο βλάκας ο Πρόεδρος με το πείσμα του?
    μήπως το 2007 αρνήθηκαν οι παίχτες να παίξουν γιατί δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι και τσάμπα ο βλάκας ο πρόεδρος έκανε έγγραφα και προσπάθειες για να τους βγάλει λεφτά να παίξουν?
    όσο το αν έχει βάλει λεφτά ο παπάρας και άσχετα αν κάποια έχει πάρει πίσω ή όχι ΕΒΑΛΕ κάτι που κανείς σας δεν κάνει.
    Και αν ήταν μάγκας και από τα 22.000 που ενέκρινε η γραμματεία για το 2010 βρήκε άλλα 200.000 και έβαλε και καμία 30.000 από την τσέπη του και λειτουργησε η Ομοσπονδία τότε σίγουρα είναι απατεώνας γιατί κλεβει τη δική του τσέπη και όχι του δημοσίου που δεν έδωσε λεφτά στην Ομοσπονδία.
    Απάντηση όμως ανώνυμε για το ποιος μπορεί να γίνει Πρόεδρος δεν μας έχεις δώσει ακόμα, μόνο λάσπη πετάς, και πρόσεξε μην ξυπνήσουν όλοι οι παίχτες και την έχετε βάψει άσχημα.
    όσο για το ποιος άρχισε τις ενέργειες, όσο και αν αυτοθαυμάζεται ο πρώην αρχηγός της πρώην Εθνικής, όλα τα χαρτιά δείχνουν ότι η επιτυχία αυτή ήταν προσωπική επιτυχία του Προέδρου που βρίζετε και αυτό ότι και να λέτε δεν αλλάζει.
    Καληνύχτα και όταν ξυπνήσετε κοιτάξτε μην ξυπνήσετε άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/5/11 19:37

    Re Paparaaa...Toso blakas eisai????Oloi kseroume ti egine kai epaikse h omada to 2008 gia prwth fora...Mono esu den thumasai..Oloi kseroume oti otan irthan apo tin iihf na suzitisete kai na doune pou briskomaste oloi kseroume poios eixe etoimasei ola ta xartia kai oloi kseroume esu ti akribws ekanes me tin grammatea sou...Kai auta den ta exoume mathei apo ton prwhn arxhgo alla apo dikous sou anthrwpous mesa stin omospondia...Gi;auto paparako boulwseto to min pou stin prwhn grammatea sou na dhmosieusei foto sou pou ton trws apo ton kwlo...Ola ta exoume paparako gi;ato moko!!!
    Kalhnuxta kai koita min ksupniseis kai ponas apo pisw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/5/11 19:49

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ???ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ???ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΟΟΟΛΛΛΛΟΥΥΥΣΣΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ...26 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΕΝΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ??ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΧΑΜΕ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΙΑ ΣΤΑΧΤΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ??ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ??ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ??ΕΘΝΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ???ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..ΠΟΥ ΤΣΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ,ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ...ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΟΥΩ..ΤΑ ΑΚΟΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩΠΕΡΑ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ATHENS ICE ACADEMY ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λασκαρίνα Μπούμπουλη10/5/11 19:50

    Για να δούμε... θα αντέξεις να μην ασχολείσαι με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σου, έστω και μια φορά; Και αφού βάζεις συνεχώς λεφτά από τη τσέπη σου τι κάθεσαι και δε φεύγεις; Αν όλα αυτά είναι ψέματα, εσύ γιατί δεν δημοσιοποιείς τα πραγματικά στοιχεία για να τα μάθει ο κόσμος και να αποστομώσεις κι αυτούς τους "αλήτες" του μπλοκ, που τα έβαλαν μαζί σου; Μόνο ένας εκθειάζει τον Χατζηαθανασίου... είσαι εσύ ο ίδιος. Αν κάποιος γράψει επώνυμα τον χλευάζεις, με ψευδώνυμο τον αποπαίρνεις, και ανώνυμα τον διασύρεις, ενώ εσύ γιατί συνεχώς γράφεις ανώνυμα και δεν γράφεις τ' ονοματάκι σου Χρηστάκη, φοβάσαι τις μηνυσούλες που θα σου κάνουν όλοι αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι (κατά τη γνώμη σου λίγοι, για δοκίμασε να δούμε, είναι όντως τόσοι λίγοι και αυτοί που φαντάζεσαι;)! Δεν βλέπεις κανέναν άλλο ικανό στη θέση του Προέδρου ε; Μόνο εσύ αξίζεις, και μετά από εσένα το χάος πιστεύεις ε; Αυτά γράφεις, κι αυτά διαβάζουν τόσο οι αντίπαλοί σου, όσο και η δικαιοσύνη και σ' έχουν πάρει στο ψηλό. Κυκλοφορούν μάλιστα φήμες ότι ενώ το αρχικό σου σχέδιο ήταν να σε διαδεχτεί η κόρη σου στην Προεδρία, τώρα αναζητάς το θύμα που θα πάρει τη θέση σου και είσαι έτοιμος να την κάνεις, αρκεί να σε αφήσουν ήσυχο και οι τράπεζες και η δικαιοσύνη. Δυστυχώς όμως για σένα, κανένας δεν θέλει να αναλάβει την θέση σου, δηλαδή να επωμιστεί τις παρανομίες και τα χρέη σου και συ να την σκαπουλάρεις. Ποιος λες να θέλει να αναλάβει μία ομοσπονδία, χωρίς σωματεία, χωρίς αθλητές, χωρίς εγκεκριμένους κανονισμούς, χωρίς διοίκηση, χωρίς τίποτ' απολύτως; Ποια τα εφόδια που θα δώσεις στην νέα Προεδρία; Σε πληροφορώ ότι κανείς δεν εποφθαλμιά την θέση σου, διότι είναι σαν να μας λες κατάμουτρα, ότι είμαστε τόσο ηλίθιοι, που θέλουμε να αναλάβουμε από μόνοι μας, να καθαρίσουμε τους στάβλους του Αυγεία και να βγάλουμε με γυμνά χέρια το φίδι από τη τρύπα! Όσων αφορά τα προσωπικά και επαγγελματικά μας σχέδια, ουδόλως επηρεάζονται από την δική σου Προεδρία στην ανύπαρκτή σου Ομοσπονδία. Είδαμε και το δικό σου μπλοκ πόσες αναρτήσεις ανέβασε, πόση θεαματικότητα έχει και πόσο έγκυρο είναι! Αντικατοπτρίζει εσένα και την ομοσπονδία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/5/11 00:04

    Φίλε loveicehockey τώρα είδα το σχόλιό σου της 7-5 ώρα 11-48 και έχω μία απορία πού και οι άλλοι χοκεύστες έχουν,πώς έβγαλε λεφτά ο πρόεδρος στέλνοντας την ομάδα που έστειλε και δεν θα έβγαζε αν έστελνε τους πρώην? ίδιος αριθμός αθλητών δεν πάει? εκτός αν πληρώθηκε απο τους παίκτες που πήγαν.Ξέρεις εσύ κάτι τέτοιο? η απλώς σαν απελπισμένος λασπολόγος πετάς παρόλες? Ξέρεις πολλές Ομοσπονδίες που επιβίωσαν όταν το κράτος απο τα 26 χρόνια λειτουργίας τις επιχορήγησε μόνο τα 11? Λές οτι έφαγε αλλά τι? Τα 2200000 που πήρε η ΕΟΠΑΓ απο το 2004-2011 στα 8 τελευταία χρόνια που τα 300000 τα έδωσε η ΓΓΑ σαν μέρος παλαιών χρεών στην ομοσπονδία και τα υπόλοιπα 1900000 /8 είναι περίπου 240000 το χρόνο και μέσα σε αυτά ήταν και μέρος εξόδων παγοδρομίου τι να καλύψουν? άλλες ομοσπονδίες παίρνουν 1-3 εκατ το χρόνο.Με αυτή την λογική................
    Σοβαρευτείτε γιατί σας πήραν στο ψιλό και στην ΕΟΕ που πήγε να δώσει τις ανωνυμες καταγγελίες η γκαστρωμένη γκόμενα του Β και στην ΓΓΑ που διαβάζοντας το σούπερ λεκτικό με βρισιές καταλαβαίνουν πολλά.......
    Ο ποιό ανίδεος ξέρει οτι κριτής δεν μπορεί να είναι μέλος ΔΣ πως λοιπόν θα έμπαινε η κόρη του?
    Και αλήτες και άσχετοι λοιπόν και θα μείνετε στην απέξω γιατί μόνο κακό θέλετε να κάνετε κομπλεξικοί πεινάλες και θα έπρεπε το μπλόκ να
    λέγεται -πλήρης διαφθορά- και οι ταχα σχολιαστές
    βοηθοί μπλόκερ η ταυτοπροσωπεία.
    Αν δεν σας ενδιαφέρει η Ομοσπονδία, κοιτάξτε να βρήτε δουλειά αντί να γράφεται κακίες και βλακείες για να μην κάνετε τον ταξιτζή,βοηθό ηλεκτρολόγου η ψάλτη και κυρίως τον αγνώμονα αλήτη......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/5/11 00:38

    ........συμφωνώ με τη Μπουμπουλίνα και συν τοις άλλοις είναι ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ...........χαχχχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/5/11 02:08

    Καλά ρε σκατο-απατεώνα-συκοφάντη-λαμόγιο. Πόσο άρρωστος είσαι τελικά;;; Τα ξέχασες όλα βλέπω έ; Ξέχασες όταν σου έγραφαν οι αθλητές της πρώην Εθνικής τις επιστολές που έστελνες στη συνέχεια στη παγκόσμια ομοσπονδία για να μας δεχτούν πίσω στα παγκόσμια ε; Ξέχασες όταν ήρθαν της IIHF για έλεγχο και βγήκατε για φαγητό στο ΠΡΗΤΑΝΝΕΙΟ στο Κεφαλάρι και εσύ τσιλιμπούρδηζες με την υπάλληλο της Ομοσπονδίας ενώ ο πρώην αρχηγός προσπαθούσε να σώσει το άθλημα μιλώντας με τους αρμόδιους και σε κλώτσαγε κάτω από το τραπέζι και σου έλεγε στα Ελληνικά για να μην καταλάβουν οι ξένοι: "Χρήστο... γινόμαστε ρόμπα, ασχολήσου λίγο με τους ξένους". Βλέπω ότι τα ξέχασες όλα ε;;; Ξέχασες όταν οι πρώην αθλητές και οι πρώην υπάλληλοι ξημεροβραδιάσανε στην Ομοσπονδία για να ετοιμάσουν τα παρακάτω, λίγες μέρες πριν έρθουν για τον έλεγχο:
    To prepare beforehand our trip we would like you to submit to the IIHF office by Monday 27th August the following documents and information:

    •List of senior and junior teams for the past three years detailing:
    o The names and information of the players
    o League Information
    o League standings
    o Game results
    o Playoffs results
    •List of all senior players registered for the past three years
    •List of games played by the National Team, with a information of all the players in each game
    •Details of your Development Program, including:
    o Coaching Education
    o Game Official Development
    o Learn to Play Program

    Επειδή εσύ ήσουν διακοπές και δεν σε ενδιέφερε;;; Για ανάρτησε ρε μάγκα την απάντηση σε αυτό το μαιλ της παγκόσμιας ομοσπονδίας και θα σου αποδείξω ότι άλλος τα ετοίμασε. Σε προκαλώ ρε μάγκα. Επίσης διάβασε τι έγραφε στη σελίδα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας το Σεπτέμβρη του 2007: «After a review, Armenia and Greece have retained their status within the IIHF, and will take part in a qualification tournament with Bosnia-Herzegovina prior to the 2008 Division III championship in Luxembourg.»
    Τι λέει εδώ ρε καραγκιόζη;;; Ότι οι αθλητές δεν ήθελαν να αγωνιστούν ή ότι η Ελλάδα είχε χάσει το status τους και το απέκτησαν πάλι τον Σεπτέμβρη του 2007? Αλήθεια, ποιος είχε πάει μόνος στο συνέδριο αυτό;;;

    Άρα όταν ζήταγες λεφτά ρε καραγκιόζη η Εθνική δεν αγωνιζόταν….. είσαι κλέφτης, αρχι-απατεώνας και είσαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την καταστροφή του Ελληνικού Χόκευ!

    ΣΚΑΤΟ- ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    Αντί να κάθεσαι να γράφεις στο μπλογκ και να κατηγορείς του παίχτες, δες τι θα κάνεις στο παγκόσμιο συνέδριο που ξεκινάει σε 2 μέρες ρε καταστροφέα του Ελληνικού Χόκευ. Α, ναι…. και μην κοιμάσαι κατά τι διάρκεια του συνεδρίου ε;;;; Ξύπνιος!!!! Ούτε να πηγαίνεις για ψώνια, πρέπει να είσαι παρόν.…. Παίζετε το μέλλον του Ελληνικού Χόκεϋ.

    Να εύχεσαι να μην τιμωρηθούμε… αυτό μόνο σου εύχομαι…

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/5/11 02:22

    Δεν καταλαβαίνω τι γράφεις κ. Ανωμυμε (παπάρα) 00:04. Όλο ασυναρτησίες όπως μας έχεις συνηθίσει.
    Το μόνο που ξέρω κ. ανώνυμε (παπάρα) είναι οτι από το 2004-2011 έχεις πάρει περιπού 3 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ συνολικά.

    Δηλαδή:

    2004:400.000 Ευρώ
    2005:420.000 Ευρώ
    2006:260.000 Ευρώ
    2007:350.000 Ευρώ
    2008:350.000 Ευρώ
    2009:450.000 Ευρώ
    2010:275.000 Ευρώ
    -----------------
    Σύνολο: 2.505.000 Ευρώ!

    Διάβασε εδώ αν τα ξέχασες. Είναι τα επίσημα στοιχεία της ΓΓΑ:
    http://diafthorapagodromies.blogspot.com/2011/04/2004-2010.html

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ=ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος11/5/11 09:16

    Με εκπλήσσει το θράσος του Χατζηαθανασόυ που συνεχίζει χωρίς ντροπή να κατηγορεί άλλους για τα εγκλήματα που έχει πράξει. Αναρωτιέμαι φυσικά αν είναι νοητικά εντάξει ο άνθρωπος αυτός. Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτά που γράφει. Κύριε Χατζηαθανασίου, σας προτείνω να παραιτηθείτε πριν η οργή κάποιον σας σηκώσουν και σας τσακίσουν σαν τσουνάμι. Είσαστε προκλητικός που τολμάτε και ρίχνετε το φταίξιμο των εγκλημάτων σας σε άλλους. Εύχομαι πραγματικά να πάθετε όσα άσχημα έχετε πράξει σε άλλους και να σαπίσετε στην φυλακή, εκεί δηλαδή που αξίζει να βρίσκεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος11/5/11 09:59

    Κ. Χατζηαθανασίου,
    Αν τα έχετε κάνει όλα σωστά, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Αστους να λένε. Γιατί σχολιάζετε συνέχεια στο blog? Συνήθως τα αποτελέσματα δικαιώνουν αυτών που κάνουν πράξεις. Βέβαια, μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δεν σας έχουν δικαιώσει, γιατί στην μοναδική σας απόπειρα να φτιάξετε ομάδα και να στείλετε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στέφτηκε με παταγώδη αποτυχία. “WC 2011 - Team Papara: 79-2” γράφουν τα t-shirts που ετοιμάζονται να βγουν στο ebay. Θα αγοράσετε; Να κρατήσω ένα tshirt για σας όταν γυρίσετε από το συνέδριο;
    Καλή επιτυχία στο συνέδριο σας εύχομαι προεδράρα που ξεκινάει στις 12 Μαΐου. Ισχυρίζεστε ότι όλα τα καταφέρατε μόνος σας. Να η ευκαιρία να το αποδείξετε. Πηγαίνετε στο συνέδριο και γυρίστε θριαμβευτής. Αλλά προσέξτε ε; Μην τυχόν και μας τιμωρήσουν ή μας βγάλουν από τα παγκόσμια λόγος περσινής απόδοσης ή μην χρειαστεί να δώσουμε προκριματικά λόγο 5ης θέσης, γιατί τότε δεν θα σας σώσει κανένας. Καλύτερα να μη γυρίσετε από το Σλοβακία γιατί θα σας περιμένει ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ κ. Χατζηαθανασίου. Αυτό μόνο σας λέω. Καλά αποτελέσματα…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget