Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μόλις μυριστεί χρήμα... θυμάται ότι έχει και αθλητές!

28.11.2008 ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Μόλις έμαθε ο Χατζηαθανασίου ότι η Γ.Γ.Α. απέστειλε 5 εκατομμύρια ευρώ στην Ε.Ο.Ε. για ολυμπιακή προετοιμασία, και εφόσον ενημερώθηκε (από ποιον άραγε;) με μεγάλη του "χαρά", ότι η Ε.Ο.ΠΑΓ. θα ελάμβανε 600.000 €, έσπευσε πρώτος - πρώτος να ζητήσει από την Ε.Ο.Ε. το μερίδιό του.
Επειδή "ενημερώθηκε" ότι η Ε.Ο.ΠΑΓ. θα ελάμβανε δήθεν περισσότερα χρήματα απ' ό,τι αρχικά υπολόγιζε, με το έγγραφο αυτό "όφειλε να επαναπροσδιορίσει το αίτημα στον προαναφερθέντα προϋπολογισμό", δηλαδή στις 600.000 €. Αναρωτιόμαστε αν υπήρξε επίσημη απόφαση για επιχορηγία ολυμπιακής προετοιμασίας της Ε.Ο.ΠΑΓ. με 600.000 €, και εάν ναι γιατί δεν την αναφέρει στο έγγραφό του αυτό; Ποιος άραγε να διαδίδει τέτοιες φήμες; Μήπως ο ίδιος;
Και όχι μόνο "ενημερώθηκε με μεγάλη του χαρά" από αυτές τις "φήμες" ότι θα λάβει 600.000 €, απαιτεί "άμεση εκταμίευση του συνόλου της προετοιμασίας".
Για να δούμε όμως σε ποια Ολυμπιακή Προετοιμασία αναφέρεται:
Μπορεί να πιστέψει κανείς, ότι μία αθλήτρια και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Παπασωτηρίου στοίχισε, ή θα στοίχιζε ποτέ στην Ε.Ο.ΠΑΓ. 60.000 €, που όλοι οι αθλητές της Ε.Ο.ΠΑΓ. με το ζόρι και μετά από ομηρικές μάχες ελάμβαναν λιγότερα και από τα απαραίτητα; Κάθε φορά όταν κανείς του ζήταγε χρήματα άκουγε συνεχώς την ίδια απάντηση: "Η Ομοσπονδία δεν έχει επιχορηγηθεί ακόμα". Φυσικά το ίδιο συνέβαινε και με τον Χριστόφορο Τσιμάρα, που έως τότε είχε λάβει από την ομοσπονδία μονάχα χρήματα για πατίνια και ίσως και για στολή, που αποκλείεται να στοίχιζαν 80.000 €. Στο χορό στο πάγο, διέθετε Ελληνίδα Αθλήτρια με αλλοδαπό παρτενέρ, άρα για ποια ολυμπιακή προετοιμασία αξίας 50.000 € γίνεται λόγος; Μάλιστα ο πατέρας της συγκεκριμένης αθλήτριας ήταν καναλάρχης στον Καναδά και προσφερόταν μάλιστα να συνδράμει οικονομικά. Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο ζευγάρι του καλλιτεχνικού με τον Έλληνα αθλητή Chad Michael Tsagris και την Καναδή Jessica Crenshaw, που στοίχισαν στην Ομοσπονδία μόνο το 2008 60.000 €.
Το χόκεϋ επί πάγου, τι δουλειά έχει πάλι τέλος του 2008 να παρουσιάζεται στην ολυμπιακή προετοιμασία; Τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της κατηγορίας μας, ο Πρόεδρος τα βαπτίζει ολυμπιακή προετοιμασία, και εάν η Εθνική Ομάδα δεν κατακτούσε την δεύτερη θέση στη Νέα Ζηλανδία, δεν θα "είχε δυνατότητα ανόδου". Τι θα πει "δεν θα είχε δυνατότητα ανόδου" και τι σχέση έχει η "άνοδος" στη δεύτερη κατηγορία (εάν και εφόσον αυτήν εννοεί) με την ολυμπιακή προετοιμασία; Μήπως θέλει να πιστέψει ο αναγνώστης ότι εάν δεν "πάρουν" τη δεύτερη θέση χάνεται η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες;
Όσο για τα αθλήματα των ελκήθρων, ενώ είναι γνωστό τοις πάσοις ήδη από το 2006, ότι οι αθλητές των ελκήθρων δεν θα ξανακατέβαιναν σε αγώνες, λόγω της "πλουσιοπάροχης χρηματικής υποστήριξης" που έτυχαν από την Ομοσπονδία και τον Πρόεδρό της, σε όλους τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο τελευταίος έχει δήθεν προγραμματίσει όχι ένα, αλλά δέκα camp's, συμμετοχές σε οκτώ αγώνες ανά της υφηλίου, αλλά και την μετακίνηση και διαμονή αθλητών και ελκήθρων, όπως και την 14μηνη ενοικίαση πίστας.
Εάν τελικά επιχορηγούνταν ο Χατζηαθανασίου με 600.000 € ολυμπιακής προετοιμασίας, τα περισσότερα χρήματα θα κατέληγαν στην τσέπη του, εφόσον το έγγραφό του στηρίζεται σε ψευδή στοιχεία και ποσά! 

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/5/11 14:13

    Παπάρας: Και αυτό το άρθρο είναι πλάστο.... ψέματα..... όλα ψέματα..... μόνο εγώ ενδιαφέρομαι για τα αθλήματα.... είστε ψεύτες... hahahaha.. καραγκιόζη.... (γελάμε... αλλά είναι για κλάμματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/11 16:20

    Ax βρε διαφθορά,ανώνυμε-επώνυμε blogger που τελείως συμπτωματικά όλα τα έγγραφα της Ομοσπονδίας που βγάζεις στον αέρα και να καρφώνεσαι έτσι, είναι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2009 που ξεκουμπίστηκες και έφυγες.
    Στο συγκεκριμένο έγγραφο που αναφέρεσαι για αίτημα ολυμπιακής προετοιμασίας κρίμα τα 7 χρόνια όσα μάθαινες, αλλά ίσως ήσουν πάντα ανεπίδεκτος μαθήσεως γιατί εμείς λέγαμε στον Πρόεδρο να σε διώξει και έκεινος σε κράταγε.
    Όταν κάνεις αίτημα προυπολογισμού όπως έκανες και για την Γραμματεία πάντα προυπολογίζεις το μεγαλύτερο δυνατό κόστος για να πάρεις το λιγότερο.
    Ο Προυπολογισμός φαίνεται σωστός εάν γίνουν όλες οι αποστολές, αλλά όπως όλοι ξέρουμε εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν, εάν μία Ομοσπονδία δεν έχει προεισπράξει τις δαπάνες προετοιμασίας και αποστολών δεν μπορεί να βάλει σε ενέργεια ένα πρόγραμμα, γιατί εαν δεν τα εισπράξει και το πρόγραμμα μένει στη μέση και θα εκτεθεί διπλά.
    Ζητάς λοιπόν το μάξιμουμ και από το κονδύλι που θα εγκριθεί ρυθμίζεις τις ανάγκες.
    Εξάλλου απ΄ότι ξέρουμε αυτά τα κοστολόγια σε κάθε ομοσπονδία τα δουλεύει ο Πρόεδρος, ο λογιστής και ο τεχνικός σύμβουλος.
    γιατί λοιπόν δεν βγήκαν το 2008 στον αέρα και βγαίνουν τώρα??
    γιατί το 2008 που δούλευες και έγλειφες, τα ασπαζόσουν και τα επικροτούσες, αλλά ας πάμε στο ζουμί!
    Στην Ολομέλεια του Ιουλίου 2008 ο τότε Πρόεδρος κύριος Κυριακού ανακοίνωσε σε όλους τί θα πάρει η κάθε μία Ομοσπονδία όπως τάχα του είχε υποσχεθεί το κράτος.
    Και τα λεφτά μεν τα πήρε ο Κυριακού αλλά δεν τα μοίρασε όπως του είπε το κράτος, τα μοίρασε όπως γούσταρε εκείνος ξέροντας ότι δεν θα ξαναεκλεγεί.
    Στους ολυμπιακούς αγώνες στο χόκευ μπορείς να πας στα προκριματικά ακόμα και εάν είσαι στο DIV 4 άσχετε.
    και ο πιο βλάκας καταλαβαίνει ότι όταν μία Ομοσπονδία ζητάει χρήματα για να προετοιμάσει την ομάδα είναι επόμενο ότι η καλή προετοιμασία και θέση θα την ανεβάσει στο πάγκόσμιο και μπορεί να ανέβει και κατηγορία και παράλληλα προετοιμάζεται για προκριματικά ολυμπιακών αγώνων που είναι διαδικασία από χωροθέτηση.
    Άρα εάν η ΕΟΕ είχε δώσει τα λεφτά που πήρε εντολή να δώσει, η Ομοσπονδία είναι βέβαιο ότι θα προετοίμαζε καλύτερα τους αθλητές.
    Όσον αφορά για τα έλκηθρα, επειδή πολλές φορές ήμουν μέσα και άκουσα τις συζητήσεις τα έλκηθρα δεν πετυχαν το 2006 γιατί η προετοιμασία τους άρχισε στα μέσα τοου 2005 που πήρε λεφτά η ομοσπονδία από τη γραμματεία, γιατί όλοι ξέρουν ότι μέχρι τα τέλη του 2004 δεν έπαιρνε λεφτά άρα πως θα τους προετοίμαζε ( οι υπάλληλοι όμως πληρώνονταν κανονικά από έναν βλάκα Πρόεδρο).
    Πίστευε λοιπόν η Ομοσπονδία ότι αν πάρει έγκαιρα την ολυμπιακή προετοιμασία θα μπορούσε 3 χρόνια να προετοιμάσει τα έλκηθρα και να είστε σίγουροι ότι όλοι οι αθλητές θα τρέχανε αν δεν έπρεπε να πληρώσουν από την τσέπη τους και εάν ο τότε Πρόεδρος της ΕΟΕ είχε τηρήσει τον λόγο του, αλλά η απορία μου αχάριστοι είναι η εξής και δεν την έχετε απαντήσει μέχρι σήμερα κανείς σας, ούτε το blog σας ούτε οι ανώνυμοι -επώνυμοι σχολιαστές: τα χρήματα είτε από το κράτος είτε από την ΕΟΕ είτε από τους χορηγούς μπαίνουν στον επίσημο λογαρισμό της ομοσπονδίας και εκταμιεύονται επίσης από τον λογαριασμό της Ομοσπονδίας με παραστατικά και αποφάσεις που λαμβάνονται είτε από το 7 μελές συμβουλιο, είτε από το 15 μελές κάθε φορά και όχι μόνο από τον Πρόεδρο όπως το παρουσιάζετε.
    Εδώ όμως συκοφάντες και γι' αυτό και δεν μας πείθετε, συνέχεια μιλάτε εναντίον του Προέδρου που είναι ο ένας από αυτούς που αποφασίζουν άρα μας δείχνετε με αυτό τον τρόπο και ποιοι είστε και τί θέλετε.
    το ποιοι είστε όλοι το έχουν καταλάβει το τί θέλετε λυπούμεθα άλλα δεν θα το πάρετε, γιατί θέλετε να άρπάξατε χωρίς κόπο και έξοδα ότι κάποιοι άλλοι δημιουργησαν 25 χρόνια.
    καλό σας βράδυ με τις ριγέ πιζαμούλες!!που θα τις φορέσετε σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/11 16:37

    Το τελευταίο μαιλ των αθλητών των ελκήθρων που εστάλη στην Ομοσπονδία στις 4 Δεκεμβρίου. (Είχαν προηγηθεί και άλλα μαιλ με την άρνηση των αθλητών να συμμετάσχουν πολύ απλά επειδή η Ομοσπονδία ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ. Αυτό ήταν το τελευταίο):

    From: John-Andrew Kambanis (greekbobsled@yahoo.com)
    To: Hellenic Ice Sports Federation
    Date: Thursday, December 4, 2008
    Subject: Re: Bobsleigh

    Unfortunately, The team - all the athletes are very disappointed that we did not get reimbursed for all our expenses. It will be very difficult to continue because we cannot pay anymore. I have paid for too much and the others do not want to pay anymore either. The sport has become too expensive. The new rules require new runners and I estimate it would cost us 70.000-100.000 Euros to compete for only 2-man. Also, we need a coach and will have to pay 5.000 Euros per month. Based on my experience, the HISF will not pay this much. In 2006, you only paid half our costs and no coach.
    Thank you,
    John-Andrew

    Παρόλο αυτά, 3 βδομάδες μετά, και αφού γνώριζε ότι οι αθλητές ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να συνεχίσουν επειδή ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ, ο απατεώνας Χατζηαθανασίου δεν δίστασε να ζητήσει σχεδόν 300.000 Ευρώ για τους αθλητές των ελκήθρων!

    Συνεχίστε τσιράκια να τον στηρίζετε…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/11 16:41

    Συνέχισε τις προσπάθειες ο παπάρας να τους πεισει..... ζήτησε 300.000 Ευρώ από την ΕΟΕ για τα έκληθρα, άλλα τους πρόσεφερε μόνο τα 100.000 Ευρώ...

    From: Hellenic Ice Sports Federation [mailto:hisf@otenet.gr]
    Sent: Monday, December 15, 2008 5:10 PM
    To: 'greekbobsled@yahoo.com'
    Subject:

    Dear John,

    If Federation has the possibility for the total cost of double and quarto bob, the
    possibility to spend 100.000 €, are you and the whole team ready to start or not?


    Please revert asap.
    Christos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/11 18:03

    τελικά απ'ότι βλέπουμε καρφώνεστε συνέχεια ποιοι είστε και γιατί έχετε τα κλεμμένα στοιχεία.
    απ' ότι ξέρουμε όλοι οι αθλητές πάντα ζητάνε παραπάνω για να πάρουν αυτά που θέλουν γιατί έχουμε ενημερωθεί από κριτή της Ομοσπονδίας τα πραγματικά κόστη προπονήσεων και το ότι εκ των προτέρων το 2005 η Ομοσπονδία είχε ενημερώσει τους αθλητές των ελκήθρων πόσα χρήματα θα μπορούσε να διαθέσει.
    αν οι αθλητές ξόδεψαν παραπάνω από το προβλεπόμενο budget το 2005 και 2006 που για όλα τα αθλήματα η Ομοσπονδία χρηματοδοτήθηκε μόνο από 200.000 το χρόνο είναι πολύ λογικό ότι καλώς δεν τους έδωσε όλα όσα ζητούσαν.
    γιατί από τις 200.000 του 2005 οι 25.000 πήγαν για ενοίκια κλπ, και άλλα 35.000 μεικτά για κάποιον τεχνικό σύμβουλο.
    δηλαδή από τα 140.000 που μείναν τί να πλήρωνε η Ομοσπονδία , τα 40.000 που στοίχησε το χόκευ, τί θα είχε για να πληρώσει.
    άρα πολύ καλά ζήτησε ο Πρόεδρος 300.000 για να πάρει τα 100.000 για να τα διαθέσει για τα έλκηθρα, γιατί συνήθως παίρνεις και λιγότερα από το 1/3, δηλαδή κατά την γνώμη σας δεν θα έπρεπε να ζητάει και να τα περιμένει σαν μάνα εξ' ουρανού??
    τελικά σταματήστε να τα παρουσιάζετε έτσι τα πράγματα γιατί στο τέλος θα σας πάρουν με τα γιαούρτια και οι 5 κολλητοί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/5/11 18:25

    Ayto poy kserw egw kai to kseroun oi pantes einai oti o proedros den kserei ypologistes...den kserei oute kan na tous anoigei!!
    Ola ta grammata pros oles tis kateythynseis ta egrafe o texnikos symboulos kai ta ypegrafe o proedros kai o grammateas meta apo apofaseis tou dioikhtikou symboulioy.
    Ara giati synexeia eite anwnymoi eite blog ta rixnete mono ston proedro??
    Giati den ta rixnete eksisou ston grammatea 'h ston texniko symboulo 'h sto symboulio genika?
    Mallon exete kapoio proswpiko problhma... Mallon eseis eiste dieftharmenoi telika...diafthora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ILoveIceHockey5/5/11 19:17

    Για να ρωτήσω και εγώ κάτι αυτούς που υποστηρίζουν τον Πρόεδρο κ. Χατζηαθανασίου. Γιατί από τα εκατοντάδες έγγραφα που αποδεικνύει ότι είναι διεφθαρμένος, συνεχίζετε να τον υποστηρίζετε. Ελπίζω πραγματικά να απαντήσετε (αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα το κάνετε, επειδή είσαστε κότες. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Από το 2004 και έπειτα η ΕΟΠΑΓ έχει έσοδα (από επιχορηγήσεις της ΓΓΑ, ΕΟΕ, ISU και IIHF) περίπου 3 εκατομμύρια Ευρώ. Μόνο το 2009 και 2010 είχε περίπου 1 εκ. Ευρώ.
    1) Είσαστε ικανοποιημένοι με την ανάπτυξη των αθλημάτων του πάγου;;;
    2) Πιστεύεται ότι ο κ. Χατζηαθανασίου πρέπει να παραιτηθεί λόγο ανικανότητας;;
    3) Σας αρέσει το γεγονός ότι μία Ομοσπονδία που έχει τον ίδιο πρόεδρο 26 χρόνια και από το 2004 και έπειτα έχει πάρει 3 εκατομμύρια ευρώ (6 χρόνια πριν από την χειμερινή Ολυμπιάδα) δεν κατάφερε να στείλει ΚΑΝΕΝΑΝ αθλητή στην Ολυμπιάδα (και μη μου πείτε για τον Καναδό ε;; Ας είμαστε λίγο σοβαροί)
    4) Σας αρέσει που μετά από το ασημένιο μετάλλιο του 2010 στο χόκεϋ και το γεγονός ότι πολλές Ομοσπονδίες μετέφεραν κονδύλια στο 2011, ο κ. Χατζηαθανασίου αποφάσισε να διώξει τους αθλητές επειδή δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα κόστη και διασυρθήκαμε στο εξωτερικό;;; (γιατί μπορεί στην Ελλάδα να μην νοιάζεται κανένας αλλά στα διεθνή φόρα όλοι το συζητούν)
    Αυτές οι απλές 4 ερωτήσεις…..περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/5/11 19:24

    Καλά ρε ανώμυνε 18:25, είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ηλίθιος;;; Θεέ μου, με τι χαμηλού επιπέδου άνθρωποι έχουμε να κάνουμε;;;; Ο πρόεδρος τα υπαγορεύει και ο γραμματέας να γράφει στον υπολογιστή. Νομίζεις ότι οι γραμματείς ή ο τεχνικός σύμβουλος γράφει ότι θέλει;;; Άκου εκεί "δεν ξερει ο πρόεδρος υπολογιστές!!!!" Θεέ μου!!!!! Όσον αφορά την υπογραφή του Σιρέλη (Γεν. Γραμματέας), ο κ Χατηζαθανσίου έχει εξουσιοδότηση να την βάζει αυτός για εκείνον. Πιο ακριβώς ΔΣ; Ο αόρατο;; Σου προτείνω να μην ξαναγράψεις σχόλιο, γιατί είσαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/5/11 19:28

    Κατ' αρχάς είναι γνωστή η παράνοια και του Χατζη....ρα και της αυλής τους, που ουτε λίγο ούτε πολύ κατηγορούν πλέον ότι για όλα φταίνε αυτοί που έγραφαν τις επιστολές!!!!!!Δηλαδή είναι σαν να μας λέει ότι για τα σκάνδαλα των υπουργων φταίνε οι δακτυλογράφοι!!!!!!!!!!! στην ΕΟΠΑΓ έφταιγε ο υπάλληλος το συμβούλιο που δεν υπήρχε ποτέ ουσιαστικά και η διοίκηση η υπόλοιπη που δεν υπήρχε επίσης αχαχα χαχα χαχα χαχαχα.....Βεβαίως αυτά τα ωραία που γράφονται φωτογραφίζουν και ποιος γράφει. Δύο-τρείς είναι ασυνάρτητοι και με χαμηλή νοημοσύνη και αμορφωσιά εκεί μεσα ο Χατζη.....ρας,...ο Ιω...ου και ο Β.....ης. Που είναι άλλα ντάλα...!!!! Ούτε καν σχολιάζονται τα γραφόμενά τους, από την άλλη νομίζουμε ότι πολύ κακώς ο blogger τους επιτρέπει να αναρτούν όλα αυτά τα σχόλια χωρίς επίπεδο και τα οποία δείχνουν βέβαια αυτά που οι έχοντες νούν κατανοούν, διοτι κατεβάζουν το επίπεδο της πληροφορίας του blog. Βλέπουμε ότι ούτε καν αντιλαμβάνονται το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων. Είναι βέβαια λογικό, ο άνθρωπος έχει περάσει τα 60 και μάλλον κακογερνάει, τον έχει πιάσει φαίνεται και η άνοια, η κακομοιριά, η τρέλλα και η αφασία, παίρνει και τα σφηνάκια του και είναι μες στη χαρά γεμάτος και δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται!!!!!!! Εγώ πιστεύω να μην δημοσιεύονται ασυναρτησίες. Bocca Chatzivaillou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/5/11 21:09

    Παπάρα..... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ! Όσο και να σε υποστηρίζουν τα τσιράκια σου (τα γνωστά 2-3 άτομα που είναι και χαμηλού επιπέδου άνθρωποι, αγράμματοι, αποτυχημένοι στη ζωή τους, χωρίς δουλειά με αφεντικό τον παπάρα), ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. Σε έχουν πάρει πλέον χαμπάρι ΟΛΟΙ…

    Π-Α-Ρ-Α-Ι-Τ-Η-Σ-Ο-Υ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ILoveThisGame5/5/11 22:22

    3 ώρες μετά και κανένας δεν φιλοτιμήθηκε να απαντήσει σε 4 απλές ερωτήσεις. Παρόλο αυτά γράφετε ολόκληρους παραγράφους για να υπερασπιστείτε τον κ. Χατζηαθανασίου. Έκτος αν είναι ο ίδιος ο Χατζηαθανασίου που τα γράφει, τότε είναι πολύ λυπηρό. Θα περιμένω να δω αν θα απαντήσετε ποτέ. Είναι πολύ απλές ερωτήσεις. Περιμένω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/5/11 23:04

    Αν είχατε λίγη τσίπα πάνω σας, λίγο φιλότιμο και λίγη αξιοπρέπεια, θα είχατε παραιτηθεί με όλα αυτά που έχουν αποκαλυφτεί στη diafthora και αποδεικνύουν περίτρανα ότι εσείς και μόνο εσείς ευθυνόσαστε για την καταστροφή των αθλημάτων του πάγου. Μία καταστροφή που ήρθε γιατί πολύ απλά θέλατε να τσεπώσετε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων. Είστε ένας αρχι-απατεώνας, ένας παθολογικός ψεύτης, ένα λαμόγιο και ένας σκατο-νέο-Έλληνας που ευθύνεται, με το μερίδιο που σας αναλογεί, για την καταστροφή της όμορφης πατρίδας μας. Μακάρι να υπάρχει Θεός για να κάψει εσένα, τα τσιράκια σας και όλα τα λαμόγια αυτής της χώρας, μήπως και ξεβρομίσει από την μπόχα η Ελλάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/5/11 01:20

    apantisi apo taki ston loveicehockey
    asxete oti rotas exei anartithi stis 11-4 ora 11-02-42 sto megalytero meros,alla fainete oti diavazis oti sou passaroun.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/5/11 08:51

    Re Bocca Chatzivaillou, an eihes tin paramikri noimosini tha egrafes eponima kai ohi anonima . Defteron panta milas san na ta xereis ola pou se diavevaio oti den xereis tipota. Valtos/lti eisai kai esi opos kai oloi ekei mesa. To mono pou eho na sou po einai oti eisai mes tin asxetosini,to komplex katotairotitas kai tin ilithiotita.Kathomai kai diavazo ta sxolia sou kathe fora kai oi anafores pou kaneis einai monimos gia dio atoma...Ton Hatzipapara kai ton Ioannou ! Tora vevaia pas na rixeis stahti sta matia olon kai vazeis kai ton Vassili! Re gia ilithious mas pernas?Mazefteite oloi sas W...ls , Ka.....kos , Ka....vas ,Ke....fis kai loipoi sigenois kai filoi kai ante g....te . Ego to ho pei kai tha sto xanapo....to oti den milame den simainei oti den ehoume tipota na poume! An anoixei omos to rimadi to stoma mas tha exafanisteite kai protos ap'olous esi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ILoveThisGame6/5/11 10:04

    Μάλλον 4 ερωτήσεις ήταν πολλές. Ας ξεκινήσουμε με μία: είσαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση των αθλημάτων του πάγου;;;

    Η ερώτηση απευθύνετε σε όλους αυτούς που συνεχίζουν, παρά τις αμέτρητες αποδείξεις ότι ο Χατζηαθανασίου ευθύνεται για την καταστροφή, να τον υποστηρίζουν και να προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο είτε σε αθλητές, είτε σε παράγοντες, είτε σε πρώην υπαλλήλους.
    Μία απλή ερώτηση. Δε ζητάω καν ανάπτυξη της ερώτησης. Ένα απλό ναι ή όχι αρκεί.

    - Είσαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση των αθλημάτων του πάγου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ILoveIceHockey6/5/11 10:49

    Ρωτώ και πάλι αυτόν που νομίζει ότι είναι σχετικός, δεν έχει κόμπλεξ κατωτερότητας και δεν είναι ηλίθιος. Είναι πολύ απλή η ερώτηση:

    Είσαι ικανοποιημένος/η με την κατάσταση των αθλημάτων του πάγου σήμερα;;;

    Αφού είσαι τόσο έξυπνος/η και τόσο ανώτερος/η από όλους και μιλάς μόνο επώνυμα (από ότι θυμάμαι, μόνο ο Παγώνης, ο Καλύβας και ο Βασίλης Κετσ. έχουν μιλήσει επώνυμα, αλλά μπορεί να βλέπω μόνο τα ονόματα που με συμφέρουν)

    Ρωτώ και πάλι (αν μπορείς και δεν κουράζεσαι, κάνε μου την χάρη και απάντα και πάλι, ευχαριστώ):
    Είσαι ικανοποιημένος/η με την κατάσταση των αθλημάτων του πάγου σήμερα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/5/11 10:58

    Θα απάντησω εγώ για κάτι στον παπάρα. Για να δεις τελικά ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ είσαι... και ούτε καν ξέρω τον Bocca αλλά είδες οτι τελικά ΕΣΥ είσαι ο ηλίθιος;;;;

    Β.....ης, δεν εννοεί τον Βασίλη... αλλά τον Βαγγέλη..... ΒΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..... είδες τελικά ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ????

    Παπάρα..... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Anti-Papara6/5/11 11:19

    Παπάρα..... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!
    Παπάρα..... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!
    Παπάρα..... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!
    Παπάρα..... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!
    Παπάρα..... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/5/11 12:32

    Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Συνέχεια κ. Χατζη-παπάρα (και η παρέα του) απειλείτε ότι θα βγάλετε έγγραφα στον αέρα (κλπ) και ρωτώ: Τι ακριβώς έγγραφα θα βγάλετε; Έχει κάποιος βάλει λεφτά στη τσέπη από αυτούς που κατηγορείτε; Έχει κάποιος ιδρύσει εταιρία off-shore στην Κύπρο ώστε να παίρνει δημόσιο χρήμα και να τα βάζει στα ταμεία της εταιρία του; Έχει κάποιος πει ψέματα όπως λέτε εσείς; Μέχρι στιγμής το μόνο που έχετε αναρτήσει στο χαζο-μπλογκ σας είναι τιμολόγια για αγορά υλικού. Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν οι αθλητές, να πάνε σε αγώνες χωρίς υλικό όταν έχετε πάρει περίπου 3εκ. Ευρώ σε επιχορηγήσεις τα τελευταία χρόνια; Κατηγορείτε υπαλλήλους επειδή έγραφαν στους υπολογιστές αυτά που τους λέγατε; Τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν δηλαδή, να μην τα γράψουν; Δεν καταλαβαίνω γιατί απειλείτε. ΕΣΕΙΣ κ. Χατζη-παπάρα είστε δημόσιος λειτουργός και όχι οι αθλητές ή οι υπάλληλοι. Εσείς κ. Χατζη-παπάρα θα είστε υπόλογος για να χρήματα που χάθηκαν και όχι οι υπάλληλοι ή οι αθλητές. Αυτό το καταλαβαίνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/5/11 13:47

    Συνεχίζω και σχολιάζω στην ανάρτηση για τα εγκεκριμένους προϋπολογισμούς των άλλων Ομοσπονδιών της 4ης κατηγορίας και το πώς μεταφέρουν όλες επιχορηγήσεις από το 2010 στο 2011, εκτός φυσικά από την ΕΟΠΑΓ….που τα ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ!

    Δείτε εδώ:
    http://diafthorapagodromies.blogspot.com/2011/05/blog-post_407.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ILoveIceHockey6/5/11 16:33

    Μάλλον έβαλα δύσκολη ερώτηση. Τι να βάλω για να είναι πιο εύκολο... εεεε... πόσο κάνει 1+1.... =2! Μπράβο, εύγε!!! Τώρα στο λιγάκι πιο δύσκολο.

    Είσαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση των αθλημάτων του πάγου σήμερα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/5/11 00:01

    Για τον ανώνυμο Χατζη…..ρα και Ι…….νου 6/5/2011 08:51
    …..ο οποίος μας πετάει και τη μομφή ότι είμαστε ανώνυμοι! Ευτυχώς που εσύ είσαι επώνυμος!! Λοιπόν για να ξέρεις στις συνομιλίες στο internet χρησιμοποιούνται ψευδώνυμα τα οποία συνήθως φωτογραφίζουν τις ταυτότητες αυτών που τα χρησιμοποιούν. Βεβαίως απαιτείται και μία σπιρτάδα πνεύματος και γνώση του τι τους συμβαίνει και να θυμούνται ποιους γνωστούς έχουν για να μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι ποιος. Εσύ όμως Χατζη……ρα που έχεις σοβαρότατη νοητική ανεπάρκεια ν’ ασκήσεις οποιοδήποτε καθήκον και να αντιληφθείς το οτιδήποτε και σ’αυτό υπάρχει και η απόλυτη ταύτιση των συνεργατών σου, μαζί σου, γιατί αλλιώς πως θα ταιριάζατε…εννοείται ότι δεν αντιλαμβάνεσαι τι θεό λατρεύεις. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΟΛΟΙ με σένα και τους γύρω σου,. Γιατί δηλαδή νομίζεις ότι υφίσταται το blog αυτό?? Για ν’ ασχολείται με σένα, τα τσιράκια σου, τις βρωμιές σου, να συσπειρωνόμαστε και να σε χώσουμε μέσα. Αντιλαβού????? ‘Οσο για την ευχή που μας δίνεις (το αντε γ……..) σ’ευχαριστούμε και το εκτιμούμε, καθότι το καλό σεξ είναι σημαντικό για την ανθρώπινη ευεξία! Όσο για τη κατινιά ότι ντε και καλά ξέρεις πόσοι και ποιοι είμαστε και δήθεν αναφέρεις και υποτιθέμενα ονόματα, δυστυχώς σε ξέρουμε πολλά χρόνια και είναι παλιό κόλπο κατινιάς που χρησιμοποιείς εδώ και 26 χρόνια. Πλανάσαι οικτρά! Όπως βλέπεις εμείς και το στοματάκι μας ανοίγουμε και γενεές 14 σε περνάμε κ.λ.π κ.λ.π. Τι σε κρατάει τρελλόγερε μαζί με τον Ι…….ου να ανοίξετε το στόμα σας??????? Αυτό περιμένουμε όλοι να τα’ ανοίξετε!!! Για ανοίξτε το!!!! (Αλήθεια κυκλοφορεί η φήμη ότι χρηματοδοτείς τη λωβοτομή του Ι………..νου, …..λες να πετύχει??????)
    Bocca Chatzivaillou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget