Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αποκλειστική Συνέντευξη για τα Επιχειρηματικά Σχέδια του Ιδιοκτήτη...


Μια αφιέρωση στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών και το 25ετές έργο "ανάπτυξης" των αθλημάτων των Παγοδρομιών...
Η "Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών" σας εύχεται καλό μήνα!

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/5/11 08:34

    Ελπίζω επιτέλους να ξυπνήσουν όλοι και να καταλάβουν τι γίνετε και γιατί καταστράφηκε το Ελληνικό Χόκεϋ και η Εθνική Ομάδα... Απλά για να μπορεί να βγάλει λεφτά ο Χατζη-παπάρας!

    Παραθέτω άλλη μία φορά τις προτάσεις των αθλητών που αναρτήθηκαν και σε αυτό το μπλογκ αλλά και στο icehockeygr.wordpress.com:

    "Για να μπορώ να συνεχίσω να ασχολούμαι με το άθλημα αυτό θα πρέπει να αποφασίσεις τι ακριβώς είσαι. Επιχειρηματίας ή Πρόεδρος Ομοσπονδίας;

    Αν είσαι επιχειρηματίας, δηλαδή ιδιόκτητης παγοδρομίου, τότε δε γίνετε να συνεργαστούμε πλέον αφού η ασχολία σου είναι η είσπραξη χρημάτων. Έτσι ούτε ανάπτυξη μπορεί να γίνει ούτε τίποτα. Θα είμαστε συνέχεια σε κόντρα και το άθλημα απλά θα εξαφανιστεί, όπως ακριβώς εξαφανίστηκε μετά το κλείσιμο του Πολυδρόσου. Από το 2001 εως το 2003 φερόσουν ως επιχειρηματίας χωρίς να σε νοιάζει η ανάπτυξη του αθλήματος. Με το κλείσιμο του παγοδρομίου εξαφανίστηκαν όλοι. Εκτός φυσικά από εμάς. Εμείς ήμασταν οι μόνοι που συνεχίσαμε να ασχολούμαστε με το άθλημα. Παρόλο όμως των λαθών σου τότε, κάνεις ακριβώς τα ίδια σήμερα. Φέρεσαι και λες ακριβώς ότι έλεγες τότε. Τα ίδια και τα ίδια. Στο ίδιο έργο θεατές. Δεν αλλάζεις τρόπους παρόλο που η κατάληξη θα είναι ακριβώς η ίδια. Θα κλείσει κάποτε και αυτό το παγοδρόμιο και όλοι θα εξαφανιστούν. Όπως είπα, αν θέλεις να είσαι επιχειρηματίας τότε δε γίνετε να συνεργαστούμε άλλο.

    Αν θέλεις να είσαι όμως Πρόεδρος Ομοσπονδίας τότε μπορούμε να συνεργαστούμε ώστε να αναπτύξουμε σωστά το άθλημα, να βρούμε χορηγούς, να οργανώσουμε το Ελληνικό Πρωτάθλημα και να κάνει η Εθνική Ομάδα την κατάλληλη προετοιμασία ώστε να πάει στο Παγκόσμιο και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Το συνημμένο που σου στέλνω είναι ο ΜΟΝΟΣ τρόπος που αυτό μπορεί να γίνει. Με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το καλό του αθλήματος και όχι το προσωπικό τους συμφέρον".

    Δεν είναι καιρός να ξυπνήσετε και να βάλετε στο περιθώριο τον παπάρα αλλά και όλους αυτούς που τον στηρίζουν ακόμα;;

    Καλημέρα.... καλό μήνα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/11 09:53

    Μου αρέσει πολύ το άρθρο στο contra.gr για την Ελληνική κοινωνία και το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι κολλάει γάντι και στην περίπτωση του Ελληνικού Χόκευ, όπου αποτυχημένοι άνθρωποι, γλύφοντας και ρουφιανεύοντας μπήκαν στην Εθνική και τώρα το παίζουν και μάγκες ενώ η τσατσά τους (παπάρας) τους λέει πήδα.. και αυτοί πηδούν... Προκειμένου να φέρουν το άθλημα στα μέτρα τους, αφού δεν μπορούν να γίνουν καλύτεροι, δεν δίστασαν να τα καταστρέψουν όλα και τώρα να περηφανεύονται γι’αυτό. Βέβαια η μεγάλη πλειοψηφία είναι με το μέρος τους γιατί και αυτοί βρίσκονται στον ίδιο κουβά. Αποτυχημένοι άνθρωποι στην προσωπική τους ζωή βρίσκουν ηδονή να τα βάζουν με τους καλύτερους και καταστρέφοντας ότι δεν μπορούν να φτάσουν.
    Το άρθρο λέει……
    «Οι ψευτόμαγκες αντιδρούν εκεί που τους παίρνει. Στα γήπεδα, άντε και σε κανένα νυχτερινό κέντρο για καμιά παραγγελιά. Η οργή ξεσπά σε χώρους στους οποίους καμία εξουσία δεν ενοχλείται. Αραγε όλοι αυτοί ήξεραν τον Λάκη Σάντα;
    Είναι, πλέον, πασιφανές. Ο Ελληνας δεν τολμά. Βγάζει τα (ατελείωτα) κόμπλεξ του εκεί που τον παίρνει. Στα γήπεδα, άντε και σε κανένα νυχτερινό κέντρο για καμιά παραγγελιά. Όταν όμως το αφεντικό του, του κόβει το μισθό στη δουλειά, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Όταν η κυβέρνηση του στερεί δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με κόπο και ιδρώτα χρόνια τώρα, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η οργή ξεσπά σε χώρους στους οποίους καμία εξουσία δεν ενοχλείται. Και εννοείται ότι ξεσπά κατά αθώων.
    Βγάλαμε και άλλο ένα συμπέρασμα από το σαββατιάτικο τελικό-ΝΤΡΟΠΗ. Ο Ελληνας έχει χάσει πλέον κάθε αίσθηση κοινωνικότητας, συντροφικότητας, δεν έχει καμία κουλτούρα συνύπαρξης και, κακά τα ψέματα, είναι βαθύτατα συντηρητικός. Το διαφορετικό δεν γίνεται, πλέον, ανεκτό. Οι περισσότεροι από μας κλειστήκαμε στο μικροκοσμό μας και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε μακριά από τη μύτη μας. Σαπίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ατομική σωτηρία και το πώς θα διατηρήσουμε τις μικροανέσεις μας.
    Συνέχεια.... http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Atromitos_AEK/320825.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο "Αντίσταση" για την εξαίρετη δουλειά! Συγχαρητήρια σε όποιον επιμελήθηκε την ως άνω ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/11 10:12

    "Κι εγώ να πηγαινοέρχομαι... σβούρα με το αυτοκίνητο"... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Για σου ρε Πρόεδρε... δεν παίζεσαι με τίποτα!
    Ο "Χρηστάκης ο σβούρας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ilovethisgame2/5/11 10:49

    Ναι όντως μπράβο παιδιά. Αλλά επιμένω ότι τίποτα δεν θα αλλάξει. Η πολιτεία δεν θέλει να βάλει σε τάξη τίποτα. Θέλει να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το μπουρδέλο ώστε ανενόχλητοι να ξεπουλήσουν την Ελλάδα. Εμείς καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον απατεώνα παπάρα, ενώ μπορεί οι μισθοί μας να μειώνονται, η καθημερινή μας ζωή να γίνετε σίγουρα χειρότερη κλπ. Αυτό θέλει η πολιτεία και γι’αυτό δεν κάνει τίποτα. Δείτε τι γίνετε στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Κάθε φορά τα ίδια δεν ακούμε; Κάθε φορά δεν λέμε… ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Κάθε φορά ακούμε για μέτρα… κλπ. και κάθε φορά τα ίδια δεν γίνονται; Είναι πάγια τακτική κυβέρνησης που θέλει να περάσει μέτρα σε έναν λαό…. Να τους έχει ν’ασχολούνται με κάτι άλλο. Όσον αφορά το χόκεϋ, έχουν όλοι τυφλωθεί τόσο πολύ που αν τους ρωτήσεις: «Ποιος είναι ο λυτρωτής του χόκευ;» Θα του απαντήσουν…. Ο παπάρας! Όπως μερικο΄θ νομίζουν ότι θα μας σώσει ο Παπανδρέου, που ήταν μέλος όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που έφερε την χώρα σε αυτή την καταστροφή, έτσι και μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι θα μας σώσει ο άνθρωπος πού είναι 26 χρόνια πρόεδρος δεν έχει καταφέρει τίποτα… και το μόνο που έχει κάνει είναι να βαλει λεφτά στην τσέπη. (μη μπερδεύεστε, όπως δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές των ομάδων και οι υπάλληλοι της ΕΠΟ και της ΓΓΑ για την καταστροφή του ποδοσφαίρου, έτσι δεν φταίνε και οι χοκεϋστες και οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας για την καταστροφή του χόκευ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/11 11:08

    Μακάρι να λειτουργούσαν όλοι σε αυτή τη χώρα όπως η "Αντίσταση" ίσως και βλέπαμε γενικότερα μια άσπρη μέρα... Τι προτείνεις λοιπόν "Ilovethisgame"; Να τα παρατήσουμε όλοι και να τον αφήσουμε ήσυχο τον "Χρηστάκη το σβούρα", ή να εντείνουμε τις προσπάθειες, μπας και απαλλαγούμε απ' αυτόν; Τουλάχιστον μια και έχασε η δική μας γενιά το τρένο... ας προσπαθήσουμε να τουλάχιστον για τις επερχόμενες γενιές... για τα παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ilovethisgame2/5/11 11:11

    Προτείνω να εντείνουμε τις προσπάθειες, μπας και απαλλαγούμε απ' αυτόν.... για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/11 17:22

    http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=142767

    Κι όμως ζει και βασιλευει ακόμη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/11 17:23

    Τι απεγιναν αραγε τα 4 σωματεία
    ΑΘΗΝΑ,
    ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,
    ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ και
    ΓΑΛΑΖΙΑ ΦΤΕΡΑ
    ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πρώτη του δουλειά, επιστρέφοντας στην Προεδρία της Ομοσπονδίας ήταν να διαγράψει τα σωματεία αυτά. Μετά, για να μπορέσει να λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση ενέγραψε 20 αθλητικά σωματεία από το χώρο του Tae Kwon Do, και διέγραψε ορισμένα άλλα αντιπολιτευόμενα σωματεία του παρελθόντος, όπως ΑΡΗΣ Θεσ/νίκης, Σαλονικιός, Λευκός Πύργος κ.λπ. και κράτησε μονάχα τα δικά του τα 7 σωματεία "μαϊμού" από τα παλιά παγοδρομικά σωματεία. Για να μη μπορεί να τον ρίξει κανείς από την καρέκλα, από τα 27 σωματεία μέλη της Ε.Ο.ΠΑΓ. δικαίωμα ψήφου είχαν μονάχα τα 7! Φοβούμενος μήπως και τον ρίξουν τα 20 σωματεία του Tae Kwon Do, αποφάσισε να εγγράψει 8 σωματεία από το χώρο της Ξιφασκίας και να διαγράψει 10 σωματεία του Tae Kwon Do, xvröiw όμως να υπολογίσει ότι 6 σωματεία της Ξιφασκίας και τα 10 σωματεία από το Tae Kwon Do θα διαγράφονταν από κοινού από την Ε.Ο.ΠΑΓ. για να τον αφήσουν με 10 σωματεία από τα οποία τα 7 είναι σωματεία "μαϊμού".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/5/11 19:17

    Όποιος πάει εναντίον του Χατζηαθανασίου και τα τσιράκια του..... εξαφανίζετε από το άθλημα.... είτε είναι σωματεία... είτε παράγοντες....είτε υπάλληλοι.... είτε αθλητές.... ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/5/11 19:28

    Και όλοι αυτοί που τώρα τον στηρίζουν και του κάνουν τα χατίρια, και είναι μάγκες στο παγοδρόμιό του.... έρχεται και η σειρά σας... γιατί όταν δεν θα σας έχει πλέον ανάγκη... θα σας πετάξει στο κάλαθο των αχρήστων…. Είναι απλά θέμα χρόνου. Το χειρότερο από όλα είναι, όλοι αυτοί που στο παρελθόν τους είχε πετάξει στα σκουπίδια και μίλαγε με το χειρότερο τρόπο γι’άυτούς, ενώ σήμερα οι ίδιοι τον γλύφουν, έχουν ξεχάσει τι έχουν περάσει από τον παπάρα και έρχονται και σε αντιπαράθεση με άλλους όταν μιλάνε άσχημα γι’αυτόν. Καθόλου τσίπα, καθόλου αξιοπρέπεια. Αναρωτιέμαι πως μερικοί κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια γνωρίζοντας ότι εξαιτίας του παπάρα παραλίγο να χάσουν το σπίτι τους και να μείνουν στο δρόμο, ενώ τώρα τον υποστηρίζουν λυσαλεά. Μακάρι να μην μετανιώσετε την απόφασή σας αυτή και να μην πεινάσει η οικογένειά σας. Γιατί αν γίνει αυτό δεν θα υπάρχουν εκείνοι που τότε σας έδωσαν δανικά ώστε να σώσετε το σπίτι σας. Τότε θα είστε μόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/5/11 21:55

    Θα γυρισει ο τροχος θα γα..σει κι' ο φτωχος. Και οταν συμβει αυτό (ελπιζω συντομα) τοτε λαμογια τρεχατε να κρυφτειτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget