Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις…


Το 2011 ξεκίνησε στραβά για τον πολυαναφερόμενο από το παρών Blog «Πρόεδρο». Η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού την 1η Μαρτίου 2011, να μην επιχορηγήσει την Ε.Ο.ΠΑΓ. έως ότου οι υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. διευκρινίσουν αν η ομοσπονδία αυτή έχει προϋποθέσεις αθλητικής αναγνώρισης, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία μέσα στην Ε.Ο.ΠΑΓ. Η περσινή επίσημη ανακοίνωση του γ.γ.Α. κ. Μπιτσαξή, που έλεγε ότι μεσοπρόθεσμα κρίνεται απαραίτητη η συνένωση της Ε.Ο.ΠΑΓ. με τη Χιονοδρομία, νόμιζε ότι θα έμενε μόνο στα χαρτιά. 
Επειδή το θράσος του δεν έχει όρια, πήγε στη Γ.Γ.Α. και άρχισε να τσιρίζει στους διαδρόμους, ότι η άρνηση επιχορήγησης της Ε.Ο.ΠΑΓ. καταστρέφει δήθεν το 25ετές έργο του (σ.σ. άραγε σε ποιο έργο αναφερόταν; Στη διασπάθιση του Δημοσίου Χρήματος;). Το αποτέλεσμα ήταν, και να μη δει τον κ. γ.γ.Α., αλλά και να προσφέρει άφθονο γέλιο στους υπαλλήλους που έβλεπαν τον άλλοτε καθημερινό «δρομέα των διαδρόμων της Γ.Γ.Α.» να εκρήγνυται με τέτοια ένταση και μανία, θυμίζοντάς τους τον γνωστό ήρωα των cartoon «βεζίρη Ιζνογκούντ».
Ήταν τόσο κωμικοτραγικό το όλο σκηνικό, που σε όλους πέρασε από το μυαλό, ότι θα κατέληγε στα εξής δύο πιθανά σενάρια: α) να έρθει το ασθενοφόρο να τον πάρει «τάβλα με το φορείο», ή β) να έρθουν οι κύριοι με τις άσπρες μπλούζες και να τον περιμαζέψουν, φορώντας του τον απαραίτητο ζουρλομανδύα, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου.
Τελικά όμως, ο «αειθαλής Πρόεδρος» τους εξέπληξε όλους. Έφυγε όπως ήρθε: όρθιος! Φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να καταβάλει τον «Μουμπάρακ των Παγοδρομιών», ούτε τα τσιγάρα, ούτε οι καφέδες, αλλά ούτε και το άγχος και οι στεναχώριες από τα επανωτά χαστούκια που τρώει τον τελευταίο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget