Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Τα 7 σωματεία της Ε.Ο.ΠΑΓ.

Γ.Γ.Α. 4830_28.02.2012_001
Ο αθλητικός νόμος αναφέρει στο άρθρο 28, παρ. 4 ότι: "Αν ο αριθμός των αθλητικών σωματείων ομοσπονδίας που καλλιεργεί το ίδιο άθλημα ή τον ίδιο κλάδο άθλησης και έχουν λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση περιορισθεί σε δεκαπέντε (15) και κάτω και εφόσον στην ομοσπονδία δεν υπάγεται άλλο άθλημα, το άθλημα ή ο κλάδος άθλησης που καλλιεργούν υπάγεται, με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού, σε άλλη ομοσπονδία που νόμιμα λειτουργεί..."
Δυστυχώς όμως ακόμα δεν έχει γίνει η άρση της αθλητικής αναγνώρισης της Ε.Ο.ΠΑΓ., παρόλο που αποτελείται από 7 μόνο σωματεία, όπως μας γνωστοποιεί η ίδια Γ.Γ.Α. στο ως άνω έγγραφο. Ο λόγος που το δημοσιεύουμε, είναι επειδή θέλουμε να προστατέψουμε όλους όσους αγαπάνε αληθινά τ' αθλήματα των Παγοδρομιών και δεν θέλουν να σχετίζονται ή να παραμυθιάζονται από άτομα ή φορείς που λειτουργούν παρανόμως. 

1 σχόλιο:

  1. Αν είστε μέλος σωματείου που δεν αναγράφεται στα πρώτα 7 σωματεία "μαϊμού" - "σφραγίδα", τότε το σωματείο σας δεν είναι σωματείο - μέλος της Ομοσπονδίας, δεν διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση της καλλιέργειας και ανάπτυξης των αθλημάτων των παγοδρομιών, και δεν αναγράφει την καλλιέργεια και την ανάπτυξη των παγοδρομικών αθλημάτων στο καταστατικό του. Σωματεία που εγγράφηκαν στην ομοσπονδία μετά τις 21.12.2009, όπως π.χ. ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΕΟΡΣ κ.λπ. εγγράφηκαν παράνομα, αφότου εξέπεσε η διοίκηση και δεν αποτελούν σωματεία μέλη της ομοσπονδίας, εφόσον και αυτά ούτε την ειδική αθλητική αναγνώριση των παγοδρομικών αθλημάτων διαθέτουν, ούτε αναγράφουν τα αθλήματα των παγοδρομιών στα καταστατικά τους.
    Το παραπάνω έγγραφο αποδεικνύει περίτρανα την παράνομη λειτουργία της ομοσπονδίας έως και σήμερα.
    Δηλώσεις σαν εκείνη του Γενικού Γραμματέα της Ε.Ο.ΠΑΓ. κ. Μ. Συρέλλη στην ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο της 13ης Μαρτίου 2012, όπου κατέθεσε ως μάρτυρας στην αγωγή του κ. Κετσεκιουλάφη κατά της Ε.Ο.ΠΑΓ., ότι δήθεν είχαν εγγραφεί σωματεία στην ομοσπονδία κρυφά, χωρίς να το γνωρίζουν τα αποχωρούντα από την ομοσπονδία μέλη του Δ.Σ., μόνο αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί, εφόσον για να εγγραφεί ένα σωματείο σε μία ομοσπονδία θα πρέπει να εγκριθεί από το Δ.Σ. και την Γ.Σ. αυτής. Ας μας παρουσιάσουν λοιπόν οι κ.κ. υπεύθυνοι της Ε.Ο.ΠΑΓ. τα πρακτικά Δ.Σ. και Γ.Σ. πριν από τις 21.12.2009 όπου αναγράφεται η έγκριση - αποδοχή και εγγραφή των σωματείων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget