Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μακριά απ' τα Σωματεία «Μαϊμού»!

Iptamenoi


Στο Facebook το τελευταίο καιρό ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια διάφορες «επίσημες» σελίδες αθλητικών σωματείων των παγοδρομιών, με πολλές φωτογραφίες κυρίως από τις ομάδες χόκεϋ, σαν να μη «καλλιεργεί» το σωματείο και τα άλλα αθλήματα, όπως το καλλιτεχνικό πατινάζ ή τα έλκηθρα, με φανταχτερά και βαρύγδουπα λογότυπα, για να προσελκύσουν μάλλον κάποιους αφελείς αναγνώστες.




Γιατί σε κανένα από τα Σωματεία αυτά δεν εμφανίζεται πουθενά ή σύνθεση του Δ.Σ., η διεύθυνση, τα τηλέφωνα επικοινωνίας, οι προπονητές κ.λπ. όπως συνηθίζεται σε όλα τα άλλα αθλητικά σωματεία της χώρας, αλλά και παγκοσμίως και γιατί οι έδρα των περισσοτέρων απ’ αυτών βρίσκεται στην Κοκκώνη 2 στο Π. Ψυχικό, την πατρική οικία του αποθανόντα «ιθύνοντος νου» του σκανδάλου των παγοδρομιών; Η σύνθεση του Δ.Σ. που συγκροτήθηκε σε σώμα, είναι σύννομη; Τα μέλη του – εάν και εφόσον υπάρχουν – προήλθαν από αρχαιρεσίες και πότε; Υπήρξαν για τουλάχιστον ένα (1) έτος απλά εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου, μέχρι να αποκτήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι; Οι αθλητές που συμμετέχουν στα Δ.Σ. αυτών έχουν περιμένει -όπως ορίζει ο νόμος- (βλέπε και προηγούμενα άρθρα) τουλάχιστον δύο χρόνια, για να μπορέσουν να εκλεγούν σ’ αυτά; 
Από την άλλη, στις παγοδρομίες υπάρχουν σωματεία «σφραγίδες» και παρέες ανθρώπων που αγαπούν κάποιο άθλημα, οι οποίοι δημιουργούν μία «ομάδα», χωρίς όμως να έχουν δημιουργήσει σύλλογο. Έτσι βλέπουμε ομάδες, όπως π.χ. τους «Athens Warriors», κάθε χρόνο να εκπροσωπούν και άλλο σύλλογο «σφραγίδα» στο «Ελληνικό Πρωτάθλημα». Υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως οι «Mad Kows», που παίζουν στο (τουλάχιστον από το 2001) φορολογικά  ανύπαρκτο σωματείο, που εκπροσωπεί ο κ. Γ.Γ. της Ε.Ο.ΠΑΓ. Συρέλλης, τα «Λευκά Γεράκια» (βλέπε προηγούμενο άρθρο) και μετέχουν στα «πρωταθλήματα και τους επίσημους αγώνες» ως «Mad Kows – Λευκά Γεράκια». Τέλος υπάρχουν και ομάδες διαλυμένες όπως π.χ. ο «Τάρανδος» που κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να υποστηρίξει, αν και υποτίθεται πως υπάρχει σωματείο, ενώ άλλες ομάδες, όπως π.χ. οι «Άλμπαντρος», που δεν έχουν γνωρίσει μέχρι και σήμερα το προεδρείο του σωματείου για το οποίο υποτίθεται πως παίζουν.
Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα για τα αθλητικά σωματεία των παγοδρομιών με αθλητική αναγνώριση, που υπάρχουν μονάχα σε χαρτιά και σφραγίδες, όπου ούτε οι αθλητές δεν γνωρίζουν σε ποιον θα πρέπει να απευθυνθούν και γι’ αυτό επικοινωνούν μεταξύ τους και ορίζουν από μόνοι τους όλα εκείνα τα θέματα με τα οποία θα έπρεπε να ασχοληθεί το σωματείο τους. 
Όλα αυτά και πολλά περισσότερα έχουμε καταγγείλει στην αθλητική ηγεσία του τόπου, η οποία ίσως και λόγω της γενικότερης οικονομικής ύφεσης, παντελώς άπραγη και διαλυμένη «περί άλλων τυρβάζει». Το ελεγκτικό δε συμβούλιο αυτής, ο μοναδικός επίσημος διοικητικός και οικονομικός ελεγκτικός μηχανισμός του Υπουργείου Πολιτισμού, από το 2009 έως και σήμερα δεν έχει ακόμη επανδρωθεί. Από την άλλη υπάρχουν εκατοντάδες γονείς, που θα ήθελαν τα παιδιά τους ν’ ασχοληθούν με τα αθλήματα των παγοδρομιών, χωρίς όμως να γνωρίζουν τι να κάνουν, και απευθύνονται, προς αναζήτηση μιας σανίδας σωτηρίας, στο δικό μας το blog, για να βρουν κάποια ενημέρωση ή πληροφορία, εφόσον η ομοσπονδία και τα «αθλητικά αναγνωρισμένα σωματεία της» ασχολούνται, κλεισμένα στο γυάλινό τους κόσμο, με οικονομικά συμφέροντα και προσωπικές διαμάχες επικράτησης, με φανταχτερά και βαρύγδουπα λογότυπα (λες και εκπροσωπούν ιστορικούς επαγγελματικούς συλλόγους του εξωτερικού), χωρίς καμία ενημέρωση του αθλούμενου κοινού.
Αντί λοιπόν να γράφουμε όλα αυτά για να αποδείξουμε ότι τόσο η ομοσπονδία, όσο και τα σωματεία της είναι παράνομα, ας μας αποδείξουν αυτοί το αντίθετο! Το έχουμε ξαναγράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις μας: γιατί «άραγε» δεν μας αποδεικνύουν την σύννομη ύπαρξή τους; Τόσο «δύσκολο» είναι;!

31 σχόλια:

  1. Μαριάννα Ντούβλη7/2/12 02:48

    Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα ωστόσο οι συνθήκες που επικρατούν στον χώρο των παγοδρομιών δεν δίνουν κίνητρα στα σωματεία να "σοβαρευτούν" να κάνουν το ένα βήμα παραπάνω. Είτε είσαι νόμοτυπος είτε όχι σαν σωματείο δεν έχει πραγματική σημασία έτσι όπως έχουν τα πράγματα μέχρι σήμερα. Κακά τα ψέματα η οργάνωση πρέπει να ξεκινήσει απο πάνω..απο την Ομοσπονδία και αυτή με την σειρά της να θέσει το modus operandi για τα σωματεία. Αυτή την στιγμή οι παγοδρομίες στην Ελλάδα είναι με το ζόρι 500 άτομα. Δεν περισσεύει κανένας. Αλλά ακόμα και αυστηρότερα στάνταρ να έθετε η Ομοσπονδία τι νόημα θα είχε αυτό ? Απλά θα αποξένωνε τους μισούς απο τους αθλητές , με τι κέρδος ακριβώς? Την τήρηση της νομιμότητας άραγε ? (σιγά δεν μιλάμε και περί ληστείας μετα φόνου). Προέχει η επιβίωση των αθλημάτων με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τρόπο κατα την γνώμη μου. Αν δεν γίνει ένα σωστό παγοδρόμιο η Ομοσπονδία δεν μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΑ .Λοιπές συζητήσεις είναι για να αναλωνόμαστε και άνευ πραγματικού νοήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέκος Παλέκος.7/2/12 05:43

    Εδώ θα πάμε σε πόλεμο ως χώρα..και εσύ ασχολείσαι με το τι κάνει κάθε σωματείο. Τουλάχιστον αυτοί κάτι κάνουν για να προωθήσουν το άθλημα που οδεύει στην εξαφάνηση. Εσυ τι κάνεις...? Ποιά η στάση της ιστοσελίδας? Να αναρτεί μία στο τόσο μια μαλακία που δεν μπορεί να υποστηρίξει. Απο λόγια και κριτικές χορτάσαμε mister. Πράξεις δεν βλέπω. Εδώ το κράτος σου πιάνει το κωλαράκι και λες και ευχαριστώ... και εσύ μου λες για τα σωματεία στις παγοδρομίες. Καλά κάνουν και ασχολούνται με ότι δυνατότητες και μέσα έχουν. Ποια η official πρόταση του blog? Κάποιο πλάνο? Τι πρέπει να γίνει για να πάει καλυτερα η μοίρα του αθλήματος σε αυτόν τον τόπο? Ούτε εσύ ξέρεις. Χαλάρωσε τώρα...φάε μια πάστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή κα. Ντούβλη και κ. Παλέκο, τα σχόλιά σας τα δημοσιεύσαμε μόνο και μόνο για να δείξουμε στους σοβαρούς αναγνώστες μας, τι δυσκολίες αντιμετωπίζουμε, το τι χαμηλής διανόησης και ανύπαρκτων ηθικών αξιών είναι ορισμένοι "αθλητές". Ακόμα κι εσείς όμως παραδέχεστε την ύπαρξη της παρανομίας και της διαφθοράς στο χώρο των παγοδρομιών. Αν εσάς σας βολεύει και σας ευνοεί αυτή η κατάσταση, εμάς επιτρέψτε μας να παλέψουμε για το αντίθετο, και αν δεν σας αρέσει, απλά σταματήστε να διαβάζετε το blog. Με το επίπεδο που έχετε, θέλετε μήπως να σας εμπιστευτούν οι γονείς τα παιδάκια τους; Τι θέλετε; Nα τα διαφθείρετε ηθικά, ή μήπως εξαιτίας της ανικανότητάς σας να υποστούν κάποιο σοβαρό τραυματισμό; Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει αν θα υποβάλετε τους γονείς τους σε στερήσεις για να καταφέρουν να τους αγοράσουν τον απαραίτητο και πανάκριβο αθλητικό εξοπλισμό, και τον επόμενο χρόνο να πιάνει απλά σκόνη στην ντουλάπα, γιατί δεν θα υπάρχει ούτε παγοδρόμιο, και ούτε θα μπορούνε να ζητήσουν από κανέναν το λόγο γι' αυτή την απάτη, αφού το υποτιθέμενο σωματείο στο οποίο ανήκετε δεν έχει ούτε διεύθυνση, ούτε τηλέφωνο κ.λπ., αλλά και εσείς οι ίδιοι, "οι ξερόλες μάγκες με τα ψευδώνυμα" απλά θ' αλλάξετε τον αριθμό του κινητού σας, "για να μην σας τα πρήζουν";
    Αλλά μάλλον έχετε δίκιο! Γιατί να χολοσκάμε; Αφού τον Δεκέμβριο του 2012, σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας, έρχεται η συντέλεια του κόσμου;
    Καλύτερα εμείς λοιπόν να φάμε την παστούλα μας, κι εσείς χαλαρώστε, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας, φάτε καμιά πίτσα, πιείτε και καμιά μπυρίτσα... δεν έχει νόημα πλέον να προσπαθείτε να διατηρήσετε ζωντανά τα αθλήματα με "οποιονδήποτε τρόπο"...
    Κι όλοι μπορούμε να φανταστούμε, ποιοι είναι αυτοί οι τρόποι στους οποίους αναφέρεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαβάσης Σταύρος Νο.777/2/12 18:24

    Αγαπητή Διαφθορά όντως αντιμετωπίζετε σοβαρότατα προβλήματα. Κυρίως διότι σας έχουμε επανειλημμένως εξηγήσει πώς έχει η κατάσταση και παρ'όλα αυτά αδυνατείτε να κατανοήσετε 1-2 απλά πραγματάκια. Συνεπώς μάλλον εσείς έχετε το διανοητικό πρόβλημα και όχι οι αναγνώστες σας που τόσο κομψά σπεύσατε να φιλοφρονήσετε. Χαμηλών ηθικών αξιών θα ήμασταν εάν ΔΕΝ εξηγούσαμε επακριβώς στον οποιονδήποτε μας πλησίαζε είτε ως αθλητής είτε ως απλός φίλαθλος ακριβώς πως έχει η κατάσταση και πως λειτουργούμε στον υπάρχον πλαίσιο σαν σωματείο. Δεν έχουμε πάρει από την Ομοσπονδία ούτε μισό ευρό ΠΟΤΕ, και οι επαφές μας με αυτήν περιορίζοντε στα απολύτως τυπικά και απαραίτητα. Όλοι οι αθλητές του σωματείου έχουμε κάθε καλή διάθεση να συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία και να την βοηθήσουμε στο έργο της εάν κρίνουμε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο, σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρούν απέναντί τους. Δεν είμαστε , ούτε και το παίζουμε Ιππότες της Δικαιοσύνης και υπέρτατοι υπερασπιστές του Νόμου πάνω σε πράσινο άλογο όπως κάνετε εσείς. Του νόμου ενός Κράτους να προσθέσω που ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τα αθλήματά μας. Ως εκ τούτου δεν θεωρούμε τους ευατούς μας τόσο "βλάκες" και "κορόιδα" ώστε να σαμποτάρουμε οι ίδιοι μια προσπάθεια στο όνομα μια "κάποιας" κενής νομιμότητας.Έχουμε και διευθύνσεις και ονόματα και τηλέφωνα αναρτημένα δημόσια για όποιον ενδιαφέρεται , έχουμε φέρει πολλά παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα και έχουμε βοηθήσει αλλήλους απο ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ για την αγορά του ακριβού εξοπλισμού. Όλα τα παραπάνω στην ΠΡΑΞΗ , με κόστος χρόνου και χρήματος , εκτώς και εντός ΠΑΓΟΥ και όχι ανώνυμα όπως ισχυρίζεστε από τον κυβερνοχώρο.Υποδείξεις και μαθήματα δεν δεχόμαστε απο κανέναν διότι έχουμε αποδείξει πόσο αγαπάμε το άθλημα του χόκεϊ και τις κατηγορίες που εκτοξεύσατε προς εμάς σας τις επιστρέφουμε.
    Επιμένετε να μην έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα και να μην κάνετε καμία αναφορά στις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν για την ανάπτυξη των αθλημάτων των παγοδρομιών στην Ελλάδα.Λες και εάν αύριο το πρωί έκλεινε το μοναδικό παγοδρόμιο ΠΑΡΑΝΟΜΟ (πράγματι) Athens Heart , αν άλλαζε το ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΣ (πράγματι) της Ομοσπονδίας , εάν γίνονταν όλα τα σωματεία νομότυπα ...ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ το μέλλον θα προδιαγραφόταν λαμπρότερο για τα αθλήματα των παγοδρομιών.
    Απαντήστε μας όμως τα εξής ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    1. Θα ανοίγατε ΕΣΕΙΣ κάποιο παγοδρόμιο αξιοπρεπών διαστάσεων για να κάνουν προπονήσεις οι αθλητές και να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα?
    2. Θα βρισκόντουσαν κάποια άλλα άτομα πιο έμπειρα πιο πρόθυμα και πιο γνώστες του αντικειμένου να στελεχώσουν το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας?
    3. Ο αποκλεισμός 5 και πλέον αθλητικών σωματείων τι ΟΦΕΛΟΣ θα είχε ? Μήπως απλά θα άφηνε τους 100 απο τους 200 ΣΥΝΟΛΙΚΑ αθλητές χόκεϊ εκτως αθλήματος ? Εχετε την αίσθηση ότι περισσεύει κανείς μας μήπως ?
    4. Στα νέα παιδιά και στους γονείς τους που θέλουν να ασχοληθούν με τις παγοδρομίες τι θα λέγατε? Ασχοληθείτε προσωρινά με το πινγκ-πονγκ και μόλις υπάρξουν ευχάριστα νεότερα θα σας ενημερώσουμε?

    Συνέλθετε επιτέλους κύριοι και κυρίες τις Διαφθοράς και πείτε μας τις εναλλακτικές σας αντί να προπαγανδίζετε και να αερολογείτε συνεχώς για τα οφθαλμοφανή στραβά του χώρου.

    Και ένα μήνυμα κλείνοντας για τους αναγνώστες και για όσους απο την Ομοσπονδία διαβάζουν το μπλόγκ. Ύστερα απο συνέλευση της ομάδας Athens Warriors συμφωνήσαμε οι αθλητές στα εξής

    1. Η προτεραιότητα που έχει δωθεί στην Εθνική ομάδα Χόκεϊ σε ώρες και μέρες προπονήσεων ΟΡΘΩΣ έχει δωθεί.
    2. Το γεγονός ότι οι προπονήσεις των ομάδων είναι πλέον δωρεάν, είναι θετικό βήμα και προς την σωστή κατεύθυνση.
    3. Ελπίζουμε η Ομοσπονδία να εργάζεται όσο σοβαρά μας είχε υποσχεθεί ότι θα εργαστεί για την λύση του προβλήματος του παγοδρομίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νταντάμης Θεόδωρος7/2/12 18:56

    Καλησπέρα σας, Ονομάζομαι Νταντάμης Θεόδωρος και είμαι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την ομάδα Athens Warriors. Ο λόγος που σας γράφω είναι ούτε για να "σώσω" το όνομα της ομάδας μας, ούτε για να δεί ο κόσμος τον αντίλογο. Ο λογος που σας γράφω κύριε Β. είναι απλούστατος. Όπως η κα. Ντούβλη και ο κύριος Αλέκος έγραψε, εδώ η χώρα μας χάνεται, ο κόσμος πεθαίνει από την πίνα και την ασυτία, μένει χωρίς σπίτι, δεν έχει πού να δουλέψει για να ζήσει την οικογενειά του και εσείς ασχολήστε με τα σωματεία μαϊμού. Αγαπητέ κύριε, πρέπει στο εξής να αποφασίσετε το είδος των δημοσιεύσεων που θα κάνετε μέσα από το Blog σας, γιατί πραγματικά μας μπερδεύετε. Σε παλιότερες σας δημοσιεύσεις λέτε σε κάποιες ομάδες τα καλύτερα, οπως "Μπράβο στους Αθλητες για αυτή και την άλλη κίνηση", όπως και προσωπικά και στην δική μας ομάδα έχετε δώσει συγχαρητήρια για τον προπονητικό χώρο που καταφέραμε να δημιουργήσουμε. Τώρα κατηγορείτε ολα τα σωματεία και λέτε στον κόσμο να προσέχει. Κύριε, όπως υπόθηκε, θα πρέπει η Ομοσπονδία μας να διορθώσει διάφορα "Σφάλματα" του παρελθόντως, αρκεί να τους δώσουμε και αυτούς δικαιοματικά λίγο χρόνο, τι λέτε?? Πέραν αυτού θα πρέπει να σεβαστείτε ότι όσα γίνονται, γίνονται με δικά μας έξοδα και δεν ζητάμε χρήματα, ούτε από εσάς, ούτε από κανέναν άλλο. Είμαστε λίγοι και κρατάμε το άθλημα ζωντανο. Με τα δικά σας λεγόμενα, θα πρέπει να σταματήσουμε οτιδήπωτε κάνουμε, να μην υπάρχουμε (όλες οι ομάδες) για να μπορέσει να διορθώσει η Ομοσπονδία τα λάθη των Σωματίων, και μετά εφόσον μπορούμε να ξανασυνεχίσουμε. Μην προσπαθείτε να βοηθήσετε μέσω άμεσης κριτικής, αναρτίζοντας τα Φανταχτερά λογότυπα των ομάδων. Σας πληροφορώ ότι από τις ομάδες που αναφέρατε κάποιες είναι ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΕΣ. Εμείς δεν νομίζω. Αλλά κάνουμε το μεράκι μας και παιζουμε. Αν έχετε πρόβλημα με τα σωματία κύριε, μην τα βάζετε με τις ομάδες. Αν έχετε πρόβλημα, κοιτάξτε τι γίνεται στην χώρα που ζείτε, κοιτάξτε το πόσο κοροιδεύει το κράτος τους ίδιους του, τους πολίτες, και αν στο τέλος βρείτε κάποιο αποτέλεσμα ίσης βαρύτητας, μπορούμε να το ξανασυζητήσουμε. Αλλά πρίν κατηγορήσετε κυριε, σκεφτείτε. Έχουμε ποιό σημαντικά πράγματα να κάνουμε στην καθυμερινότητα μας, όπως να καταφέρουμε να επιζήσουμε. Δεν μας χρειάζεται ένα περισσότερο κατηγορό από εσάς. Και για να τελειώσω αγαπητέ, σας παρακαλώ, πριν κατηγορίσετε για το επίπεδο και την μόρφωση των παιχτών οποιασδήπωτε ομάδας, σκεφτείτε ότι δεν είστε μόνο εσείς μορφωμένος αγαπητέ κύριε. Τα σέβη μου, Νταντάμης Θεόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί φίλοι της ομάδας Athens Warriors,
      Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως που επικοινωνήσατε μαζί μας και προσφέρετε με την κίνησή σας αυτή στον υγιή διάλογο, στην ανάλυση και την διαλεύκανση ορισμένων σκοτεινών σημείων του χρόνιου προβλήματος της παρανομίας των αθλητικών σωματείων της Ε.Ο.ΠΑΓ.
      Δεν χρειάζεται να μπερδεύεστε καθόλου για το ότι τη μία φορά επιδεικνύουμε και επικροτούμε την αγάπη σας για τα αθλήματα των παγοδρομιών και την ατομική προσφορά του καθενός σας, για την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των ομαδικών σας στόχων, όπως π.χ. ο νέος χώρος προπόνησης της ομάδας σας, και από την άλλη καταδεικνύουμε ό,τι δεν είναι σύννομο. Δηλαδή, πρέπει να καταλάβετε ότι αποτελείτε ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα και όχι αναγνωρισμένο από την πολιτεία αθλητικό σωματείο.
      Το συγκεκριμένο άρθρο, δεν αναφέρεται στους αθλητές (που όλοι μας γνωρίζουμε την προσφορά τους), αλλά στα σωματεία «σφραγίδες» της ομοσπονδίας. Μιλάμε για μία ομοσπονδία και ορισμένα σωματεία αυτής, που επιχορηγούνταν τόσα χρόνια από την πολιτεία, χωρίς να προσφέρουν απολύτως τίποτα ούτε στους αθλητές, ούτε στην ανάπτυξη των αθλημάτων. Όλα τα χρήματα των επιχορηγήσεων κατέληγαν στην τσέπη του «σφραγιδοκράτορα». Έχουμε τονίσει άλλωστε αλλεπάλληλες φορές την επαίσχυντη κατάσταση που επικρατεί στις παγοδρομίες και τις πλασματικές σχέσεις των αθλητών με τα ίδια τους τα ανύπαρκτα σωματεία. Οι καταγγελίες που έχουν γίνει από μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ. προς το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Γ.Γ.Α. αναφέρονται εκτενέστερα στο ζήτημα αυτό.
      Υπάρχουν και από άλλες ομάδες στον ευρύτερο χώρο των παγοδρομιών ιδιωτικές πρωτοβουλίες ακόμα και σύλλογοι, που δεν διαθέτουν αθλητική αναγνώριση από την πολιτεία και δεν κατεβαίνουν σε πρωταθλήματα. Επικροτούμε όλες τις πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τα αθλήματα των παγοδρομιών.
      Θα σας παραθέσουμε ένα παράδειγμα για να γίνουμε καλύτερα αντιληπτοί. Εάν ένα άτομο που αγαπάει το ποδόσφαιρο βρίσκεται με φίλους του και δημιουργεί μία ομάδα, και επειδή όλοι έχουν μεράκι, της δίνουν όνομα, φτιάχνουν λογότυπο, τυπώνουν τις ανάλογες στολές και προπονούνται ακόμη και σε καθημερινή βάση, μπορούν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της χώρας τους, εάν δεν αποτελούν αθλητικό σωματείο που να είναι αναγνωρισμένο από την πολιτεία; Όχι βέβαια!
      Εδώ και 26 χρόνια η «ομοσπονδία» αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων που εκμεταλλεύεται την ύπαρξή σας και την αγάπη σας για τ’ αθλήματα των παγοδρομιών, για να παίρνει επιχορηγήσεις από τη Γ.Γ.Α. προς ιδίων όφελος. Μην θεωρείτε λοιπόν σπουδαία κατάκτηση του νέου – Νέου παράνομου Δ.Σ., που σας εξασφάλισε δωρεάν χρόνο χρήσης πάγου, όταν θα μπορούσε να απαιτήσει πολύ περισσότερα, εφόσον ολόκληρη η ιδιωτική επιχείρηση λειτουργεί με τον δικό της εξοπλισμό! Δεν σας προβληματίζει το γεγονός ότι ένα παιδάκι που θέλει να ασχοληθεί με το καλλιτεχνικό πατινάζ, θα πρέπει να πληρώνει 10 € τα 15 λεπτά σε ένα άτομο που μπορεί να μη διαθέτει ούτε άδεια προπονητού;! Έχετε καταλάβει ότι το Athens Heart σας χρησιμοποιεί ως κράχτες, σαν τα go-go boys & girls στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης;
      Δεν καταλαβαίνουμε γιατί θεωρείτε άπιαστο και ουτοπικό όνειρο το να κλείσει αυτή η παράνομη ομοσπονδία μαζί με τα «μαϊμού» σωματεία της, και να ανοίξει μία καινούργια σύννομη με τον απαραίτητο αριθμό αναγνωρισμένων αθλητικών σωματείων;! Ακόμα και εάν αυτή η ομοσπονδία, λόγω της οικονομικής κρίσης δεν λάμβανε κρατικές επιχορηγήσεις, θα μπορούσε να αυτοχρηματοδοτείται και να λειτουργεί ομοσπονδιακό παγοδρόμιο. Για το πώς μπορεί κάτι τέτοιο να υλοποιηθεί, εμείς έχουμε ήδη εκπονήσει μελέτη, η οποία φυσικά δεν είναι προς δημοσίευση.
      Δεν αποτελούμε blog που γράφει απλά κάποια αρθράκια για να γεμίζουμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που παλεύουμε έμπρακτα για το καλό των αθλημάτων που κι εμείς αγαπάμε.

      Διαγραφή
  6. Η Κοκότα7/2/12 19:07

    "..Αγαπητή κα. Ντούβλη και κ. Παλέκο, τα σχόλιά σας τα δημοσιεύσαμε μόνο και μόνο για να δείξουμε στους σοβαρούς αναγνώστες μας, τι δυσκολίες αντιμετωπίζουμε, το τι χαμηλής διανόησης και ανύπαρκτων ηθικών αξιών είναι ορισμένοι "αθλητές"..." "Με το επίπεδο που έχετε, θέλετε μήπως να σας εμπιστευτούν οι γονείς τα παιδάκια τους; "

    Καλά, ποιοι νομίζετε ότι είστε και μιλάτε έτσι? Μιλάμε για μια χώρα, η οποία πάει στο διάολο και αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, τα παιδιά προσπαθούν να σχοληθούν με κάτι το οποίο δεν έχει καμία υποστήριξη εδώ. Αν δεν υπήρχαν οι ομάδες αυτές που αναφέρεις κυριέ μου, το άθλημα δεν θα υπήρχε καν εδώ. Όσο για τις συνθήκες και όλα τα άλλα που αναφέρετε στο άρθρο, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕ. Φτιάξετε πρώτα τους εαυτούς σας, μετά δείτε σε τι κόσμο ζούμε και ασχοληθείτε με κάτι πιο σημαντικό. Κοσμος πεθαίνει γύρω. Αντε ανοίξτε τα μάτια σας. (α, και δεν είμαι παίκτης για να μην με κρίνεται με τον άθλιο τρόπο που κρίνετε τους "διανοητικά καθυστερημένους παιχτες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την διαφθορά. Πρώτη φπρά γράφω στο μπλόκ σας. Άν και πολλά απο τα προηγούμενα που έχετε πεί, τα έχω υποστηρίξει και πολύ μάλιστα, γιατί και εγώ θέλω να κινούνται όλα ορθά και να μην έχουμε τα γνωστά ΤΣΕΠΟΜΑΤΑ σε κονδίλια και οτιδήποτε άλλο, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑ!!!!!!!!
    Αντί να πούμε ένα μπράβω σε εμάς τους αθλητές που προσπαθούμε να κάνουμε κάτι, έστω και αυτό δεν σας αρέσει και πραγματικά, αυτό δεν με απασχολεί καθόλου, εγώ θέλω όπως και πολλοί άλλοι να παίξουν χόκει και όχι να καθόμαστε σε ένα λάπτοπ απο απόσταση και να ποστάρουμε ότιδηποτε δούμε στο ύπνο μας...
    Γιατί, εάν αυτά που γράψατε, τα σκεφτήκατε για να ποστάρετε, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!!!
    Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε για να πάει μπροστά το άθλημα όχι μόνο ώς επαγγελματικό πατινάζ, αλλά εώς χόμπι, διότι εάν δεν σας ενδιαφέρει αυτό θα ήταν προτιμότερο το μπλόκ σας να "κατεβεί" απο τον διαδικτυακό τόπο καθώς ΒΡΟΜΙΖΕΙ με αερολογίες και εικονικές πλεκτάνες το άθλημα που ΑΓΑΠΑΜΕ!

    Θα σας παρακαλούσα για να έχετε καθαρό το πρώσοπό σας προς εμάς του αθλητές του αθλήματος να ανακαλέσετε.

    Με σεβασμό πρός εσάς και αυτό που προσπαθήτε να κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε παρακαλέσω να ξαναδιαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά και ψύχραιμα το άρθρο και τα σχόλια που γράψαμε. Θα διαπιστώσεις ότι δεν στρεφόμαστε εναντίον κανενός αθλητή ή απλά αθλούμενου, αλλά όσων τους εκμεταλλεύονται.
      Απόδειξέ μας τι αναρτήσαμε που να είναι "αερολογία και εικονική πλεκτάνη", όπως μας έγραψες, και ευχαρίστως θα ανακαλέσουμε.

      Διαγραφή
    2. Η Κοκότα8/2/12 10:36

      Νομιζω ότι εσύ θα έπρεπε να ξανδαδιαβάσεις το άρθρο και τις απαντήσεις καλύτερα. Για πιο λόγο ξεσηκώθηκε τόσος κόσμος? (και άλλος τόσος που δεν τίμησε το blog σας) όταν μιλάς για χαμηλής διανόησης αθλητές, τότε νομίζω ότι στρέφεσαι και εναντίον τους. Οπότε ξαναδιάβασε φίλη μου Μπουμπουλίνα.
      Και να ξέρετε ότι χάνεται την αξία σας με τα αυτά τα άρθρα σας. Κρατήστε μια σταθερή άποψη τουλάχιστον.

      Διαγραφή
    3. Γράψαμε: ορισμένοι "αθλητές", δηλαδή αναφερθήκαμε σε άτομα που το παίζουν αθλητές.
      Όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται.
      Η σταθερή μας άποψη είναι ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν, και δεν μας ενδιαφέρει, αν κάποιοι δυσαρεστηθούν.
      ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ "ΜΑΪΜΟΥ".

      Διαγραφή
    4. Η Κοκότα8/2/12 17:07

      χαχα να σε ενημερώσω δεν έχω καμία μύγα, μιας και ανέφερα ότι δεν είμαι αθλητής. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, Μ Η Ν ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Χαζοί δεν είμαστε, ξέρουμε να διαβάζουμε, μην κάτσω να κάνω copy paste, βαριέμαι, και σε λυπάμαι να κάτσεις να απολογείσαι.

      Διαγραφή
    5. Σωτήριος Δαλαμάγκας8/2/12 17:54

      Εννοείτε δηλαδή ότι το σωματείο των Athens warriors είναι ΜΟΥΦΑ????
      Για κοίταξε λίγο στο Link που επισυνάπτω και μετά πες μου για μούφα σωματεία, και δίθεν αναρτήσεις τις διαφθοράς και καλά του παγορομίου, απο απόσταση, θα ήξερα και εγώ.

      http://www.paggaioserresnet.gr/rodolivos/clubs.php#2

      καθώς μας τα έχετε πλέον ζαλίσει και συγνώμη για την έκφραση, αλλά προσπαθείτε να διαλύσετε τα σωματεία των αθλητών, την ψυχολογία μας και γενικά να μας δημιουργήσετε ένα κλήμα διχώνιας ώστε να διαλυθούμε.

      Σας έστειλα και ποιό πάνω, σε κάποια πράγματα που έχετε αναφέρει στο παρελθόν, είμαι μαζί σας, θα σας στηρίξω, ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    6. To link σας γράφει τα εξής:
      2. Αθλητικός Σύλλογος Ροδολίβους

      Ο Α.Σ. Εθνικός Ροδολίβους ιδρύθηκε στις 6/04/1956. Προήλθε από την συγχώνευση των Σωματείων Αναγέννηση – Άτλας και Μ. Αλέξανδρος. Από το 1956 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Σερρών. Χρώματα της Ομάδας είναι το άσπρο και το μπλε. Αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Ροδολίβους που διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα και κερκίδες χωρητικότητας 1.500 θεατών. Στις διακρίσεις της Ομάδας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών το 1971 και η συμμετοχή τις σεζόν 1984 – 1985 και 1985 – 1986 στα μπαράζ για την διεκδίκηση ανόδου στη Δ’ Εθνική Κατηγορία. Ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με επιτυχία στις επαγγελματικές κατηγορίες της Α΄ και Β΄ Εθνικής. Ο Βακάλης Οδυσσέας αγωνίσθηκε στον Παναθηναϊκό, ο Βούρτος Αθανάσιος στον Πανσερραϊκό, ο Γεωργιτζίκης Ιωάννης στη Ξάνθη, ο Παγώνας Δημήτριος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο Παλαμάς Δημήτριος στο Μακεδονικό Θεσσαλονίκης και ο Πετρίδης Συμεών στη Δόξα Δράμας. Το 1999 ίδρυσε τις ακαδημίες ποδοσφαίρου με σκοπό τη δημιουργία φυτωρίου για την προώθηση στην Ομάδα των Ανδρών, προσπάθεια που έφερε καρπούς. Σήμερα, οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονται στον Εθνικό Ροδολίβους προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου.




      Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους :

      1. Βούρτος Αθανάσιος – Πρόεδρος
      2. Μουδιός Ιωάννης – Αντιπρόεδρος
      3. Χατζηαντώνης Κυριάκος – Γενικός Γραμματέας
      4. Βογιατζής Ευθύμιος – Ταμίας
      5. Παπαχρήστου Κωνσταντίνος – Έφορος Ακαδημιών
      6. Γαλαιπίδης Θεοχάρης – Μέλος
      7. Παπαδανιήλ Δανιήλ – Μέλος.

      [Επάνω]

      3. Ορειβατικός Σύλλογος Ροδολίβους

      Ο Ε.Ο.Σ. Ροδολίβους ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Ροδολίβος Σερρών νόμιμα από το 1980 ,αναγνωρίστηκε επίσημα ως αθλητικό σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την υπ.αριθ. 1593/3-6-81 απόφαση και με Αρ. Μητρώου 566 του Πολ. Πρωτοδικείου Σερρών .
      Οι δραστηριότητες του Ε.Ο.Σ Ροδολίβους είναι κυρίως αθλητικές, αλλά κοινωνικές και πολιτιστικές συγχρόνως, όπως για παράδειγμα εκμάθηση σκι και αναρρίχησης σε πίστες στο Παγγαίο, αλλά και διοργάνωση εκδρομών.
      Είναι επίσημα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας(ΕΟΧ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας(ΕΟΠ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου(ΕΟΜΟΠ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) (καλοκαιρινού και χειμερινού), της Ελληνικής Ομοσπονδείας Κέρλιγκ και μετέχει επίσημα στο πρωτάθλημα των παραπάνω ομοσπονδιών με σημαντικές διακρίσεις και πανελλήνιες νίκες, καθώς και με διεθνείς επιτυχίες με πολλούς αθλητές στις διάφορες εθνικές ομάδες.
      Ο ΕΟΣ διαθέτει ομάδα διάσωσης και πυρασφάλειας εδώ και είκοσι χρόνια.
      Ο ΕΟΣ έχει κάνει την οδοσήμανση στο Παγγαίο από την Αμφίπολη μέχρι την κεραία του ορεινού μονοπατιού Ο4.
      Ο ΕΟΣ διατηρεί ιδιόκτητο ορειβατικό καταφύγιο σε υψόμετρο 1000 μέτρων στο Παγγαίο περίπου 7,5 km από το Ροδολίβος.
      Στο καταφύγιο γίνονται κυρίως εκδηλώσεις – κατασκηνώσεις των παιδιών της περιοχής και προπόνηση των αθλητών.
      Το καταφύγιο του Ορειβατικού Συλλόγου Ροδολίβους σε υψόμετρο 1000 μ., όπου φιλοξενούνται πολλοί ορειβάτες και εκδρομείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
      ΜΠΟΥΜΠΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Πρόεδρος Συλλόγου

      Βλέπετε πουθενά την λέξη Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών; Βλέπετε πουθενά την ονομασία Athens Warriors; Διαβάζετε πουθενά έστω ότι το συγκεκριμένο σωματείο καλλιεργεί τα αθλήματα των παγοδρομιών, ή έστω του χόκεϋ επί πάγου! Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος8/2/12 00:44

    Μπορείτε να μας πείτε πια σωματεία έχουν την αθλητική αναγνώριση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο προηγούμενο άρθρο με τίτλο "Το μυστήριο της σύνθεσης του νέου - Νέου Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ." μπορείς να διαβάσεις τα εξής: «Το διοικητικό συμβούλιο (Δ.Σ.) της αθλητικής Ομοσπονδίας εκλέγεται για τετραετή θητεία εντός του τελευταίου τετραμήνου του έτους διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων και αποτελείται: α) από πέντε (5) έως επτά (7) μέλη, εάν η ομοσπονδία έχει στη δύναμή της είκοσι (20) μέχρι τριάντα (30) σωματεία...».
      Η συγκεκριμένη ομοσπονδία όμως αποτελείται σήμερα – σε απόλυτη αντίθεση με τον αθλητικό νόμο (άρθρο 28, παρ. 4, που για να μπορέσει να δικαιολογήσει την ύπαρξή της απαιτεί 15 και άνω σωματεία) – από 7 σωματεία «μαϊμού» (χωρίς Δ.Σ., μέλη, αθλητές, διεύθυνση, τηλέφωνο, αθλητική δραστηριότητα κ.λπ.), με αθλητική αναγνώριση και τα οποία είναι: «Ιπτάμενοι Παγοδρόμοι Αθηνών», «ΠΑΣ Χαλκίδας – Άβαντες», «Ερμής Ηλιουπόλεως», «Τάρανδος», «Άλμπαντρος», «Αλάσκα» και «Λευκά Γεράκια».

      Διαγραφή
  9. Νταντάμης Θεόδωρος8/2/12 12:18

    Καλημέρα και ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την δημοσίευση των σχολιών μας. Έχετε δίκιο που πολεμάτε την συγκεκριμένη κατάσταση στην χώρα μας όσον αφορά τα Παγοδρόμια, την Ομοσπονδία και γενικότερα τα κακώς κείμενα στον συγκεκριμένο χώρο. Στά σημερινά σας σχόλια συμφωνώ απόλυτα. Τα μόνα που με στεναχώρησε και θα ήθελα να σας επισημάνω είναι τα εξής: 1) Είναι σίγουρο ότι είστε με το μέρος των αθλητών, και θέλετε και εσείς να αλλάξουν αρκετά στον συγκεκριμένο χώρο. Θα πρότυνα οι διατιπώσεις να μήν είναι τόσο κατακριτέες τόσο για τις ομάδες, όσο θα έπρεπε να είναι για τα σωματεία και την Ομοσπονδία, εφόσον θέλετε. 2) Όπως σας τόνισα και εχθές, δεν είστε ο μόνος σπουδαγμένος, είμαστε και εμείς΄σπουδαγμένοι, επιστήμονες, μηχανικοί, άτομα που έχουν δικές τους εταιρίες και οικογένειες. Οπότε η γνώμη μου στα σχόλια του στυλ "Αγαπητή κα. Ντούβλη και κ. Παλέκο, τα σχόλιά σας τα δημοσιεύσαμε μόνο και μόνο για να δείξουμε στους σοβαρούς αναγνώστες μας, τι δυσκολίες αντιμετωπίζουμε, το τι χαμηλής διανόησης και ανύπαρκτων ηθικών αξιών είναι ορισμένοι "αθλητές". Οι συγκεκριμένοι αθλητές είναι αρκετά σπουδαγμένοι και υψηλών αξιών σας διαβεβαιώ. Επίσης σας ενημερώνω ότι οι αναγνώστες σας είμαστε εμείς, οι αθλητές. Οπότε είναι "άκομψο" να σχολιάζετε έτσι τους αναγνώστες σας - αθλητές. Οι αντιδράσεις που λάβατε ήταν πάνω στην δημοσίευση που κάνατε, και πιστέυω ότι συμφωνείτε ότι πάνω από τα χόμπυ μας, υπάρχει το πρόβλημα επιβίωσης στην χώρα μας. Οπότε με μια καλύτερη διατίπωση της δημοσίευσης σας, δεν θα λαμβάνατε τέτοιου είδους σχόλια. Είμαστε μαζί σας σε όποια προσπάθεια κάνετε, αρκεί να μήν το παρακάνετε, και επίσης αρκεί να διατιπώνετε σωστά τις απόψεις σας. Θέλουμε να είμαστε μαζι σας. Βοηθήστε μας με τον γραπτό σας λόγο. Φιλικά, Νταντάμης Θεόδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νταντάμης Θεόδωρος8/2/12 12:25

    Μιας και μόλις διάβασα όσα γραφτήκαν από εχθές, σαν συνέχεια του λόγου μου Κα. Μπουμπουλίνα, και μόνο που δημοσιεύετε τα λογότυπα των "Ομάδων" είστε υπόλογοι σε εμάς τους αθλητές. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι και να μας έχετε δίπλα σας, από το να ανεβάζετε τα λογότυπά μας που τα έχουμε τιμήσει και με το παραπάνω με τις πράξεις μας, προτύνω απλά να ανεβάσετε ΜΟΝΟ τα ονόματα των σωματείων μαϊμού. Εκεί θα είχατε αποτυπώσει 100% αυτό που θέλετε, και θα είχατε και εμάς, τους σοβαρούς αναγνώστες σας με το μέρος σας. Οπότε το να ανακαλέσετε για την δημοσίευση των λογοτύπων των "Ομάδων" μας, σε άρθρο που έχει να κάνει με τα "Σωματεία" είναι κάτι που πρέπει να κάνετε και προσωπικά το απαιτώ, μιάς και το τί γίνεται πίσω από την πλάτη μας, δεν είναι κάτι που πρέπει να κατηγορηθούμε κιόλας. Και κλείνοντας, αν θέλετε να ανοίξετε "πόλεμο" καλύτερα να τον ανοιξετε με το κράτος που είναι στην κορυφή της διαφθοράς, παρά με τις ομάδες και τους αθλητές που δεν σας έχουν φταίξει κάτι. Οπότε η αποτύπωση της δημοσίευσης σας είναι λάθος, άκυρη και χρησιμοποιεί λογότυπα ομάδων ενώ δεν θα έπρεπε, παρακαλώ εγγράφως να ανακαλεστούν. Με εκτίμηση Νταντάμης Θεόδωρος, για τους Athens Warriors

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/12 15:31

      Εσύ κ. Νταντάμη ποιο εγγεγραμμένο σωματείο της ομοσπονδίας με αθλητική αναγνώριση εκπροσωπείς; Δεν υπάρχει πουθενά στα εγγεγραμμένα σωματεία αυτής της παράνομης ομοσπονδίας σωματείο με το όνομα Athens Warriors και το ξέρεις πολύ καλά! Η δική σου ομάδα σε κάθε "πρωτάθλημα" δεν εκπροσωπεί και από ένα άλλο αθλητικό σωματείο; Γνωρίζεις πως οι διπλοεγγραφές απαγορεύονται; Πιστεύεις λοιπόν ότι προσφέρεις τίποτα στα αθλήματα με το να βρίσκεσαι με τους φίλους σου και να διασκεδάζεις προπονούμενος; Το χόμπι σας κάνετε όλοι σας! Γιατί δεν δίνετε οντότητα στην ανύπαρκτη ομάδα σας; Γιατί δεν φτιάχνετε ένα νόμιμο αθλητικό σωματείο; Δεν μπορείτε να μαζέψετε 20 άτομα που να μην είναι αθλητές; Βάλτε τους γονείς σας! Μόνο τότε μπορείς να λέγεσαι αθλητής και να έχεις το δικαίωμα να ισχυρίζεσαι ότι προσφέρεις στο άθλημα. Όλοι εσείς οι δήθεν, την μοναδική προσφορά που κάνετε είναι στον εαυτό σας! Προσφέρετε λοιπόν στους εαυτούς σας, καλή παρέα, γκομενίτσες και διασκέδαση! Και καλά κάνετε!!!! Μη μου γράφεις όμως ότι προσφέρεις στο άθλημα, υποστηρίζοντας την ανομία και τη διαφθορά της ομοσπονδίας!
      Εγώ είμαι παλιός αθλητής που ξεκίνησα το χόκεϋ ίσος και πριν ακόμα γεννηθείς εσύ, της γενιάς του Γιώτη, όταν ο Μητσάρας ο τερματοφύλακας ήταν ακόμα παιδάκι, και οι περισσότεροι από εσάς τους αθληταράδες, και σήμερα που τα 3 παιδιά μου, που είναι μεγαλύτερα από τους περισσότερους από εσάς(ο μεγάλος μου ο γιος γίνεται 35 ετών)και μετά από τόσα χρόνια... βλέπω ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα! Και ξέρεις γιατί δεν έχει αλλάξει τίποτα; Γιατί όλοι σας είστε τα παιδιά του παπάρα, έτσι μάθατε και έτσι λειτουργείτε!
      Δεν ντρέπεστε που παίσατε όλοι σας με τα μούτρα στους ανθρώπους που λένε για πρώτη φορά τα πράγματα με τ' όνομά τους; Σας πονάει η αλήθεια; Αυτοί αγωνίζονται για σας και εσείς χωρίς να κάνετε τίποτ' άλλο εκτός από το κέφι σας... έχετε το θράσος και τα μούτρα να βγαίνετε να τους κριτικάρετε κι'όλας.
      Η υπομονή έχει και τα όριά της, και εγώ προσωπικά έχω βαρεθεί να πληρώνω μια ζωή για τα αθλήματα αυτά (στολές, πατίνια κλπ. για μένα και τα παιδιά μου), χωρίς να υπάρχει καμία προοπτική... κανένα μέλλον, και να διαβάζω τις παπαριές σας. Τα δικά μου πέδιλα τα έχω κρεμάσει αφότου ανέλαβε ο παπάρας, γιατί έβλεπα ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα! Δεν έκανα λάθος, ούτε έπεσα έξω!
      Αυτό που θέλουν τ' αθλήματά μας είναι πρώτ' απ' όλα "Ομόνοια" μεταξύ σας, κάτι που ο μέντοράς σας, πολύ έξυπνα για το ίδιο του το όφελος, απέφευγε σαν τον διάολο το λιβάνι.
      Στους ανθρώπους του μπλοκ έχω να πω δύο πραγματάκια: Συγχαρητήρια για τα άρθρα που ανεβάζετε! Εμείς οι γονείς είμαστε μαζί σας! Τα στοιχεία μου σας τα έχω στείλει για να σας βοηθήσω όπου μπορώ.
      Στεναχωριέμαι που βλέπω σήμερα την νεολαία, εκείνους που ο "Χατζηπαπάρας" έβριζε σαν "κωλόπαιδα" και "αλήτες του χόκεϋ", σήμερα να είναι χειρότεροι απ΄αυτόν! Δεν φταίνε όμως αυτά τα παιδιά! Φταίμε εμείς οι γονείς και το διεφθαρμένο κράτος. Αυτά έμαθαν, αυτά κάνουν!

      Διαγραφή
    2. Η Κοκότα8/2/12 17:37

      Κυριε ΑΝΩΝΥΜΕ,
      με τι να πρωτοξεκινήσω δηλαδή. Για αρχή να σας πω, δεν σας ξέρω, ελπίζω να μην σας γνωρίσω ποτέ. Σε όσα θα σας πω να ξεκαθαρίσω ότι δεν τρέφω κανένα σεβασμό προς το προσωπό σας, μιας και εσύ μου το επιτρέπεται με τα όσα μόλις γράψατε. Στην ηλικία σας λοιπόν, να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο, να μιλάτε για τον Νταντάμη, που επιτρέψτε μου δεν τον γνωρίζετε καν, θα έπρεπε να είχατε μάθει ότι πριν μιλήσετε σκεφτείτε, ή καλύτερα για την ηλικία σας, να είστε πιο σοφός? δεν ξέρω τι να πω. Μόνο απογοήτευση νοιώθω γιατί για άλλη μια φόρα, η γενιά σας, (μην ανησυχείται ξέρω μαθηματικά, ξέρω σε ποια γενια ανήκεται) ειναι αυτή που έχει φτάσει την χώρα εδώ που είναι, και άνθρωποι σαν εσάς, είναι που έχουν καλοι εκατομύρια άνθρωπους στον κοσμο να συχαίνονται αυτή την χώρα μαζί και με αρκετούς απο εμάς τους έλληνες.

      Για να μην μακρυγορώ, τολμάτε και μιλάτε με αυτόν τον τρόπο και προσβάλετε τον Νταντάμη πίσω από την ανωυμία σας? Πολύ ώριμο εκ μέρους σας. Κανείς δεν τα έβαλε με εσάς κυριέ μου, και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τα βάζετε με κανένα. Μιλάτε λοιπόν για αυτή την ομάδα ότι "Όλοι εσείς οι δήθεν, την μοναδική προσφορά που κάνετε είναι στον εαυτό σας! Προσφέρετε λοιπόν στους εαυτούς σας, καλή παρέα, γκομενίτσες και διασκέδαση". Μαλιστα.. Μεγάλη προσφορά για τον εαυτό τους σωστά.. (ειρωνία λέγεται αυτό, αν δεν γνωρίζετε) ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. Το ξεκαθαρίσαμε? Δεν κάνουν το άθλημα αυτό ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Για διασκέδαση ίσως, αλλά όχι με τον ανοήτο τρόπο που εννοείται εσεις.
      Οταν λοιπόν, ο Νταντάμης, έχει δημιουργήσει μια ομάδα επειδή αγαπάει το άθλημα και έχει προσελκησει ΥΠΕΡαρκετούς άλλους αθλητές σήμερα στο άθλημα αυτό, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ ε δεν νομίζω ότι το έχουν κάνει και αρκετοί.

      Για πείτε μου λοιπόν ποιος ακριβώς αγωνίζεται για αυτούς και εκείνοι τίποτα άλλο από το κέφι τους? ΠΟΙΟΣ? ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΩΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ? Γιατί εγω τον ΑΓΩΝΑ τον βλέπω από τις ομάδες όπως αυτή του Νταντάμη, που χωρίς να έχουν να κερδίσουν τίποτα εμψυχώνουν τον κόσμο και την αγάπη του για το άθλημα αυτο. Γιατί από αγάπη για το άθλημα υπάρχουν αυτές οι ομάδες νόμιμες και μη όπως λετε εσείς. Εύκολο όμως να το κρίνεται αυτό από την άνεση του καναπέ σας σωστα? Γιατί όπως είπατε, κρεμάσατε τα πέδιλα σας εδω και καιρο. Πολύ εύκολο λοιπόν όταν είσαι στην απέξω να κάθεσαι και να κρίνεις. ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρίνετε αν είχατε μείνει να κάνετε κάτι. ΕΣΤΩ. Και οχι να κατακρίνεται και βρίζετε ανθρώπου που έστω είναι εδω και προσπαθούν. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ. Ντροπή σας στην ηλικία σας να μην έχετε καμία κριση, και να έχετε τέτοια άποψη. Ανόιξτε λίγο τα μάτια σας. Πιστεύετε ότι θα κάνατε καλύτερη δουλειά? Πιστεύετε ότι τα σωματεία και όλα όσα είναι μέσα στο κόσμο του χοκει είναι όλα παραδεισένια? Σηκώθείτε τότε, και πριν κρίνεται άδικα, κάντε έσεις τα πράγματα ολα τέλεια για να είναι λοιπόν και όλες οι ομάδες τέλειες για εσάς.

      Διαγραφή
    3. Η Κοκότα8/2/12 17:37

      (η συνέχεια)

      Α και για να μην ξεχάσω, αθλητής, δεν είναι κάποιος που ανοίκει σε σωματείο, θα έπρεπε να το ξέρατε για την ηλικία σας, αλλα να μου πείτε αφού τα έχετε παρατήσει τόσο καιρο τώρα που να ξέρετε. Να κρίνετε όμως μπορείτε. Και άσεμνα κιολας.
      Λέτε ότι βαρεθήκατε να πληρώνετε για τα αθληματα αυτα (οι υπόλοιποι δεν πληρωνουν νομίζετε?) και για το μέλλον, μόνο οι ομάδες δεν φταίνε.
      ΝΤΡΑΙΠΟΜΑΙ για όλους εσάς, γιατί η "κλικα" του χόκει είστε όλοι σας μια μικρογραφία της ελλάδας. Αντί να υπάρχει αγάπη για το αθλημα ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ, ΤΟ ΠΑΚ, ΤΟΝ ΠΑΓΟ, που αυτά έχουν σημασία, όλο βρίσκεται και κάνε ίντριγκες. Και ξέρετε ποιοι τις δημιουργούν? Εσείς οι μεγάλοι κύριε μου. Γιατί οι "μικροί" είναι απασχολημένοι με το να έιναι στον πάγο και να ασχολούνται με κάτι που αγαπάνε.

      Και για να κλείσω, λετε: "Δεν φταίνε όμως αυτά τα παιδιά! Φταίμε εμείς οι γονείς και το διεφθαρμένο κράτος. Αυτά έμαθαν, αυτά κάνουν!" ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. Δεν ξέρετε τα παιδιά ούτε τους γονείς τους, είναι μεγάλη προσβολή για οικογένειες, και αν ήσασταν πολιτισμένος άνθρωπος θα το γνωρίζατε αυτό. Όπως λέτε όμως τα παιδιά δεν φταίνε. Εσείς οι γονείς φταιτε. Η δικιά σας ηλικια.

      Διαγραφή
    4. Σωτήριος Δαλαμάγκας8/2/12 18:01

      Να ντρέπεσε γι'αυτά που λές κ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ!!!! γιατί δεν έχεις Α) τα κότσι να γράψεις το όνομά σου
      Β) να κοιτάξεις μπροστά και να δέις το μέλλον που μας άφησε η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΕΝΙΑ!!! που προσπαθούμε να σώσουμε την ΕΛΛΑΔΑ τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και οτιδήποτε είναι γύρω μας, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!

      Προσπαθούμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στην ομοσπονδία, να καταφέρουμε να διμιουργήσουμε άλλες συνθήκες για εμάς αρχικά και τα παιδιά μας και έχουμε απέναντί μας ΕΣΑΣ οι οποίοι βολεμένοι και εξ'αποστάσεως μας πετάτε κόγχες σπόντες, για να καταφέρετε ΤΙ???
      Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι προσπαθείτε να καταφέρετε!!!
      Θα σας παρακαλούσα να μας αφήσετε να κάνουμε αυτό που μας ΑΡΕΣΕΙ!!! ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΟΚΕΥ. Να κάνουμε αυτό που ΑΓΑΠΑΜΕ!!!

      Καλή σας συνέχεια και να χαίρεστε τα παιδιά σας, εύχομαι να έχουν καλύτερη αντίληψη απο εσάς για τον αθλητισμό και να συνεχίζουν να κάνουν αυτό που ποθούν.

      Διαγραφή
  11. Νταντάμης Θεόδωρος8/2/12 16:41

    Κύριε, πίσω από την Ανωνυμία σας λέτε ότι θέλετε..Έχετε μάθει να βρίζετε και να κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία σας. Γράψατε πολλά..μια ερώτηση έχω να σας κάνω..Με αποκαλείτε κωλόπαιδο και ότι είμαι από τους αλήτες του Χοκευ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/2/12 17:50

      Έγραψα ότι ο Χατζηαθανασίου έτσι σας έλεγε! Έγραψα επίσης ότι "φταίμε εμείς οι γονείς και το διεφθαρμένο κράτος" γι' αυτό που εσείς είστε σήμερα!
      Δεν σε έβρισα, ούτε είπα ότι θέλω! Είπα την αλήθεια κι αν δεν έχω δίκαιο για εξήγησε μου:
      1) Υπάρχει σωματείο με το όνομα Athens Warriors εγγεγραμμένο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού;
      2) Με ποιο σωματείο παίξατε στο δήθεν πρωτάθλημα του 2009, με ποιο το 2010 και με ποιο το 2011;
      3) Αν είστε αθλητικό σωματείο που είναι η έδρα σας, ποιο είναι το Δ.Σ., ποιος ο προπονητής σας, που βρίσκονται τα βιβλία σας και ποια η σφραγίδα του συλλόγου σας;

      Περιμένω απάντηση από άνθρωπο που πιστεύω πως φοράει παντελόνια και παρακαλώ όχι υπεκφυγές!
      Και πάλι σου το λέω ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΣΑ!!!
      Μάθε όμως να βλέπεις τα πράγματα ως έχουν! Και λυπάμαι ιδιαίτερα που απ' όλα αυτά που έγραψα... εσύ κατάλαβες λανθασμένα μόνο αυτά που μου γράφεις!
      Συνέχισε λοιπόν να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, άσε τους άλλους να βγάζουν τα φίδια από την τρύπα για σένα, όσο εσύ διασκεδάζεις μαζί με τους φίλους σου!

      Διαγραφή
    2. Βαβάσης Σταύρος8/2/12 18:21

      Κύριε Ανώνυμε έχετε λάθος διότι
      1) Το πλήρες και επίσημο όνομα της ομάδος είναι Athens Warriors ΕΟΣΡ (Ορειβατικός Σύλλογος Ροδολιβούς Σερρών ) ο οποίος ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Ροδολίβος Σερρών νόμιμα από το 1980 ,αναγνωρίστηκε επίσημα ως αθλητικό σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την υπ.αριθ. 1593/3-6-81 απόφαση και με Αρ. Μητρώου 566 του Πολ. Πρωτοδικείου Σερρών .Είναι επίσημα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας(ΕΟΧ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας(ΕΟΠ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου(ΕΟΜΟΠ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) (καλοκαιρινού και χειμερινού), της Ελληνικής Ομοσπονδείας Κέρλιγκ και μετέχει επίσημα στο πρωτάθλημα των παραπάνω ομοσπονδιών με σημαντικές διακρίσεις και πανελλήνιες νίκες, καθώς και με διεθνείς επιτυχίες με πολλούς αθλητές στις διάφορες εθνικές ομάδες.
      2) Το προηγούμενο σωματείο ήταν ο ΕΡΜΗΣ Ηλιουπόλεως και αυτός νόμιμο και αναγνωρισμένο σωματείο.Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε διπλοεγγεγραμένοι! Αν είναι δυνατόν...
      3)Ο αθλητικος νομος δεν οριζει αναγκαία την ύπαρξη προπονητη σε μια ομαδα για να ειναι συννομη.Το Δ.Σ η έδρα κτλ είναι αυτά του ΕΟΣΡ για περισσοτερες πληροφοριες δειτε εδω παρακαλώ http://www.paggaioserresnet.gr/rodolivos/clubs.php


      Οχι , για να μην λέτε οτι δεν σας απαντούμε κιόλας.

      Διαγραφή
  12. Νταντάμης Θεόδωρος8/2/12 18:09

    Το ονοματάκι σου φίλε??Μιας και σε ρώτησα και μάλλον ξέχασες να μου το πεις...Μετά εγώ κρύβομαι πίσω απο το δικό μου?Λοιπόν άκου φιλαράκι (μιας και μου μιλάς στον ενικό σαν να με ξέρεις χρόνια και ακόμα δεν μας έχεις πει το ονοματάκι σου), τα παντελόνια μάλλον εσύθ δεν τα φοράς γιατί συνεχίζεις να κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Δεύτερον μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλα τα υπόλοιπα που έχω γράψει, οπότε απλά θα σου κάνω μια μικρή περίληψη και θα σου πω ότι --Εδω η χώρα που δούλεψες και μεγάλωσες τα παιδιά σου πεθαίνει, και εσύ ασχολήσε με τις παρατυπίες της ομοσπονδίας, από το να ασχοληθείς με τις παρατυπίες του κράτους που ζείς. Μιας και δεν μου λες το όνομα σου, θα σε φωνάζω Λούλη (εκτός αν θυμηθείς να συστηθείς).. Λοιπόν Λούλη, το τί έχει κάνει η Ομοσπονδία με το σωματείο που ανήκει η ομάδα μου δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει..Αν έχεις εσύ να μου δώσεις το χιλιάρικο που χρειάζεται για να γίνω σωματείο, ευχαρίστως και θα το πάρω και θα γίνω, για να ικανοποιήσω το μυαλό σου....Εμένα και κανενός άλλου παίχτη δεν μας περισεύουν..Παρόλα αυτά η ομάδα μας Λούλη λέγεται EOΡΣ Athens Warriors, εν συντομία Athens Warriors... Ανήκει στον ΕΟΡΣ ΡΟΔΟΠΟΥΣ, ουτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει που βρίσκεται αυτό το σωματίο..Ο σκοπός μου και των παιχτών της ομάδας μου είναι να επιζήσουμε από την κρίση που περνάει η χώρα μας, και μετά αν έχουμε χρόνο, να παίξουμε...αν δεν έχουμε χρόνο δεν θα παίξουμε...Μιας και δεν υπάρχει υποδομή στην χώρα μου, δεν θα χολοσκάσω..Λεφτά από εσένα και από κανένα δεν έχω πάρει Λούλη για να μου μιλάς σαν να με ξέρεις..Οπότε μάλλον εσύ φοβάσαι με τις μαλακίες που λές και τα παντελόνια σου τα έχεις βγάλει προ πολού για να μην λές και το ονομά σου..Οπότε σε ανώνυμους και μαλάκες τι λέμε Λούλη??? Ξέρεις πολύ καλά τι λέμε..Τώρα άν έχω προσφέρει η όχι, θα το κρίνουν οι αθλητές μου, όχι εσύ..Και τέλος..κουράστηκες να πληρώνεις για τον εξοπλισμό των παιδιών σου, απλά μην πληρώνεις..τι μας νοιάζει? Σου κόψαν και εσένα τον μισθό η μάλλον την σύνταξη και τώρα ξεσπάς εδω μέσα?? Λούλη, δεν είσαι εσύ ο ηλίθιος...εγώ είμαι που ασχολούμαι μαζί σου, και πόσο μάλλον, πίσω απο την ανωνυμία σου...αν δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά, προβλημά σου...Ωραίους αναγνώστες έχει το blog..Κατα τα άλλα κατηγορούμε τους Αθλητές ότι το επίπεδο τους είναι χαμηλό...Να σαι καλά Λούλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σπύρος Βατικιώτης8/2/12 18:45

    Καλησπέρα σας κύριοι.

    Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο για τον οποίο ασχολείστε και απαντάτε σε έναν user φάντασμα , anonymous. Πραγματικά δηλαδή. Γιατί δεν μας λέει το όνομα του? Γιατί κρύβεται? Χρωστάει στην εφορία? Είναι επικηρυγμένος? Μήπως μας έχει κάνει τπτ παλαιότερα και φοβάται να πει το ονοματάκι του? Τι από όλα αυτά? Μήπως είναι γυναίκα????? Τι να πω... Οτιδήποτε ανώνυμο ειπωθεί αυτομάτως θα πρέπει να αγνοείται. Τόσο απλά. Ανώνυμε τι είσαι? Παλαιός αθλητής? Παράγοντας? Τσιράκι κάποιου? Απέδειξε μας τι είσαι , ποιός είσαι.. μέχρι να το κάνεις μίλα μόνος σου.. εάν υπάρχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/2/12 00:52

    re ntantami ti kathese kai apologise kai asxolise me tis paparies edw mesa .den katalavenis oti afto epidiokoyn gia na gemizoun tin selida ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/2/12 10:56

    Mexri to thanato tou Hatziathanasiou eiha tin entiposi oti pragmatika polemate tin diafthora sto horo ton pagodromion kai san skopo exete tin katharsi.Meta ton thanato omos tou Hatziathanasiou stamatisate ,min exontas pleon antikeimeno,na asxoleiste me afton kai arxisate na asxoleiste me tous athlites kai tis omades.
    Bouboulina,kalo tha itan na to vouloseis epitelous kai na min asxoleisai me themata pou den prpei.Den exeis na mas peis tipota kai apla sintireis mia thesi sto blog grafontas oti sou katevei xoris kanena noima.Sinehise na sintireis tin Bocca Chatzivailou kai ta pagodromia tis kai min milas.Den diavasa pote meta thanato Hatziathanasiou na asxoleitheis leptomeros me to athens heart para mono me dio arthra pou anartithikan gia ta matia tou kosmou.Giati den grafeis oti to pagodromio leitourgei paranomos me oles tis leptomereies gia tis paranomies tou? E? Persi ixeres ta panta gia to thema kai esi kai oloi sas ekei mesa!Giati den grafeis gia tis omades hockey oti kanoun proponiseis stis 11:00 to vradi?Giati den grafeis oti to kallitexniko patinaz ekdioxtike apo to horo epeidi etsi tis aresei?Giati den grafeis gia tin proponitria pou kanei mathimata sto athens heart me 10 euro ta 15'?Ola persi itan paranoma alla fetos os dia mageias eginan nomima?Fetos mouga!Logiko den einai?Ti na peis, gia tin kolliti sou?! Tora asxoleisai me ta svmateia kai tous athlites...Loipon ena exoume na sas poume:tha stirixoume to hockey stin ellada oso kai na to polemate!Me opoio timima!An nomizete oti to na mas polemate me ola ta mesa tha masisoume sas diavevaio oti den petihete tipota!Kai pagodromia tha ftiaxoume kai protathlima kai oti allo xreiazetai kai tha figei oristika i savoura apo to horo pou ton limainei ipogeia tosa xronia.To diavases kala?????THA FIGEI I SAVOURA!
    O Hatziathanasiou efige!Paei o protos...seira exoun oi epomenoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/2/12 10:58

    Στις 26 Οκτωβρίου 2011, στο κείμενο «Πού είναι οι νέοι;», έγραφα: «Το καλό της χρεοκοπίας είναι πως γύρισε τον καθρέφτη πάνω μας και είδαμε ποιοι είμαστε.
    Κάποιοι αποφεύγουν να κοιτάξουν τον καθρέφτη αλλά -αργά ή γρήγορα- θα αναγκαστούν να το κάνουν.
    Όσο και να θέλεις να ρίξεις τις ευθύνες στους Γερμανούς, στους μετανάστες και στον ανάδρομο Ερμή, θα έρθει η ώρα που θα σηκώσεις το βλέμμα και θα δεις στον καθρέφτη τον δολοφόνο...
    Άλλωστε, εσύ ψήφιζες όλα αυτά τα χαμένα κορμιά»!!!!
    by Pitsirikos....

    Για διαβάστε και αυτή την εκδοχή:
    Στις 26 Οκτωβρίου 2011, στο κείμενο «Πού είναι οι αθλητές;», έγραφα: «Το καλό της διάλυσης της Ε.Ο.ΠΑΓ. είναι πως γύρισε τον καθρέφτη πάνω μας και είδαμε ποιοι είμαστε.
    Κάποιοι αποφεύγουν να κοιτάξουν τον καθρέφτη αλλά -αργά ή γρήγορα- θα αναγκαστούν να το κάνουν.
    Όσο και να θέλεις να ρίξεις τις ευθύνες στο Κράτος, στη Γ.Γ.Α., στους αλλοδαπούς αθλητές που σε εκπροσωπούν στο εξωτερικό και στον ανάδρομο Ερμή, θα έρθει η ώρα που θα σηκώσεις το βλέμμα και θα δεις στον καθρέφτη τον δολοφόνο...
    Άλλωστε, εσύ στήριζες όλα αυτά τα χρονια όλα αυτά τα χαμένα κορμιά»!!!!
    by Pitsirikos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΩΜΑΤΕΙΟΕΜΠΟΡΑΣ9/2/12 21:18

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΑΜΑ ΘΕΛΤΕ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΟΣΑ ΘΕΛΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΧΤΕ. ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΜΑ ΘΕΛΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΕΜΠΟΡΑΣ ! ΑΧΑΑΑΑ ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget