Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Μοναδική Προσφορά για τις Ελληνικές Ομάδες Χόκεϋ επί Πάγου

Πηγή: Facebook
Μοναδική προσφορά για τις ομάδες χόκεϋ επί πάγου. Ελάτε στο παγοδρόμιο του Athens Heart για την προπόνησή σας και μονο με 100 ευρώ απολαύστε τις μοναδικές υπηρεσίες μας.



  1. Υπερσύγχρονα αποδυτήρια με χαμηλό φωτισμό για να μην σας πονάνε τα μάτια.
  2. Ειδικά καθίσματα με δυνατότητα να κάνετε τα "ανοίγματά σας" πριν μπείτε στον πάγο και χάνετε χρόνο (βλέπε φώτο)
  3. Τουαλέτες με ειδική επένδυση γκαζόν η χώμα για να νιώθετε σαν να είστε στην φύση (winter classic).
  4. Ειδικά δάπεδα από μπετόν ή χαλίκι για να αποφύγετε το υπερβολικό τρόχισμα
  5. Ντουζιέρες με άφθονο καυτό νερό, μόνο, για να χαλαρώνουν οι μύες. Τώρα μοναδική καινοτομία! Το νερό τρέχει απ' ένα ειδικό λάστιχο με ειδικό στόμιο για μασάζ μετά τον αγώνα ή την προπόνηση!
  6. Οι ώρες προπόνησής σας γίνονται ακόμη πιό δελεαστικές!!! 11 το βράδυ!!! Με αυτή την προσφορά θα πέσετε κάτω!!! Γιατί να αγχώνεστε ολη τη μέρα με την δουλειά και να σκέφτεστε ότι η προπόνησή σας είναι νωρίς;;; Ελάτε στις 11 το βράδυ και απαλλαχτείτε από το άγχος. Τι και αν την επόμενη δεν μπορείτε να ξυπνήσετε για να πάτε στις δουλειές σας! Η προηγούμενη μέρα θα είναι η καλύτερη που περάσατε! Γιατί κάθε πέρσι και καλύτερα λέει ο λαός!

1 σχόλιο:

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget