Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Σε "τάξη" θέλει να βάλει την διασκέδαση των Ελλήνων πολιτών...


Φοβούμενος ότι και φέτος θα πατώσει η ιδιωτική του επιχείρηση "Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε." από τον "αθέμιτο" ανταγωνισμό, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πρόεδρος της ανύπαρκτης και διοικητικά εκπεσούσης Ομοσπονδίας των Παγοδρομιών, αποφάσισε να στείλει σε όλες τις Περιφέρειες, τους Δήμους της Επικράτειας αλλά και τα Εθνικά Στάδια, έγγραφο "καταπέλτη" σε ό,τι αφορά την "εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομιών" σ' ολόκληρη τη χώρα.
Σε ποιο ακριβώς άρθρο άραγε να ανέτρεξε ο "άρχων του πάγου" που εκτός από την παντοκρατορία του επί των αθλημάτων των παγοδρομιών, τώρα θέλει να βάλει σε "τάξη" και την διασκέδαση των Ελλήνων πολιτών; Μας βρίσκει πάντως σύμφωνους εάν εννοεί ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών, ο ανώτατος φορέας των αθλημάτων των παγοδρομιών, που υπάγεται στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ο μόνος φορέας υπεύθυνος για τα αθλήματα των παγοδρομιών στην Ελλάδα και την κατάντιά τους.
Το γενικό πλαίσιο της νομοθεσίας αναφέρει όχι φυσικά μόνο για τις παγοδρομίες αλλά και για οποιοδήποτε άθλημα για ειδικό νομικό πλαίσιο στις εγκρίσεις εγκαταστάσεων και λειτουργίας γηπέδων και όχι διασκεδαστηρίων, όπου απαιτείται η έγκριση της αντίστοιχης αρμόδιας Ομοσπονδίας.
Δεν υπάρχει πουθενά κανένας κανονισμός που αναφέρει ότι παγοδρόμια μικρότερα από 200 m2 αποτελούν μικρά διασκεδαστήρια ενώ εκείνα που είναι μεγαλύτερα μπορούν να θεωρηθούν αθλητικοί χώροι και όχι μεγάλα διασκεδαστήρια. Αντιθέτως όμως υπάρχουν διεθνείς κανονισμοί των διεθνών Ομοσπονδιών των αθλημάτων των παγοδρομιών που αναφέρουν καθαρά τις ελάχιστες προδιαγραφές που θα πρέπει να έχει ένα αθλητικό παγοδρόμιο, που σε ότι αφορά το μέγεθος είναι τουλάχιστον τα 1.456 m2 και όχι τα 700 m2 ούτε τα 800 m2, που κάποια ομοσπονδία διεξάγει παντελώς παράνομα τα πρωταθλήματά της, χωρίς να ενδιαφερθεί για την ασφάλεια ούτε των αθλητών, ούτε των θεατών. 
Ο "άρχοντας του πάγου" που θέλει περιτέχνως να αποφύγει τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν είτε εμπράγματα με ατυχήματα, είτε με διαμαρτυρίες ή καταγγελίες πολιτών που δυσφημούν τα αθλήματα των παγοδρομιών δημιουργώντας εντυπώσεις επικινδυνότητας και γι' αυτό το λόγο θέλει να απαγορέψει στους κατασκευαστές παγοδρομίων διασκέδασης την κατασκευή του ιδίου ή και μεγαλύτερων σε μέγεθος παγοδρομίων, από το δικό του, γιατί άραγε τηρεί σιωπή ιχθύος σε όλες εκείνες τις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον ίδιο, την διεφθαρμένη την ομοσπονδία του και το παράνομο ιδιωτικό του παγοδρόμιο; Ή μήπως έχει την εντύπωση πως με τέτοιου είδους έγγραφα θα μπορέσει να διατηρήσει το παγοδρομικό μονοπώλιο χορηγώντας "άδεια" κατασκευής μόνον στον εαυτό του;

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/10/11 18:23

    Και μετά αναρωτιούνται μερικοί γιατί δεν έχει ανοίξει κανονικό παγοδρόμιο στην Ελλάδα. Καταλάβατε τώρα ή να κάνω και κακά;;; Αν δεν το ανοίξει ο Χατζη-παπάρας, τότε δεν θα μπορέσει να το ανοίξει κανείς άλλος. Εδώ και 26 χρόνια βάζει εμπόδια σε όσους προσπάθησαν να ανοίξουν παγοδρόμιο. Αν δεν ανοίξει αυτός… τότε μην περιμένετε παγοδρόμιο κύριοι. Αλλά δεν πειράζει, στην Ελλάδα ζούμε, στη χώρα της διαφθοράς και των μετρίων ανθρώπων, συνεχίστε να τον στηρίζετε και να του δίνετε λεφτά και να πηγαίνετε στο σκατο-παγοδρόμιό του. Όταν θα ξυπνήσετε θα είναι πλέον αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/11 10:28

    Αντί να ενωθούν όλοι αυτοί που ανοίγουν τα μικρά παγοδρόμια και να ανοίξουν ένα Ολυμπιακών διαστάσεων, να πάρουν τα αθλήματα, όλες τις ομάδες και όλα τα παιδία από τον παπάρα, κάθονται και τρώγονται μεταξύ τους και ο ένας προσπαθεί να φάει την δουλειά του άλλου. Σε λίγο θα πληρώνετε όλοι παπαρόσημο για να ανοίγετε τα παγοδρόμιά σας. ΗΑΗΑΗΑΗΑ.... Άχρηστοι Νεο-Έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/11 16:03

    Τώρα που πέθανε, να δω με ποιον θα ασχολείστε, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπιρμπίλης15/10/11 16:59

    Θα βάλουμε την γάτα μας να κλάψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/10/11 17:01

    Ρε παιδιά τι χαρμόσυνες ειδήσεις είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/10/11 17:08

    Άλλος για Χίο τράβηξε
    πήγε κι άλλος για Μυτιλήνη
    κι ο Χρήστος που παντού χρωστά
    στον Άδη πάει να μείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget