Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Έκτακτη Επικαιρότητα:

Braking News
Τις τελευταίες ημέρες διαδραματίστηκαν πολλά γεγονότα, που δικαιώνουν τον αγώνα του blog «Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών» 100%.
  1. Κάθε δυνατή προσπάθεια να μιλήσει με τον Περιφερειάρχη κ. Σγουρό, κατέβαλε ο αυτοαποκαλούμενος «κύριος καθαρά χέρια», κατά την τελετή παρουσίασης της Ολυμπιακής Δάδας του Λονδίνου 2012. Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο ακολουθούσε σαν σκυλάκι κατά πόδας τον Περιφερειάρχη, προκάλεσε το μειδίαμα αλλά και πολλά κοροϊδευτικά σχόλια από τους περισσότερους παραβρισκόμενους. Όταν μετά από πολύ ώρα και κόπο, κατάφερε να μιλήσει τελικά με τον Περιφερειάρχη, για να κλείσει μαζί του συνάντηση ώστε να συζητήσουν την καταγγελία της «Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών», ο Περιφερειάρχης του θύμισε πολύ σύντομα την τυπική διαδικασία, τον παρέπεμψε δηλαδή στην γραμματέα του, και απομακρύνθηκε.
  2. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέστειλε έγγραφο στην Ε.Ο.ΠΑΓ., με το οποίο ζητά να του επιστραφούν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι περιμετρικές μπάρες προστασίας, που είχε παραχωρήσει δωρεάν στην Ε.Ο.ΠΑΓ. το 2008 και βρίσκονται παρανόμως στο ιδιωτικό παγοδρόμιο της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. στο Athens Heart.
  3. Οι μεσημεριανές επισκέψεις του «άρχοντα του Πάγου» στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι πλέον σχεδόν καθημερινές, παραμένουν όμως ανούσιες, εφόσον δεν έχει καμία δυνατότητα να αντικρούσει τις καταγγελίες που άρχισαν να συσσωρεύονται και που είναι όλες εις βάρος του και εμμένει στην προσωπικά δική του αβάσιμη και στείρα επιχειρηματολογία.
  4. Οι επισκέψεις του εν λόγω «κυρίου» στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΑΓ. και της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., γίνονται όλο και σπανιότερες, εφόσον του προκαλούν κατάθλιψη, ενώ τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει είναι τεράστια, καθώς οι λιγοστοί άνθρωποι που του έχουν απομείνει για να του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, έχουν να δούνε μισθό από τον Απρίλιο!
  5. Φημολογείται ότι η άρση της αθλητικής αναγνώρισης της Ε.Ο.ΠΑΓ. έχει δρομολογηθεί και είναι ζήτημα χρόνου το πότε θα εκδοθεί επίσημα.
  6. Επίσης κάποιες φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν την Άλφα Τράπεζα να προχωρά εσπευσμένα σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τόσο του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε., όσο και εκείνων του ιδιοκτήτη, αντίκλητου και εγγυητή του τελευταίου, «Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ.».
  7. Η Περιφέρεια Αττικής που τελικά έλαβε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν της την καταγγελία της «Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών» κατά του εν λόγω «κυρίου», και παρά των διαφόρων απαξιωτικών σχολίων ανώνυμων σχολιαστών, έχει παραπέμψει την σχετική αναφορά σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της, όπως π.χ.: Διεύθυνση Σωματείων και Γυμναστηρίων, Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, Διεύθυνση δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού κ.λπ., προκαλώντας του μεγάλο πονοκέφαλο και ανώφελα υστερικά ξεσπάσματα.

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/6/11 16:16

    Πάλι άρχισε με τις "απειλές", ότι θα κάψει την ομοσπονδία και το παγοδρομικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/6/11 21:12

    Στη φυλακή... μαζί με τον Μπέο και τον Ψωμιάδη.... εκεί που ανήκει. Μαζί με τους απατεώνες και τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/6/11 16:22

    Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Ο απατεώνας έχει ήδη στείλει τον Μιρέλ να μιλήσει με όλες τις ομάδες για ώρες προπόνησης στο παγοδρόμιο του την νέα χρονιά. Για άλλα 2 χρόνια θα το έχει ανοιχτό. Ψάχνει πελάτες σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ζούμε στην χώρα της ατιμωρησίας, δεν το έχετε καταλάβει ακόμα???? Αυτά που έγιναν με τον Μπέο και τον Μαρινάκη, έγιναν μόνο λόγο του Μεσοπρόθεσμου. Ο παπάρας δεν είναι τόσο σημαντικός για να γίνει θέμα. Θα μείνει και θα βασιλεύει. Μια χαρά θα ανοίξει και πάλι παγοδρόμιο την νέα χρόνια. Μια χαρά θα πάνε όλες οι ομάδες και θα τον πληρώνουν, μια χαρά θα κάνει πάλι το δήθεν πρωτάθλημα, και μια χαρά θα στείλει 20 πελάτες στα προκριματικά του παγκοσμίου. Τους έχει ήδη βρει από τώρα τους 20 που θα στείλει. Είναι δύσκολη χρονιά λεει σε όλους και θα πρέπει να πληρώσουν για να πάνε. Κανένα πρόβλημα!
    Άρα ρε παιδιά, τσάμπα ο,τι κάνετε. Ο παπάρας δεν πάει πουθενά. Ζούμε σε μία χώρα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπως είπε και ο Δώνης και το ξέρει πολύ καλά ο παπάρας αυτό. Δεν πρόκειται κανείς να τον ακουμπήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο λόγος που υπάρχει αυτός ο "άνθρωπος" ακόμη και μετά από όλα αυτά τα χρόνια, είναι διότι κατάφερε να μαζέψει γύρω του, μοιρολάτρες, ψώνια και κορόιδα! Το γεγονός ότι αυτός συμπεριφέρεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα, και ότι όλα είναι νομότυπα, είναι διότι για κάποιους η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Ελπίζει δηλαδή, ότι η πολιτεία απλά θα τον ξεχάσει. Εμείς πάντως σαν "Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών" δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Ήδη υποχρεώθηκε να ξεστήσει τις παγόδες, τώρα πρέπει να επιστρέψει τις μπάρες και σε λίγο όχι απλά δεν θα έχει ομοσπονδία και παγοδρόμιο, αλλά ούτε ούτε καν σπίτι για να μείνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι εσείς που πιστεύετε ότι δεν τον αγγίζει ο νόμος, μοιάζετε με κάτι γυναικούλες - θυματάκια που είναι παντρεμένες με έναν άντρα αλκοολικό, χαρτοπαίκτη που τις δέρνει κι όμως εκείνες συνεχίζουν να μένουν μαζί του μόνο και μόνο επειδή έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί. Είστε δηλαδή άτομα προβληματικά, που χρειάζεστε ψυχίατρο, εφόσον πιστεύετε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι η μοναδική ελπίδα για να υπάρχει έστω και υποτυπωδώς τα αθλήματα του πάγου στην Ελλάδα, και αν φύγει αυτός θα υπάρξει μόνο το χάος, το τίποτα. Αυτή είναι λοιπόν η πραγματική αιτία που δεν συνεισφέρετε στον αγώνα μας για την εξυγίανση αυτών των αθλημάτων. Δεν σας φταίει ούτε ο παπάρας, ούτε το σύστημα, αλλά ο ίδιος σας ο εαυτός που δεν έχετε τα κότσια να συνειδητοποιήσετε σε ποια πραγματικότητα ζείτε και αθλείστε και να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να την αλλάξετε. Είσαστε σαν αρνάκια που ενώ η πόρτα του μαντριού είναι ανοιχτή, περιμένετε μοιρολατρικά πότε θα έρθει η σειρά σας για σφάξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/6/11 21:44

    Τόση κακία και κόμπλεξ δεν έχουμε ξαναδεί.Αντί να παιδεύεστε να ρίξετε με λάσπη τον πρόεδρο και
    την διοίκηση και να τα βρήτε έτοιμα [τι άραγε?]
    γιατί εσείς οι μάγκες δεν κάνετε παγοδρόμιο μεγάλο να δείτε την γλύκα των κερδών όπως λέτε,
    δεν κάνετε σωματεία 20 ώστε να πάρετε την πλειοψηφία νόμιμα και ωραία [χ 1000ε/σωματείο],
    να κτίσετε αθλητές?αν πιστεύετε οτι είστε σωστοί
    αυτά πρέπει να κανετε,οχι να ελπίζετε οτι θα καταστραφεί κάποιος για να πάρετε την θέση.
    Τα λαμόγια λοιπόν είστε εσείς και γιαυτό δεν θα
    δημοσιεύσετε αυτό το κείμενο..........
    Πάντως θα ξυπνήσετε απότομα όταν καταλάβετε τι θα πάθετε σε λίγο....Κώστας 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε,
    μοιάζεις με γραντζουνισμένο δίσκο βινυλίου στον οποίο έχει κολλήσει η βελόνα και επαναλαμβάνει το ίδιο μουσικό μοτίβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/6/11 22:57

    Την έκφραση: "να ρίξετε με λάσπη τον πρόεδρο".... την άκουσα κάπου πάλι........ μου την άκουσα;;;;;;;;....... Α ΝΑΙ! Από τον Μπέο, τον Ψωμιάδη και τον Μαρινάκη......

    Α ρε απατεώνα... αντί να το βουλώνεις, έχεις το θράσος να γράφεις και σχόλια. Καθίκι του κεράτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις,
    όταν ξένα λεφτά πας ν' αγγίξεις,
    κι αν τα βράδια ο ύπνος σε πιάνει,
    με όλ' αυτά που στ' αθλήματα έχεις κάνει!
    Απορώ... απορώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/6/11 22:21

    Βρέ μάγκες της μπορεί να κόλησε ο δίσκος στην ίδια ερώτηση,γιατί ποτέ δεν δίνετε απάντηση.Αλλά
    τι απάντηση να δώσετε αφού δουλεύεστε μεταξύ σας
    Αν απαντήσετε σωστά,μπορεί να πάρετε λουκούμι...
    Ολοι σας πήραν πρέφα τι προσπαθείτε να κάνετε γιαυτό κοιτάξετε να γλυτώσετε όσο είναι καιρός εσείς το μέσα.........αλλά τι να πείτε η να κάνετε αφού είστε αχρηστοι ,τεμπέληδες και άφραγκοι.......Κώστας 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/6/11 11:30

    HAHAHAHAA...... Milane oi prokomenoi, oi ikanoi kai oi leftades.... HAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAH

    Den to pisteuw oti akoma synexizei kai sxoliazei o katagiozis kai ta tsirakia tou.... AN EINAI DYNATON!!!!! Exei bouiksei oli h Ellada me tous apatewnes kai ta lamogia... kai synexizei kai grafoi.... ELEOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Κώστας 666, υποστηρίζει ότι μας γνωρίζει όλους προσωπικά, και γι' αυτό είναι σε θέση να μας κρίνει με πάσα ακρίβεια.
    Κατά την γνώμη του μόνο αυτός αξίζει, ενώ όλοι εμείς οι υπόλοιποι αποτελούμε βάρος για την κοινωνία στην οποία ζούμε.
    Επίσης συνεχώς μας γράφει ότι λασπολογούμε εναντίον του "Προέδρου", αλλά ποτέ δεν μας έστειλε στοιχεία που να αποδεικνύουν "τα ασύστολα ψεύδη μας", για να τα δημοσιεύσουμε!
    Τέλος, επαναλαμβάνει συνεχώς, ότι η "θεία δίκη" θα μας καταδικάσει στο "πυρ το εξώτερον", αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία κίνηση για να επισπεύσει την "δίκαιη τιμωρία και καταδίκη μας".
    Στο παρόν Blog είναι ελεύθερος να γράφει ό,τι ασυναρτησία και ψέμα θέλει, αλλά όταν θα έρθει η στιγμή να απαντήσει στις ερωτήσεις του Εισαγγελέα και δεν θα έχει κανένα επιχείρημα και κανένα αποδεικτικό στοιχείο να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τότε όλοι εμείς οι "άχρηστοι, τεμπέληδες και άφραγκοι" θα νιώσουμε επιτέλους ηθική δικαίωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος26/6/11 20:54

    KOSTA 666 O K---S SOU NA FEXEI!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/6/11 19:18

    You are going down bitch! Εσύ και τα τσιράκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/6/11 17:20

    24/6/11 19:44
    Re ketsekioulafi gia sena grafei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/6/11 17:39

    Parakalo to blog opos me enimerosei gia to pou mporo na vro mia eidiki aitisi gia na gino dimosios ipallilos.Prosonta eho polla opos:epeza hockey ston canada sto protathlima tis geitonias kai ego to parousiaza san na epeza sto NHL,eimai megalomanis,theoro to eafto mou kalitero ap'olous tous allous anthropous,eimai sigouros oti oloi giro mou einai axristoi kai amorfotoi,kano katagelies pantou,tazo lefta se anikanous apateones epiheirimaties gia na kleiso ton proedro tis omospondias filaki,kano parea me ekdotes,pleon eimai kollitos me aftous pou evriza kai me evrizan sto parelthon,zitao protomes kai agalmata os apodeixi ton kopon mou,koitao panta ton eafto mou kai ohi to koino kalo alla par'ola afta to paizo dithen epanastatis kai pigaino kai sto sintagma gia na diadiloso....ouf kourastika!afta ftanoun?aaaaa prosfata anoixa kai psitopoleio!
    Ti lete eho elpida?
    Gunner13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/6/11 11:30

    Parakalo to blog opos me enimerosei gia to pou mporo na vro mia eidiki aitisi gia na gino ipallilos pagodromiou(tsiraki).Prosonta eho polla opos:epeza hockey apo mikros, se protathlima tis geitonias kai ego to parousiaza san na epeza sto NHL,eimai megalomanis,theoro to eafto mou kalitero ap'olous tous allous anthropous,eimai sigouros oti oloi giro mou einai axristoi kai amorfotoi,kano katagelies pantou, den tazo lefta se anikanous apateones, dioti den perisevoun apo ta lefta pou eisprato apo tous paiktes tis omadas mou, eksalou prepei na dwsw kati kai ston proedro gia na me valei stin ethniki omada,kano parea me tsirakia , pleon eimai kollitos me aftous pou tous evriza sto parelthon,den zitao protomes kai agalmata, mono na eimai stin ethniki omada.koitao panta ton eafto mou kai ohi to koino kalo alla par'ola afta to paizo dithen epanastatis kai pigaino stin Afriki gia na mou skisoune ton kwlo…ouf kourastika!afta ftanoun?aaaaa prosfata piga kai gia Safari!
    Ti lete eho elpida?

    Gluftis44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/6/11 19:12

    Parakalo to blog opos me enimerosei gia to pou mporo na vro mia eidiki aitisi gia na gino mega apatewnas toy athlitismou.Prosonta eho polla opos:den exw paiksei pote hockey alla oute kai patinaz exw kanei katholou kai to NHL den kserw ti simainoun ta arxika. Eimai megalomanis,theoro to eafto mou kalitero ap'olous tous allous anthropous, gia ola ftaine oi alloi, panta lew se olous oti plirwnw, alla h alitheia einai oti ta lefta einai tou kratous pou exw klepsei ola auta ta xronia. Exw agorasei PC gia to spiti mou kai amaxi stin kori mou. Nomizo oti oloi giro mou einai axristoi kai amorfotoi,lew synexeia oti tha kanw minisi kai agwgi alla eimai polu kota epeidi an to kanw to pio pithanon einai na mpw fylaki mia wra nwritera, tazo lefta se anikanous apateones, pira mia omada, tin Ethniki, pou alloi ftiaksane kai alloi kanane kali omada enw egw mono empodia kai euxes na patwsoun ekana, kai tin dileysa, tin ekana mpourdelo, opws akribws exw kanei tin etairia ryzia mou. Exw polla tsirakia gia diafores douleies, afilokerdos kanoun oti tous pw, pleon eimai kollitos me aftous pou tous evriza sto parelthon, tous evriza kai tous elega anikanous, alla twra tous exw anagki kai tous glyfw apo to prwi mexri to brady, koitao panta ton eafto mou kai ohi to koino kalo, exw katastrepsei ta athlimata tou pagou alla par'ola afta to paizo dithen epanastatis kai oti oloi me kinigoun gia na me baloun fylaki.....ouf kourastika!afta ftanoun? Aaaaa... kai OUTE metallio, OUTE kypelo exw apo to pagkosmio.
    Ti lete eho elpida?

    Paparas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/6/11 03:41

    Parakalo to blog opos me enimerosei gia to pou mporo na vro mia eidiki aitisi gia na gino epaggelmatias athlitis tou hockey.Prosonta eho polla opos:epeza roller hockey stous dromous, ekana patinaz panw se pagwmena tapsia kai ego to parousiaza san na epeza sto NHL,eimai megalomanis,theoro to eafto mou kalitero ap'olous tous allous anthropous,eimai sigouros oti oloi giro mou einai axristoi kai amorfotoi, nomizw pws eimai gamatos enw kaneis den me paei, eimai epaggelmatias arthografos, pleon eimai kollitos me aftous pou evriza kai me evrizan sto parelthon, zitao protomes kai agalmata os apodeixi ton kopon mou, katigorousa tosa xronia tin ethniki pou evazan megalous paiktes na paizoun anti na paizoun ta nea paidia alla fetos pou mou dwthike h eykairia na min eimai pleon pagkitis tin arpaksa kai efera mazi m kai olous tous gerous, koitao panta ton eafto mou kai ohi to koino kalo alla par'ola afta to paizo dithen epanastatis, eimai captain-proedros-kai proponitis tis megalyteris, kalyteris kai pio dimofilis omadas tou ellinikou prwtathlimatos, eimai grigoros ston pago, apla eseis den to vlepete, kanw to kalytero patinaz sto ellinko prwtathlima, alla fainetai sigano ston fako, exw to kalytero kai pio dynato sout sto prwtathlima, apla den to xrisimopoiw gia na min traymatisw kanenan, synithws oi paiktes tis omadas mou kathontai 1 xrono kai meta feygoun trexontas giati den mporoun na ftasoun to epipedo mou, exw ferei paiktarades apo to ekswteriko na paiksoun gia tin omada mou, me proswpika mou eksoda (xrimata apo papara) plirwnw tis metakiniseis twn paiktwn mou, otan xanw se agwnes kanw kataggelies meta gia na parw tin niki, kai ....ouf kourastika!afta ftanoun?aaaaa prosfata epiasa douleia sto magazaki tou papara! Twra lew na katevw gia omospondiakos proponitis, mias kai oloi einai axristoi!

    Ti lete eho elpida?
    O epaggelmatias athlitis - arthografos toy ellinikou hockey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/6/11 10:46

    An kai antigrafi,poli kalo!Diavase afto tora...
    Eimai neos petihimenos,morfomenos,gamatos kai me pane oloi(exairountai oles oi omades hockey stin Ellada plin ton kolliton mou).Eixa tin ikanotita na leo apeira psemmata gia osous prospathousan na kanoun kati parapano apo to na koitane ton eafto tous opos ekana ego tosa xronia.Mporousa kai kataferna na apeilo tous pantes kai na tous tromazo me tin mi simmetohi tous stin ethniki omada mias kai itan ktima mou(i ethniki).
    Frontiza kaliterous paiktes apo emena na min tous afino na paizoun giati me enoxlouse na milane mono giaftous.Otan ekana tin kardia mou petra kai tous afina ,aftoi evazan pio polla goals apo emena kai frontiza na tous doso se alli omada gia na mou ehoun kai ipoxreosi.Panta omos se omada pou itan filiki pros emena.
    Panta prospathousa kai polles fores ta kataferna na ferno se rixi paiktes me tis omades tous tazontas tous lagous me petraheilia pou pote vevaia den ekana praxi.An kapoios mou zitouse na paixei stin ethniki prota ton rotaga se poia omada tha paixei.An i omada den itan oi Avantes ,Aris ,Warriors,Madcows tote oi portes itan anoihtes.Otan mou efernan proponiti gia tin ethniki omada mou ego frontiza na ton lintsaro kai na treho stis astinomies me tin katigoria tis epithesis.Meta zitaga ena sorry gia na min tin vgalo stin psirou olo to SK kai ola meli gala.Erihna kai ena sproxidi ston proedro tis omospondias kai ola itan kala.
    Kammia katagelia (300 mono stin geniki grammateia athlitismou), 2-3 stin IIHF kai ola pane kala kathimerina.
    Exo vevaia ena mikro provlima me ta matia mou!Vlepo to tyri alla den vlepo tin faka!
    Ti lete eho elpides na ziso ton oneiro mou?

    O monadikos,anepanaliptos,atromitos,sotiras tis tsepis mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/6/11 12:17

    Filoi kaloi kai agapimenoi ena eho na sas po...oso me polemate mesa kai exo apo afto to blog to mono pou kanete einai na me epivevaionete sta matia olon.Eseis oti lete vasizetai mono sta logia sas!Monos skopos sas einai i parapliroforisi kai i dimiourgia entiposeon!Ego gia oti leo eho apodeixeis!Gia olous sas!Enan pros enan me mail apeira,sinomilies sto facebook kai alla polla!
    Peite oti thelete!Diaskedazo eilikrina otan ta diavazo.Eidika apo atoma san kai esas!
    Kai pros theou ...min nomizete oti sas apeilo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό δεν είναι blog...
    ΚΕΠ είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/7/11 10:54

    ΕΣΟΔΑ ΕΟΠΑΓ 2004-2010 (επίσημα στοιχεία)

    2004: 400.000 Ευρώ
    2005: 420.000 Ευρώ
    2006: 280.000 Ευρώ
    2007: 350.000 Ευρώ
    2008: 350.000 Ευρώ
    2009: 450.000 Ευρώ
    2010: 275.000 Ευρώ
    -----------------
    ΣΥΝΟΛΟ: 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    Αυτά είναι ΜΟΝΟ απο ΓΓΑ, αν προστεθούν και τα χρήματα που έχει πάρει από ΕΟΕ, IIHF και ISU. Τότε το ποσό αυτό φτάνει στο τρελό ποσό των:

    --> 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!!!!!!

    Αποτέλεσμα?
    - Παγοδρόμιο: ΟΧΙ
    - Οργάνωση: ΟΧΙ
    - Ανάπτυξη: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα παίδων: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα Εφήβων: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα Γυναικών: ΟΧΙ
    - Αποτελέσματα σε παγκόσμιο: ΟΧΙ

    Μόνο
    - παρανομίες: ΝΑΙ
    - απατεωνιές: ΝΑΙ
    - λαμογιές: ΝΑΙ
    - τσακωμοί: ΝΑΙ
    - καταγγελίες: ΝΑΙ
    - ψέματα: ΝΑΙ
    - συκοφαντία: ΝΑΙ
    - λάσπη: ΝΑΙ
    - τσιράκια: ΝΑΙ
    - ηλίθιοι: ΝΑΙ
    - ξεφτίλα: ΝΑΙ
    - διασυρμός: ΝΑΙ
    - Να ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους: ΝΑΙ
    - Να έχω γεμίσει το Ελληνικό Χόκει με άχρηστους και ανίκανους γιατί έτσι μπορώ να τους ελέγχω: ΝΑΙ
    - Να έχω διώξει όλους τους ικανούς γιατί τους ζηλεύω και δεν μπορώ ποτέ να τους φτάσω: ΝΑΙ
    - χαμένες γενιές αθλητών: ΝΑΙ

    Αυτούς που κατηγορείτε κατάφεραν τουλάχιστον κάτι σε αυτό το άθλημα. Μπορεί εσείς να μην το παραδεχτείτε ποτέ, αλλά εσείς δεν έχετε καμία αξία. Αξία έχει μόνο η παγκόσμια ομοσπονδία και εκεί είναι γραμμένο με μεγάλα γράματα οτι η Εθνική Ελλάδος το 2010 κέρδισε ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μπορείτε να κατηγορείτε και να λέτε οτι θέλετε. Όποιος έχει λίγο μυαλό καταλαβαίνει ποιος έκανε καλό και ποιος κακό στο άθλημα αυτό. Απλά είστε σκατο-νεο-Έλληνες και το μόνο που σας ταιριάζει είναι ο χουλιγκανισμός και η απατεωνιά. Προτυπά σας είναι ο Μπέος, ο Ψωμιάδης και ο Μαρινάκης.

    Συνεχίστε να στηρίζετε αυτόν που σε 26 χρόνια δεν έχει καταφέρει τίποτα. Τον μεγαλύτερο απατεώνα του Ελληνικού αθλητισμού.

    Ο οποίος είναι ένας και μοναδικός:

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος1/7/11 12:21

    Ρε παιδιά πως γίνετε να συνεχίζετε να κατηγορείτε τους πρώην? Ακόμα μιλάτε για μία κλίκα? Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα, και εσεις ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ! Αν είχατε φέρει έστω μία νίκη θα είχατε όλα τα δίκια μαζί σας, αλλά ρε παιδιά ξεφτιλιστήκατε. Δεν κουραστήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια επιτέλους? Λέγατε τόσα χρόνια για την κλίκα του Κ... και ότι δεν αφήνει άλλους... κλπ κλπ... και τώρα που έφυγε τι έγινε? Τι φταίει τώρα? Ο πάγος της Νοτίου Αφικής? Το υψόμετρο? Τα λιοντάρια? Τι φταίει ρε παιδιά? Μήπως φταίει το γεγονός οτι απλά δεν είσαστε καλοί παίχτες και είχαν δίκιο οι πρώην που τόσα χρόνια δεν επέτρεπαν στον χατζηαπαπάρα να σας βάλει στην ομάδα? Δεν ξέρω... ερωτήσεις κάνω.... Αλλά διαβάζω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Διώξατε τους πρώην πριν απο 7 μήνες και ακόμα με αυτούς ασχολιόσαστε. Γιατί? Είστε κομπλεξικοί? Δεν βρεθήκαμε πριν από κάτι βδομάδες με τον Μιρέλ και είπαμε τα παράπονα μας και επιλέξαμε ώρες προπόνησης για την νέα χρονιά? Δεν είναι αλήθεια ότι τους Ιπτάμενους δεν τους κάλεσε κανένας? Τελειώσανε αυτά τα παιδιά. Καταφέρατε αυτό που προσπαθούσατε τόσα χρόνια. Αφου δεν μπορούσατε να τα βάλετε μαζί τους εντός γηπέδου, τους κερδίσατε εκτός. Τι ακριβώς ζητάτε τώρα? Πραγματικά δεν κουραστήκατε να τους κατηγορείτε 7 μήνες? Αυτοί τουλάχιστον έχουν κάτι από το παγκόσμιο. Ένα μετάλλιο… εσείς τι έχετε? Την παγκόσμια ξεφτίλα? Σταματήστε επιτέλους και δείτε τι μπορείτε να κάνετε να φτιάξετε το άθλημα γιατί τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι είστε παντελώς άχρηστοί και προσκυνητές του χατζη-παπαάρα. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι προσκυνητές ποτέ δεν κατάφεραν τίποτα……. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget