Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Μήνυση Κετσεκιουλάφη εναντίον Καλύβα και λοιπών υπευθύνων


Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012, ο κ. Κετσεκιουλάφης Βασίλειος κατέθεσε όντως μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του κ. Δημήτρη Καλύβα και κατά παντός άλλου υπευθύνου, στην Εισαγγελία Αθηνών.
Η ομάδα σύνταξης της «Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών» βρίσκεται στο πλευρό του κ. Κετσεκιουλάφη, από την πρώτη στιγμή που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου στο Facebook (16.04.2012) το κατάπτυστο αυτό λογύδριο. 
Θεωρούμε, ότι ιδιαίτερα στις ημέρες μας, που δεχόμαστε αδιάκοπες επιθέσεις εθνικής εξόντωσης, είναι ιδιαίτερα προκλητικό, άδικο και ανήθικο, ένας έντιμος συμπολίτης μας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, να κατηγορείται ως φοροφυγάς, δηλαδή ως άτομο το οποίο λειτουργεί παρασιτικά εναντίον των συμπολιτών του, και των ίδιων των συγγενών του. Το αδίκημα της φοροδιαφυγής είναι τόσο σοβαρό, που κατέστρεψε ακόμα και τον Al Capone, ο οποίος φυλακίστηκε στο Alcatraz και απαγόρευσε την ενασχόληση με την πολιτική στον Pablo Escobar. Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες διεθνείς εγκληματίες, ο κ. Κετσεκιουλάφης έχει λευκό ποινικό μητρώο, και δεν διαθέτει ούτε στο ελάχιστο την δύναμη και την επιρροή τους. Για πρώτη φορά στη ζωή του κατηγορείται εγγράφως δημοσίως και επωνύμως για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα, και φρονούμε ότι η τιμή και η υπόληψή του πρέπει να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν, καθόσον το εν λόγω δημοσίευμα στιγματίζει αδίκως τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του, ηθικά, κοινωνικά, επαγγελματικά και αποτελεί τροχοπέδη στην ενασχόλησή του με τα κοινά του τόπου μας. 
Αναρωτιόμαστε πραγματικά σε τι νομικά και ηθικά ατοπήματα  έχει περιπέσει ο κ. Κετσεκιουλάφης κατά την άποψη του διαχειριστή και λοιπών συντακτών της επίσημης ιστοσελίδας της «Εθνικής Ομάδας Χόκεϋ επί Πάγου», που θεωρείται κατ’ αυτούς ταυτόσημος με την έννοια της λέξης «διαφθορά»,  και κατά πόσο πρέπει να θεωρείται ως «κατεστραμμένος» ένας άνθρωπος ο οποίος είναι εγγράμματος, καλός οικογενειάρχης και τίμιος βιοπαλαιστής. 
Επειδή λοιπόν οι κατηγορίες που αποδίδονται στον κ. Κετσεκιουλάφη δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο, θα ήθελε να προειδοποιήσει μέσω του blog μας, ότι όποιος προσπαθήσει να βλάψει τον ίδιο και την οικογένειά του, κατ’ οποιονδήποτε τρόπο, θα τον βρει αντιμέτωπο και θα χρησιμοποιηθεί κάθε έννομο μέσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget