Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Νόμος για δίκες «εξπρές» για διαφθορά πολιτικών και ανώτατων κρατικών λειτουργών

Δίκες «εξπρές», ώστε εγκλήματα διαφθοράς που διαπράττονται από πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους να εκδικάζονται μέσα σε ένα έτος από την έναρξη της έρευνας, ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χάρης Καστανίδης, προσθέτοντας πώς είναι «αυτονόητο, όμως, ότι δεν θα γίνεται καμία απολύτως «έκπτωση» των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του κατηγορουμένου ή απόκλιση από τις αρχές της δίκαιης δίκης».
Τα αδικήματα θα αφορούν κυρίως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και την παθητική δωροδοκία, δηλαδή σε εγκλήματα που δεν υπάγονται στο άρθρο 86 του Συντάγματος και στις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών. 
Παρουσιάζοντας τις αλλαγές που εισηγείται το υπουργείο Δικαιοσύνης με τον νέο νόμο για την ταχεία εκδίκαση των εγκλημάτων διαφθοράς, ο κ. Καστανίδης, ανέφερε:
«Είναι γνωστό σε όλους ότι η πατρίδα μας έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από μεγάλα σκάνδαλα, στα οποία φέρονται ως πρωταγωνιστές πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι. Παρότι έχει περάσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την αποκάλυψή τους, εν τούτοις, σχεδόν κανένα, δεν έχει διαλευκανθεί πλήρως, ούτε οι σχετικές υποθέσεις έχουν εκδικασθεί ή τουλάχιστον οδηγηθεί στο ακροατήριο του αρμόδιου δικαστηρίου. Υποθέσεις τόσο σοβαρές δεν πρέπει να εκδικάζονται με τους συνήθεις ρυθμούς απονομής δικαιοσύνης, ακόμη και αν αυτοί, με τις ρυθμίσεις των νεοεισαχθεισών διατάξεων, γίνουν καλύτεροι στο μέλλον. 
Χρειάζεται να θεσπισθούν διατάξεις, ώστε υποθέσεις ιδιαίτερης σημασίας και βαρύτητας, που έχουν τελεστεί από πολιτικά πρόσωπα (Υπουργούς, Υφυπουργούς, Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς και Διοικητές Δημόσιων Οργανισμών) και πρωτίστως υποθέσεις διαφθοράς, να μπορούν να ανακριθούν, να εισαχθούν στο δικαστήριο και εν τέλει να εκδικαστούν κατ' απόλυτη προτεραιότητα και μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο». 

Τι προβλέπεται
«Έτσι, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναλαμβάνει νομοθετική πρωτοβουλία, με την οποία: 
  • 1. Κακουργήματα και από δόλο τελούμενα πλημμελήματα, τα οποία διαπράττουν επωφελούμενοι από την ιδιότητά τους οι παραπάνω πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι, ανακρίνονται και εκδικάζονται κατά την ειδική αυτή διαδικασία. Πρόκειται κυρίως για πράξεις νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ή παθητικής δωροδοκίας, αλλά βεβαίως και για άλλες πράξεις που τελούν τα άνω πρόσωπα εκμεταλλευόμενα και επωφελούμενα με οποιοδήποτε τρόπο την ιδιότητά τους. 
  • 2. Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάγονται σ' αυτή τη διαδικασία οι υπουργοί και υφυπουργοί που τελούν εγκλήματα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, καθόσον γι' αυτά δικάζονται από το Ειδικό Δικαστήριο του άρ. 86 του Συντάγματος και σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου περί ευθύνης υπουργών. 
  • 3. Δηλαδή πρέπει να καταστεί σαφές ότι η παρούσα ρύθμιση καταλαμβάνει τα εγκλήματα των υπουργών και υφυπουργών που δεν υπάγονται στο άρθρο 86 του Συντάγματος και στο νόμο περί ευθύνης υπουργών. 
  • 4. Προτείνεται η θέσπιση ειδικού καθεστώτος δίωξης και ανάκρισης: Η προκαταρκτική εξέταση θα διενεργείται προσωπικά από τον έχοντα πολυετή εμπειρία κατά βαθμό Εισαγγελέα Πρωτοδικών και θα διαρκεί μόνο 2 μήνες. Σε σύνθετες και πολύπλοκες υποθέσεις μπορεί να ορισθούν περισσότεροι ακόμη εισαγγελείς, οι οποίοι, όλοι, θα ασχολούνται αποκλειστικά με το χειρισμό τους, απαλλασσόμενοι όλων των άλλων καθηκόντων τους. Η ανάκριση περατώνεται μέσα σε προθεσμία 4 μηνών. Σε σύνθετες υποθέσεις μπορεί να ορισθούν και άλλοι ανακριτές που θα ασχολούνται αποκλειστικά με την ανακριτική διαδικασία.
  • 5. Κατά την ανάκριση, οι ασχολούμενοι με αυτήν ανακριτές και εισαγγελείς έχουν πρόσβαση σε κάθε στοιχείο ή πληροφορία και δεν υπόκεινται στους περιορισμούς για φορολογικό, τραπεζικό ή οποιοδήποτε άλλο απόρρητο. Ακόμη, ανακριτές και εισαγγελείς υποστηρίζονται στο έργο τους από αριθμό γραμματέων και πραγματογνωμόνων που κρίνουν αναγκαίο για την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας εντός του προβλεπόμενου γι' αυτήν χρόνου.
  • 6. Ταχύτατος προσδιορισμός της υπόθεσης: Μετά την ανάκριση η υπόθεση εισάγεται απευθείας στο ακροατήριο προς εκδίκαση και προσδιορίζεται μέσα σε 2 μήνες. Έτσι, σε χρονικό διάστημα λιγότερο του 1 έτους, από την καταγγελία ή την έναρξη της έρευνας, η υπόθεση θα έχει εισαχθεί στο ακροατήριο του αρμόδιου δικαστηρίου. 
  • 7. Αναβολή στις υποθέσεις αυτές δεν επιτρέπεται. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να διαταχθεί από το δικαστήριο μόνο διακοπή.
  • 8. Εάν η υπόθεση σε οποιοδήποτε στάδιο της έρευνας καταστεί ώριμη για ένα πολιτικό πρόσωπο, μπορεί να διαταχθεί ο χωρισμός της, ενώ η ανάκριση θα συνεχίζεται για τους συμμετόχους.
Με το Σχέδιο Νόμου αυτό, ελπίζουμε ότι θα επέλθει η αναγκαία ταχύτητα στις σοβαρές αυτές υποθέσεις, ταχύτητα που αναμένει ο κόσμος, ο οποίος απαιτεί την πολύ γρήγορη διαλεύκανση τέτοιων πράξεων διαφθοράς, που τελούνται από τους ως άνω πολιτικούς και κρατικούς αξιωματούχους».

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/11 18:15

    Άντε επιτέλους να μπει φυλακή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/11 07:31

    Φίλε ,.....κάνε όρεξη!!!! Έχουν βάλει εξάιρεση στο νόμο,..."εξαιρείται των διαδικασιών ο έλληνας πολίτης Χ.Χ άλλως μετονομαζόμενος ως Χατζηπαπάρας και το σκυλολόι του" Ελπίζουμε όλοι για δικαιοσύνη σ'αυτή τη χώρα αλλά δεν υπάρχει και γι αυτό έχει καταντήσει έτσι. Δυστυχώς!! BOCCA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/11 07:36

    Αναρωτιέμαι ο Χατζηαθανασίου και κάποιοι ίδιας ηλικίας με αυτόν που έχουν στοιχειώσει την Ομοσπονδία (γιατί τα τσιράκια του τ' αφήνω , επειδή είναι πρόσφατοι και ούτε καν έχουν πορεία ή γνώση, ο Χατζηπαπάρας έχει γνώση και ξέρει ακριβως τι κάνει, είναι επαγγελματίας απατεώνας)όταν βλέπουνε τόσους απέναντί τους, όταν βλέπουν πως ήταν ολα το 1985 ας πούμε και τι κατάφεραν 26 χρόνια μετά, δηλαδή συντρίμια, πως αισθάνονται. Θεωρούν δηλαδή ότι όλα καλώς καμωμένα;;; Δεν ντρέπονται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/6/11 12:11

    Κάποιος που νοιώθει ντροπή πρέπει καταρχήν να παρεδέχετε οτι έχει κάνει λάθος. Ο κ. Χατζηαθανασίου δεν θεωρεί οτι κάνει λάθος, αυτός θεωρεί οτι όλοι οι άλλοι φταίνε. Διαβάστε το σχόλιό του σε άρθρο που γράφτηκε στο onsports.gr, όταν ο αρθρογράφος έγραψε για το παγκόσμιο ότι, Η Ελλάδα συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία (τέταρτη ιεραρχικά), αλλά η συμμετοχή της έχει τεθεί σε κίνδυνο, καθώς οι διεθνείς έχουν αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα.

    Σχόλιο του Χατζη-παπάρα:

    Συντάχθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ
    Κύριε Ασκούνη,
    νομίζουμε ότι όταν γράφετε για αθλήματα που δεν γνωρίζετε πιο δεοντολογικό είναι να απευθύνεστε στην αρμόδια Ομοσπονδία που θα μπορεί να σας ενημερώσει σωστά. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Χρήστος Χατζηαθανασίου είναι στη διάθεση σας για ότι ερωτήσεις θέλετε.
    Η Ελλάδα μετέχει κανονικά στο DIV III στο Cape Town 9-19 Απριλίου 2011 και η Εθνική Ομάδα αποτελείται από 20 παίχτες. Εάν οι 12 πάιχτες της προηγούμενης Εθνικής του 2010 αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στην Εθνική ομάδα παρά τα προνόμια που είχαν επί χρόνια γιατί δεν ήθελαν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και φυσικά θα λογοδοτήσουν για αυτό δεν σημαίνει ότι η Ομοσπονδία δεν έχει αντικαταστάτες ικανούς παίχτες που θα αγωνιστούν για τα Eθνικά χρώματα.
    Και η προηγούμενη Εθνική ομάδα στους πρώτους αγώνες δεν είχε επιτυχίες που ήρθαν αργότερα. Η Ομοσπονδία σχημάτισε μια καινούργια Εθνική με νέους αθλητές ώστε να έχει μέλλον και συνέχεια.
    Να λάβετε υπόψη σας ότι όλη αυτή η αποστολή που στοιχίζει περίπου 30.000€ δεν την έχει επιχορηγήσει η ΓΓΑ, αλλά η Ομοσπονδία βρήκε τον τρόπο και οι αθλητές της θα είναι στη θέση τους για να αγωνιστούν.
    Στη διάθεση σας για ότι πληροφορία χρειαστείτε.

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΩΝ

    Τι άλλο να πεις???

    http://www.onsports.gr/Spor/Alla-Spor/item/32662-Oi-kalyteroi-toy-chokei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/6/11 12:23

    Ντρέπονται? Διαβάστε, για να μην ξεχνάμε, τα αμέτρητα ψέματα που είπε ο Χατζηπαπάρας σε συνέντευξη στο onSports. Γιατί δεν ρωτάνε τι έγινε? Είμαστε τελικά Αξιοπρεπείς?

    Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας παγοδρομιών, Χρήστος Χατζηαθανασίου, ξεκαθάρισε την θέση του.

    Το σημαντικότερο τωρινό πρόβλημα της ομοσπονδίας είναι η διαμάχη της με τους πρώην διεθνείς της ομάδας του χόκεϊ επί πάγου. Ο Χρήστος Χατζηαθανασίου τόνισε πως τα αποτελέσματα δεν αποτελούν την πρώτη του προτεραιότητα.

    Πάντως, υπάρχει κανονική αποστολή εθνικής ομάδας, η οποία θα ταξιδέψει στο Κέιπ Τάουν, ώστε να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου τρίτης κατηγορίας. Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται το τελικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Από αυτή προέρχονται οι παραπάνω φωτογραφίες.

    «Το παγκόσμιο ξεκινάει στις 11 Απριλίου, 9 φεύγει η ομάδα, 10 φτάνει κάτω, 11 ξεκινάει το Παγκόσμιο. Εμείς έχουμε δύο δύσκολους αρχικούς αγώνες. Ο πρώτος είναι με το Λουξεμβούργο, ο δεύτερος με τη Μογγολία. Στόχος μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις δυσκολίες του Κέιπ Τάουν είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Το Κέιπ Τάουν δεν είναι Ευρώπη, τα παιδιά θα ταξιδέψουν περίπου 18 ώρες, για να φτάσουν. Οι διοργανωτές δε δέχτηκαν ούτε μία μέρα νωρίτερα φιλοξενία. Στις 10 θα φτάσουν, στις 11 ξεκινάνε, κάτι που είναι ελαφρά παράλογο» δήλωσε σχετικά ο Χατζηαθανασίου.

    Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις χόκεϊ επί πάγου, οι οποίες υπάρχουν στην χώρα μας:

    «Πήραμε το περυσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στο καταπληκτικό στάδιο των Λιοσίων που φτιάξαμε, αλλά για λόγους οικονομίας η κυβέρνηση θεώρησε ότι πρέπει να ακυρωθεί. Τελικά έγινε στο Λουξεμβούργο, όπου πετύχαμε τη δεύτερη θέση. Τότε δημιουργήθηκε ένας καυγάς με το γενικό γραμματέα. Εμείς του εξηγήσαμε πως καταβάλαμε σημαντική προσπάθεια, για να πάρουμε ένα παγκόσμιο στην Ελλάδα. Ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αν γινόταν στην Ελλάδα, θα ανέβαζε πάρα πολύ το άθλημα, δεν το συζητάμε.

    Υπήρχαν οκτώ εθνικές ομάδες με ένα στάδιο, ενώ οι διεθνείς κανονισμοί προβλέπουν δύο ολυμπιακά παγοδρόμια για αυτόν τον αριθμό ομάδων. Το ένα μπορούσανε και το φτιάξανε στα Λιόσια, προσωρινά. Δεύτερο πού να φτιαχτεί; Οπότε, η διεθνής ομοσπονδία για να μας βοηθήσει, «έσπασε» σε δύο γκρουπ το παγκόσμιο. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειαζόμασταν δεύτερο στάδιο. Πλέον έμειναν τέσσερις ομάδες, αλλά τότε το υπουργείου αθλητισμού θεώρησε τον αριθμό υπερβολικά μικρό, ώστε να θεωρηθεί παγκόσμιο πρωτάθλημα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/6/11 12:23

    Στην συνέχεια τέθηκε το θέμα των πρώην διεθνών παικτών της ομάδας.

    «Η περσινή ομάδα ήταν μία καλή ομάδα αθλητών, αλλά με κακή νοοτροπία. Δηλαδή, αυτά τα παιδιά βοηθήθηκαν απεριόριστα. Το παγοδρόμιο έκλεισε το 2003. Μέχρι το 2003 που έκλεισε το παγοδρόμιο, δε χρηματοδοτείτο η ομοσπονδία. Από το 2004 που άρχισε να χρηματοδοτείται, δεν υπήρχε παγοδρόμιο. Παρ’ όλα αυτά τους στέλναμε έξω, επειδή είχαμε τα χρήματα, χρηματοδοτούσε η Πολιτεία και έκαναν προετοιμασία στην Τσεχία, στη Βουλγαρία. Το 2008 έγινε ένα παγοδρόμιο για τέσσερεις μήνες. Κάνανε μια καλή προετοιμασία και πέρασαν τα προκριματικά. Την πρώτη φορά στο Λουξεμβούργο νικήσαμε τη Μογγολία. Ήταν έξι ομάδες, όπως είναι και τώρα. Τη δεύτερη φορά στη Νέα Ζηλανδία το 2009 ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά καταφέραμε και νικήσαμε την Ιρλανδία. Απίστευτο μεν, αλλά τη νικήσαμε. Τα παιδιά πιστέψανε ότι αφού τους νικήσαμε μία φορά, θα το καταφέρναμε πάντα. Πήγανε στο Λουξεμβούργο πέρυσι με μία πολύ καλή προετοιμασία και φτάσαμε στην δεύτερη θέση. Δεν έδωσαν την απαραίτητη προσοχή στην Ιρλανδία, από την οποία προήλθε η μοναδική ήττα. Αν την είχαμε αποφύγει, θα είχαμε ανέβει στη δεύτερη κατηγορία και θα ήταν αναγκασμένη πια η Πολιτεία να μας αναγνωρίσει.

    Φτάσαμε, όμως, στο 2010, όταν οι οικονομικές χορηγίες διακόπηκαν. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν ότι τα παιδιά αυτά δεν κατάλαβαν πως «χορεύεις όπως παίζει η μουσική». Όταν κλείσουνε οι κρατικοί κρουνοί, δεν μπορεί η ομοσπονδία να σε βοηθήσει σε τίποτα. Δεν έχει λεφτά, πώς θα σε προπονήσει ή θα σε στέλνει ταξίδια; Καλώ, λοιπόν, τα παιδιά φέτος το Σεπτέμβρη, την παλιά εθνική, και τους είπα πως έχουν μείνει δώδεκα και χρειάζονται άλλα οκτώ παιδιά, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ακόμα, τους πρότεινα να πληρώσω προσωπικά τα μισά τους έξοδα. Αυτοί θα πλήρωναν απλά 50 ευρώ το μήνα. Αρχικά εκείνοι συμφώνησαν, αλλά στην συνέχεια έκαναν πίσω, καθώς δεν ήθελαν να πληρώσουν τίποτα. Εμείς προτιμούμε να είμαστε αξιοπρεπείς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει, πως η εθνική θα αποτύχει».

    Ο Χρήστος Χατζηαθανασίου κάλεσε κανονικά στην συνέχεια τους συγκεκριμένους παίκτες στην εθνική ομάδα, αλλά αυτοί αρνήθηκαν. Παρακάτω εξηγεί τον τρόπο δημιουργίας της νέας:

    «Τα καταφέραμε, βρήκαμε τα χρήματα. Μπορεί να μην είναι η τέλεια ομάδα, αλλά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το Ντουμιτράκε (ομοσπονδιακός προπονητής), που ακόμα δεν έχει πληρωθεί».

    Στην συνέχεια, απέκλεισε την περίπτωση επιστροφής των παλιών διεθνών.

    «Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή. Αρχικά, παραπέμπονται τώρα στο πειθαρχικό για άρνηση συμμετοχής στην εθνική ομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ξαναπαίζουν χόκεϊ στη ζωή τους ποτέ. Τον κ. Καλύβα (πρώην αρχηγό) δεν τον καλέσαμε στην εθνική. Από τους υπόλοιπους που καλέσαμε, μόνο ένας δέχτηκε. Οι άλλοι δέκα ακολούθησαν την ίδια γραμμή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή σε μια ομοσπονδία από την άρνηση συμμετοχής στην εθνική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Πάντως, εκτός από το χόκεϊ επί πάγου, η συγκεκριμένη ομοσπονδία επιβλέπει και άλλα αθλήματα:

    «Έχουμε το καλλιτεχνικό πατινάζ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ. Στο bobsleigh έχουμε πάει σε τρεις Ολυμπιάδες με αποτελέσματα αξιολογότατα. Όλα αυτά χωρίς κρατική βοήθεια. Μάλιστα, στις 8-9-10 Απριλίου θα διοργανώσουμε και ελληνικό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο που το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό. Πάνω από εκατό αθλητές θα συμμετάσχουν. Έχουμε δημιουργήσει ακαδημία καλλιτεχνικού πατινάζ και ακαδημία χόκεϊ (μερικοί νεαροί παίκτες φιλοξενούνται στην παραπάνω φωτογραφική συλλογή). Πρέπει όμως να βοηθήσει και η Πολιτεία. Δεν μπορούν να πληρώνουν οι οικογένειες των παιδιών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/6/11 14:51

    Διάβασα προσεκτικά την συνέντευξή.... κάθε παράγραφος και ένα ψέμα. Μήπως να αναλυθεί η συνέντευξη παράγραφος-παράγραφος με το κάθε του ψέμα. Πραγματικά ο Χατζηαθανασίου ζει στον κόσμο του. Είναι πραγματικά ηλίθιος και παθολογικός ψεύτης. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Είναι παργματικά για λύπηση ο τύπος. Μήπως πρέπει να το δει ειδικός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την συνέντευξη του Χατζηαθανασίου όσο και την παράγραφο προς παράγραφο ανάλυσή της μπορείτε να την βρείτε στο άρθρο της 1ης Απριλίου 2011 (Πρωταπριλιάτικη Δήλωση: "είμαστε αξιοπρεπείς") http://diafthorapagodromies.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/6/11 13:15

    ΕΣΟΔΑ ΕΟΠΑΓ 2004-2010 (επίσημα στοιχεία)

    2004: 400.000 Ευρώ
    2005: 420.000 Ευρώ
    2006: 280.000 Ευρώ
    2007: 350.000 Ευρώ
    2008: 350.000 Ευρώ
    2009: 450.000 Ευρώ
    2010: 275.000 Ευρώ
    -----------------
    ΣΥΝΟΛΟ: 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    Αυτά είναι ΜΟΝΟ απο ΓΓΑ, αν προστεθούν και τα χρήματα που έχει πάρει από ΕΟΕ, IIHF και ISU. Τότε το ποσό αυτό φτάνει στο τρελό ποσό του 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!!!!!!

    Αποτέλεσμα?
    - Παγοδρόμιο: ΟΧΙ
    - Οργάνωση: ΟΧΙ
    - Ανάπτυξη: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα παίδων: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα Εφήβων: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα Γυναικών: ΟΧΙ
    - Αποτελέσματα σε παγκόσμιο: ΟΧΙ

    Μόνο
    - παρανομίες: ΝΑΙ
    - απατεωνιές: ΝΑΙ
    - λαμογιές: ΝΑΙ
    - τσακωμοί: ΝΑΙ
    - καταγγελίες: ΝΑΙ
    - ψέματα: ΝΑΙ
    - συκοφαντία: ΝΑΙ
    - λάσπη: ΝΑΙ
    - τσιράκια: ΝΑΙ
    - ξεφτίλα: ΝΑΙ
    - διασυρμός: ΝΑΙ
    - χαμένες γενιές αθλητών: ΝΑΙ

    Αν αυτό θέλετε, συνεχίστε να στηρίζετε τον μεγαλύτερο απατεώνα του Ελληνικού αθλητισμού.

    Ο οποίος είναι ένας και μοναδικός:

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/6/11 16:35

    ΠΑΩ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. Αλήθεια, εσείς εδώ μέσα που με τα σχόλιά σας, υποστηρίζετε τον παπάρα έχετε πάει Σύνταγμα? Αν ναι, όταν φωνάζετε... ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ.... ποιους εννοείται? Εγώ πάντως εννοώ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ. Εσείς? Όταν φωνάζετε, ΦΕΡΤΑ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ..... ποιον εννοείται? Ποιος να τα φέρει πίσω? Οι αθλητές? Οι υπάλληλοι? Ποιος ακριβώς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/6/11 01:40

    Συγκινητική παρουσία των «Αγανακτισμένων Ελλήνων Παγοδρόμων» απόψε στο Σύνταγμα, που μαζί με τα γνωστά συνθήματα φώναζαν κάποια δικά τους.

    1) Παπάρα, Κουφάλα, έρχεται κρεμάλα....
    2) ΚΛΕΦΤΗ... ΚΛΕΦΤΗ.... ΚΛΕΦΤΗ.....
    3) ΕΕΕΕ...ΟΟΟΟΟ.. Πάρε και τσιράκια σου και φύγε από δω... ΟΥΣΤ....
    4) Παπάρα... γαμ***σου..... και άντε παραιτήσου.....
    5) Παπάρα gay, μας έχωσες στα χρέη.
    6) Με τα έτσι... με τα θέλω... τ'αθλημά μας το κάνατε μπουρδέλο....
    7) Αέρα, Αέρα... να φύγει η χολέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget