Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Τα 1α μας γενέθλια...

Η "Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών" γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους κατάφερε με επιτυχία να ενημερώσει το ελληνικό και διεθνές κοινό για τις καθολικές παραβιάσεις του αθλητικού νόμου και του κοινού ποινικού δικαίου της διοικητικά εκπεσούσης Προεδρίας της Ε.Ο.ΠΑΓ. Ο αγώνας που καταβάλαμε όλοι μαζί για να λάμψει η αλήθεια και να επέλθει η "Νέμεσις" για ορισμένους, ήταν μεγάλος.
Καταφέραμε μέσα σε ένα χρόνο αυτά που άλλοι δεν μπόρεσαν να καταφέρουν σε διάστημα 25 ετών. Χωρίς την υποστήριξη και την συμπαράσταση των φίλων αναγνωστών με τα αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης, την αποστολή στοιχείων, φωτογραφικού υλικού και ντοκουμέντων η επιτυχία μας θα ήταν αδιανόητη. Ο εναγκαλισμός του έργου που επιτελούμε από το κοινό φαίνεται και από την επισκεψημότητα του blog, που εδώ και μισό χρόνο περίπου ξεπερνά κατά μέσο όρο τους 15.000 επισκέπτες μηνιαίος, την οποία θα ζήλευαν ακόμη και blog's με πολύ ευρύτερη και γενικότερη θεματολογία. Η επισκεψημότητα όμως δείχνει και κάτι άλλο: "την αγανάκτηση των φίλων των ολυμπιακών αθλημάτων των παγοδρομιών, από την 25ετή ανύπαρκτη προσφορά και το μηδενικό έργο σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη των αθλημάτων αυτών από τον Χατζηαθανασίου και τους "αυλικούς" του, αλλά και απέναντι στην πολιτεία που κωλυσιεργεί χαρακτηριστικά στην έρευνα για την απονομή της δικαιοσύνης και την παραδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων".
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές για τα εμψυχωτικά σχόλια τους σε ό,τι αφορά το έργο μας, όπως επίσης τον γραφικό πλέον γνωστό - άγνωστο "ανώνυμο σχολιαστή" που καταφέρεται κάθε φορά χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, εναντίον όλων εκείνων, που τάσσονται κατά του Χατζηαθανασίου, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να μας παρασύρει στο μαύρο μεσαίωνα του σκοταδισμού της ανύπαρκτης Ε.Ο.ΠΑΓ. Δυστυχώς για εκείνον θα διαψευστεί για άλλη μία φορά οικτρά, εφόσον σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δικαιωθούν όλες οι καταγγελίες μας.

Ο καιρός γαρ εγγύς...

82 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/6/11 12:33

    Να ΜΗΝ τα εκατοστήσετε.
    Μακάρι να το κλείσετε το blog γρήγορα (επειδή δεν θα χρειάζεται άλλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όλα πάνε καλά, το παρόν blog, δεν θα κλείσει. Απλά θα αλλάξει μορφή: Ο νέος ρόλος του θα είναι πλέον ενημερωτικός και γενικότερα θα προσφέρει στην διάδοση και στην σωστή ανάπτυξη των ολυμπιακών αθλημάτων των παγοδρομιών στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/11 12:06

    pseftroulides stis 30 klinete xrono alla edeidi tha kleisete oxi giati petyxate tipota me ta psemata ke to misos,alla giati tha sas kleisei o eisageleas gia ta psemata, tin ypoklopi,tin xeri laspi ke tin sykofantia,an den sas kleisoume emeis i pliopsifia ton athliton pou pate na katastrepsete ta athlimata gia tous idioteleis sas skopous.
    pion koroideuete oti eixate 44000 episkepseis,otan ke o pio asxetos xerei oti rythmisate to konter ana ktypima.......
    oloi oloi eiste oi gnosti 10 proin ke ktypate pantou san eleyteroi skopeytes.
    tha apotyxete oxi mono giati oti lete eine psema
    alla giati oi athlites tha prostatepsoun to spiti tous.
    stis erotiseis gia to pos leitourgei i EOPAG pou
    apo ta 25 xronia zois exei parei mono ta 11 psihoula se sxesi me oles tis alles omospondies,
    pote den apantisate,poli perisotero pou ke eseis oi idioi "mazi ta trogate" .
    Ke kala i diaftarmeni diaftora o allos o vlakas pou evale mia diki tou ke mia maimou ypografi ti tha kanei molis katsi sto skamni,giati tha katsi poly grigora............
    OI athlites ke goneis eine etoimoi,eseis?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/6/11 12:25

    Χατζηπαπάρα.... αν έχει τα αρχ... κάνε σε κάποιον από αυτούς τους 10 που λες μήνυση. Πραγματικά θέλω να δω αν θα έρθει έστω και ΕΝΑΣ στο πλευρό σου. Τολμάς όμως????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/6/11 12:30

    Ρε Χατζηαθανασίου, είσαι χαζός? Το πρώτο άρθρο ανέβηκε στις Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010. Σε αυτό αν προσθέσεις 356 μέρες, τι έχουμε???? ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΟΟΟΟΟ...... Μπράβο... Ηλίθιε..... τι να πω ρε αθλητές και γονείς... συνεχίστε να τον στηρίζετε.... και συνεχίστε να τον αφήνετε να λέει οτι μαζί του είσαστε. Αφού θέλετε την ρετσινιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/6/11 12:36

    Χατζηαθανασίου. Σωστά τα 11 έπαιρνε χρήματα η ΕΟΠΑΓ. Για πέσμου όμως παντογνώστη, πόσα πανελλήνιο πρωταθλήματα έχεις κάνει σε αυτά τα 25 χρόνια????? Θα σου πω εγώ... 10!!!! Σε 25 χρόνια έχεις κάνει 10 Πρωταθλήματα και έχεις στείλει Εθνική Ομάδα Ανδρών σε 8 Παγκόσμια... τα 3 (2008-2009-2010) χάρη στους αθλητές πήγαμε γιατί εσύ μόνο εμπόδια δημιουργούσες.

    Άρα ρωτώ.... πραγματικά είσαι περίφανος γι'αυτο??? Δηλαδή γράφεις greelish και το παίζεις και θιγμένος? Θα κάτσεις ποιον στο σκαμνί ρε καραγκιόζη? Τολμάς???? Είσαι ακόμα εκτός φυλακής επειδή δεν εσχολαίται κάποιος μαζί σου, κάντο γνωστό το θέμα να το μάθουν όλοι και θα δούμε ποιος θα κάτσει στο σκαμνί.... Αλλά είσαι ΚΟΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/6/11 12:51

    Άκου εκεί... "μαζί τα τρώγατε"... τι να πούμε... αυτή είναι η Ελλάδα. Κάτσε τώρα να μας πάρουν και εδάφη και σε μερικά χρόνια να μην έχουν τα παιδιά σας φαϊ επειδή ο μισθός τους θα είναι 400 Ευρώ. Αυτή την Ελλάδα θέλετε.... συνεχίστε να υποστιρίζετε απατεώνες όπως τον παπάρα... έτσι.. μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πρώτη ανάρτησή μας Facebooker's & Blogger's έχει ανέβει στις 03 Ιουνίου 2010. Μπες λοιπόν στο συγκεκριμένο άρθρο για να ξεστραβωθείς! Κι ολόκληρο τον Ιούνιο πέρσι είχαν ανέβει 38 αναρτήσεις. Λίγο δύσκολο λοιπόν να κλείνουμε χρόνο στις 30. Η επισκεψημότητα δεν μετριέται από το counter που αν θέλει κανείς το βάζει ή όχι στην σελίδα του, αλλά από τις στατιστικές του Blogger της Google. Δεν τα γνωρίζουμε λοιπόν εμείς τα περί της σελίδας μας, εσένα περιμέναμε να μας τα πεις! Επιμένεις κιόλας... "χαζούλη".
    Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος είσαι, ασχέτως εάν θέλεις να παρουσιάζεσαι ντε και καλά ως αγανακτισμένος αθλητής.
    Οι καταγγελίες μας έχουν παραδοθεί σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας και στον εισαγγελέα. Εμάς όσο κι αν το θέλεις... δεν πρόκειται να μας κλείσει κανείς, εφόσον έχουμε καθαρή την συνείδησή μας και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
    Όσο ασυνάρτητες και ψευδείς οι πρώτες σου αράδες για τα γενέθλια του blog, τόσο ασυνάρτητα και ακαταλαβίστικα και τα υπόλοιπα, περί εισαγγελέων κ.λπ.
    Για να δεις το πόσο αμερόληπτοι είμαστε, θα θέλαμε να σου κάνουμε την εξής πρόταση: Στείλε μας τις καταγγελίες που έχεις κάνει εις βάρος μας κι εμείς θα τις δημοσιεύσουμε και σαν αντίλογο θα δημοσιεύσουμε τις καταγγελίες τις δικές μας! Οπότε σου δίνεται η καλύτερη δυνατή ευκαιρία να εκφράσεις τις αντιρρήσεις σου. Αν δεν το κάνεις όμως, καλά θα κάνεις να σταματήσεις να γράφεις οτιδήποτε για το δικό σου καλό για να μη γελοιοποιηθείς περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος5/6/11 13:13

    ΕΣΟΔΑ ΕΟΠΑΓ 2004-2010 (επίσημα στοιχεία)

    2004: 400.000 Ευρώ
    2005: 420.000 Ευρώ
    2006: 280.000 Ευρώ
    2007: 350.000 Ευρώ
    2008: 350.000 Ευρώ
    2009: 450.000 Ευρώ
    2010: 275.000 Ευρώ
    -----------------
    ΣΥΝΟΛΟ: 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    Αυτά είναι ΜΟΝΟ απο ΓΓΑ, αν προστεθούν και τα χρήματα που έχει πάρει από ΕΟΕ, IIHF και ISU. Τότε το ποσό αυτό φτάνει στο τρελό ποσό του 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!!!!!!

    Αποτέλεσμα?
    - Παγοδρόμιο: ΟΧΙ
    - Οργάνωση: ΟΧΙ
    - Ανάπτυξη: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα παίδων: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα Εφήβων: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα Γυναικών: ΟΧΙ
    - Αποτελέσματα σε παγκόσμιο: ΟΧΙ

    Μόνο
    - παρανομίες: ΝΑΙ
    - απατεωνιές: ΝΑΙ
    - λαμογιές: ΝΑΙ
    - τσακωμοί: ΝΑΙ
    - καταγγελίες: ΝΑΙ
    - ψέματα: ΝΑΙ
    - συκοφαντία: ΝΑΙ
    - λάσπη: ΝΑΙ
    - τσιράκια: ΝΑΙ
    - ξεφτίλα: ΝΑΙ
    - διασυρμός: ΝΑΙ
    - χαμένες γενιές αθλητών: ΝΑΙ

    Αν αυτό θέλετε, συνεχίστε να στηρίζετε τον μεγαλύτερο απατεώνα του Ελληνικού αθλητισμού.

    Ο οποίος είναι ένας και μοναδικός:

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καημενούλη Χατζηαθανασίου, έχω μία δυσάρεστη πρόβλεψη για σένα. Αύριο, Δευτέρα 06.06.2011 θα σου έρθει ένα έγγραφο από δημόσιο οργανισμό που θα είναι για σένα κεραμίδα στο κεφάλι. Και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι μάλλον θα δημοσιευθεί και στο παρόν blog. Πολύ φοβάμαι ότι από εδώ και πέρα θα μπαίνεις όλο και πιο βαθιά σε έναν σκοτεινό λαβύρινθο παράνοιας και αυτοκαταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/6/11 15:54

    Πριν από μερικές μέρες ανέβασε το τσιράκι του παπάρα ένα βίντεο στο site του στο facebook. Εγώ θέλω να τον ρωτήσω, τα πιστεύεις πραγματικά αυτά???? Πιστεύεις πραγματικά αυτά που έχεις τώρα τα απέκτησες με ιδρώτα και κόπο??? Αλήθεια?? Στα λόγια είσαι καλός και στις πράξεις καλύτερος??? Αλήθεια? Πιστεύεις εσύ που είσαι αγράμματος να μιλάς καλύτερα Ελληνικά από άλλους? Ρε φίλε είσαι καθυστερημένος?

    Διαβάστε τους στοίχους...... είναι δυνατών να τα πιστεύει αυτά?

    Ας λένε ό,τι θέλουν

    Είναι τα όνειρα ακριβά κι εγώ τα πλήρωσα με τόκο
    είχα πείσμα, θράσος, θάρρος και στόχο
    ό,τι φαντάστηκα τ’ απόχτησα με ιδρώτα και κόπο
    αν τα ‘χανα μια μέρα πάλι θα ‘χα τον τρόπο.
    Ταξίδεψα από τόπο σε τόπο και βρήκα
    στου hip hop το πετσί σα βελόνα εγώ μπήκα,
    τα σημάδια που έχει μου ανήκουν ακόμα
    αφού τ’ άφησα με στίχους, με πράξεις και στόμα,
    μα όσοι με ξέρουν, το ξέρουν, δεν υπάρχει εμπόδιο
    ακούγεται η φωνή μου και χωρίς το καλώδιο
    κι αν τα χείλη μου ράψουν κάποια μέρα για πάντα
    θα γράφω να ραπάρει τις ρίμες πάλι η μπάντα.
    Στα λόγια είμαι καλός, στις πράξεις o καλύτερος,
    ο οίστρος μου σε πόντους από σένα πιο μακρύτερος
    δοκίμασέ με τώρα στο στόμα λιγάκι,
    ζεστό στο σερβίρω σαν το Μαμαλάκη.

    Ας λένε ό,τι θέλουν, σημασία δεν τους δίνω
    μιλάνε ελληνικά χειρότερα κι απ’ τη Massino,
    γι’ αυτό και τους αφήνω από μόνοι να εκτεθούνε
    μπορώ εδώ και χρόνια όσα οι άλλοι δε μπορούνε. (x2)

    Γοητεύτηκα βαρύτονος από τον Ερρίκο Πετιλόν
    ακούς το λυρικό ποιόν γι’ αυτό παρών δηλώνω.
    Άντεξα το μίσος και το φθόνο μες στο χρόνο,
    έμαθα να επιβιώνω με τις ίδιες μου δυνάμεις.
    Μπορεί να μη μου γράφει τα τραγούδια ο Δουλάμης,
    όμως είναι πιο βαθιά κι απ’ την όψη μιας θαλάμης.
    Κάνω με τις ρίμες break dance όπως κι ο Στάμης,
    νιώθω όπως ο Ροχάμης όταν λέω την αλήθεια
    και που να δεις τι σου ‘χω για μετά ως επιδόρπιο
    τον ουρανό θ’ αγγίξω μ’ ένα άλμα επιτόπιο.
    Όποιος σταθεί εμπόδιο θα φάει μεγάλη ήττα
    όταν θα καεί σαν διαβατήριο του Νικήτα.

    Στην ελληνική μυθόπολη αιωρούμαι σαν Goblin
    ο Νίvο σα batman και ο Dop MC σαν το Robin.
    Άρχοντες της τελετής κι όχι των δαχτυλιδιών
    που ‘γραψε ο Tolkien, ο επιμένων νικά.
    Συχνά πυκνά μια ευκαιρία εμφανίζεται από το πουθενά
    και το γουστάρω αυτό, γι’ αυτό στο δίνω καυτό.
    Κάθε φορά που το μικρόφωνό μου είναι ανοιχτό, το κρατάω αληθινό…
    Κυκλοφορεί από το family η επόμενη, η πολλά υποσχόμενη,
    αναμενόμενη, πολύ καιρό από πολλούς φερόμενη
    ως η πιο ώριμη, πρώτη σε πωλήσεις, στο λέω θα κολλήσεις,
    το σώμα σου στη μουσική θα θέλεις να κουνήσεις.
    Goin Through, Dop MC δίνουν λύσεις,
    ικανοποίηση ακόμα και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις,
    hip hop αληθινό, προσέξτε τις απομιμήσεις!

    Είχα πολλά στο μυαλό, τώρα τα πραγματοποιώ
    όχι σαν τον ηθοποιό με τρόπο καταιγιστικό.
    Το στυλ μας είναι ελκυστικό, στ’ αφτί σου υπερηχητικό,
    μοναδικό και καθαρό σαν το νερό το πόσιμο.
    Ένα ακόμα χώσιμο, πάρ’ το, κάν’ το οικόσημο
    άσε δεν πάει για λιώσιμο, δεν είναι αναλώσιμο.
    Είναι πλέον ορόσημο, για όλους μας βιώσιμο,
    σου ‘κατσε στο λαιμό, δεν ήτανε φαγώσιμο.

    Νόστιμο στ’ αφτιά σου, προσιτό για το κοινό
    κι ας πήρε μια δεκαετία για να μπείτε στο ρυθμό.
    Απαριθμώ κάθε αιτία, ποια να πρωτοθυμηθώ…
    εδώ απ’ το ’93 μες στα κρύα μου θερμό κλίμα.
    Πρόσεχα πάντα το επόμενό μου βήμα,
    κάναμε τη διαφορά όταν οι άλλοι ήταν ρουτίνα
    και πες μου τι είναι αυτό που μένει αφεντικό,
    ποιος το ορίζει, ποιος το βρίζει, τι κερδίζει σεβασμό;
    Με ποτό, εξορκισμό στα πάρτυ μας, αγιασμό
    λίγη […] δοξασμός, τα μέσα αγιάζει ο σκοπός,
    κράτα τον εγωισμό ή φέρ’ τον μου ξανά γραπτό,
    να ξέρεις πάντα θα ‘μαι εγώ εδώ να σε βαθμολογώ.


    Καλύτερα είναι να κοιταχτείς από ειδικό. Φίλε είσαι άρρωστος και γι'αυτά τα έχεις βρει με τον παπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/6/11 23:54

    Το κακό είναι ότι είσαστε άριστοι όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/6/11 00:46

    Συγκινητική παρουσία των «Αγανακτισμένων Ελλήνων Παγοδρόμων» απόψε στο Σύνταγμα, που μαζί με τα γνωστά συνθήματα φώναζαν κάποια δικά τους.
    1) Παπάρα, Κουφάλα, έρχεται κρεμάλα....
    2) ΚΛΕΦΤΗ... ΚΛΕΦΤΗ.... ΚΛΕΦΤΗ.....
    3) ΕΕΕΕ...ΟΟΟΟΟ.. Πάρε και τσιράκια σου και φύγε από δω... ΟΥΣΤ....
    4) Παπάρα... γαμ***σου..... και άντε παραιτήσου.....
    5) Παπάρα gay, μας έχωσες στα χρέη.
    6) Με τα έτσι... με τα θέλω... τ'αθλημά μας το κάνατε μπουρδέλο....
    7) Αέρα, Αέρα... να φύγει η χολέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/6/11 09:23

    Έβαλε το παρακάτω στοιχάκι? Αλήθεια?
    Είναι τα όνειρα ακριβά κι εγώ τα πλήρωσα με τόκο
    είχα πείσμα, θράσος, θάρρος και στόχο
    ό,τι φαντάστηκα τ’ απόχτησα με ιδρώτα και κόπο
    αν τα ‘χανα μια μέρα πάλι θα ‘χα τον τρόπο.

    Έπρεπε να λέει:

    Είναι τα όνειρα ακριβά κι εγώ τα πλήρωσα με τόκους
    αφού είμαι τσιράκι, δεν χρειάζομαι στόχους
    ό,τι φαντάστηκα τ’ απόχτησα με πίπες και κώλο
    αν τα ‘χανα μια μέρα πάλι θα ‘χα τον τρόπο.

    ΤΣΙΡΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/6/11 11:40

    Να φύγουν τα παιδιά των Αβάντων όσο είσαι καιρό. Μην χαθείτε και εσείς λόγο κάποιου κομπλεξικού, ανίκανου και ηλίθιου ανθρώπου. Υπάρχουν και άλλες ομάδες. Αν δεν θέλετε να πάτε σε κάποια υπάρχουν, πηγαίνετε στον Τάρανδο που άρχισε και πάλι και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Χαραμίζεστε εκεί που είσαστε για κάποιο τσιράκι. Εσείς πληρώνετε σαν βλάκες και το τσιράκι έχει κάνει τις συμφωνίες του με τον παπάρα. Ανοίξτε τα μάτια σας. Το ξέρετε οτι ο παπάρας έχει πάρει λεφτά από την ΓΓΑ για τα εισιτήρια του Ρώσου που φέρνατε από την Κέρκυρα? Πήρατε εσείς κάτι πίσω? Εσείς τα πληρώνατε και μετά πήγαινε ο παπάρας στην ΓΓΑ και τα έπαιρνε πίσω και τα έβαζε στην τσέπη.

    Το 2009 η ΕΟΠΑΓ είχε ΕΣΟΔΑ 757.000 Ευρώ!!!!!! Μόνο το 2009. Αυτά είναι χρήματα που πήρε από ΓΓΑ, ΕΟΕ, IIHF, ISU και λοιπές Ομοσπονδίες.

    ΕΣΟΔΑ: 757.000 Ευρώ ΜΟΝΟ το 2009!!!!!!!

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/6/11 11:53

    Η απόδειξη....
    Απολογισμός ΕΟΠΑΓ 2009:
    http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/ada/4%CE%99%CE%97%CE%91%CE%93-%CE%A87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/6/11 11:55

    Εγκρίνουμε τον Απολογισμό του φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΙΑ ΠΑΓΟΡΟΜΙΩ Ν οικονομικού
    έτους 2009 όπως διατυπώνεται στο αναλυτικό φύλλο του Απολογισμού που επισυνάπτεται και έχει ως εξής:

    ΕΣΟΔΑ:
    α. Ταμειακό υπόλοιπο 31-12-2008 : 19.682,15 Euro
    β. Λοιπά έσοδα : 74.709,90 Euro
    γ. Επιχορηγήσεις Γ.Γ.Α.(Τακτικές 2009): 350.000,00 Euro
    δ. Επιχορηγήσεις Γ.Γ.Α.(Έκτακτες 2009) : 100.000,00 Euro
    ε. Επιχορηγήσεις ΕΟΕ : 212.768,00 Euro
    -----------------------------

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟ ΔΩΝ : 757.160,05 Euro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος6/6/11 12:54

    Πολλοί προσπάθησαν να διαλύσουν τους ΑΒΑΝΤΕΣ και στο παρελθόν και έφαγαν πόρτα από τους ίδιους τους αθλητές!Κάποιοι έλεγαν να τους βάλουν σε κλήρωση για το ποιος θα πάει που και επειδή δεν έγινε το δικό τους τώρα έχουν σκυλιάσει!Το ίδιο προσπαθούν και τώρα λέγοντας του κόσμου τις μαλακίες!
    Δεν έχετε πάρει ακόμη είδηση ότι γελάει ο κόσμος μαζί σας?Ακόμη και άδικο να είχε το τσιράκι ,τώρα τον έχετε κάνει ήρωα στα μάτια όλων! Συνεχίστε...
    Αλλά εγώ εξακολουθώ να σας προτείνω...αφού είστε τόσο σίγουροι και πεπεισμένοι γι'αυτά που λέτε γιατί δεν τα λέτε επώνυμα?!Μήπως φοβάστε ότι έχει να πει πολλά για όλους σας και τώρα προσπαθείτε απλά να τον βγάλετε απ'την μέση για να μην σας κάψει?Γιατί είναι εύκολο να γράφεις ότι να'ναι!Το δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις την αλήθεια μετά με αποδείξεις...
    Και κάτι άλλο...σε ποιον νομίζετε ότι ζήτησαν την βοήθεια για τον Τάρανδο και ποιοι επέμεναν για την ενεργοποίηση του?Να σας δω τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος6/6/11 14:03

    Ήρωα? Καραγκιόζης στα μάτια όλων έχεις γίνει. ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕ.... 79-2.... ΞΥΠΝΑ! ΑΧΡΗΣΤΕ.... που δεν ξέρεις να κάνεις πατινάζ προς τα πίσω.
    Το τσιράκι του παπάρα είσαι....
    Εγώ συνεχίζω να λεω στους αθλητές των Αβάντων, κάντε έρευνα και βρείτε τις συμφωνίες που έχει κάνει το τσιράκι με τον παπάρα. Εσείς πληρώνετε τα πάντα ενώ αυτός όποτε πάει τα λεφτά του παγοδρομίου στην ΕΟΠΑΓ... του δίνει "χαρτζιλίκι". Ξυπνήστε επιτέλους. Σας δουλεύει βρίζοντας δήθεν κάποιους άλλους, λέγοντας οτι ξέρει πολλά, αλλά δεν ξέρεις τίποτα. Γιατί αν ήταν όντως ο μάγκας που λέει, θα τα έλεγε όλα αυτά πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά όταν είναι εκεί οι "άλλοι", το παίζει κότα. Χαραμίζεστε στην ομάδα αυτή. Ξυπνήστε επιτέλους. Ποτέ δεν είναι αργά.
    Ξεφτίλισες το εθνόσημο και την πατρίδα μας και αντί να το βουλώνεις, έχεις το θράσος να γράφεις και στα μπλογκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος6/6/11 14:07

    Πως γίνετε να τα γράφεις αυτά???

    Έχουμε αθλητές , έχουμε θέληση , έχουμε ιστορία. Από το 1986 προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο για την διάκριση της χώρας μας και σ'αυτό το άθλημα .
    Το πετύχαμε στο Γιοχάνεσμπουργκ το 1992 με το χάλκινο μετάλλιο. Το ίδιο συνέβει και φέτος στο Λουξεμβούργο , μιας και σταθήκαμε ανάξιοι ,σαν κράτος , να διοργανώσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα για το 2010 που είχαμε αναλάβει !

    Και ενώ όλοι περιμέναμε επιβράβευση για τους κόπους και τις θυσίες τόσων ετών πήραμε αποδοκιμασία .

    Γιατί τα χρήματα μας να πηγαίνουν πάντα σε λάθος χέρια ;

    Τι εννοεί ο ποιητής???????

    Επαγγελματίας αθλητής στο ice hockey-αρθρογράφος
    http://eikonoskopionews.blogspot.com/2010/05/xokei-e.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος6/6/11 14:28

    Είσαι μία από τις αιτίες που καταστράφηκε η Εθνική Ομάδα και γίναμε ρόμπα στο εξωτερικό, πήγαμε σε μία χρόνια από μετάλλιο στον απόλυτο διασυρμό, και πιστεύεις πραγματικά οτι είσαι ήρωας? Τι ακριβώς πέτυχες? Που έδιωξες τους "πρώην"? Αυτός ήταν ο σκόπος σου, γι'αυτό σε αποκαλούν ήρωα? Άρα είσαι ένας κλασσικός νεο-Έλληνας που επειδή δεν μπορεί να φτάσει τον καλύτερο, απλά τον καταστρέφει? Και εσύ είσαι που σήμερα κάνεις προπόνηση σε μικρά παιδία, φορώντας φόρμα της Εθνικής Ομάδας? Δεν ντρέπεσαι λίγο? Σύνελθε τσιράκι.... αυτό μόνο σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος6/6/11 14:39

    Ποιον θα κάψεις ρε ανίκανε? Πας καλά ρε τσιράκι του παπάρα, που απειλείς κιόλας. Ρε είσαι αποτυχημένος στην ζωή σου πάρτο χαμπάρι. Αγράμματος, άνεργος, το τσιράκι του παπάρα και τολμάς και απειλείς ρε?
    Παιδιά, μπορεί να μην πιστεύετε αυτά που λέει ο ανώνυμος επειδή τα λέει ανώνυμα… αλλά αν έχει δίκιο? Αν όλη την χρονιά εσείς πληρώνατε για τα πάντα και αυτός έκανε τις συμφωνίες με τον παπάρα εις βάρος σας? Πιστεύετε ότι ο χαρακτήρας του θα έλεγε όχι σε «φακελάκι» του παπάρα? Αφου είναι ρουφιάνος και λαμόγιο. Κάντε την έρευνα σας. Ψάξτε το. Μην είσαστε κορόιδα. Ξυπνήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος6/6/11 15:53

    Bre vlaka,ti nomizeis oti tha petiheis me afta pou grafeis?Ti nomizeis diladi,oti eimaste xazoi kai den xeroume poioi eiste kai gia pio skopo grafete oti grafete gia ton Ioannou kai tous avantes?Ta idia den kanate kai paliotera kalontas paiktes apo tous avantes stis proponiseis tis ethnikis?Vlakes kai koroida eiste parte to hampari!Lete gia ton Ioannou oti sas petaxe ektos ....sisomo to Elliniko hockey sas petaxe exo giafta pou kanate tosa xronia!Poies einai oi simfonies pou ekane o Ioannou eisvaros mas?E gia pes mas na mathoume kai emeis?Tihaio einai oti mas pianate kai mas legate enantion tou Ioannou sto pagodromio kai sto Athens Heart?Tihaio einai oti oloi prin plisiasoun esas eihan apo konta ton Ioannou kai vrizane esas kai otan den tous ekatse arxisan na ton vrizoun? O Ioannou einai poli megalos malakas giati otan eprepe na sas ftisei den to ekane giati pisteve oti mporeite na kanete oloi mazi kati gia mas.Paron imoun se oles tis sinantiseis sas...kai stin Kalithea kai sto Kefalari kai sto Athens Heart.Antithetos eseis alla legate mprosta tou kai alla kanate apo piso tou!Giafto vouloste to epitelous kai min doulevete ton kosmo! GUNNER 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος6/6/11 16:51

    Vlaka 6/6/11 14:28,ap'oti xeroume ton Ioannou ton kathgorisate kai sto parelthon gia to oti kanei hockey sta paidakia.Entaxei ,kata ta legomena sas den to axizei.Eseis omos pou to axizate den sas eidame pote na to kanete eite me tin forma tis ethnikis ,eite xoris afti!Mia fora thimame sto Athens Heart tolmise o Maris na sas zitisei mia fotografia me ta paidia tou Irakli kai irthe i astinomia giati tou ormixate na ton deirete!Kala entaxei..o Ioannou einai tsiraki,ego eimai tsiraki tou Ioannou kai o eforos tou Irakli ti einai pou katamartirise to gegonos?
    aaaa KALYVA theloume na mas peis posa paidakia eferes sto Elliniko hockey kai posa apo afta proponises o idios etsi oste na iparhei kai meta apo sena mellon sto hockey!
    Ase min kourazesai ...KANENA!Tora vges kai pes mas to tilephono sou gia na mathoume tin alitheia...
    Beast...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος6/6/11 16:56

    To 2003 mazevomastan sto polidroso 40 atoma na paixoume hockey.O kalivas mas zitouse 5euro to atomo gia na prironoume ton pago.I parea tou (5)pote den plirose lefta.Ta lefta pou zitouse to pagodromio itan 90 euro.Ta ipoloipa pou pigainan?
    Old timer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος6/6/11 16:56

    GUNNER13: Για πες μας τι ακριβώς κάνανε τόσα χρόνια, γιατί είμαι χαζός και δεν ξέρω. Φέρανε επιτυχίες? Δεν επέτρεπαν στους άσχετους να μπουν στην Εθνική? Προστάτεψαν την Εθνική για να μην διασυρθεί στο εξωτερικό όπως έκανε φέτος? Σύσσωμο το Ελληνικό Χόκεϊ τους έδιωξε? Μόνο πες μου τι κάνανε τόσα χρόνια? Μόνο αυτό απάντα, αλλά είμαι βέβαιος οτι δεν θα απαντήσεις. Γιατί αν είχες μυαλό δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις. Κάτσε και πλήρωνε για να βγάζει λεφτά ο παπάρα και το τσιράκι του. SHOOTER14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος6/6/11 17:05

    Αυτοί που καλέστηκαν στην Εθνική, καλέστηκαν για να είναι μέλη της Εθνικής, επειδή είχαν προοπτικές. Αν εσείς είσαστε κομπλεξικοί και νομίζετε οτι καλέστηκε για άλλο σκοπό, είναι δικό σας θέμα. Δεν πειράζει, αυτός έχασε, κανένας άλλος. Μπορεί τώρα να μην τον νοιάζει γιατί νοιώθει και αυτός ήρωας, όπως ο αφέντης του, επειδή "έφτυσε" στα μούτρα τους πρώην. Αλλά όταν μετά από χρόνια, όταν το χόκεϊ θα έχει τελειώσει, θα σκέφτεται οτι είχε ευκαιρία να είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας και να έχει ένα μετάλλιο από παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά προτίμησε να ακούσει τον κομπλεξικό Ιωάννου και να πει όχι. Μείνετε εκεί με το παπάρα και το τσιράκι του για να χαθείτε στην μετριότητα. Εξάλλου έναν κάλεσαν στην Εθνική. Μην μπερδεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος6/6/11 17:13

    Παλιά ήσουν μόνο στα λόγια άσχετος... τώρα είσαι και στις πράξεις αφού απέδειξες στο παγκόσμιο ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!

    Συνέχιστε να μιλάτε...μετά τα 79 γκολ, αντι να το βουλώστε.... τολμάτε και μιλατε.
    Δεν πειράζει... τα προκριματικά είναι κοντά..... Να ολοκληρώσετε το καταστροφικό σας έργο, να αποκλειστεί η Εθνική γιατί όντως… τι την θέλουμε την Εθνική… την διαμελίσαμε και τώρα πρέπει να την αποκλείσουμε τελείως από τα παγκόσμια….... ΕΥΓΕ, ήρωα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος6/6/11 17:25

    KALA RE ALHTARA... PWS TOLMAS NA PEIS OTI EPAIRNE LEFTA O KALYVAS?????? TELIKA EISASTE OLOI ALHTES. KATSTE ME TON PAPARA, TON APATEWNA. SYNEXISTE NA TON STIRIZETE. TON APATEWNA TON PAPARA KAI TO TSIRAKI TOU TON IWANNOU. MPOURDELO ATHLIMA THELETE... EKSALLOU GIA MPOURDELO EISASTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος6/6/11 17:41

    File SHOOTER 14 tha sou po apla oti den kanate tipota!Mono i ethniki itan to melima sas kai tipote allo.Den sas eidame pote na plisiasete kammia omada,kanena arhigo kai na kanete apo koinou pragmata.To mono pou sas enoiaze einai i ethniki kai i parti sas.Otan eihate anagki kapoious tou fonazate na proponithoun mazi sas giati den simplironate kai molis den tous eihate anagki tous dioxnate!Pote sas enoiaxe to hockey kai i sineheia tou?Kai min mou peis pali gia tin ethniki please!Ti na kano na eho tin ethniki kai na min eho gipedo,protathlima kai mellon?!I mipos perimenate na asxolithei kanenas mazi sas an bgainate 1oi stin triti katigoria?Pote ferate ena athliti na to grapsete se ena somateio pou otan sas esteila mail mou apantisate oti den xreiazeste paiktes kai na psaxo na vro omada na paixo.Kalyva ase to theatro!GUNNER13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος6/6/11 17:43

    Vlaka 6/6/11 17:25. Efharistoume pou mas dineis tin katefthinsi.Mallon xehnas oti to bourdelo einai apo tis pio organomenes epiheiriseis.Den sto emathan sto EMΠ?
    Old timer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος6/6/11 18:22

    GUNNER13: Εγώ λέω να πεις ποιος είσαι και να ανέβει το μαιλ αυτό. Να δούμε τελικά ποιος λεει αλήθεια. Αποδείξεις θέλουμε!!!!! Αλλά εγώ λεω οτι κοτεύεις............ για να δούμε Gunner13... είσαι άσφαιρος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος6/6/11 18:28

    GUNNER13.... perimenw to mail pou esteiles kai tin apantisi. An theleis anebaste to sto grekhockey.blogspot.com. Afou katigoreis, na exeis kai ta arx*** na ypostirizeis tis katigories soy e?. Perimenw..... Alla eimai BEBAIOS oti den tha anebaseis tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος6/6/11 18:41

    Old timer: Nomizo oti sto EMP mathainoun grammata, alla pou na to ksereis esy auto pou eisai aggramatos kai amorfotos e? Tora pou ekleise to pagodromio o paparas pou eisai ston OAED?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 1) Λέτε να ανατέλει κάτι καλό και για τις παγοδρομίες?
    δείτε:
    http://www.sport24.gr/Columns/lemonidis/oles_oi_omospondies_se_mia.1098205.html

    2)Και μονο το ΕΜΠ δείχνει τι είναι ο Καλύβας σε σχεση με τους αμόρφωτους...

    3) Γιατί δεν φαίνονται οι κατηγορίες εξόδων στον "ισολογισμό" της ΕΟΠΑΓ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος6/6/11 22:11

    Μακάρι να γίνει κάτι καλό για το άθλημα......

    GUNNER13(Πάπαρα)... είσαι κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος7/6/11 04:13

    (ICEHOCKEYBOY) Αλήτες και κομπλεξική είσαστε εσείς . σαν δεν ντρέπεστε να κατηγοράτε όλους , σας φτενέ όλοι επειδή παίζουν στο πρωτάθλημα . τόσα χρονιά που παίζατε εσείς 19 χρονιά οπός είπε κάποιος ανώνυμος κανένας σας δεν διαμαρτυρόταν και ξαφνικά τώρα που είσαστε εκτός κατηγοράτε τους πάντες ακόμα και τον μιρελ κατηγορήσατε σαν δεν ντρέπεστε ξευτίλες λίγη αξιοπρέπεια και σεβασμός δεν βλάπτει. Διώχνατε και σαμποτάρατε άπιον σας ήταν εμπόδιο . έχετε καταντήσει χειρότερη και από τον παπαρα, βγάλτε επιτέλους τον σκασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος7/6/11 09:49

    Afto pou m'aresei re Kalyva se esena einai oti ta xereis ola!Pos apokalypteis tous pantes!Exeis poly plaka re file kai se eiha parexigisei!
    O idios panta!Apo tote pou se thimame etsi isoun kai vevaia etsi tha'sai!Mia zoi o idios egoistis,mia zoi pano ap'olous,mia zoi i esi i kanenas!Mia zoi to ''kalo paidi'' tou Ellinikou hockey mprosta kai to megalitero kathiki piso apo tin plati olon.Pote mprosta den les tipota alla epeidi eisai magas ta les ola piso apo tin plati olon!
    File Niko,protimo na kano parea me amorfotous apo to na kano parea me morfomenous san ton Kalyva!
    GUNNER13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος7/6/11 09:58

    Re GUNNER.... γιατί δεν λες ποιος είσαι να δούμε το μαιλ???? Είσαι κοτούλα????? Άλλξε το όνομα σου σε BITCH13... γιατί bitch του παπάρα είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος7/6/11 09:59

    Είναι αστείο οτι όποιος κατηγορεί τον παπάρα, μιλάει με στοιχεία και αποδείξεις, ενώ όποιος τον υποστηρίζει, απλά βρίζει, λέει ασυναρτησίες και δεν έχει δείξει ούτε μία απόδειξη, ούτε ένα επιχείρημα. Οι ίδιοι υποστηριχτές του παπάρα δεν κατάλαβαν ακόμα την προσπάθεια αυτών των "κομπλεξικών" που αποφάσισαν μέσω αποτελεσμάτων να διώξουν τον παπάρα και όχι με καταγγελίες αφού είδαν ότι σε 20 χρόνια κανείς δεν κατάφερε να τον κουνήσει. Όποιος «απομακρύνθηκε» από τον χώρο έγινε επειδή γνώρισαν ότι αν τον άφηναν η κατάληξη της Εθνικής Ομάδας και του Ελληνικού Χόκεϊ θα είναι αυτή που είναι σήμερα. Μία Εθνική του διασυρμού και ένα Χόκεϊ των καταγγελιών, της ξεφτίλας και της αλητείας.
    Συνεχίζουν να πιστεύουν τα παραμύθια του Χατζη-παπάρα ότι δήθεν μία κλίκα φταίει για όλα. Αθλητές που έφεραν διακρίσεις κατηγορούνται για την κατάσταση ενώ ποτέ κανείς δεν έχει πει κουβέντα για τον 26 χρόνια πρόεδρο που έχει διαλύσει τα πάντα. 26 χρόνια χωρίς παγοδρόμιο, χωρίς ανάπτυξη, ενώ χτες κατηγορήθηκε ο Καλύβας για την έλλειψη παιδικού χόκεϊ αντί να κατηγορηθεί η Ομοσπονδία. Το ξέρετε κύριοι υποστηριχτές του παπάρα ότι η ομοσπονδία πρέπει να στέλνει κάθε χρόνο «Development Plan” στην IIHF με πόσα παιδάκια έχει, και τι παιδικά προγράμματα έχει, κλπ? Και κάθε χρόνο ο παπάρας λέει ότι έχει κανονικό παιδικό πρωτάθλημα? Αυτό βέβαια δεν μας πειράζει φυσικά.
    Πραγματικά θέλω να είμαι παρόν όταν θα βάζετε πάλι στις στολές στις αποθήκες. Είμαι όμως σίγουρος ότι είστε τόσο ηλίθιοι που ακόμα και τότε δεν θα έχετε καταλάβει τι πραγματικά έφταιγε.
    Αν αυτός που γράφει τα σχόλια είναι ο παπάρας, τότε δεν έχει νόημα αφού είναι ο κλασικός του διαιρώ και βασιλεύω τρόπος που προσπαθεί να βάλει τους αθλητές να τσακωθούν μεταξύ τους, γιατί εγώ δεν θυμάμαι πουθενά οι «κομπλεξικοί» να έχουν πει κάτι γι’αυτούς που παίζουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ή τον Μιρέλ, αντιθέτως συνέχεια γράφουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα μαζί τους στο επίσημο τους site. Μπορεί τελικά να πρέπει να αλλάξουν γνώμη και να βγάλουν και στο site τους το πόσο ξεφτίλες είστε. Αφού κατηγορούνται που κατηγορούνται για πράγματα που δεν έχουν κάνει….
    Αν όμως δεν είναι ο παπάρας, και αυτός που τα γράφει είναι κάποιος υποστηριχτής το. Τότε όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχει νόημα πλέον η προσπάθεια να σωθεί το άθλημα αφού τελικά ο αθλητισμός που μας ταιριάζει ως λαός, είναι του πάτου, των επεισοδίων, του χουλιγκανισμού, της ξεφτίλας και του διασυρμού. Να τον χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος7/6/11 10:06

    BITCH13... eixes pei... otan sas esteila mail mou apantisate oti den xreiazeste paiktes kai na psaxo na vro omada na paixo

    Thelw na dw to mail. Eimai SIGOUROS oti den yparxei, alla kai na yparxei den leei auto. Apla laspi... laspi.. laspi..... Nai, o Kalyvas ftaiei...... EPITELOUS EFYGE kai tora eidame aspri mera sto hockey!!!! 79 GKOL se 4 paixnidia.... EPITELOUS oi aksioi stin ETHNIKI..... Pannelinio protathlima pou allaze programma kathe bdomada!!!! EPITELOUS sto stoixeia mas!!!!

    Kseftiles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος7/6/11 10:25

    Θέλω να σας δω όλους εσάς που τσακώνεστε σαν τα κοκόρια, τι θα κάνετε όταν φύγει ο παπάρας, ή εάν ενσωματωθούν όλες οι ομοσπονδίες σε μία! Τότε εσείς που τσακώνεστε θα έχετε σωματεία - αθλητές - μέλη - Δ.Σ. - γραφεία - τηλέφωνα κ.λπ. για να δικαιολογήσετε την ύπαρξή σας;
    Ποτέ δεν είχατε ούτε ένα φυσιολογικό Πρωτάθλημα, χωρίς σωματεία, χωρίς κανονισμούς, χωρίς καμία ομοσπονδία να σας στηρίζει, έστω και ηθικά!
    Συνεχίστε να στηρίζετε εκείνον που για προσωπικό του όφελος κατέστρεψε τις ζωές σας! Αυτό αξίζετε!
    Αλλά ξέχασα είστε μάγκες και νταήδες! Ας δούμε το νταηλίκι σας την επόμενη "μεταπαπάριο" ημέρα! Έχετε καταντήσει ένα σίχαμα... και είστε κατάπτυστοι! Ο χρόνος άλλωστε απ' ότι διαβάζουμε και ενημερωνόμαστε κοντεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος7/6/11 11:26

    Ανώνυμε 7-6-11-10 25 ε κάποιοι θα έχουν σωμάτια και μετά ας τα βλέπουν αυτοί που τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος7/6/11 12:09

    Και κάποιοι στηρίζονται και πιστεύουν τα ψέματα ενός απατεώνα, πιστεύοντας ότι έχουν σωματεία. Όταν όμως ξυπνήσουν θα είναι πλέον πολύ αργά! Αν αρθεί η αθλητική αναγνώριση από την Ε.Ο.ΠΑΓ., ή εάν η Ομοσπονδία ενταχθεί στο νέο αθλητικό σχήμα της μίας υπερομοσπονδίας, τότε πιστεύεις ότι τα σωματεία που στήριζαν τις παράνομες δραστηριότητες του Προέδρου της Ομοσπονδίας, θα τύχουν ιδιαίτερης μεταχείρισης και συγχώρεσης; Αν διαθέτουν αθλητική αναγνώριση, τότε θα είναι απλά σωματεία δίχως ομοσπονδία, εφόσον ήσαν μέλη μιας Ομοσπονδίας που της αφαιρέθηκε η αθλητική αναγνώριση! Και δεν πιστεύω το οποιοδήποτε μελλοντικό σχήμα (ομοσπονδία, γραμματεία κ.λ.π.) δεχθεί στους κόλπους τα σωματεία αυτά, που αποδεδειγμένα εδώ και τόσα χρόνια δεν είχαν αθλητές, διοίκηση, εκλογές, μέλη Δ.Σ., γραφεία κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος7/6/11 13:17

    ΕΣΟΔΑ ΕΟΠΑΓ 2004-2010 (επίσημα στοιχεία)

    2004: 400.000 Ευρώ
    2005: 420.000 Ευρώ
    2006: 280.000 Ευρώ
    2007: 350.000 Ευρώ
    2008: 350.000 Ευρώ
    2009: 450.000 Ευρώ (750.000 Ευρώ συνολικά)
    2010: 275.000 Ευρώ
    -----------------
    ΣΥΝΟΛΟ: 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

    Αυτά είναι ΜΟΝΟ απο ΓΓΑ, αν προστεθούν και τα χρήματα που έχει πάρει από ΕΟΕ, IIHF και ISU. Τότε το ποσό αυτό φτάνει στο τρελό ποσό του

    από 2004-2010:

    3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!!!!!!

    Αποτέλεσμα?
    - Παγοδρόμιο: ΟΧΙ
    - Οργάνωση: ΟΧΙ
    - Ανάπτυξη: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα παίδων: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα Εφήβων: ΟΧΙ
    - Πρωτάθλημα Γυναικών: ΟΧΙ
    - Αποτελέσματα σε παγκόσμιο: ΟΧΙ

    Μόνο
    - παρανομίες: ΝΑΙ
    - απατεωνιές: ΝΑΙ
    - λαμογιές: ΝΑΙ
    - τσακωμοί: ΝΑΙ
    - καταγγελίες: ΝΑΙ
    - ψέματα: ΝΑΙ
    - συκοφαντία: ΝΑΙ
    - λάσπη: ΝΑΙ
    - τσιράκια: ΝΑΙ
    - ξεφτίλα: ΝΑΙ
    - διασυρμός: ΝΑΙ
    - χαμένες γενιές αθλητών: ΝΑΙ

    Αν αυτό θέλετε, συνεχίστε να στηρίζετε τον μεγαλύτερο απατεώνα του Ελληνικού αθλητισμού.

    Ο οποίος είναι ένας και μοναδικός:

    Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος7/6/11 15:37

    ΡΕ KALYVAAAAAAA,to mono pou diavases itan gia to mail?Pes mas reeee posa paidakia mazepses re axriste pou les gia tous allous?Ti mellon etoimases gia tin meta ''paraga'' epohi?Sorry tin meta Kalyva epohi?Pes mas reeeeeeee vlaka!
    Milas gia tin nea ethniki re vlaka?Nomizeis oti otan grafeis 79-2 katigoreis ton Ioannou?Olous mas katigoreis giati pigame 19 atoma kai oloi se evrizan ,vlaka!Akomi kai aftoi pou epernes mazi sou!Ante kleisto kai asxolisou me alla pragmata...OHI ME TO HOCKEY._
    SVELTOS19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος7/6/11 16:06

    Ανώνυμε 7-6-11 12 09 μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς στήριζαν της παράνομες δραστηριότητες του πρόεδρου ?? γιατί ξέρω ότι κάποια σωματεία δεν έχουν εκπροσώπους στο ΔΣ της ομοσπονδίας άρα δεν μπορούν να στηρίζουν τυχών παρατυπίες .
    Όσο για τους αθλητές αγώνες χωρείς αθλητές δεν γίνονται εγώ έχω παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες και μετείχαν και αθλητές που τώρα ξαφνικά όλα και όλοι τους φταίνε . όσο για εκλογές ΔΣ και μέλει ξέρω κάπα σωματεία ότι έχουν και είναι ενεργά. οπότε μην τα βάζετε όλα σε ένα τσουβάλι κάντε και λίγο αυτοκριτική πριν κατηγορήσετε όλους. Εδώ κατηγοράτε και το ίδιο το κράτος ότι στηρίζει την διαφθορά μήπως διαλέξατε λάθος δρόμο για τον αγώνα που κάνετε ?? μήπως στηρίζεστε σε λάθος ανθρώπους που σας βάζουν μπροστά χωρίς να εκτίθονταν και στο τέλος θα μείνετε εκτεθειμένοι εσείς ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος7/6/11 16:07

    Ρε Σβέλτε 19... Πόσο αργόστροφος μπορεί να είσαι τόσο εσύ όσο και οι όμοιοί σου; Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε τις βλακείες σας! Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς, εσείς δεν βαρεθήκατε να λέτε τα ίδια και τα ίδια; Εσείς που φέρατε τα παιδάκια για να πληρώνουν οι γονείς τους τον Χατζηαθανασίου τι καταφέρατε; Είσαι τόσο σίγουρος ότι θα υπάρχει παγοδρόμιο τον επόμενο χρόνο; Αν δεν υπάρξει... αυτοί οι γονείς που ξόδεψαν τόσα λεφτά πώς θα πρέπει να αντιδράσουν; Που θα πρέπει να απευθυνθούμε εμείς οι γονείς μετά; Δημιουργήθηκε καμία υποδομή για να στείλουμε τα παιδιά μας; Όταν άλλοι πληρώνουν 50 € τον μήνα σε παγοδρόμια του εξωτερικού που λειτουργούν ολόκληρο το χρόνο με όλες τις νόμιμες προδιαγραφές, εδώ γιατί να είμαστε υποχρεωμένοι να χρυσοπληρώνουμε τα ίδια χρήματα περίπου για μία ώρα, σε ένα ιδιωτικό παγοδρόμιο διασκέδασης παντελώς ακατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση! Δεν θα πρέπει να αγοράσουμε στα παιδιά μας στολές και εξοπλισμούς; Και αν κλείσει το παγοδρόμιο (έστω κι αυτό το ακατάλληλο) τι θα τις κάνουμε τις στολές των παιδιών μας; Να τις πουλήσουμε στο e-bay ή να τις κρεμάσουμε στον τοίχο; Και τα παιδιά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα! Αντί λοιπόν να ασχολείστε με τον προσωπικό σας εγωισμό και τις αντιπάθειες... σκεφτείτε και λίγο εμάς τους γονείς; Εδώ διαβάζουμε ότι όλα στην συγκεκριμένη ομοσπονδία ήταν κυριολεκτικά στον αέρα και απ' ότι φαίνεται θα την κλείσει η πολιτεία, εσείς κάθεστε και διυλίζετε τον κώνωπα! Λίγη σοβαρότητα εκ μέρους όλων σας και λίγος σεβασμός απέναντι στα χρήματα που είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν οι γονείς για κάτι καθ' όλα ασταθές και μετέωρο, δεν θα έβλαπτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος7/6/11 16:13

    Νότιος Αφρική... αποδυτήρια Εθνικής μετά την ντροπιαστική ήττα 20-0.

    Παράπας: Παιχταράδες μου... φταίει ο Καλύβας
    Όλοι: ΝΑΙ!!!!!
    Παράπας: Παιχταράδες μου... φταίει ο Καλύβας
    Όλοι: ΝΑΙ!
    Παράπας: Παιχταράδες μου...δεν είστε εσείς άσχετοι.... αλλά φταίει ο Καλύβας
    Όλοι: ΝΑΙ!
    Παράπας: 50ριδες στην Εθνική που πέρυσι φύγατε γιατί γεράσατε..... φταίει ο Καλύβας
    Οι 2 τους: ΝΑΙ!
    Παράπας: Παιχταράδες μου... δεν πειράζει οι ήττες, αυτό που πρέπει να θυμόσαστε είναι ένα... δεν φταίω εγώ... αλλά ΦΤΑΕΙ Ο ΚΑΛΥΒΑΣ...
    Όλοι... ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    Είστε για λύπηση.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος7/6/11 16:14

    Αυτό είναι το Ελληνικό Χόκεϋ... η ΑΛΗΤΕΙΑ!... Εύγε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος7/6/11 16:17

    SVELTOS19... για πες μας ρε έξυπνε... ο Καλύβας έπρεπε να φέρει μικρά παιδιά ή η Ομοσπονδία??? Δουλειά του Καλύβα ήταν?
    Και κάτι άλλο παν-ηλίθιε.... ο Ιωάννου είναι υπάλληλος του παγοδρόμιου. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ για να κάνει αυτό που κάνει. Νομίζεις οτι το κάνει τσπαμπα????.. και ο Μιρέλ πληρώνετε από τα λεφτά που δίνουν τα μικρά παιδιά.... ΞΥΠΝΑ ΡΕ ΑΧΑΙΡΕΥΤΕ.... ΗΛΙΘΙΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος7/6/11 16:19

    Πόσοι αλήτες και πόσοι αμόρφωτοι έχουν τελικά μαζευτεί σε αυτό το άθλημα? Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει? Αξίζει να σωθεί ρε παιδιά? Ας το κλείσουμε το ριμάδι... αφού βλέπετε, ένα μάτσο αλήτες έχουν μείνει που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ρίχνουν λάσπη για να στηρίζουν τον παπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος7/6/11 16:21

    Ρε... ΧΑΧΑΧΑΧΑ... μαζεύτηκαν 19 άσχετοι και βρίζανε τον Καλύβα για να νοιώσουν καλά. Αυτοί που τόσα χρόνια δεν μπορούσαν με την αξία τους να μπουν στην Εθνική, τώρα μαζεύτηκαν και κάνανε πάρτυ βρίζοντας τον Καλύβα....

    ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑΗΑ.... ρε μόνο αυτό που έγραψες δείχνει πόσο τελειωμένος είσαι. Δεν πειράζει... βρίζε τον Καλύβα και στήριζε τον παπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος7/6/11 16:26

    Άντε... αλήτες, ρουφιάνοι και νταήδες.... βρίστε ρε και αυτόν τον γονέα.... βρίστε τον..... ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος7/6/11 16:30

    Μην αγχώνεσαι έχει κατασκευαστή παγοδρομιών η διαφθορά . θα κάνουμε εκεί πατινάζ , είναι και με προδιαγραφές κάνει και μαθήματα η κόρη του , είναι και μισοτιμής .(ICESKATING )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος7/6/11 16:35

    Να ρωτήσω κάτι τους Κυρίους του μπλογκ. Ο Καλύβας ήταν υπποχρεωμένος να βρει παιδιά? Έχω μπερδευτεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος7/6/11 16:46

    Κ. Σβέλτε, και εγώ γονιός είμαι και τον κ Καλύβα δεν τον γνώρισα ποτέ μου. Τον έχω φυσικά ακουστά αφού στο παγοδρόμιο μόνο το όνομά του ακούγετε για κάθε τι άσχημο γίνετε, ειδικά από τον κ. Χατζηαθανασίου και αυτοί οι λίγοι που τον περιτριγυρίζουν. Εγώ αναρωτιέμαι, υπεύθυνος για ακαδημίες μικρών παιδιών ήταν ή είναι ο κ. Καλύβας; Αυτή δεν είναι αρμοδιότητα της εκάστοτε ομοσπονδίας; Δεν πρέπει κανονικά η ομοσπονδία να αναπτύξει το άθλημα; Αν οι κατηγορίες σας ότι φταίει ο κ. Καλύβας για τα μικρά παιδία ισχύουν, πως γίνετε ούτε στο καλλιτεχνικό να μην υπάρχουν νέοι αθλητές; Νομίζω ότι πρέπει να σεβόσαστε λίγο αυτούς που έχουν προσφέρει στο άθλημα γιατί αύριο μπορεί στη θέση του κ. Καλύβα για είναι ο γιος μου και δεν θα μου άρεσε να μάθουν ότι κάποιοι τον κατηγορούν και τον βρίζουν για άσχετα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος7/6/11 18:17

    Υπάρχει Ακαδημία εγκεκριμένη από την Περιφέρεια και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα αθλήματα των Παγοδρομιών; Ας μου απαντήσει κάποιος που να είναι σχετικός με το θέμα. Εάν υπάρχει πόσο στοιχίζει;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος7/6/11 18:28

    Να ρωτήσω κάτι τους Κυρίους του μπλοκ. οι αθλητές τον ομάδων για να μην λέγονται τσιράκια πρέπει να μην παίζουν σε αγώνες όπως γράφατε και είναι υποχρεωμένη να ελέγχουν την ομοσπονδία ? ( GORAN 11 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος7/6/11 18:31

    Ρε ξυπνήστε ρε.... σας έχει βάλει ο παπάρας να τσακωθείτε μεταξύ μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος7/6/11 18:35

    Έλα ρε μεγάλε τι έγινε έστειλες mail στην IIHF για τον κουλούρι ? έχει αγωνία το παιδί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος7/6/11 18:40

    Ποιος είπε οτι είναι όλοι τσιράκια ρε? 1-2 άτομα είναι τα τσιράκια..... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Οι άλλοι θέλουν απλά να παίζουν χόκεϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος7/6/11 19:17

    Νόμους ξέρετε να διαβάζετε ρε άσχετοι? Ξέρετε τι είναι αυτό? Νόμοι..... You know.. laws..... ΝΑΙ, Ο κουλούρης μπορεί να παίξει Εθνική. Αλλά θέλω να δω τι θα πείτε μόλις η ομάδα μας τιμωρηθεί για χρήση παράνομων αθλητών. Σας παραμύθιασε πάλι ο παπάρας ότι άλλοι φταίνε και γιάυτο?

    Ξυπνήστε ρε επιτέλους.. μην είστε ρε πρόβατα. Λίγο μυαλό δεν έχετε. Κάντε έρευνα. Διαβάστε τους Αθλητικούς Νόμους ρε.... ξυπνήστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος7/6/11 21:09

    Πάμε πάλι για τους άσχετους........Αγγλικά ξέρετε ή να τα μεταφράσω;;;

    2012 IIHF INTERNATIONAL TRANSFER REGULATIONS

    The IIHF has produced and distributed the International Transfer Regulations to all IIHF member national associations to direct and guide the membership in the administrative organization and operation of our universally accepted and approved international player transfer program.

    The principles for the international transfer of players are laid down in the IIHF Bylaws. The IIHF player transfer system uses an international transfer card (ITC) to operate this program. The goal of the program is to maintain the worldwide good order of the sport and to protect club teams and players alike. The IIHF player transfer program using ITC's is a service to member national associations and performs a key role in the IIHF player eligibility responsibilities for participation in IIHF Championships or Olympic Winter Games competitions.

    General Information
    -----------------------
    1.All players - Men or women - who wish to move from one country, irrespective of whether or not they are registered with the member national association of that country, to the member national association of another country to compete in a competition under the jurisdiction of the member national association which leads to a champion being named are required to apply for a transfer by means of the IIHF transfer card. All players under 18 years of age may be transferred by means of a letter of approval (refer to section I, article 4 of these regulations for these procedures).

    2.A valid international transfer card (ITC) must be properly completed and signed by the player, by the former member national association, by the new member national association and confirmed by the IIHF. All information on the transfer card must be properly completed before it can be processed and approved by the IIHF.

    3.The transfer becomes valid on the date of the IIHF confirmation. From that date the player is under the jurisdiction of the new member national association. The member associations concerned will receive a copy of the ITC confirmed by the IIHF. The player may start to play for his new club only when the new member association has received the approved ITC confirmation from the IIHF office.

    4.In the case of a player playing without a valid ITC, the new member national association, the new club, the player and if applicable the new league shall be subject to disciplinary procedures of the IIHF as set out in section III of these regulations.

    5 Every member national association shall organize its internal transfer procedures by issuing regulations. A member national association‟s internal regulations shall, however, not stand in contradiction to the IIHF Transfer Regulations.


    ... ακολουθεί η συνέχεια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος7/6/11 21:11

    ....συνέχεια......

    Disciplinary Provisions
    ----------------------------
    Breach of IIHF Bylaws and IIHF International Transfer Regulations

    1. Any breach of these regulations and/or the related provisions of the IIHF Bylaws shall be reported to the IIHF Disciplinary Committee for disciplinary action.

    2. Notwithstanding any contrary provisions of the IIHF Disciplinary Regulations, the IIHF Disciplinary Committee shall be entitled to commence a proceeding and pronounce sanctions against any party which is under the jurisdiction of the IIHF and has committed a breach of these regulations (such as member national federations, leagues, clubs, players, etc.)

    3. The disciplinary measures which can be applied by the IIHF Disciplinary Committee include:
    - Fine
    - Suspension for international and/or national games/competitions

    When a player plays without a valid transfer card the following will apply:
    - The IIHF General Secretary shall sanction the new Member National Association of the player with a fine of CHF 5‟000.- and request the Member National Association to advise the club that the player has to stop playing until provided with an ITC.
    - Should the player continue to play without an ITC, the matter will be submitted to the IIHF Disciplinary Committee. The following sanctions shall be applied by the IIHF Disciplinary Committee:
     Member National Association: Fine of minimum CHF 5‟000.- and up to CHF 150‟000.- (maximum) per game the player played without ITC since the IIHF General Secretary‟s intervention.
     Club: Ban on international transfers (during international transfer period) of minimum 3 months and up to 24 months (maximum).
     Player: Suspension form IIHF Competitions for minimum 1 year and up to 3 years (maximum).

    Ακολουθούν οι Ελληνικοί Αθλητικοί Νόμοι..... βέβαια αυτούς τους έχετε γραμμένος στα παλιά σας τα παπούτσια, αλλά εγώ θα τα γράψω έτσι για εγκυκλοπαιδικούς λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος7/6/11 22:43

    ΤΟ «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ» ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ... σας θυμίζει κάτι;;;; Ξυπνήστε επιτέλους πριν είναι αργά. Παπάρα... σταμάτα να γράφεις με διάφορα ονόματα...... αντε καραγκιόζη.. σε καταβάλαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σενάριο: Φανταστείτε στην Ελλάδα να μήν υπήρχε ούτε ενα γήπεδο ποδοσφαίρου και να ερχόταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ και να ελεγε: "Εχω το μοναδικό γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα (που όμως δεν εχει χορταρι, γερνει λιγο και είναι στο μεγεθος γηπεδου μπασκετ κι ουτε μια βρυση να πλυνεις τα χερια σου τσ..τσ..τσ.. ) κι όμως να εχει την ιδια είσοδο με το Γουέμπλει....

    Και μετά ξυπνησαμε (πότε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Για δείτε αυτό απο ΤΟ ΒΗΜΑ:
    http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=309967

    ειδικα στο τέλος του αρθρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος7/6/11 23:28

    Διάβασα τα σχόλια σας. Μπράβο παιδιά. Αυτός είναι ο νέος Ελληνικός Αθλητισμός. Ο Αθλητισμός του Μαρινάκη, του Μπεή, του Τσουκαλά, των αληταράδων, των χούλιγκαν, των χυδαιοτήτων, του ξύλου, των πουλημένων διαιτητών, της βρισιάς, της αδικίας, του διασυρμού, της ξεφτίλας. Αυτός είναι ο Ελληνικός Αθλητισμός σήμερα. Εκτός από κάποιες φωτοβολίδες, όπως η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναικού, αλλά και η Εθνική Μπάσκετ που έχουν διάρκεια, ο υπόλοιπος Ελληνικός αθλητισμός είναι ένα σκέτο μπουρδέλο, όπως είπε ο Δώνης. Ένας αθλητισμός της ντόπας, των ναρκωτικών και της νίκης "με το έτσι θέλω". Πλέον και το Ελληνικό Χόκεϊ έπρεπε να μπει σε αυτό το κλαμπ. Εξαλλου όταν δεν υπάρχει κάποιος να βάλει τον Χατζη-παπάρα στην θέση του, τι περιμένατε να γίνει. Είμαι ο IceHockeyFan, για να ξέρετε ποιος είμαι όταν θα έρθει και η δικιά μου σειρά να με βρίσετε. Μην βρίσετε κάποιον άλλο τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος7/6/11 23:51

    ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2725 / 99

    ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑ

    Άρθρο 19

    Έννοια - Σκοπός
    --------------------

    Αθλητική οµοσπονδία είναι η ανώτατη οργάνωση αθλητικών σωµατείων ή αθλητικών ενώσεων (νοµικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίoυ) που καλλιεργούν το ίδιο άθληµα ή κλάδο άθλησης, έχει σκοπό την καλλιέργεια και την ανάπτυξή του σε όλη τη χώρα και λειτουργεί σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 78 και επόµενα του Αστικού Κώδικα.

    Άρθρο 20

    Σύσταση - Μέλη
    ---------------------

    - Για τη σύσταση οµοσπονδίας απαιτούνται αποφάσεις των διοικητικών συµβουλίων ή των γενικών συνελεύσεων είκοσι (20) τουλάχιστον αθλητικών σωµατείων ή πέντε (5) τουλάχιστον αθλητικών ενώσεων που καλλιεργούν το ίδιο άθληµα ή τον ίδιο κλάδο άθλησης, επιδεικνύοντας αγωνιστική δραστηριότητα.

    ∆ιοικητικό Συµβούλιο
    -----------------------

    - Το διοικητικό συµβούλιο (∆. Σ.) της αθλητικής οµοσπονδίας εκλέγεται για τετραετή θητεία εντός του τελευταίου τετραµήνου του έτους διεξαγωγής των Ολυµπιακών Αγώνων και αποτελείται:ΝΟΜΟΣ 2725 / 99 ( ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ) από πέντε (5) έως επτά (7) µέλη, εάν η οµοσπονδία έχει στη δύναµή της είκοσι (20) µέχρι τριάντα (30) σωµατεία,

    - Κάθε µέλος ∆.Σ. αθλητικής οµοσπονδίας υποχρεούται να υποβάλει δήλωση της περιουσιακής κατάστασης αυτού, της συζύγου του και των ανηλίκων τέκνων του στον αρµόδιο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του ν. 2429/19% (ΦΕΚ 155 Α'). Οι διατάξεις των άρθρων 24 έως 29 του νόµου αυτού έχουν εφαρµογή και για τα µέλη των ∆. Σ. όλων των αθλητικών οµοσπονδιών

    -Στις αθλητικές οµοσπονδίες στις οποίες καλλιεργούνται αθλήµατα ή κλάδοι άθλησης, στους οποίους συµµετέχουν αθλητές και των δύο φύλων, ποσοστό τουλάχιστον είκοσι τοις εκατό (20%), από τον αριθµό τον εκλεγόµενων µελών του ∆.Σ. αυτών, καταλαµβάνουν υποψήφιοι του ενός από τα δύο φύλα και µε την προϋπόθεση ότι ο αριθµός των υποψηφίων κάθε φύλου είναι τουλάχιστον διπλάσιος του ελάχιστου αριθµού των κατά το ποσοστό είκοσι τοις εκατό (20%) εκλεγοµένων.

    Αλλά είπαμε...... τους Ελληνικούς Νόμους του έχουμε γραμμένους.....

    Περιμένω βρίσιμο αλήτες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος8/6/11 00:02

    http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=309967

    Ο περιβόητος διαγωνισμός όμως δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό σκάνδαλο που... κόσμησε τη θητεία των κκ. Βασιλειάδη και Σουφλέρη. Στους διαδρόμους του ΣΕΦ βοούν οι καταγγελίες για τις υπέρογκες αμοιβές των ημετέρων (η γραμματέας του κ. Σουφλέρη εμφανίζεται με ετήσιες αποδοχές 102.000 ευρώ, ποσό πολλαπλάσιο του προβλεπομένου), για προμήθειες με απευθείας αναθέσεις, για προνομιακή εξυπηρέτηση ημετέρων σωματείων από τον χώρο του τζούντο (ο κ. Σουφλέρης ήταν πρόεδρος της ομοσπονδίας) και για παραχώρηση υλικού του ΣΕΦ για τη δημιουργία παγοπίστας στην ομοσπονδία παγοδρομιών του ομοϊδεάτη τους κ. Χρήστου Χατζηαθανασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος8/6/11 00:52

    We have no record of them having played hockey in Canada.

    Regards,




    Coordinator, Safety & Transfers
    Coordonnatrice, sécurité et transferts
    Hockey Canada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ανώνυμος8/6/11 01:37

    Άρθρο 33
    5. Η προσφορά υπηρεσιών στις εθνικές οµάδες είναι ύψιστη υποχρέωση των αθλητών. Αθλητής που αρνείται αδικαιολόγητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αντίστοιχη εθνική οµάδα τιµωρείται, σύµφωνα µε όσα ορίζονται στον ειδικό κανονισµό του άρθρου 27 του παρόντος νόµου, µε ποινή αποκλεισµού από τους αγώνες της εθνικής οµάδας, των πρωταθληµάτων και του κυπέλλου και στερείται τις κάθε είδους παροχές της οµοσπονδίας. Αθλητής που τιµωρείται για άρνηση προσφοράς των υπηρεσιών του στην εθνική οµάδα, στερείται επίσης των κάθε είδους παροχών της Πολιτείας, των ευεργετηµάτων που προβλέπονται από τις διατάξεις του παρόντος και των τυχόν ειδικών φορολογικών απαλλαγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ανώνυμος8/6/11 08:40

    Προσπαθώ επί μέρες να σας ανοίξω τα μάτια σας, προσπαθώ τόσες μέρες να σας δώσω να καταλάβετε οτι ο Χατζηαθανασίου σας δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και αντί να ξυπνήσετε και να δείτε οτι καταστρέφει το άθλημά μας συνεχίζετε σαν πρόβατα επί της σφραγής να τον προσκυνάτε αντί να πάτε στην ομοσπονδία και να ζητήσετε το λόγο για όλα αυτά που έχει κάνει.

    Εγώ τηλεφώνησα στους "κακούς" και ρώτησα ότι απορία είχα.... κάντε το και εσείς να μάθετε τι ακριβώς γίνετε......

    Ας τα πάρουμε ένα-ένα:
    Ανεβάσατε:
    1.
    We have no record of them having played hockey in Canada.

    Ρε αγγράματε... διαβάσε τους νόμους???? Λένε...

    All players - Men or women - who wish to move from one country, irrespective of whether or not they are registered with the member national association of that country, to the member national association of another country to compete in a competition under the jurisdiction of the member national association........

    Και πάλι....
    irrespective of whether or not they are registered with the member national association of that country...

    Μετάφραση....

    ανεξάρτητα από το αν ή δεν είναι εγγεγραμμένοι με το μέλος ομοσπονδίας της προηγούμενης χώρας αυτής

    KOKO... Καταλάβες παπαράκο????

    Ο Παπάρας θέλει να κάνει στην Εθνική χόκει, ότι στο καλλιτεχνικό, δηλαδή να φέρνει παράνομους Καναδούς... συνεχίστε να τον στηρίζετε.

    Πρόταση στον ΑΡΗ και τον κ. Σιδηρόπουλο...
    ΚΑΝΤΕ TRANSFER στον ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!! Η IIHF δεν είναι Ελληνικό Πρωτάθλημα ούτε ball hockey. Έχει ΝΟΜΟΥΣ!!!!! Τα ξεχάσατε?????

    2.
    Η προσφορά υπηρεσιών στις εθνικές οµάδες είναι ύψιστη υποχρέωση των αθλητών. Αθλητής που αρνείται αδικαιολόγητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αντίστοιχη εθνική οµάδα τιµωρείται, σύµφωνα µε όσα ορίζονται στον ειδικό κανονισµό του άρθρου 27 του παρόντος νόµου......

    Αγγλικά δεν ξέρετε... αλλά ούτε Ελληνικά????
    Αθλητής που αρνείται αδικαιολόγητα να προσφέρει....... ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ!!!!!!

    Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει οτι χωρίς δικαιολογία... δηλαδή η ομοσπονδία σου προσφέρει προπόνηση όλη τη χρονιά και σε καλεί για την προετοιμασία και εσύ δεν πας.

    Αλλά φέτος ο σκατο-αληταράς Χατζηαθανασίου ΕΔΙΩΞΕ τους αθλητές των Ιπταμένων από τον Δεκεμβρη, δεν τους αφήσε να πάρουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ένα μήνα πριν τους κάλεσει και καλά για την Εθνική... όταν τους κάλεσε ΟΛΟΙ οι αθλητές του έστειλαν τους λόγους που δεν μπορούν να πάρουν μέρος, η έλλειψη προετοιμασίας και το πρόβλημα στις εργασίες.

    Πρόταση προς Χατζη-παπαρα. Η ΓΓΑ τα γνωρίζει τα αίσχη σου από τον Δεκέμβρη 2010... αν εχεις ΟΡΧΕΙΣ πέρασε τους αθλητές πειθαρχικό βάση αυτού του νόμου... και θα σε περάσω προσωπικά εγώ ΑΣΕΑΔ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών)...... ΘΑ ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΩ ΑΠΑΤΕΩΝΑ..... ΤΟΛΜΑΣ ΟΜΩΣ ΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???? ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΑΛΗΤΗ, που κατέστρεψες τα αθλήματα μας και αντί να το βουλωσεις... κάθεσαι και μιλας..... αντε ρε να δούμε πόσο ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.... ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΑΣΕΑΔ και να σου αλλάξω τα φώτα.... ΤΟΛΜΑΣ?????? ΚΟΤΑ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ανώνυμος8/6/11 09:00

    Player Eligibility Rules for Participation in IIHF Championships and Olympic Competitions with any National Team

    It is the objective of the IIHF that national teams competing in IIHF championships shall reflect the status and standard of the sport as currently played by citizens of and in the country concerned and to protect the integrity of international competition.

    Only players meeting the following qualification requirements can participate in the IIHF championships, the Olympic competition and in the qualifications to these competitions:

    -Each player must be under the jurisdiction of a member national ice hockey association of the IIHF and be a citizen of the country he represents. The player must properly complete and sign the IIHF Player Entry Form which must also be completed and countersigned by his member national association which shall at all times be responsible for the player’s eligibility.

    -The player must submit (a) his signed Player Entry Form and (b) his valid national passport, which must confirm that he is a citizen of the country he represents.


    When a player has multiple citizenship where the relevant citizenships are for countries of member national associations and he has never represented any country in any IIHF championship or an Olympic competition or in qualifications to these competitions, then in order to play for the country of his choice he must:

    a) prove that he has participated for at least two consecutive years in the national competitions of and resident in the country that he wishes to represent during which period he has neither transferred to another country nor played ice hockey within any other country and

    b) if the country of his choice is one to which the player has transferred then he must have had an IIHF international transfer card approved and dated by the IIHF at least two years prior to his proposed participation.

    Και πάλι.....


    prove that he has participated for at least two consecutive years in the national competitions of and resident in the country that he wishes to represent during which period he has neither transferred to another country nor played ice hockey within any other country

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ανώνυμος8/6/11 11:54

    7/6/11 16:46,armodiotita ton somateion einai na fernoun mikra paidia sto athlima ohi tis omospondias.I omospondia einai ipefthini sto na diatirei afta ta paidia voithontas ta somateia.Eimai proin athlitis kai xero.
    Thelo omos na katalavo to skeptiko sas.Milate gia anaptixi kai oti o monadikos logos pou den ehei ginei einai o proedros tis omospondias.Eseis ti kanate olo afto to diastima san energoi athlites pros tin katefthinsi afti?Giati ap'oti diavazo katigoreite opoion ehei kanei pano s'afto ton tomea kai den ton epibravevete!Ara to simperasma pou vgainei einai antitheto apo afto pou lete.Katigoreite tous goneis oti exoun pesei thimata alla sas diavevaio oti emeis oi goneis oudepote antimetopisame kapoio provlima me tous en logo kirious pou katigoreite.Antithetos eimaste idiaitera enthousiasmenoi me ton zilo pou deixnoun me ta tosa liga efodia pou ehoun.
    Diavasa episis oti o Kos Ioannou plironetai gia ta paidia mas. Sas diavevaio oti o Kos Ioannou oudepote pire lefta apo emas gia ta paidia kai i voitheia tou einai kathara afilokerdos.Panta omos dipla sta paidia mas mazi me ton Ko Dumitrage o opoios einai kai o proponitis.
    Gia mena einai hara na vlepo to paidi mou na ehei tetoia protipa kai na ehei xehasei to playstation kai tin tileorasi!
    Pistepste me oti den eiha gnosi tou en logo blog.O kos Ioannou mou proteine na to diavaso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ανώνυμος8/6/11 16:06

    Εσείς κ. γονέα, (8/6/11 11:54) γιατί δεν επιβραβεύετε αυτούς που έκαναν πράγματα πριν από τους Κυρίους αυτούς ώστε το παιδί σας να παίζει χόκευ σήμερα και να έχει ξεκολλήσει από το Playstation. Τι νομίζετε οτι φύτρωσε το χόκει τώρα? Γίνανε πράγματα πριν έρθετε για να βρείτε παγοδρόμιο. Το ξέρετε οτι από το 2003 εως το 2008 δεν υπηρχε στην Ελλάδα ούτε για δείγμα παγοδρόμιο? Ξέρετε οτι το παγοδρόμιο άνοιξε μερικές εβδομάδες μετά την πρόκριση της Εθνικής στο παγκόσμιο? Ξέρετε ποιος έφερε τον κ. Ντουμιτράκε πισω μετά από 8 χρόνια απουσίας οταν τον είχε διώξει ο κ. Χατζηαθανασίου. Πάρτε τηλέφωνο τον κ. Ντουμιτράκε και ρωτήστε τον. Κανείς από τους πρώην αθλητές δεν έχουν μιλήσει άσχημα επώνυμα για τον κύριο Ιωάννου, ούτε τον Κύριο Ντουμιτράκε, ενώ ο κ. Ιωάννου επώνυμα ανεβάζει διάφορα χυδαία βίντεο στο facebook του και απευθύνεται στους πρώην αθλητές της Εθνικής. Αυτοί είναι να πρότυπα για να παιδία σας? Έτσι θέλετε να γίνουν? Αλήτες?
    Το επίσημο site των αθλητών της Εθνικής Ομάδας τους 2010 είναι το www.icehockey.gr. Μπείτε να διαβάστε αν έχει γραφτεί κάτι κακό.

    Τώρα περιμένω πότε θα μπουν τα "πρότυπα" για να με βρίσουν..... περιμένω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ανώνυμος9/6/11 15:29

    o "kurios" Iwannou ksafnika egine kai latris tis ethnikis omadas ball hockey, re pos allazoun oi kairoi, ean persi tou eleges kati gia tin ethiniki omada, evaze ta gelia! Tora ksafnika egine latris tis galanolefkis simaias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμος9/6/11 17:01

    Όταν κάποιος δεν έχει τσίπα ή αξιοπρέπεια.... πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος!

    Είναι αστείο οτι έβαλε στο profile του βίντεο στης "Εθνικής Ελλάδας-Καναδά" ball hockey... που δεν υπάρχει το άθλημα στην Ελλάδα (δεν είναι αναγνωρισμενο απο ΓΓΑ)... ενώ τα τελευταία 3 χρόνια η Εθνική Ελλάδος Ice Hockey πήγαινε στα παγκόσμιο και ο κ. Ιωάννου την έβριζε... την κοροίδευε... την χλεύαζε... και ποτέ δεν ανέβασε ούτε ένα βίντεο. Και μετά θέλει να "σώσει" το άθλημα! Τον εαυτούλι του θέλει να σώσει και κανέναν άλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ανώνυμος9/6/11 17:35

    Ο αθλητισμός που θέλουμε ως λαός είναι της βρισιάς, του χουλιγκανισμού, της αδικίας, του ξύλου, της ξεφτίλας, του πάτου, του διασυρμού, του γλειψίματος, της ρουφιανιάς, της απατεωνιάς... κλπ κλπ κλπ... ότι ακριβώς είναι και η Ελληνική κοινωνία σήμερα.
    Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας στο Ελληνικό χόκεϊ. Εγώ τα τελευταία χρόνια συνέχεια άκουγα για κάποια κλίκα, ότι στην Εθνική είναι οι φίλοι του αρχηγού, και ρπεπει να γίνει ανανέωση και να μπουν νέα σε ηλικία παιδιά….κλπ. Φέτος όμως που στην Εθνική μπήκαν άτομα που δεν άξιζαν, άτομα που φτάνουν τα 50 αλλά και άτομα που δεν παίζουν ΚΑΝ χόκεϊ, κάνεις από τους παλιούς "θιγμένους" δεν λένε τίποτα. Όταν δεν μας συμφέρει κάτι……. Φωνάζουμε και βρίζουμε. Όταν όμως είμαστε και εμείς στο χορό… χορεύουμε. Αν όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν στην Εθνική ο Ιωάννου… θα την υποστήριζε με τα χίλια. Τελικά μπορεί να έπρεπε οι υπευθυνοι της Εθνικής να έχουν τα 2-3 τσιράκια στην ομάδα μόνο και μόνο για να τα έχουν καλά με τον παπάρα. Αν ήταν, σήμερα μπορεί να είχαμε 3 μετάλλιο στο χόκεϊ. Αλλά επειδή δεν ήταν την πολέμησε. Εγώ θυμάμαι που έλεγε συνέχεια ότι η Εθνική δεν με νοιάζει.. και άλλα τέτοια. Πως αλλάζουν οι καιροί!!!!
    Τι να λέμε ρε παιδιά, ως λαός είμαστε τελειωμένος. Αγαπάμε τον κλέφτη και τον απατεώνα επειδή μας δίνει και μας λίγο κοκκαλάκι και μας χαϊδεύει τα αυτιά. Ενώ αυτούς που είναι ειλικρινείς και για να τους φτάσεις πρέπει να προσπαθήσεις… τους βρίζουμε, τους κατακρίνουμε, τους χλευάζουμε… κλπ. Αυτός είναι ο νέο-Έλληνας… τι να περιμένουμε, κάτι καλύτερο από άτομα τελειωμένα όπως ο Ιωάννου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ανώνυμος9/6/11 17:38

    Πηγαίνετε να δείτε ακόμα και τα Links στο site του....
    http://www.avanteshockey.com/content.php?category=26

    Εξαφανίστηκαν οι σελίδες www.icehockey.gr και www.athenshockey.gr (Ιπτάμενοι). Πλέον το icehockey.gr δεν υπάρχει για τον Ιωάννου. Το TEAM GREECE από icehockey.gr έγινε hisf.gr

    Το καλό του χόκεϊ θέλει όμως.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget