Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Απάντηση στο σχόλιο του «Ανώνυμου» σχολιαστή

Ναι στα Λιόσια έγινε για πρώτη φορά προσπάθεια δημιουργίας παγοδρομίου με φυσιολογικές διαστάσεις 26 Χ 56 μέτρων, ήτοι 1456 m2, όπου επειδή ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. δεν μπορούσε να εμπλέξει την ιδιωτική του επιχείρηση, για να τοποθετήσει ταμειακές μηχανές, αρκέστηκε στο να ενοικιάσει το μηχάνημα λείανσης του πάγου για διάστημα περίπου 40 ημερών προς 20.000,00 € μετρητής, όταν η αγορά του όπως παρουσιάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση στοιχίζει χωρίς το ΦΠΑ 19.000 €. Αν τα Λιόσια ήταν «επιχείρηση» συμβούλων και υπαλλήλων, τότε εύγε στους ανθρώπους αυτούς που κατάφεραν να στήσουν για πρώτη φορά παγοδρόμιο στην Ελλάδα πραγματικών αγωνιστικών διαστάσεων για τους αθλητές της ομοσπονδίας.
O κανονισμός της ISU στο άρθρο 342 αναφέρει ρητά ότι οι διαστάσεις πρέπει να είναι όχι μεγαλύτερες από 30 Χ 60 m, αλλά ούτε μικρότερες από 26 Χ 56 m. 
Ο «ανώνυμος» πρέπει να γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ότι ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. ζήταγε χρήματα από τους αθλητές, επειδή απ’ ότι ο ίδιος έλεγε «δεν έβγαινε» και μάλιστα για να συμμετάσχουν οι αθλητές στα δήθεν «πρωταθλήματα» στο Athens Heart, έπρεπε να πληρώσουν από την τσέπη τους.
Σε ποια σωματεία αναφέρεστε; Σε εκείνα τα «μαϊμουδιάρικα» που «δεν γνωρίζει η μάνα το παιδί, αλλά ούτε και το παιδί την μάνα»;
Ο όρος «National Results» είναι συγκεκριμένος και σημαίνει στα Ελληνικά «Εθνικά Αποτελέσματα» και όταν βάζετε διαφορετικά ονόματα στα Εθνικά σας Αποτελέσματα, τότε μάλλον παρανομείτε κ. «Ανώνυμε». Αλλά για να σας λυθεί η απορία, αν θέλετε μπορούμε να στείλουμε στην Διεθνή Ομοσπονδία ISU όλες τις καταστάσεις των πραγματικών «Εθνικών Αποτελεσμάτων» από το 1986 έως και σήμερα σε αντιπαράθεση με τις καταστάσεις που είχαν σταλθεί στην Διεθνή.
Σε ποια ομοσπονδία κρίνει η ομοσπονδία ποιος αθλητής θα εκπροσωπήσει την χώρα στο εξωτερικό; Τα Εθνικά Πρωταθλήματα για πιο λόγο υπάρχουν; Αναρωτιόσαστε εάν η ομοσπονδία δεν έχει πληρώσει τους αγώνες και σας απαντάμε με ερώτηση «ποιόν έπρεπε να πληρώσει η ομοσπονδία για τους αγώνες, το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.»; Ναι φυσικά και πληρώθηκε η επιχείρησή σας κ. «ανώνυμε» και μάλιστα πολύ αδρά όλα αυτά τα χρόνια.
Όσο για την λάσπη και την Ολυμπιακή Προετοιμασία, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε κάθε άθλημα οι αθλητές που προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες «τυγχάνει» να είναι και πρωταθλητές και βγαίνουν από τα «εθνικά τους πρωταθλήματα». Η διαδικασία αυτή τουλάχιστον είναι συγκεκριμένη και δεν χωρά καμία αμφισβήτηση.
Δεν ρίξαμε καμία ευθύνη σε υπαλλήλους για τα τυπογραφικά λάθη, απλά αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν μια ολόκληρη οργανωτική επιτροπή πρωταθλήματος, που απαρτίζεται από τόσους ανθρώπους, και εδώ που τα λέμε, σιγά την προκήρυξη πρωταθλήματος, να μην μπόρεσαν να εντοπίσουν ένα απλό λαθάκι που βγάζει μάτι; Θέλαμε να τονίσουμε δηλαδή, ότι όλες αυτές οι επιτροπές στην ουσία δεν υπάρχουν στην Ε.Ο.ΠΑΓ., εφόσον τυγχάνει ο Πρόεδρός της να είναι απόλυτα αυταρχικός και συγκεντρωτικός χαρακτήρας και να προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του, γιατί στην ουσία η Ε.Ο.ΠΑΓ. πρωτοτυπεί για άλλη μία φορά, εφόσον αποτελείται από μονομελές διοίκηση. Τους σπεσιαλίστες τους πρώην, δεν τους επιλέξαμε εμείς, αλλά η Ομοσπονδία. Εάν δεν ήσαν σωστή στη δουλειά τους, ας τους απολύατε.
Σας πληροφορούμε ότι η αστυνομία ούτε γιατρούς βρήκε, ούτε ασθενοφόρα, ούτε γνώριζε καν για το αθλητικό γεγονός που επρόκειτο να λάβει χώρα. Ενημερωνόταν από τους καταγγέλλοντες. Σας παρακαλούμε λοιπόν να μη ψεύδεστε.
Δεν είμεθα υποχρεωμένοι να συμμορφωνόμαστε με τους παραλογισμούς των ανωνύμων σχολιαστών. Αυτό που ονομάζετε εσείς μίσος, εμείς το ονομάζουμε λογική. Και αυτό που εσείς το ονομάζετε λογική, εμείς το ονομάζουμε φόβο για την αλήθεια που θα λάμψει.
Περιμένετε να γράψουμε για το Χόκεϋ; Θα αναφερθούμε και στο χόκεϋ, πριν όμως από αυτό, θα αναφερθούμε σε άλλα πολύ καυτά θέματα, που ίσως και να σας εκπλήξουν…

1 σχόλιο:

  1. ASTRAPOGIANNOS8/7/10 22:23

    RE PAIDIA XATHIKE O ANONYMOS!!! PANO POU SYNITHISAME TIS PAPARIES TOU... EXETE NEA TOU EINAI KALA???? I MIPOS ETOIMAZEI TIN VALITSA TOU GIA DIAKOPES... STA DITIKA PROASTIA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget