Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Μια μικρή αφιέρωση για κάποια ακούραστα παλικάρια




Ευχαριστούμε πάρα πολύ την φίλη μας Πόπη Β.  που μας έστειλε το τραγούδι αυτό και το αφιερώνει στο παιδί χωρίς μυαλό.

3 σχόλια:

  1. The black snake26/6/10 16:03

    XAXAXAXAXAXAXA THEIKO!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΡΗΣ ΤΖ.28/6/10 08:14

    Γενικώς όμως όπως παρατηρούμε το κράτος και οι επιτροπες του κράτους έχουν ανατριχιάσει σύγκορμες,...γιατί δεν μπορεί να μην έχουν πέσει ολα αυτά στην αντίληψή τους. Βεβαίως έδωσαν όλο το χρόνο που χρειάζεται ο Χ-ρας να μεταφέρει ΟΛΟΥΣ τους φακέλλους απο την ΕΟΠΑΓ ουτε Α4 δεν εχει αφήσει ούτε φακελλάκι αλληλογραφίας!!!!!! Το ίδιο και του παγοδρομικού. Επίσης κουβαλάει το προσθετο δίσκο στο τσαντάκι του, έβγαλε όλους τους εκτυπωτές off, τους έκανε σαν τα μούτρα του, κι ας ανεβοκατεβαίνει ο κάτω να φτιάχνει.....Το καλύτερο το λέω για τους bloggers επειδή εγώ μπαίνω κι εκεί μεσα ,..έκρυψε τη πόρτα ΕΟΠΑΓ- Παγοδρομικό με μπλούζες του hockey εδώ και πολύ καιρό......αρε καταντια το κρατος να χ.....και τις επιτροπές τους και τους ηθικοφύλακές του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κινήσεις αυτές μας θυμίζουν την στρουθοκάμηλο που χώνει το κεφάλι της στο χώμα και νομίζει ότι κρύφτηκε και δε τη βλέπει κανείς.
    Διαβάζοντας τα παραπάνω μας έρχεται στο νου η κινηματογραφική ταινία «ο φυγάς». Βεβαίως πρέπει να τονίσουμε ότι αδικούμε τον πρωταγωνιστή της ταινίας αυτής, διότι ήταν αθώος, κάτι που δεν συμβαίνει όμως με το δικό μας το «φυγά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget