Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Η Απαραίτητη Συγχώνευση με την Ομοσπονδία Χιονοδρομίας

Σε συγχώνευση με την Ομοσπονδία Χιονοδρομίας ωθεί την πολύπαθη Ομοσπονδία Παγοδρομιών του Χρήστου Χατζηαθανασίου η ΓΓΑ. «Η συνένωση των δυνάμεων κρίνεται μεσοπρόθεσμα απαραίτητη» είναι το ηχηρό μήνυμα που εστάλη μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
Επειτα, η πενιχρή επιχορήγηση των 21.500 ευρώ δεν αφήνει περιθώρια για μεγαλεπήβολα σχέδια σε βάθος χρόνου. Αντιθέτως, είναι άλλη μία προειδοποίηση ότι ενδεχομένως «τα κρατικά αυτά χρήματα να είναι και τα τελευταία», μια και το τρέχον έτος χαρακτηρίστηκε αφενός «έτος προσαρμογής», αφ' ετέρου «η κύρια αθλητική δράση των αθλημάτων αυτών οφείλει να στηριχθεί στην ιδιωτική πρωτοβουλία».

1 σχόλιο:

  1. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από το «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2008». Ο Πρωταθλητής, διαγωνίστηκε μόνος εναντίον του εαυτού του και ευτυχώς που βγήκε πρώτος. Αυτά είναι τα πρωταθλήματα της Ε.Ο.ΠΑΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget