Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Μέρος 1ο: Ο Πρόεδρος - Η Ομοσπονδία - Το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.

Η Ε.Ο.ΠΑΓ. στεγάζεται στο Μαρούσι, στην Ακακιών 52 στο Πολύδροσο. Τα γραφεία της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. βρίσκονται επίσης στην Ακακιών 52 στο Πολύδροσο Αμαρουσίου, στον ίδιο όροφο, δίπλα ακριβώς από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, και αυτό διότι έως το 2003, που έκλεισε το Παγοδρόμιο της ως άνω εταιρείας, ο χώρος όπου στεγάζονται σήμερα τα γραφεία του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. ήταν χώρος της Ομοσπονδίας και μάλιστα γραφείο του Προέδρου της. Από τότε έως σήμερα Ε.Ο.ΠΑΓ. και Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών συστεγάζονται. Μάλιστα οι δύο χώροι επικοινωνούν με εσωτερική πόρτα.
Σύμφωνα με το άρθρο 17, παρ. 2 εδ. Β’ του Ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.
Άρθρο 17, παρ. 2, εδ. Β': Η απόφαση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης ανακαλείται: β) αν διαπιστωθεί ότι η ένωση συστεγάζεται με εμπορική επιχείρηση ή υποκρύπτεται άσκηση εμπορικής δραστηριότητας με τη λειτουργία της ένωσης ή η ένωση δεν επιδεικνύει την αθλητική δραστηριότητα, όπως αυτή προβλέπεται στο καταστατικό της αθλητικής ένωσης ή της ομοσπονδίας της οποίας είναι μέλος, ή δεν τηρεί τα προβλεπόμενα στο άρθρο 15 του παρόντος νόμου βιβλία.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/6/10 21:10

    Pes ta Xrysostome!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/6/10 18:18

    poli kali doulia ala de nomizo pos tha gini tpt !! imaste poli ashimi hora telika !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ακριβώς γνωρίζουμε που ζούμε, γι’ αυτό ακολουθούμε το γνωμικό «εάν δεν ξυθείς μόνος σου, δεν πρόκειται να σε ξύσει κανείς». Σχεδόν όλες οι αναρτήσεις εκτός από ορισμένες στην αρχή, αποτελούν αποσπάσματα από την καταγγελία της 13 Οκτωβρίου 2009.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χώρα μια χαρά είναι.
    Με τις θάλασσες της, με τα βουνά της, με τα δάση της.
    ΕΜΕΙΣ πετάμε σκουπίδια στις θάλασσες, ΕΜΕΙΣ κάνουμε χαβούζες τα βουνά, ΕΜΕΙΣ καίμε τα δάση.
    Ακριβώς όπως ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ να μας εξαπατούν γιατί ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
    Στην τελική αν δεν γίνει θα ξέρεις ότι πολέμησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget