Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Το Ελληνικό Χόκεϊ έχει τον δικό του «Κωλοτούμπα»

Πηγή: Youtube
Μεταφορτώθηκε από το χρήστη fm100thes την 28 Σεπ 2011



«Στον πάγο βρίσκεται η εθνική χόκεϊ, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στην ομοσπονδία. Παρά τα 6 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν στην ομοσπονδία μέσω επιχορηγήσεων τα τελευταία χρόνια, η εθνική ομάδα μαραζώνει, όπως κατήγγειλε στα Πρωινά Δρομολόγια ο Δημήτρης Καλύβας, επί 20 χρόνια αθλητής και 10 χρόνια διεθνής παίκτης με την εθνική Ελλάδος».

Τα παραπάνω ανέφερε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό FM100 της Θεσσαλονίκης στις 28 Σεπτεμβρίου 2011, λίγες μόνο ημέρες πριν από τον θάνατο του Χατζηαθανασίου, ο αθλητής και ουδέποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου «Ιπτάμενοι Παγοδρόμοι» κ. Καλύβας, που έως την «εκλογή» του στη θέση του Β' Αντιπροέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ., τον Δεκέμβριο του ιδίου έτους (3 μόλις μήνες μετά), υποτίθεται ότι απείχε ένα ολόκληρο χρόνο από κάθε αθλητική δραστηριότητα, ώστε να μπορέσει να εγγραφεί μέλος του Σωματείου του και περίμενε «υπομονετικά» άλλο ένα έτος για να λάβει το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» ως μέλος του σωματείου του, όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος, το καταστατικό της ομοσπονδίας και το καταστατικό του σωματείου που εκείνος εκπροσωπεί δήθεν στην ομοσπονδία.

Όπως είπε και ο Θαλής, «το σοφότερο είναι ο χρόνος, διότι αποκαλύπτει τα πάντα» και στην συγκεκριμένη περίπτωση, έστω και μετά από 26 χρόνια, φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο εν λόγω κύριος δεν είναι καλύτερος εκείνων που απαρτίζουν το διεφθαρμένο Δ.Σ. της παράνομης πλέον Ομοσπονδίας, διότι αυθαίρετα και κατά κατάφωρη παράβαση του αθλητικού νόμου, μετέχει αυτής. Συνεπώς, δικαίως αναρωτιόμαστε, πώς γίνεται να συνεργάζεται με τα ίδια πρόσωπα, που μέχρι πριν από τρεις μήνες κατήγγειλε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget