Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Θεωρίες συνομωσίας…

ScreenHunter_01 Feb. 09 14.15
Το παρόν μπλοκ έχει ασχοληθεί εκτενέστερα με όλα αυτά τα θέματα που αναφέρει ο «ανώνυμος σχολιαστής». Δυόμισι χρόνια φωνάζουμε ότι το παγοδρόμιο είναι παράνομο, και ότι η ομοσπονδία έχει διαλυθεί! Δυόμισι χρόνια τώρα φωνάζουμε ότι ολόκληρη η υλικοτεχνική υποδομή του Παγοδρομίου του Athens Heart ανήκει στην ομοσπονδία, συνεπώς σε εσάς τους αθλητές! Δυόμισι χρόνια φωνάζουμε να μη στηρίζετε την παρανομία, αλλά να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Τι άλλαξε λοιπόν από τότε μέχρι σήμερα; ΤΙΠΟΤΑ! Κάθε μέρα θα πρέπει να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια; Το είπαμε και το ξαναλέμε! Όλα αυτά είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΕΣΕΙΣ τους επιτρέπετε να ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ διότι τους ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ!
Συνεχίστε να μας στέλνετε τις καταγγελίες σας, γράψτε άρθρα κι εμείς θα τα αναρτήσουμε! Δώστε μας στοιχεία! Μη μας βρίζετε όμως, όταν ανεβάζουμε κάποιο άρθρο που δεν σας αρέσει γιατί αναφέρεται στο μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί! Πρέπει να καταλάβετε ότι βρισκόμαστε επάνω στο ίδιο καράβι, το οποίο εδώ και 26 χρόνια σαπίζει και σιγά-σιγά βουλιάζει! Τα άρθρα που αναρτώνται στο blog δεν γράφονται αποκλειστικά από την συντακτική μας ομάδα, αλλά πολλά από αυτά έχουν γραφτεί από αναγνώστες μας. Όλα τα άρθρα μας στηρίζονται στον αθλητικό νόμο και στο καταστατικό της Ε.Ο.ΠΑΓ.

Εμείς λοιπόν, σας είπαμε ότι μετά τις 21 Δεκεμβρίου 2009 έχουν φύγει 16 Σωματεία και έτσι η ομοσπονδία με βάση το άρθρο 28, παρ.4 έχει πάψει να είναι νόμιμη. Έχει πάψει να χρηματοδοτείται, και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την άρση της αθλητικής αναγνώρισής της. Έχουμε επίσης γράψει αλλεπάλληλες φορές ότι λόγω παράβασης καθήκοντος του γ.γ.Α. κ. Μπιτσαξή, αλλά και της μη σύστασης Ελεγκτικού Συμβουλίου στη Γ.Γ.Α. έως και σήμερα, η ομοσπονδία λειτουργεί (ΑΤΥΠΑ!!!) ακόμα! Δεν είμαστε η Ελληνική Δικαιοσύνη, ούτε το Υπουργείο Πολιτισμού! Είμαστε απλοί πολίτες που ψάχνουμε να βρούμε το δίκιο μας και προχωράμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να μπορέσουν επιτέλους μετά από 26 χρόνια να βγουν αυτά τα παραμελημένα αθλήματα από το σκοτάδι. Τι κάνατε λοιπόν εσείς οι αθλητές του χόκεϋ, όταν δημοσιεύουμε εδώ και τόσο καιρό ότι όλα είναι παράνομα; Κωφεύετε και ενώ αρχικά στηρίζατε τον Χατζηαθανασίου, τώρα εξακολουθείτε να κάνετε το ίδιο με τις κληρονόμους του!
Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας ενημερώσουμε και να σας προειδοποιήσουμε, καθώς και να καταθέσουμε τις καταγγελίες μας στους αρμόδιους φορείς. Για να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργούν τα πράγματα όσων αφορά τις παγοδρομίες, πάρτε για παράδειγμα τις καπνοβιομηχανίες, οι οποίες είναι υποχρεωμένες από το νόμο, να αναγράφουν στα πακέτα τους ότι τα προϊόντα που πωλούν προκαλούν καρκίνο και γενικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία. Είδατε καμιά απ’ αυτές να έχει κλείσει; Όχι βέβαια, γιατί οι καπνιστές συνεχίζουν να τις στηρίζουν. Φταίει το υπουργείο υγείας για τις λανθασμένες επιλογές τους;
Ελάτε λοιπόν να πάμε όλοι μαζί στο παγοδρόμιο και να αρχίσουμε να ξηλώνουμε τις μπάρες και να πάρουμε πίσω το υλικό της ομοσπονδίας, το οποίο εκμεταλλεύεται παράνομα το παγοδρόμιο για τρίτη χρονιά! ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!! Με το δικό σας υλικό, κάποιοι κύριοι και κυρίες οικονομάνε! Μάλλιασε το στόμα μας να το λέμε και πιάστηκαν τα δάχτυλά μας να το γράφουμε!!! 
Εκατοντάδες φορές έχουμε γράψει ότι έφυγαν 16 σωματεία και η ομοσπονδία έμεινε με 7!!! ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ! Τα επτά σωματεία μέλη της ομοσπονδίας μετά την διάλυσή της είναι: Ιπτάμενοι, Άβαντες, Τάρανδος, Αλάσκα, Ερμής Ηλιουπόλεως, Άλμπαντρος, Λευκά Γεράκια. Επίσης στην ομοσπονδία ήσαν εγγεγραμμένα άλλα τρία σωματεία: ο ΠΑΟΚ, ο Πήγασος, και ο Αετός Αθηνών, τα οποία όμως α) δεν αναφέρουν στα καταστατικά τους τα αθλήματα των παγοδρομιών και β) δεν διαθέτουν την ειδική αθλητική αναγνώριση των παγοδρομικών αθλημάτων από την Γ.Γ.Α. και συνεπώς ΔΕΝ προσμετρούνται από την Γ.Γ.Α. ως Παγοδρομικά Σωματεία! Εσείς όμως, μας αγνοήσατε και στηρίξατε τον Χατζηαθανασίου, ο οποίος για να δικαιολογήσει την ύπαρξή του ως Ομοσπονδία, σας χρησιμοποίησε δημιουργώντας τα «μαϊμού πρωταθλήματά» του, στα οποία ΕΣΕΙΣ παρανόμως συμμετείχατε, κι όχι εμείς!!!
Όταν εμείς γράφαμε ότι οι αθλητές δεν γνώριζαν το προεδρείο του σωματείου τους και ότι όλα τα σωματεία αυτά είναι σωματεία "σφραγίδες", εσείς τα βάλατε μαζί μας γιατί λέμε την αλήθεια. Τα βάζετε με το μπλοκ, την ώρα που ο κύριος Βαβάσης Σταύρος, αθλητής της ομάδας Athens Warriors μας γράφει τα εξείς:
1) Το πλήρες και επίσημο όνομα της ομάδος είναι Athens Warriors ΕΟΣΡ (Ορειβατικός Σύλλογος Ροδολιβούς Σερρών) ο οποίος ιδρύθηκε και λειτουργεί στο Ροδολίβος Σερρών νόμιμα από το 1980, αναγνωρίστηκε επίσημα ως αθλητικό σωματείο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με την υπ.αριθ. 1593/3-6-81 απόφαση και με Αρ. Μητρώου 566 του Πολ. Πρωτοδικείου Σερρών. Είναι επίσημα μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (ΕΟΧ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (ΕΟΜΟΠ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) (καλοκαιρινού και χειμερινού), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κέρλιγκ και μετέχει επίσημα στο πρωτάθλημα των παραπάνω ομοσπονδιών με σημαντικές διακρίσεις και πανελλήνιες νίκες, καθώς και με διεθνείς επιτυχίες με πολλούς αθλητές στις διάφορες εθνικές ομάδες.
Απάντηση: Το σωματείο λοιπόν αυτό, είναι επίσημο μέλλος πέντε αθλητικών ομοσπονδιών και δεν αναφέρει στο καταστατικό του ούτε την καλλιέργεια των αθλημάτων των παγοδρομιών, ούτε εμφανίζεται ως επίσημο μέλος της Ε.Ο.ΠΑΓ. και κατά συνέπεια δεν διαθέτει από την Γ.Γ.Α. την ειδική παγοδρομική αθλητική αναγνώριση. Διαφορετικά θα αναγραφόταν και φανταζόμαστε ότι δεν ξέχασαν να το αναφέρουν! Τέλος, μετά τις 21 Δεκεμβρίου 2009, όταν δηλαδή εξέπεσε η διοίκηση της ομοσπονδίας, κανένα σωματείο δεν μπορούσε να εγγραφεί στην Ε.Ο.ΠΑΓ., εφόσον δεν υπήρχε διοίκηση για να εγκρίνει την όποια εγγραφή (κάτι που επίσης έχουμε αναφέρει εκατοντάδες φορές!).
2) Το προηγούμενο σωματείο ήταν ο ΕΡΜΗΣ Ηλιουπόλεως και αυτός νόμιμο και αναγνωρισμένο σωματείο. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε διπλοεγγεγραμμένοι! Αν είναι δυνατόν...
Απάντηση: Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον φίλο μας τον κ. Βαβάση, ότι δεν ήταν ποτέ εγγεγραμμένος αθλητής στο σωματείο Ερμής Ηλιουπόλεως με Πρόεδρο τον κ. Μαρκουΐζο, αλλά στο σωματείο Ερμής Κυψέλης με Πρόεδρο την κα. Εξάρχου. Όταν το σωματείο της κας Εξάρχου αποφάσισε μαζί με τα άλλα 15 σωματεία να αποχωρήσουν από την ομοσπονδία, εφόσον ο κ. Χατζηαθανασίου ήθελε αντί να επαναλειτουργήσει το παγοδρόμιο στα Άνω Λιόσια, να κάνει τα εγκαίνια του ιδιωτικού του παγοδρομίου στο Athens Heart, γιατί δεν την ακολούθησε η ομάδα της «Ερμής - Athens Warriors», αλλά συνέχιζε να στηρίζει τον Χατζηαθανασίου στο παράνομο έργο του, συμμετέχοντας στα «μαϊμού» πρωταθλήματα, για να εξασφαλίσει τις απαραίτητες για την τσέπη του κρατικές επιχορηγήσεις;
3) Ο αθλητικός νόμος δεν ορίζει αναγκαία την ύπαρξη προπονητή σε μια ομάδα για να είναι σύννομη. Το Δ.Σ η έδρα κτλ. είναι αυτά του ΕΟΣΡ για περισσότερες πληροφορίες δείτε...
Απάντηση: Ο αθλητικός νόμος δεν ορίζει την ύπαρξη προπονητή σε μία ομάδα, αλλά ορίζει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός προπονητού του αθλήματος που καλλιεργείται ανά σωματείο (Άρθρο 31, παρ. 5, εδαφ. (γ’): «Προπονητή, σύμφωνα με τα παραπάνω, έχουν υποχρέωση να απασχολούν: Τα αθλητικά σωματεία τα οποία καλλιεργούν ομαδικό άθλημα και συμμετέχουν σε πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών και σε τοπικό πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Με απόφαση του αρμόδιου για τον αθλητισμό Υπουργού, ύστερα από πρόταση της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας και της οικείας ομοσπονδίας ή συνδέσμου προπονητών, επιτρέπεται να επεκτείνεται η υποχρέωση απασχόλησης Προπονητή σε άλλες κατηγορίες πρωταθλημάτων.»).
Τουλάχιστον ο κ. Βαβάσης είχε το θάρρος, την ευαισθησία και την δυνατότητα να μας στείλει το Δ.Σ. του σωματείου στο οποίο υποτίθεται ότι ανήκει, οι αθλητές των Άλμπατρος, Τάρανδος, Λευκά Γεράκια, Ερμής, Αλάσκα, Ιπτάμενοι δυστυχώς δεν την έχουν! Αλλά ακόμα και το Σωματείο των Αβάντων που σήμερα καμαρώνει το νέο του Δ.Σ., γνωρίζει πολύ καλά ότι κι αυτό παράνομο είναι, εφόσον κανένα μέλος του δεν προϋπήρχε ως εγγεγραμμένο μέλος για τουλάχιστον ένα έτος στο σωματείο. 
Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε λοιπόν να μη τα βάζετε μαζί μας όταν δεν γνωρίζετε τι λέει ο αθλητικός νόμος και ειδικότερα όταν είμαστε οι μοναδικοί αληθινοί υποστηρικτές σας, που αντίθετα με κάποιους άλλους, ποτέ δεν σας δώσαμε υποσχέσεις που δεν τηρήσαμε, ούτε καταχραστήκαμε τα χρήματά σας εκμεταλλευόμενοι την αγάπη σας για τον αθλητισμό!
Τέλος, είμαστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντακτών μας και γενικότερα των ατόμων με τα οποία συνεργαζόμαστε, και ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα διαρροής πληροφοριών, ούτε εισχώρησε στην ομάδα μας κανείς με προσωπικές βλέψεις. Το να βγαίνει κάποιος αναγνώστης και να ισχυρίζεται ότι η «Μπουμπουλίνα» στηρίζει τα οικονομικά συμφέροντα της μητέρας της Άννας Χατζηαθανασίου, η οποία υποτίθεται γράφει και η ίδια στο blog μας με το ψευδώνυμο «Bocca Chatzivailou», πρέπει να είναι άτομο με νοσηρή φαντασία ή το κάνει επίτηδες, γιατί αποσκοπεί στο να χάσετε την εμπιστοσύνη που τρέφετε σε μας. Εμείς θα μπορούσαμε να μην δημοσιεύσουμε τα σχόλιά του, όμως το κάνουμε διότι: α) δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και β) ανταποκρίνεται στους όρους που έχουμε θέσει για την συγγραφή σχολίων. Όπως βλέπετε, παρόλο που αντιμετωπιζόμαστε συχνά με καχυποψία και συναντούμε εμπόδια στο έργο μας, είτε θέλετε να το παραδεχτείτε, είτε όχι, αποτελούμε το μοναδικό έγκυρο ηλεκτρονικό έντυπο όσων αφορά τα αθλήματα των παγοδρομιών, από το οποίο ακόμα και οι υπηρεσίες της Γ.Γ.Α. ενημερώνονται και αντλούν πληροφορίες.

10 σχόλια:

  1. Θεόδωρος Νταντάμης9/2/12 15:06

    Καλά τα λέτε και πάλι, αλλά και πάλι εκφράζεστε λάθος χωρίς να κάνετε έλεγχο..Έτσι χάνετε αναγνώστες, δεν κερδίζετε..

    Είπατε : Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε τον φίλο μας τον κ. Βαβάση, ότι δεν ήταν ποτέ εγγεγραμμένος αθλητής στο σωματείο Ερμής Ηλιουπόλεως με Πρόεδρο τον κ. Μαρκουΐζο, αλλά στο σωματείο Ερμής Κυψέλης με Πρόεδρο την κα. Εξάρχου

    Απάντηση: Ο κυριος Βαβασης Σταύρος τότε δεν είχε έρθει ακόμα στην ομάδα μας..Δεν τον γνωρίζαμε ούτε εμείς ακόμα..Καλη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λάθος είναι δικό μας ή δικό σας, που δεν γνωρίζετε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας που απορρέουν από τον αθλητικό νόμο, και ούτε καν την ιστορία της ομάδας σας;! Πιστεύεις ότι είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε το ιστορικό των μεταγραφών σας;!
    Όταν ο συμπαίκτης σου έγραψε λανθασμένα, ότι ανήκατε στον Ερμή Ηλιουπόλεως, γιατί δεν μας στείλατε σχόλιο, στο οποίο να κάνετε την διόρθωση, ότι δηλαδή ανήκατε στον Ερμή Κυψέλης;
    Χίλια συγγνώμη που εμείς εκφραζόμαστε λάθος, ενώ άλλοι μπορούν να απειλούν ακόμα και τις ζωές μας...
    Λυπούμαστε ιδιαιτέρως, αν απ' όλο το άρθρο, το μόνο που σε ταρακούνησε και σε προβλημάτισε, είναι αυτή η "λάθος έκφρασή μας"...
    Θα ήθελα σε παρακαλώ, να μου απαντήσεις σε μία ερώτηση, απλά με ένα "ναι" ή "όχι": για όλα τα υπόλοιπα που γράψαμε, εκφραστήκαμε σωστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταντάμης Θεόδωρος9/2/12 21:01

      Κοίτα..καταρχήν και πάλι δεν ξέρω ποιός η ποιά είσαι. Αφου πιστέυεις τόσο πολύ στο κατηφορώ σου, καλό θα ήταν να το κάνεις πίσω απο το πρόσωπό σου..όχι της Μπουμπουλίνας.. Θα σου απαντήσω την ερώτηση σου.. Ναι, εκφραστήκατε σωστά σήμερα, εδώ στην συγκεκριμένη δημοσίευση. Το αν όσα λέτε είναι σωστά, δεν τα ξερω και πραγματικά, έχω πολύ συμαντικότερα προβλήματα από το να ενδιαφερθώ με τόσο αγάπη για το άν ισχύουν ή όχι. Θα μου πείς ότι χαλάο το άθλημα και είμαι υπέρ της διαφθορας...Οχι, δεν είμαι, αλλά πρέπει να βάζουμε σε προταιρεότητες όσα δεν πάνε καλά σε μία χώρα. Και το θέμα με το σωματίο, πραγματικά δεν είναι προταιρεότητα. Τέλος, αφού πολύ σωστά δεν είστε υποχρεωμενοι να γνωρίζετε το ιστορικό των μεταγραφών μας, μην το αναφέρεις..χαίρομαι που γράφω σε εσάς εδώ, γιατί άρχισα να γράφω με όλη την καλή διάθεση για συνεργασία, και διακρίνω διάφορα και μου αρέσει..αν σταματήσω να γράφω μια μέρα θα είναι ότι γιατι με αποστομόσατε (είστε πολύ μακρυά για να το καταφέρετε αυτό) αλλά γιατό βαρέθηκα τις βλακείες σας και τις απαντήσεις που είναι μέσα στον τσαμπουκά..πρέπει και εσείς να κερδίσετε κάποια Hits στο blog σας..!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/2/12 17:19

    Gia deite afto:
    https://www.facebook.com/bocco.chatzivaila?sk=info
    mexri protinos to profi; itan anoihto kai evlepes kai photo apo ta panta.Xafnika kleidosan ta panta alla exekolouthei na fainetai i ''tixaia'' ipostirixi pou deixnei to sigekrimeno profil sta pagodromia tis ice arena!!!! re plaka mas kanete????
    krima omos pou den fainontai oi photo an kai tis exoume idi katevasei sto skliro mas disko,giati tha vlepate to xeraki pou taizei to skilaki opos kai to spiti pou katoikei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Bocca Chatzivailou9/2/12 22:12

      Άλλο Bocco Chatzivaila και άλλο Bocca Chatzivailou άσχετε! Μάθε να διαβάζεις! Και στο Facebook ο λογαριασμός είναι https://www.facebook.com/profile.php?id=100002071352939&ref=ts και όχι αυτός του σκύλου της Άννας Χατζηαθανασίου, που δεν ήξερε τι άλλο να κάνει και άνοιξε ακόμα και για τον σκύλο της λογαριασμό στο Facebook!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/2/12 11:53

      ti le re paidi mou ?toso megali diafora????ti kanei niaou niaou sta keramidia? o skilos tis annoulas pou xerei xenes glosses!NTROPI SOU ANNOULA NA VRIZEIS TO IDIO SOU TON PATERA POU SOU EDINE NA FAS.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος10/2/12 12:05

      Ο λογαριασμός αυτός φτιάχτηκε για να σατιρίσει την Άννα και τον Σκύλο της! Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό, είναι δικό σου πρόβλημα!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/2/12 17:24

    Ελάτε λοιπόν να πάμε όλοι μαζί στο παγοδρόμιο και να αρχίσουμε να ξηλώνουμε τις μπάρες και να πάρουμε πίσω το υλικό της ομοσπονδίας, το οποίο εκμεταλλεύεται παράνομα το παγοδρόμιο για τρίτη χρονιά! ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!! Με το δικό σας υλικό, κάποιοι κύριοι και κυρίες οικονομάνε! Μάλλιασε το στόμα μας να το λέμε και πιάστηκαν τα δάχτυλά μας να το γράφουμε!!!
    OPISTE TO RANTEVOU KAI EMEIS EKEI THA EIMASTE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ηλεκτρονική διεύθυνσή μας την έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας να ορίσουμε ραντεβού!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος28/2/12 12:56

    gia pigainte na rixete mia matia sto pagodromio toy athens heart!!!!arxise to xiloma.mallon tous entopisan oi armodies arxes giati den exoun adeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget