Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ζήτησε αναβολή ο "αξιοπρεπής"...

Στις 30.09.2011 είχε ορισθεί η ημερομηνία, που θα εκδικαζόταν η αγωγή που είχε ασκήσει παράνομα απολυμένος υπάλληλος της Ε.Ο.ΠΑΓ., εναντίον του Προεδρείου και της διοίκησης αυτής.
Ο "αξιοπρεπής" Πρόεδρος όμως, που για βασικούς λόγους εκφοβισμού, διαδίδει παντού πως έχει τάχα εξαπολύσει εναντίον όλων εμάς κι όχι μόνον, πραγματικό ανθρωποκυνηγητό, με μηνύσεις, αγωγές, καταγγελίες για τις δήθεν συκοφαντικές δυσφημήσεις που αναρτώνται κατά κύριο λόγο στην παρούσα ιστοσελίδα, ζήτησε μέσω του δικηγόρου του αναβολή της δίκης.
Νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης ορίστηκε η Τρίτη 13 Μαρτίου 2012. Εάν στην πρώτη δικάσιμο εδόθη αναβολή για "κόλλημα του δικηγόρου" του κατηγορούμενου Προεδρείου της Ε.Ο.ΠΑΓ., ευχόμαστε η "Τρίτη και 13" (για μοιρολατρικούς και μόνον λόγους) να μη θεωρηθεί ακατάλληλη ημερομηνία, έτσι ώστε ο "κύριος καθαρά χέρια του Ελληνικού αθλητισμού" αναγκασθεί εκ των πραγμάτων να ζητήσει και δεύτερη αναβολή.
Ποιος ξέρει... ίσως η σύνθεση του δικαστηρίου να θεωρηθεί ευνοϊκότερη και πραγματοποιηθεί τελικά η δικάσιμος, ώστε να μη χρειασθεί να εξαντληθεί από την πλευρά του κατηγορούμενου Προεδρείου της Ε.Ο.ΠΑΓ. κάθε όριο και δικαίωμα αναβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget