Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν...

Όπως όλοι διαβάσατε στις τελευταίες αναρτήσεις, η Κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές στο χώρο του αθλητισμού και σε άλλους δημόσιους οργανισμούς.
Το γεγονός ότι φέτος δεν επιχορηγήθηκε η Ε.Ο.ΠΑΓ. μας κάνει να εικάζουμε ότι η συγκεκριμένη ομοσπονδία προορίζεται για κλείσιμο. Αυτό σημαίνει ότι οι "αγώνες", οι "κόποι", οι "θυσίες" και οι "προσωπικές οικονομικές ενισχύσεις" του επί 25ετίας Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ. θα πάνε "στράφι".
Δυστυχώς παρά τις ολόθερμες ελπίδες γονέων, αθλητών και αθλητικών παραγόντων, να αναγνωριστούν οι "σπάνιες" ικανότητες αυτού του ξεχωριστού ανδρός, αποκλείεται ο κ. Χατζηαθανασίου να διορισθεί ως ο πρώτος πρόεδρος της υπερομοσπονδίας, εφόσον δεν ζούμε σε μία αξιοκρατική κοινωνία. 
Και όπως έτσι άδοξα θα λήξει η θητεία του ως "Πρόεδρος" Ομοσπονδίας, έτσι θα καταστραφεί και ως επιχειρηματίας, διότι όλοι γνωρίζουμε ότι η Ε.Ο.ΠΑΓ. και το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. υπήρξαν πάντα "συγκοινωνούντα δοχεία" σε ό,τι αφορά την στενή οικονομική τους σχέση. 
Ο μόνος προνοητικός απ' ό,τι φαίνεται, είναι ο "πρώην" αρχηγός της "πρώην" Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου κ. Καλύβας, που τον τελευταίο καιρό έχει μπει στο στόχαστρο της δημοσιότητας. Προσέλαβε ως οικονομική σύμβουλο την κα. Μαντώ Μαυρογένους, γνωστή ως "Μπουμπουλίνα", διότι επιθυμούσε τα υπέρογκα χρηματικά ποσά που κέρδισε από τον αθλητισμό, να τα διαθέσει σε μία σίγουρη επένδυση. Όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία, που σας παρουσιάζουμε κατ' αποκλειστικότητα, έχει ήδη μεριμνήσει στο άνοιγμα προσωπικής επιχείρησης, ενός ψητοπωλείου δηλαδή, σε κεντρικό σημείο των Αθηνών. Προτίθεται μάλιστα, επειδή πάντα υπήρξε το "καλό παιδί" του ελληνικού χόκεϋ, να προσφέρει την θέση του "λαντζιέρη" στον κ. Χατζηαθανασίου, ούτως ώστε να μπορέσει να ξεπληρώσει σιγά - σιγά τα υπέρογκα οφέλη του. Κάναμε τα αδύνατα - δυνατά να τον πείσουμε να προσλάβει στην θέση του "αρχηδιανομέα" τον γνωστό επαγγελματία χοκεΰστα - συγγραφέα - αρθρογράφο κ. Ιωάννου. Μάθαμε επίσης ότι την αρχιτεκτονική και κατασκευαστική επιμέλεια του χώρου την ανέλαβε η "AVANTES Constructions". Στα εγκαίνια παρευρέθησαν αθλητές και όλα τα μέλη των Δ.Σ. όλων των πολυάριθμων σωματείων της Ε.Ο.ΠΑΓ. Επίτιμοι καλεσμένοι ήσαν ο αθλητής του χόκεϋ κ. Παγώνης, όπως επίσης και ο γνωστός bon - viveur και πρώην χρυσοπληρωμένος τεχνικός σύμβουλος κ. Κετσεκιουλάφης, που έμειναν κατενθουσιασμένοι από την γευσητέλεια των εδεσμάτων και κυρίως από την πλούσια κάβα.
Άτιμη κοινωνία... άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις! 

Υ.Γ. Το ψητοπωλείο της φωτογραφίας μας είναι πραγματικό και η επωνυμία του αποτελεί απλή συνωνυμία με τον εν λόγω αθλητή. Όλα όσα αναφέρονται στο κείμενο, αποτελούν δημιούργημα της φαντασίας μας και ζητάμε την κατανόηση απ' όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται σ' αυτό. 

23 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας.
    Είναι Υποχρεωτικό να φάω;;;
    Φοβάμαι μην έχει τίποτα μέσα. Ασε που δεν ξέρω αν ο λατζερης κάνει τη δουλεια του σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/6/11 08:10

    Kales douleies kalo xekinima stin kainourgia sas douleia kirie Kalyva.To oneira sas ginetai pragmatikotita epitelous!To onoma sas mpainei se markiza!Tora oloi tha to vlepoun kai tha thimountai to megalo ''andra'' tou Ellinikou hockey!Poios eipe oti mono agrammatoi anigoun souvlatzidiko?Tora kai apofoitoi panepistimion!Elpizo to magazi na ehei afthones mpires gia tous filous sas!Valte kai doriforiki na vlepete agones hockey giati pleon mono apo ekei tha vlepete!Kai pali kales douleies!!!
    Alla prosohi!!!!Ton Ketsekiulafi oute san pelati!Oute san pelati!!!
    GUNNER13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/6/11 09:45

    Με πήρε τηλ. ο "Σβέλτος" και ρωτά εάν το μαγαζί διαθέτει παιδική χαρά και παιδικά γεύματα, γιατί σκέφτεται να φέρει τις Ακαδημίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/6/11 09:54

    A re papara... akoma kai prin apo tin fylaki... myalo den bazeis. Den peirazei papara=GUNNER13 (BITCH13)... katse na grafeis gia ton Kalyva.... den peirazei..... o Kalyvas kai h parea tou ekanan to xreos toys kai h Ethniki exei metallio apo pagkosmio. Esy exeis? HAHAHAHAHA... Kypello exeis? HAHAHAHAHAAH

    Meta apo xronia otan tha anoigoun ta biblia tou pagkosmiou xokey, to onoma toy Kalyva mazi me toys filous tou pou pinoun mpyres, tha einai dipla se megala onomata tou athlimatos, ws nikites asimeniou metalliou stin 3h katigoria ekei pou h dikia sou omada KSEFTILISTIKE!....

    Oti kai na peis kai na grpaseis, ta apotelesmata miloun apo mona tous.......

    Na'se kala papara... kai an theleis.. perna apo to Souvlatsidiko na se kerasoume ena souvlaki.... etsi ki'allios, kai na to plirwseis, lefta dika mas eisai (apo epixorigiseis, h apo ta lefta twn athlitwn).... ara se kername re LAGRE TYPO......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/6/11 09:56

    Να τις φέρει... αλλά πεστου το σουβλάκι κοστίζει μόνο 1Ευρώ, μην σας παραμυθιάσει ο παπάρας οτι κοστίζει 27Ευρώ... για να βάλει λεφτά στην τσέπη ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/6/11 10:03

    .. και δεν υπάρχει προ-πληρωμή όλου του μήνα. Μόνο αυτό που πάρεις την ίδια μέρα.....

    Μην σας παραμυθιάσει ο παπάρας και σας πάρει λεφτά προ-πληρωμή όλου του μήνα οτι δήθεν τα θέλουμε για το ρεύμα και το ενοίκια ε? Το ρεύμα και το ενοίκια εξάλλου δεν το πληρώνουμε... το σουβλατσίδικο είναι κολλητά μ'ενα εμπορικό κέντρο.. και το ρεύμα το παίρνουμε από εκεί. Όσον αφορά το ενοίκιο....δίνουμε ένα ποσοστό από τα σουβλάκια που πουλάμε.... α Ναι... έχουμε μόνο ένα ταμίο....

    Έλατε παιδιά.... και καλά σουβλάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/6/11 10:05

    Τι λέτε ρε παιδιά..... και 1 Ευρώ να κοστίζει το σουβλάκι... και 1 Ευρώ να λέει ο κατάλογος... και 1 Ευρώ να δείχνει η απόδειξη... μερικοί να πιστέψουν τον λυτρωτή των σουβλακιών παπάρα, οτι κοστίζει 27 Ευρώ... και θα του τα δώσουνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/6/11 10:09

    o k. KALYVAS apo to Soublatsidiko eimai. Ematha oti mou proteinete na parw enan Xatzh-kati.. Xatzi-papara... Xatzi-lamogio... kapws etsi den legete???

    TI LETE RE PAIDIA.... na doylepsei to magazi thelw... oxi na to kleisw se 1 xrono. Egw lefta apo tin Geniki Grammateia Athlitismou den pairnw re paidia..... Den me lypaste???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/6/11 10:14

    Προσοχή στο Λαντζιέρη σας, γιατί βλέπω ότι τις αποδείξεις τις μαζεύει από τα τραπέζια των πελατών και τις βάζει στις τσέπες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/6/11 10:29

    Μάθαμε ότι ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ψητοπωλείων Ελλάδος, έστειλε καταγγελία στην Περιφέρεια, με την οποία καταγγέλλει το συγκεκριμένο σουβλατζίδικο, επειδή η ψησταριά του δεν είναι ολυμπιακών διαστάσεων και δεν διαθέτει το απαραίτητο ύψος σε μπάρες για τους μεθυσμένους πελάτες του μαγαζιού... Επίσης έχει εξοργιστεί και θεωρεί απαράδεκτο ότι οι τουαλέτες βρίσκονται στο υπόγειο και πρέπει ο πελάτης να κατεβαίνει την ελικοειδή και επικίνδυνη σκάλα, ασχέτως εάν ο ίδιος δεν διαθέτει καν τουαλέτα στο δικό του. Μα σε τι εποχές ζούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/6/11 10:37

    Όχι ρε ηλίθιε... η καταγγελία έγινε διότι το μαγαζί έχει μόνο ένα ταμείο, και το κουδούνι του, την ώρα που ανοίγει, είναι πολύ δυνατό και ξυπνάει τους γείτονες!!! Το σουβλάκι λέει του Καλύβα είναι μεγαλύτερο από το δικό του και φθηνότερο κάτι που δεν είναι σύμφωνο με τους διεθνείς κανονισμούς και προκαλεί αθέμιτο ανταγωνισμό. ΒΛΑΚΑ! ΗΛΙΘΙΕ! Μάθε να διαβάζεις καταγγελίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος8/6/11 11:00

    Ρε GUNNER 13 εσύ τι λες να μη έχει δορυφορική ΤV το μαγαζί; Την Εθνική Ομάδα θα βλέπουμε να τρώει 70άρες... γιατί τρώγοντας ανοίγει και η όρεξη! Έξυπνος ο επιχειρηματίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/6/11 11:10

    HAHAHAHAHAHA... kalo re 8/6/11 11:00.... HAHAHAHAHAAHAHAHAHA......

    SOUVLAKIA.... EDW TA KALA SOUVLAKIAAAAAA

    Tha bgalei kai synthimata...

    1? .... OXI....
    2?.... OXI.....
    3?.... OXI.....
    .....

    Eee... mexri na ftasoun sta 70, tha exoyn katanalwsei polla souvlakia kai pollllleeessss mpires.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/6/11 11:32

    A re Kalyva, se doulevoun os kai oi filoi sou sto blog.Otan tha rthei i ora tis krisis pistepse me aftoi tha nai oi protoi pou tha se poulisoun kai malista ligotero apo 1 euro pou kanei to souvlaki sou!
    MIKIS21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/6/11 11:49

    Συνέχισε Χατζη-παπάρα να κατηγορείς τον Καλύβα. Μου θυμίζεις την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που μόλις βγήκε κυβέρνηση άρχισε ένα παραλήρημα ότι για όλα φταίει η ΝΔ και ο Καραμανλής. Τους λέγανε…. «Μα είπατε ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!»… και αυτοί απάνταγαν…. Ο Καραμανλής φταίει!!!!!….. Είχαν και τα παπαγαλάκια τους, τους δημοσιογράφους και όλα μια χαρά… Αλλά ο χρόνος πέρναγε και κανείς βλέπει λύσεις στα προβλήματα ή ανάπτυξη… και άρχισε να κουράζει το…. Η ΝΔ φταίει για όλα!....

    Και εσύ έχεις γίνει κουραστικός….. τώρα ακόμα περνάει ότι ο Καλύβας φταίει παρόλο που έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που εξαφανίστηκε. Θέλω να δω τι θα γίνει μόλις καταλάβουν τελικά ότι δεν φταίει ο Καλύβας αλλά εσύ που είσαι απατεώνας. Όταν θα σταματήσεις να ανοίγεις το σκατο-παγοδρόμιό σου και θα έρθουν οι γονείς να σου ζητήσουν το λόγο για τις στολές και τα πολλά λεφτά που πλήρωσαν για ένα άθλημα που δεν υπάρχει πλέον γιατί ΕΣΥ ως Ομοσπονδία δεν έκανες την δουλειά σου. Όταν οι αθλητές που τώρα ακόμα ασχολούνται μαζί σου γιατί πολύ απλά θέλουν να παίξουν χόκεϋ θα καταλάβουν ότι τους εκμεταλεύεσαι για να βγάζεις λεφτά. Όταν καταλάβουν ότι όλα ήταν ψέματα. Ότι τους υποσχόσουνα Εθνικές ομάδες και πανελλήνια πρωταθλήματα χωρίς στην ουσία να έχεις ομοσπονδία μόνο και μόνο για να βάζεις τα λίγα που παίρνεις ακόμα από την ΓΓΑ και την IIHF στην τσέπη.
    Ο Καλύβας φταίει για όλα, Σωστά…. Γιατί προσπάθησε σε αυτή την διαλυμένη κοινωνία να κάνει κάτι καλό και τώρα κατηγορείτε γι’αυτό. Εξάλλου στην Ελλάδα, όποιος προσπαθεί να κάνει έργο…. Στο τέλος τον βρίζουμε. Στοιχείο του λαού μας.
    Αναρωτιέμαι….. που θα ήταν το άθλημά μας αν υπήρχε ένας τίμιος πρόεδρος της Ομοσπονδίας που διαχειριζόταν 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ και στήριζε τους καλούς αθλητές που διαθέτει η Ομοσπονδία αυτή, αντί να τους βάζει εμπόδια????
    Σενάριο επιστημονικής φαντασίας για την Ελλάδα ε?


    (και μην κολλήσετε στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ... παράδειγμα ήταν... και οι 2 φταίνε για την κατάσταση που επικρατεί.... αφοσιωθείτε στα προβλήματα του αθλήματος μας.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/6/11 12:40

    Α βρε Δημητράκη τόσο μυαλό έχεις δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτά σε ξεφτίλισε το μπλοκ . έχω χάσει πάσα ιδέα τι να πω μπράβο σου . ( hockey 69 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ "hockey 69" μάλλον δεν διάβασες το υστερόγραφο του άρθρου, ή δεν έχεις την παραμικρή αίσθηση του χιούμορ, ή απλά είσαι κακόβουλο άτομο και προσπαθείς να στεναχωρήσεις ανθρώπους που τους ζηλεύεις επειδή αξίζουν σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/6/11 15:54

    Ποια αίσθηση του χιούμορ πλάκα κάνετε υποτίθεστε ότι προσπαθείτε να καταπολεμήσετε την διαφθορά στης παγοδρομίες με σοβαρότητα και όχι με τέτοιου είδους βλακείες με σουβλατζίδικα και με διάφορες αηδιαστικές τούρτες που έχετε βάλει . νομίζετε ότι θα σας πάρει κανείς στα σοβαρά ?? ούτε η ΓΓΑ ούτε κανένας ούτε σε εκατό χρόνια . και κακός ασχολούμαστε με το μπλοκ . άντε για σας και καλή επιτυχία στο έργο σας με επόμενο θέμα τα τρία γουρουνάκια .( hockey 69 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/6/11 16:14

    Τι ακριβώς θα πάθει ο Καλύβας ρε μεγάλε στην ώρα της κρίσης? Για πείτε μου? Έχει μήπως κλέψει δημόσιο χρήμα? Η απάντηση είναι όχι. Μήπως έχει OFF-Shore εταιρία στην Κύπρο που βγάζει δημόσιο χρήμα με εικονικά τιμολόγια? Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Μήπως παραμύθιασε κάποιους ότι μπορούν να παίξουν στην Εθνική ομάδα και ότι φταίει κάποια κλίκα? Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Μήπως έχει τσιράκια που χωρίς να αξίζουν αγωνίστηκαν στην Εθνική? Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Μήπως παραμύθιασε γονείς να πληρώνουν υπέρογκα ποσά σε κάποιο παράνομο και ακατάλληλο παγοδρόμιο μόνο και μόνο για να βγάλει λεφτά? η απάντηση είναι ΟΧΙ.... άρα ρε μάγκες..... Tι ακριβώς έκανε ο Καλύβας που σας έχει ενοχλήσει ΤΟΣΟ πολύ και γράφετε (ΟΚ… ο Χατζη-παπάρας είναι σε όλα τα ψεύτικα ονόματα… αλλά ας το παίξουμε το παιχνίδι του). Για πείτε μου??? Τι? Που δεν έφερε παιδάκια??? Να φέρει παιδάκια για να βγάλει ο παπάρας λεφτά? Να υποσχεθεί σε μικρά παιδάκια ότι υπάρχει άθλημα και να ελπίζει ότι το παγοδρόμιο θα είναι ανοιχτό και του χρόνου? Να καταστρέψει τα όνειρα μικρών παιδιών? Για πες μου ρε μάγκα τι θα πεις στους γονείς μόλις κλείσει το παγοδρόμιο…..

    Ότι και να πεις… η αλήθεια είναι μία….. Αυτό που έκανε ο Καλύβας ήταν να κερδίσει, μαζί με τους άξιους και μεγάλους συμπαίκτες και προπονητές του, ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ice Hockey Div.IIIA που έγινε στο Λουξεμβούργο….. και μαζί με της επιτυχίες, γράφτηκαν άρθρα για τις επιτυχίες του Ελληνικού Χόκευ….
    Αν θεωρείτε οτι το Πακγόσμιο 3ης κατηγορίας δεν είναι σημαντικό... τότε μην ξαναστείλεις ομάδα... εξάλλου στην πρώτη του προσπάθεια... ΑΠΕΤΥΧΕΣ!

    Διαβάσε να ξεστραβωθείς……
    http://www.icehockey.gr/images/Across%20the%20Pond.pdf

    http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/article/greek-hockey-against-all-odds.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=1&cHash=9d816f8f27

    http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/article/impressive-greek-comeback/greece.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=187&cHash=f773387dc4
    http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/article/greeks-going-to-luxembourg/greece.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=187&cHash=a31f72f9ee

    http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=370637#&navid=nhl-search

    http://www.iihf.com/home-of-hockey/news/news-singleview/article/finally-a-greek-champion/greece.html?tx_ttnews%5BbackPid%5D=187&cHash=87828397a2

    Βρίσε και κοροϊδέψε όσο θέλεις παπάρα….. αλλά είμαι βέβαιος, όταν σε ρωτάνε γνωστοί σου αν υπάρχει χόκει στην Ελλάδα… λες: Ναι υπάρχει και κερδίσαμε και μετάλλιο το 2010 στο παγκόσμιο…

    Να θυμάσαι ποιοι το κέρδισαν αυτό το μετάλλιο……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/6/11 16:31

    Re papara... ela.... afou ksereis oti tin exeis patisei. Kathesai tora kai les oti den einai sovaro to blog kai den tha mpaineis.... Synexeia to daxtylo sto Refresh to exeis... afou blepoume tin IP sou......

    Yparxoun mesa toulaxiston 100 kataggelies kai esy asxoleisai me ena arthro?

    Se lypamai.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θεωρούμε ότι είναι πολύ κουραστικό και βαρετό, όταν πρέπει να εξηγήσουμε σε κάποιον που δεν θέλει να καταλάβει τα αυτονόητα. Τα άρθρα τα οποία δημοσιεύονται δεν είναι δημιούργημα ενός και μόνο ατόμου, αλλά μίας συντακτικής ομάδας στην οποία ο καθένας έχει και διαφορετικές αρμοδιότητες. Επίσης, πολλές φορές έχουμε δημοσιεύσει κείμενα αναγνωστών μας.
    Το χιούμορ είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Γι' αυτό και θεωρούμε ότι είναι πολύ υγιές ανάμεσα στα τόσα σοβαρά και έγκυρα άρθρα που έχουμε ανεβάσει, να γραφτεί και κάποιο σατυρικό.
    Γνωρίζουμε ότι μία μικρή μερίδα αναγνωστών μας θα προτιμούσε να μην υπάρχει καν το παρόν blog, γιατί γνωρίζει πολύ καλά, ότι δεν περιοριζόμαστε μοναχά στο να γράφουμε και να ανεβάζουμε άρθρα, αλλά προβαίνουμε και σε έγγραφες επώνυμες καταγγελίες στους αρμόδιους δημόσιους φορείς.
    Έχουμε επιλέξει να μην δημοσιεύσουμε τόσο τις καταγγελίες μας, όσο και τις απαντήσεις που έχουμε λάβει από τους δημόσιους οργανισμούς, που αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν είναι ούτε αβάσιμες, αλλά ούτε και γελοίες, όπως κάποιοι ψευδώς αναφέρουν μέσα από τα σχόλιά τους.
    Είτε λοιπόν με χιούμορ, είτε με σοβαρότητα, εμείς θα συνεχίζουμε να ταράζουμε τα λιμνάζοντα νερά της διαφθοράς σ' αυτό το μικρό τομέα του αθλητισμού.
    Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά ότι πιστεύουμε στον υγιή και δημοκρατικό διάλογο, κι αυτό το αποδεικνύουμε εμπράκτως με το να δημοσιεύουμε όλα τα σχόλια των αναγνωστών μας, πλην εκείνων που είναι άσχετα με τα θέματά μας, των spam και όσων εμπεριέχουν υβριστικό περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/6/11 17:43

    Έλα δυο πίτα γύρο με απολα και μια πατάτες παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και εκεί που θα πλένει τα πιάτα ο πρώην πρόεδρος θα σιγοτραγουδάει:
    Ήμουνα μοναχοπαίδι,
    ήμουνα μοναχογιός,
    κι' έχω γίνει παραπαίδι,
    έχω γίνει παραγιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget