Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο "Χρηστάκης ο σβούρας" και το δικαίωμα στην άθληση...

ΝΟΜΙΚΟI ΣΥΜΒΟΥΛΟI
Για την ανέγερση του δικού του Παγοδρομίου επιστρατεύει τους πάντες για να μη δοθεί αναστολή στις εργασίες ανέγερσης, που γίνεται τάχα "υπέρ του δημοσίου συμφέροντος", "του δικαιώματος άθλησης των αθλητών των Παγοδρομιών", αλλά και χωρίς το συγκεκριμένο Παγοδρόμιο "διαγράφεται η Ομοσπονδία από τις Διεθνείς και κλείνει". Τελικά όμως το ΣτΕ, παρά τους "δυσοίωνους οραματισμούς" του ιδιοκτήτη του Παγοδρομίου και Προεδρεύοντα της Ομοσπονδίας, έλαβε αρνητική για την ανέγερση απόφαση!  
Οι αθλητές των Παγοδρομιών εκτός από το δικαίωμά τους στην άθληση, μήπως έχουν και το δικαίωμα στην σωστή και νόμιμη υπέρ των συμφερόντων τους διαχείριση της ομοσπονδίας, στην οποία ανήκουν και την οποία λυμαίνεται εδώ και 25 χρόνια ο ίδιος άνθρωπος;
Από το 2004 η Ελλάδα διαγράφεται συνεχώς από τις διεθνείς ομοσπονδίες, λόγω του ότι δεν έχει παγοδρόμιο (π.χ. το έγγραφο αυτό είναι από το 2007), γιατί άραγε δεν μας διέγραψε κανείς έστω από τότε;
Με τα ψέματα και την συνεχόμενη συνηγορία της Ομοσπονδίας, ήθελε να αναγείρει το ιδιωτικό του Παγοδρόμιο, ώστε να διαθέτει το απόλυτο "μονοπώλιο" στην Ελληνική Αγορά.
Χατζηαθανασίου: "Εκεί θα βγουν καλά λεφτά... δύο επάνω, δύο κάτω... κι εγώ θα πηγαινοέρχομαι... σβούρα με το αυτοκίνητο"!

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/5/11 12:08

    Θα το ξαναπώ:
    Είστε αρχι-απατεώνας, λαμόγιο, παθητικός ψεύτης και σκατο-νέο-Έλληνας.

    Παπάρα..... ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ.... ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/11 12:10

    Παθολογικός ήθελα να πω.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/11 13:46

    Συνεχίζω και σχολιάζω στην ανάρτηση για τα εγκεκριμένους προϋπολογισμούς των άλλων Ομοσπονδιών της 4ης κατηγορίας και το πώς μεταφέρουν όλες επιχορηγήσεις από το 2010 στο 2011, εκτός φυσικά από την ΕΟΠΑΓ….που τα ΕΦΑΓΕ ΟΛΑ!
    Δείτε εδώ:
    http://diafthorapagodromies.blogspot.com/2011/05/blog-post_407.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/5/11 14:31

    Αν υπήρχε, έστω και ένα ζωντανό σωματείο, μετά από όλα αυτά που μαθαίνουμε και διαβάζουμε από τον παρόντα ιστότοπο, θα έπρεπε να έχει φύγει από την Ομοσπονδία και να καταγγείλει αυτό το καταγέλαστο τσίρκο της απάτης…
    Το να παραμένει σήμερα κανείς στην Ομοσπονδία και μάλιστα να τη στηρίζει, να στηρίζει αυτή την απάτη του δικτατορικού πλαισίου, του τόσου μοχθηρού και δωσίλογου κατά των αθλητών και όλων εκείνων των ανθρώπων που θίγει καθημερινά, και στην ουσία της Ελληνικής κοινωνίας, αυτό σημαίνει ότι είναι και ο ίδιος προδότης και δωσίλογος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/5/11 15:18

    Έμαθα ότι ο κ. Χατζηαθανασίου κατέθεσε στη ΓΓΑ δικαιολογητικά για 9 σωματεία την προηγούμενη βδομάδα, αφού έληγε η προθεσμία που είχε δοθεί από τον ίδιο τον κ. Μπιτσαξή.
    Αυτό σημαίνει ότι οι πρόεδροι των σωματείων που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα (Άβαντες, ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, MadKows, ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ και WARIORS, τα άλλα 2 που δεν γνωρίζω ποια ήταν) συμφωνούν με τις πρακτικές του κ. Χατζηαθανασίου και επικροτούν τις παρανομίες του. Δεν εξηγείται διαφορετικά.
    Ο νόμος ορίζει 15 σωματεία. Άρα μένει να στείλουμε μαιλ ή φαξ στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή να περάσουμε από την ίδια την ΓΓΑ, στο 1ο όροφο, στο Πρωτόκολλο, και να απαιτήσουμε με καταγγελία να βγάλουν τον απατεώνα πρόεδρο από την θέση του. Είναι επικίνδυνος και καταστροφέας των αθλημάτων του πάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/5/11 16:22

    Kαλά βρε άσχετοι!να μεταφέρει τί από τα 21.000 που πήρε η Ομοσπονδία?
    είστε τόσο κομπλεξικοί και παθιασμένοι, το περίεργο όμως είναι ότι 10 αθλητές τον εχθρεύονται και 400 τον στηρίζουν, πως γίνεται αυτό ρε κορόιδα?
    αφού είστε λοιπόν δημοκράτες οφείλετε να σέβεστε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας αλλά είστε δημοκράτες?
    μήπως είστε αρπαχτικά και αυτά που κατηγορείτε είναι αυτά που εσείς θέλετε να κάνετε?
    όσο για τον φίλο μας τον love ice hockey και τις ερωτήσεις που κάνει ( μήπως είναι ο ίδιος ο blogger?) ας κοιτάξει λίγο νωρίτερα στα σχόλια του Απριλίου και θα δεί ότι κάποιος έχει ήδη απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις και αυτό για να μην έχει άλλες απορίες παρά μόνο τις κακίες του, γιατί ότι και να κάνει το χόκευ και το καλλιτεχνικό πατινάζ δεν θα πεθάνουν και θα ζήσουν, αλλά χωρίς αυτούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ILoveIceHockey6/5/11 16:48

    Αααα... τελικα και το 1+1 είναι δύσκολο για μερικούς.....

    400??? Που τους βρήκες τους 400 ρε παπάρα.... δεν μιλάμε στα χαρτιά ε? Αληθινούς αθλητές γιατί αν υπάρχουν 7 ομάδες και η καθε μία έχει 20 αθλητές (που δεν έχουν... αλλα ας πούμε οτι έχουν) αυτό μας κάνει... 140 + 15 κορίτσια και άλλα 20 παιδάκια... μας κάνει 175. Αλλά επειδή δεν είναι 20 σε κάθε ομάδα που πραγματικα παίζουν, θα πούμε ότι όλοι και όλοι είναι 100. Από αυτούς οι 80 απλά θέλουν να παίξουν χόκευ για χαβαλέ και δεν τους νοιάζει τίποτε. Άρα μας μένουν 20. Από τους 20 οι 15 θέλουν να παίξουν στην νέα Εθνική Ομάδα σου... Άρα μας μενουν.... 5!!!!! ΤΑ 5 ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/5/11 16:53

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
    Εγκρίνουμε τον προϋπολογισμό του φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΑΓΟ ΡΟΜΙΩΝ - Οικονομικού έτους 2010 όπως διατυπώνεται στον αναλυτικό
    φύλλο του Προϋπολογισμού που επισυνάπτεται και συνοπτικά εμφανίζει:

    ΕΣΟΔ Α:
    -Ταμ. Υπόλ 31-12-2009 26.970,95 ΕΥΡ Ω
    -Επιχορηγήσεις Γ.Γ.Α. (τακτική) 21.500,00 ΕΥΡΩ
    -Επιχορηγήσεις Γ.Γ.Α. 12.672,00 ΕΥΡ Ω
    -Ιδια έσοδα 148.363,00 ΕΥΡΩ
    -Ε.Ο.Ε. 60.000,00 ΕΥΡ Ω
    -------------------------
    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟ ΔΩΝ:
    269.505,95 ΕΥΡ Ω

    ΕΞΟΔ Α
    269.505,95 ΕΥΡ Ω

    Μεταφορά στο 2011: 0 (μηδέν) Ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/5/11 17:02

    Παπάρα..... σε αυτό το χόκευ..., όπου στέλνεις αυτούς που δεν αξίζουν στα παγκόσμιο και ξεφτιλιζόμαστε.... δεν θέλω να είμαι μέρος. Να το χαίρεσαι το χόκευ αυτό, εσύ και οι 400 αθλητές που σε στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιοι είναι οι 400 που τον στηρίζουν???
    Μην μπερδεύεσαι παλικαρά.
    Απλά έχουν χωνέψει ότι δεν θα γίνει τίποτα και τα γράφουν όλα στα παλιά τους τα παπούτσια ίσα ίσα για να παίξουν και να πατήσουν πάγο.
    Κακώς και με αυτή την ενέργεια συντηρούν την σαπίλα αλλά είναι πραγματικότητα.
    Και φυσικά μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει μπινελίκια του χώνουν του Παπάρα.

    Ακούς εκεί τον στηρίζουν.
    Σε ποιο σύμπαν ρε??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/5/11 08:44

    Όταν σύλλογοι σαν τον Αρη,τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή συμμετέχουν στο πρωτάθλημα τολμάτε να λέτε ότι και αυτοί κάνουν λάθος???? Γιατί όσο μιλάτε για τα ''τσιράκια του παπάρα'' (Ιπτάμενοι,Άβαντες,Άλμπατρος,Madcows,Τάρανδους,Warriors) άντε και να πούμε εντάξει. Αλλά μιλάτε για τρία μεγάλα σωματεία,που είναι τιμή για τον Ελληνικό χόκευ που συμμετέχουν? Όντως τελικά είστε άσχετοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας μας ενημερώσει ο "σχετικός" ανώνυμος σχολιαστής πότε ακριβώς εγγράφηκαν ο Άρης και ο Ηρακλής στη δύναμη της Ομοσπονδίας, διότι μέχρι και την 21.12.2009 δεν το είχαν κάνει, εφόσον δεν ανέγραφαν στο καταστατικό τους τα αθλήματα των παγοδρομιών! Για ψάξε το θεματάκι... και θα δεις ότι τελικά δεν είμαστε και τόσο άσχετοι όσο νομίζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/5/11 11:20

    Μπορεί ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής να είναι μεγάλοι σύλλογοι, άλλα οι υπεύθυνοι των τμημάτων του χόκευ είναι τα μεγαλύτερα τσιράκια και οι μεγαλύτεροι υποκριτές του Ελληνικού Χόκευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/5/11 11:34

    Προτείνω στους υπεύθυνους του Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή να πάρουν ΤΩΡΑ τον παπάρα και να του απαγορεύσουν να χρησιμοποιεί την ομάδα τους στα σχόλιά του. Ο πάπαρας κάνει ακριβώς αυτό που ξέρει καλύτερα, να ρίχνει το φταίξιμο και να κάνει τους πάντες ν'ασχολούνται με άλλα θέματα, άλλα και να κάνει όλους να τσακώνονται μεταξύ τους. Άρα προκειμένου να μην την πληρώσετε εσείς, πάρτε τον ΤΩΡΑ τηλέφωνο και να του ζητήσετε να σταματήσει. Φιλική συμβουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget