Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«Αθλητές» με μνήμη χρυσόψαρου…


Το Σαββάτο 6 Ιουνίου 2009 ένα από τα επτά Σωματεία «Μαϊμού» του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ. και συγκεκριμένα η ομάδα χόκεϋ επί πάγου «ΑΒΑΝΤΕΣ» του Σωματείου «Π.Α.Σ. Χακίδος – Άβαντες» ανάρτησαν μία σημείωση στην σελίδα τους στο facebook (http://www.facebook.com/notes.php?id=31702105196), όπου παρουσιάζουν με κάθε λεπτομέρεια ορισμένα από τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του «πρωταθλήματος» του 2009, αναφερόμενοι στις πάγιες τακτικές που χρησιμοποιεί ο κ. Χατζηαθανασίου εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. 
Μεταξύ των άλλων διαβάζουμε:
«…Η Ομοσπονδία Παγοδρομιών, θεώρησε ως δεύτερο ξένο παίκτη τον ελληνικής ιθαγένειας, Φίλιππο Bassett, αρνούμενη ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι Έλληνας. Η δικαιολογία αυτή και από νομικής πλευράς χωλαίνει, διότι αν ένας αθλητής έχει Έλληνα γονέα, ζει και εργάζεται στη χώρα θεωρείται Έλληνας…
…Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών κ. Χρήστος Χατζηαθανασίου, προσπάθησε από την αρχή του πρωταθλήματος να παραπλανήσει το σωματείο των Αβάντων…
…Όταν όμως, ο κ. Ιωάννου πήγε να καταθέσει το roster, ο κ. Χατζηαθανασίου αρνήθηκε να το δεχθεί, υποστηρίζοντας ότι ήδη αποτελείται από 20 παίκτες και ότι είχε λήξει η περίοδος υποβολής του. Γεγονός αβάσιμο, διότι εξ αρχής ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας γνώριζε τις μεταγραφές που επρόκειτο να κάνει ο προπονητής των Αβάντων. Ενώ προστέθηκαν τρεις ανύπαρκτοι παίκτες, ούτος ώστε να συμπληρωθεί το roster, χωρίς να το γνωρίζει ο προπονητής της ομάδας κ. Ιωάννου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δηλώσει άλλους παίκτες…
… Έπειτα από διαβουλεύσεις, η πλειοψηφία των μελών της Ομοσπονδίας, αποφάσισε να γίνει η παραχώρηση του παίκτη στο σωματείο των Αβάντων, παρουσία μαρτύρων, με προφορική απόφαση, αρκεί το σωματείο να κάλυπτε τα έξοδα του παίκτη και να παρουσιαζόταν το σχετικό έγγραφο από την ομάδα του εξωτερικού προς την Ομοσπονδία. Κι ενώ η Ομοσπονδία δέχτηκε τον παίκτη ως δανεικό, δεν επέτρεψε την συμμετοχή του στους αγώνες. 
…Ο κ. Χατζηαθανασίου, παραποιώντας τους νόμους και κάνοντας συνδυασμό των νόμων 2001 και των τροποποιήσεων του 2009, προσπάθησε να αποδείξει ότι η μεταγραφή του S.M. έγινε παράνομα και παρά την θέληση της Ομοσπονδίας. 
Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηαθανασίου, ανέφερε ότι ο παίκτης δεν μπορεί να συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα, διότι δεν διαμένει στην Ελλάδα, είναι αλλοδαπός και πως ήδη υπάρχουν στο σωματείο των Αβάντων 2 ξένοι παίκτες, παρά το γεγονός ότι ο Φίλιππος Bassett είναι Έλληνας. 
Τα επιχειρήματα του προέδρου της Ομοσπονδίας, αβάσιμα και ανύπαρκτα δη, καταρρίφθηκαν από τον κ. Ιωάννου. Ο κ. Χατζηαθανασίου, επινόησε ένα νέο επιχείρημα, ότι ο S.M. είναι επαγγελματίας, και πως στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν επιτρέπονται οι επαγγελματίες παίκτες, πράγμα το οποίο δεν ισχύει. 
Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας προσπάθησε να πείσει τον κ. Ιωάννου ότι παρέλαβε σχετικό έγγραφο από την ομάδα Slavia Σόφιας, που πιστοποιεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είναι επαγγελματίας, κάτι που καταρρίφθηκε εκ νέου. 
Με την πρόφαση της ιδιότητας του επαγγελματία παίκτη, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, απείλησε πως θα αναβάλλει τα play offs για την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να αποκτήσει και το σωματείο των Ιπτάμενων Παγοδρόμων (βλ. Εθνική Ελλάδος) επαγγελματίες ξένους παίκτες, για να είναι «δικαιότερη» η διεξαγωγή των αγώνων. 
Λέγοντας χαρακτηριστικά στον κ. Ιωάννου ότι η 3η θέση που κατέκτησαν οι Άβαντες, είναι αρκετή και πως δεν χρειάζεται να πάνε παραπάνω. 
Έπειτα από όλα αυτά, οι Άβαντες αμφιβάλλουν για την εγκυρότητα και τη δίκαια διεξαγωγή του πρωταθλήματος. 
Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν μάρτυρες, που αν χρειαστεί θα μιλήσουν επωνύμως.»
Σήμερα, ένα χρόνο μετά, φαίνεται πως οι «Άβαντες» είτε έχουν μνήμη χρυσόψαρου, είτε ακολουθούν τη λαϊκή ρήση «χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις, σκύψε και φίλησέ το», ή το ηθικό τους υπόβαθρο έχει πέσει τόσο χαμηλά, που ισοσταθμίστηκε με εκείνο του «ισοβίτη» προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ. Άραγε τι προκάλεσε αυτή την μεταστροφή και εμφανίζονται ομαδικώς να επιτελούν άμισθη εθελοντική εργασία στην ανακατασκευή με ιδιοποιηθέντα από τον «άρχοντα» υλικά του Ελληνικού Δημοσίου, στο ιδιωτικό παγοδρόμιο Athens Heart; Εκτός του να ντρέπονται, επιπροσθέτως μάλλον θα έπρεπε να αναλογιστούν οι κύριοι αυτοί τις ευθύνες που θα τους επιρριφθούν και θα τους βαρύνουν, για τη συνεργία τους στα κατ’ εξακολούθηση ποινικά αδικήματα που διαπράττονται εδώ και 26 χρόνια από τον «άρχοντα του πάγου», εις βάρος του Έλληνα Φορολογούμενου, των Αθλημάτων του Πάγου και τους Αθλητές. Με «Εφιάλτες» μπορεί να ανατρέπονται μεμονωμένες μάχες, όμως δεν κερδίζονται πόλεμοι. Άλλωστε η ιστορία απέδειξε ότι οι προδότες δεν βρήκαν ποτέ αίσιο τέλος και συνήθως ακολούθησαν την μοίρα των αρχηγών τους. Πολλοί αγάπησαν την προδοσία, τους προδότες όμως κανείς!

2 σχόλια:

  1. Ξαναανοίξτε τα σχόλια σας παρακαλώ.
    PLEAAAAASE??????????????
    Φανταστικέ κύριε blogger???
    Σχόλια ξανά???
    Ανώνυμοι ξανά???
    PLEASE PLEASE PLEASE??????

    LET THE DRAMA BEGIN!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Min ksexname kai to "MARKETING PLAN ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ICE HOCKEY" σε συνεργασία με την ομάδα Άβαντες. pou exei anevasei o Iwannou sto www.avanteshockey.com

    Leei:

    1) Το Μεγάλο Πρόβλημα της Έλλειψης Παγοδρομίου

    Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο άθλημα στην Ελλάδα είναι πολλά. Καταρχήν, το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημο παγοδρόμιο ώστε να μπορούν να αθλούνται όσο το επιθυμούν αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα...Σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα παγοδρόμια συναντά κανείς στο Athens Heart, στα Σπάτα και στη Γλυφάδα, τα οποία είναι μικρά και δεν αγγίζουν τις ολυμπιακές διαστάσεις των 60x30.

    Kai tore perifaneuetai oti xtizei to akatallilo pagodromio tou Chatzpapara.

    2)Tα προβλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών
    Όπως είναι γνωστό, το άθλημα του χόκεϋ ενάγεται στην Ομοσπονδία Παγοδρομιών. Η Ομοσπονδία από μόνη της αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τα οποία επηρεάζουν και το χόκεϋ. Η ομοσπονδία διοικείται από την ημέρα ίδρυσής της, δηλαδή εδώ και 25 περίπου χρόνια από τον ίδιο πρόεδρο, τον κύριο Χρήστο Χατζηαθανασίου, και τον στελεχώνουν επί σειρά ετών τα ίδια μέλη. Αυτό σύμφωνα με τη πορεία που έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια η ομοσπονδία, μπορεί να αποτελεί παράγοντα έλλειψης ανανέωσης καθώς επίσης και μετατροπής της σε ενός συγκεντρωτικού και προσωποπαγή χαρακτήρα επιχείρησης.

    Kai tora o Iwannou stirizei ton chatzpapara ws gnisios roufianos. Opws ekane perisi pou etrekse na pei ston chatzpapa gia tin synantisi pou ekanan oi athlites gia na min katevoun sto protathlima.O Chatzpaparas to emathe tin idia mera!


    Giati ginontai ola auta? Einai aplo:

    1) O Iwannou einai ypallilos tou Chatzpapara. Kai ws ypallilos prepei na skyvei to kefali.Poses fores exei paei o Iwannou tis eisprakseis tou pagodromiou stin Omospondia ta bradya? Bebaia o chatzpaparas leei oti to pagodromio den einai diko tou. To allo me ton Toto to kserete???

    2) O Chatzpaparas exei yposxethei diafora ston Iwannou. To kako einai oti xaramizei kai ta alla paidia tis omadas tou. Egw kserw oti perisi h Ethniki eixe kalesei ton Andrea stin Ethniki Omada kai o Iwannou eipe oxi.O Andreas tha eixe paei sto pagkosmio kai tha eixe kerdisei asimenio metallio. Alla o iwannou en ithele.Bebaia o Iwannou isxirizete oti o Andreas den ithele na einai stin Ethniki.

    Alla egw gnwrizw oti mono enas anikanos anthropos allazei toso polu gia ligo tyraki. Kai opws eixe pei sosta enas filos. Re Gianni, giati filas twra ekei pou exezes prin apo ligo kairo?

    Kai kati teleutaio. Kai alloi exoun xtisei pagodromia stin Ellada.Kai afilokerdos. H moni diafora einai mia:Merikoi kanoun ergo kai den miloun, enw alloi kseroun mono na miloun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget