Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Οι αποκαλύψεις του «Που πήγαν τα Λεφτά»


Σήμερα 09 Ιουλίου 2010 και ώρα 18:00 – 19:00 στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Που πήγαν τα Λεφτά» ο οικοδεσπότης της εκπομπής κ. Κωνσταντίνος Ουΐλς, μαζί με τον έγκριτο αθλητικό δημοσιογράφο κ. Πέτρο Αθηναίο, αποκάλυψαν ότι η ΕΘΝ.Ο.Α. (Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία) που δεν επιχορηγούνταν ποτέ έως σήμερα, παρά το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας, ζήτησε αρχικά από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού το ποσό των 1.500.000,00 €, και εφόσον δεν υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα από την Γ.Γ.Α., ξεκίνησε το παζάρι. Με διαδοχικά έγγραφα, έφτασε να ζητά 150.000,00 € και λίγο αργότερα 50.000,00 €. Μια γνωστή πρακτική που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στην Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών από τον Πρόεδρό της. Αν και δεν ανέφερε ονόματα ο κ. Ουΐλς, εντούτοις όσοι γνωρίζουν κατάλαβαν ότι φωτογράφησε πρόσωπο με το οποίο ασχολείται το blog μας.

Διοίκηση – Εφορία Δ.Ο.Α.

Πρόεδρος: Ισίδωρος ΚΟΥΒΕΛΟΣ
Αντιπρόεδρος: Χρήστος ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μέλη: Λάμπης ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αντιπρόεδρος ΔΟΕ – μέλος ex officio)
Σπύρος ΚΑΠΡΑΛΟΣ (Πρόεδρος ΕΟΕ – μέλος ex officio)
Εμμανουήλ ΚΑΤΣΙΑΔΑΚΗΣ (Γενικός Γραμματέας – μέλος ex officio)
Αθανάσιος ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μιχαήλ ΦΥΣΕΝΤΖΙΔΗΣ
Παναγιώτης ΚΟΝΤΟΣ
Λεωνίδας ΒΑΡΟΥΞΗΣ

Επίτιμος Πρόεδρος: Χουάν Αντόνιο ΣΑΜΑΡΑΝΚ
Επίτιμος Αντιπρόεδρος: Νικόλαος ΓΙΑΛΟΥΡΗΣ
Επίτιμος Κοσμήτορας: Κωνσταντίνος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τυχαίο; Δε Νομίζω!

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον έχετε μπερδέψει την ΕΘΝΟΑ με την ΔΟΑ ως προς την σύνθεση του Δ.Σ.!!!
    Στην ΕΘΝΟΑ δεν υπάρχει Χ''Αθανασίου!!!!

    Χα, χα, χα, Προσέξτε μη φάτε καμιά μήνυση από τον Κούβελο γιατί τις συνηθίζει κατα Κυριακού κλπ ...προϊόντων του και τις κερδίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget