Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Η «άριστη διαχείριση» του Δημοσίου Χρήματος

Όπως προαναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας στις  18.06.2009 ξεκίνησαν οι εργασίες αποξήλωσης του Παγοδρομίου στα Άνω Λιόσια. Το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. υπέγραψε «παράνομα» σύμβαση δήθεν στις 15.05.2009 έως τις 30.06.2009, ενώ στις 14.06.2009 διεξήχθησαν τα «17α Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Καλλιτεχνικού Πατινάζ». Δηλαδή η συγκεκριμένη κυρία εισέπραξε 2.250,00 € από την Ομοσπονδία για σχεδόν δύο εβδομάδες εργασία. Απ’ ότι ενημερωθήκαμε η εργασία της ήταν να αποσπά το εργατικό δυναμικό της ομοσπονδίας από την εργασία του, λόγω της «άριστης γνώσης» χειρισμού υπολογιστών, αλλά και η «ιδιαίτερα φιλική προσέγγιση» των συμβασιούχων υπαλλήλων. Τόσο «φιλική» που οδήγησε υπάλληλο της Ε.Ο.ΠΑΓ. σε παραίτηση.
Το άκρον άωτον της «άριστης διαχείρισης» των κρατικών κονδυλίων, εκ μέρους του κ. Προέδρου της Ομοσπονδίας, είναι ότι μία άλλη κυρία, και συγκεκριμένα η κα Αθηνά Βορίλλα υπέγραψε επίσης την ίδια σύμβαση, με εισόδημα 2.000,00 € καθαρά, για το ίδιο χρονικό διάστημα.  Ποιος άραγε ο λόγος παύσης της κυρίας Βορίλλα από το κατά τα άλλα άψογο έργο της, που τα χρήματα βέβαια τα εισέπραξε, ασχέτως του ότι η συνεργασία της με την Ε.Ο.ΠΑΓ. δεν διήρκησε ούτε καν δύο εβδομάδες, έως να προσληφθεί το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ.;
Η «προετοιμασία της τελετής έναρξης των 17ων Πανελλήνιων Αγώνων της Ε.Ο.ΠΑΓ., το γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της Ε.Ο.ΠΑΓ., καθώς και η γραμματειακή υποστήριξη των 17ων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων», βάρυναν και ζημίωσαν την ομοσπονδία με ποσό 5.032,55 €, εφόσον την όλη εργασία τελικά και καθ’ όλο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα την πραγματοποίησε ουσιαστικά η παραιτηθείσα γραμματειακή υποστήριξη της Ε.Ο.ΠΑΓ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget