Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

«Πανελλήνιο Πρωτάθλημα» Καλλιτεχνικού Πατινάζ

Την Κυριακή 14.06.2009 έγιναν οι αγώνες του «Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικού Πατινάζ» στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων.
Σε καμία από τις κατηγορίες ο αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών δεν έφτανε τους 6, με αποτέλεσμα οι νικητές κάθε κατηγορίας να μην έχουν την δυνατότητα διεκδίκησης οποιουδήποτε πιθανού προνομίου, που προβλέπει ο Αθλητικός Νόμος. Το γεγονός αυτό άλλωστε αποδεικνύει για άλλη μία φορά την καταστρεπτική πολιτική του αφανισμού των αθλημάτων του πάγου, που εφαρμόζεται όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό όμως είναι και το λιγότερο.
Επίσης, εδώ σε αντίθεση με τον αθλητικό νόμο, συμμετείχαν αλλοδαποί αθλητές όπως η Jessica Crenshaw και ο Graham Hockley. Διεξήχθησαν μονάχα τελικοί αγώνες (???), χωρίς καν προκριματικούς. Στους ως άνω αγώνες έλαβαν μέρος συνολικά μόνο 16 αθλητές εκ των οποίων οι 8 (Μαρία Παπασωτηρίου, Μαρία Τσακίρη, Μιχάλης Τσαγκρής, Jessica Crenshaw, Νίκη Γεωργιάδου, Graham Hockley, Ισαβέλα και Στέφανος Σούστερ) ήρθαν από το εξωτερικό (Η.Π.Α., Καναδά, Αυστρία) με έξοδα της Ε.Ο.ΠΑΓ., για την δικαιολόγηση κονδυλίων από την Ε.Ο.Ε.
Η απονομή των μεταλλίων έγινε από τον τέως Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Σταύρο Δουβή!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget