Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Μέρος 5ο: Ο Πρόεδρος - Η Ομοσπονδία - Το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.

Η μοναδική αγωνία του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ. – που πίσω από το γραφείο του στην Ομοσπονδία υπάρχει μακέτα του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. – είναι το πώς θα εξασφαλίσει για όφελος του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. χώρο για την εγκατάσταση παγοδρομίου, το οποίο θα λειτουργεί ως ιδιωτική επιχείρηση για το κοινό, καθώς και τι ποσό θα εισπράττει το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. από την Ε.Ο.ΠΑΓ., ως ενοίκιο για τη χρήση από τους αθλητές της.
Αυτό αποδεικνύεται από πλειάδα εγγράφων της Ε.Ο.ΠΑΓ. προς διάφορες υπηρεσίες, τη Γ.Γ.Α., την Ε.Ο.Ε., το Δήμο Αμαρουσίου, τη Πολεοδομία Αμαρουσίου, το Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., τη Νομαρχία Αθηνών, τα Ολυμπιακά Ακίνητα, το Δήμο Π. Φαλήρου, το Δήμο Περιστερίου, το ΣτΕ κ.λπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget