Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Και εγένετο... Panserraikos Hockey Club!

hockey2

Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και υλοποιεί την ιδέα της δημιουργίας της ομάδας χόκεϊ του Πανσερραϊκού, ο Σωτήρης Πατσαλάς, μιλάει στο panserraikos.blogspot.com και εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για αυτό το πρωτοποριακό και αξιέπαινο εγχείρημα.


«Λιοντάρια» και στον πάγο!
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως σε λίγο καιρό ο Πανσερραϊκός θα διαθέτει ομάδα χόκεϊ επί πάγου! Παρά τις τεράστιες δυσκολίες, το νέο τμήμα των «λιονταριών» είναι υπό ίδρυση και έχει δώσει μάλιστα το πρώτο του φιλικό παιχνίδι!
Δίχως αμφιβολία, το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα από τα λιγότερο διαδεδομένα αθλήματα στην χώρα μας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε εάν υπάρχει πρωτάθλημα στην Ελλάδα, ποιες ομάδες παίζουν, ενώ ανάθεμα κι αν έχουμε δει κάποιον αγώνα στην τηλεόραση.
Κι όμως! Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Πανσερραϊκός θα έχει την δική του ομάδα χόκεϊ η οποία αναμένεται να τον εκπροσωπήσει στα εθνικά πρωταθλήματα! Μία παρέα νεαρών ατόμων είχε την ιδέα της δημιουργίας μίας τέτοιας ομάδας, με σκοπό να κάνουν το χόμπι τους, αλλά και να προωθήσουν τον σερραϊκό αθλητισμό και την ιδέα του Πανσερραϊκού.
Έτσι, εδώ και λίγο καιρό έχει συσταθεί μια ομάδα η οποία κάνει προπονήσεις, ενώ έχει δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αντιμετώπισε τους Τιτάνες στην Θεσσαλονίκη και ήρθε ισόπαλη με σκορ 4-4. Τα τέρματα για τα «λιοντάρια» πέτυχαν οι Βαγέλλης Μπράχος (2), Νίκος Γκογκτζίλας και Σωτήρης Ρίμπας. Πλην αυτών, στο ρόστερ της ομάδας ανήκουν και οι Σπύρος Θανάσης, Σπύρος Σπυριδάκης, Γιάννης Τζωρτζάκης, Βασίλης Δημάδης, Σωτήρης Πατσαλάς και Χρήστος Μυστακίδης.
Μάλιστα, οι ιθύνοντες των ερυθρολεύκων έχουν έρθει ήδη σε επαφή τόσο με την διοίκηση του ΜΓΣ Πανσερραϊκού, όσο και με την Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να επισημοποιηθεί η ίδρυση του τμήματος και να μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πάντως, αξίζει να τονίσουμε πως υπάρχουν και αρκετές δυσκολίες. Στην Ελλάδα υπάρχει μόλις ένα παγοδρόμιο, στην Αθήνα, αφού και το τελευταίο που υπήρχε στην Θεσσαλονίκη έχει κλείσει τις πόρτες του. Το πιο κοντινό στις Σέρρες παγοδρόμιο είναι αυτό της Σόφιας, στην Βουλγαρία, όπου αγωνίζονται μερικές ελληνικές ομάδες. Συνεπώς, οι προπονήσεις του Πανσερραϊκού διεξάγονται στο κλειστό του Λευκώνα, με ρόλερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget