Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Όποιος έχει την μύγα... μυγιάζεται!

El.pol. Qustion & Answer
Το πρώτο έγγραφο του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Πολιτεία» κατατέθηκε στην Γ.Γ.Α. στις 14.02.2011 και την ίδια ακριβώς ημέρα αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος. Μετά από τέσσερεις περίπου μήνες πληροφορήθηκε για την ύπαρξή του ο άνευ σωματείων ομοσπονδιάρχης που φημίζεται για τις προσωπικές του έρευνες (βλέπε: τα κανταΐφια είναι που τους έπεσαν βαριά) και επιτέθηκε εναντίον του υπογράφοντα την επιστολή.
Το δεύτερο έγγραφο αποτελεί την απάντηση της «ΕΛ.ΠΟΛ.» της 07.06.2011 τόσο στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, όσο και στον διαμαρτυρόμενο Πρόεδρο, που αναρτήθηκε στο επίσημο blog του κόμματος, την ίδια μέρα. 
Εμείς από την μεριά μας, σαν «Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών», θα θέλαμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα:
1. Γιατί εξάπτεται και απειλεί με μηνύσεις τον πολιτικό φορέα ο υποτιθέμενος Πρόεδρος, εφόσον το πρώτο έγγραφο θέτει απλά και μόνο ερωτήματα (και δεν αποτελεί καταγγελία εις βάρος του), μία κίνηση δηλαδή που αποτελεί αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη;
2. Γιατί άραγε ο συγκεκριμένος «Πρόεδρος» εμμένει σε φραστικές απειλές σε όσους κινούνται με τον οποιονδήποτε τρόπο εναντίον του, αλλά ποτέ δεν προχωρά στην υλοποίησή τους, καταθέτοντας δηλαδή μηνύσεις και αγωγές;
3. Γιατί ο γ.γ.Α. δεν προχωρά στην έρευνα των ερωτημάτων, αλλά και των πολυάριθμων καταγγελιών που έχουν κατατεθεί και εμμένει στο ρόλο του «καλοθελητή», να ενημερώνει δηλαδή τον οποιονδήποτε αθλητικό παράγοντα για κάθε κίνηση που γίνεται εναντίον του και πέφτει στην αντίληψή του; 
4. Στο δεύτερο έγγραφο διαβάζουμε ότι ο Χατζηαθανασίου αιτήθηκε να του δοθεί αντίγραφο των συγκεκριμένων ερωτημάτων. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι δεν είχε το δικαίωμα να πληροφορηθεί την ύπαρξή του κατ’ αυτόν τον τρόπο (ασχέτως από το γεγονός ότι υπήρχε αναρτημένο στο διαδίκτυο από την ημερομηνία παράδοσης), εφόσον το έγγραφο είχε έναν παραλήπτη, δηλαδή τον γ.γ.Α., άραγε ακολούθησε την νόμιμη διαδικασία για την απόκτηση του αντιγράφου; Το έλαβε δηλαδή βάσει εισαγγελικής παραγγελίας;
5. Γιατί έχει τόση σημασία για τον συγκεκριμένο εμπλεκόμενο αθλητικό παράγοντα να μάθει ποιος ήταν ο συντάκτης του κειμένου, εφόσον είναι επώνυμα υπογεγραμμένο; Στην πραγματικότητα ούτε ο πολιτικός φορέας δεν γνωρίζει τον πραγματικό συντάκτη του κειμένου! 
6. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει για ποιο λόγο, εφόσον ο ίδιος είναι ο πρώτος που γνωρίζει πόσο παράνομος είναι, γιατί διαμαρτύρεται και απειλεί με δικαστικές διαμάχες, όποιον επιβεβαιώνει αυτή την αδιαμφισβήτητη αλήθεια για το άτομό του και συγχρόνως ποτέ δεν προσκομίζει όποια έγγραφα του ζητούνται και δεν τον συμφέρουν;
Τελικά για μία ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι ο εν λόγω «κύριος» τρέφει τόσο μεγάλη εκτίμηση για το άτομό του, είναι τόσο υπέρμετρα εγωιστής και αυτάρεσκος, που χρήζει κατά την γνώμη μας ψυχιατρικής ανάλυσης, διότι πιστεύει ότι πρέπει να γίνεται πάντοτε το δικό του, είτε είναι νόμιμο, είτε όχι και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τον ελέγχει, πόσο μάλλον να διανοηθεί να του βάλει εμπόδια στα όποια σχέδιά του.

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/6/11 16:50

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ.... πάρτα παπάρα!!!!!

    Για να σε δω τώρα..... Κάνε μήνυσε ρε νταή. Κάνε να σε δούμε που όλο απειλές είσαι. Στο έχουν πει πολλοί και εδώ μέσα. Θέλεις να σταματήσει ο κόσμος να σε λέει κλέφτη και αρχι-απατεώνα? Απέδειξε που πήγαν τα λεφτά.

    Εγώ αρχικά θέλω να ξέρω που πήγαν τα 1.030.000 Ευρώ το 2009 και 2010. Μπορείς να το απαντήσεις? Στην ΓΓΑ απλά συγκρίνουν νούμερα από προσφορές και τιμολόγια. Δεν ξέρουν ότι μπορείς π.χ. να βρεις ένα καινούργιο zamboni για 30.000 Ευρώ ενώ εσύ το Παγοδρομικό σου Κέντρο Αθηνών ΑΕ το «νοίκιασε» για 2 μήνες στην Ομοσπονδία για 25.000 Ευρώ. Βγάλε στην δημοσιότητα τα έξοδα της Ομοσπονδίας για το 2009 και το 2010. Κοτεύεις όμως ε? Γιατί τότε θα δουν όλοι τι απατεώνας είσαι. Όπως το 2008 που πλήρωσε η Ομοσπονδία Παγοδρομιών στο Παγοδρομικό Κέντρο ΑΕ 60.000 Ευρώ + 40.000 Ευρώ = 100.000 Ευρώ για πανελλήνιο πρωτάθλημα Γυναικών και παίδων που δεν υπήρχαν τότε. Ούτε κορίτσια υπήρχαν ούτε παιδιά το 2008, αλλά που να κάνει έλεγχο η ΓΓΑ. Είδε προσφορά από το Παγοδρομικό, είδε και την πληρωμή από σένα, και θεώρησε ότι είναι νόμιμο. Που να ξέρει τι απατεώνες είσαι και σχεδόν τα πάντα γίνονται στα χαρτιά.

    Περιμένω……… τις αποδείξεις……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Οι ανήμποροι να γεννούν θέματα, αναλώνονται με αλλότρια ζητούμενα»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/6/11 17:34

    Η ΓΓΑ οφείλει να ξέρει!!!!!!! Δεν δέχομαι που να ξέρει!!!!! Είναι δουλειά της ΓΓΑ να ΞΕΡΕΙ ότι δεν έχει παγοδρόμιο η χώρα 60Χ30 όπως ορίζεται και αθλητές. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. ΑΝ ο Χατζηαθανασίου είναι παράνομος, ΑΝ ο Χατζηαθανασίου είναι απατεώνας (λέω ΑΝ γιατί δεν θα κάνω εγώ το δικαστή) σαφέστατα φταίει η ΓΓΑ και το εκάστοτε υφυπουργείου αθλητισμού.Εκτός εάν ο ρόλος της ΓΓΑ είναι να κάνει μόνο τη κυρά Κατίνα και να πασάρει αντίγραφα εγγράφων και τον απόηχο των καταγγελιών , υπό τύπου κοτσομπολιού στον οποιοδήποτε ομοσπονδιάρχη και να μην ενεργεί για να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την προστασία των πολιτών. Οπότε καλώς πέφτουν οι μούτζες προς τη Βουλή. Και στη προκειμένη περίπτωση οι μούτζες και το φτύσιμο ανήκει εξ' ολοκλήρου στη ΓΓΑ και στο άσχετο και ανίκανο υφυπουργείο αθλητισμού εφ' όσον αληθεύουν οι καταγγελίες.
    Μαρια Γαλάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε Μαράκι, στέρεψε η φαντασία σου από ψευδώνυμα; Τώρα πρέπει να κλείσεις το κινητό σου για κανα δυο μέρες μέχρι δηλαδή να του περάσει του απαράδεκτου η νέα "μίνι" κρίση υστερίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/6/11 17:53

    Και επίσης σε συνέχεια προβληματίζομαι και σκέφτομαι. Αν όντως δόθηκαν αυτά τα λεφτά, πέρασαν υφυπουργοί οι οποίοι είχαν άμμεση σχεση και γνώση των αθλητικών. ΑΡΑ η άγνοιά τους δεν δικαιολογείται, δεν επιτρέπεται και δεν είναι ελαφρυντικό. ΑΝ υποθέσουμε ότι έφαγε ο Χατζηαθανασίου (λεώ ΑΝ )λοιπόν, τα έφαγε με τις ευλογίες τους. Μήπως υπάρχουν λοιπόν κίνητρα που δεν γνωρίζουμε από τους εκάστοτε οργανισμούς ΑΝ και ΕΦ' ΟΣΟΝ κακώς μοίραζαν στο πουθενά λεφτά;;; Ο Χατζηαθανασίου ΔΕΝ διέρρηξε τα συρτάρια τους. ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ. Το βάζω ως προβληματισμό , ότι κανείς δεν τρώει μόνος του και καταλαβένεται όλοι τι εννοώ. ΜΟΥΤΖΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    Μαρία Γαλάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/6/11 18:20

    Bouboulina , γιατί , εδώ σχεδόν καλύπτω το θείο!! Ρίχνω τα βαριά φάσκελα στο κράτος. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Δεν είναι ξέφραγο αμπέλι η διοίκηση της χώρας. Αν κάποιος κάνει ότι γουστάρει πρέπει να ελέγχεται. Ναι μπορεί να φταίει ο θείος αλλά πιό πολύ απ' αυτόν ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ. Αρα ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΟΥΝ.....αρα φάσκελα...και είμαι και στη Σουηδία και δεν μπορώ να ρίξω. Θάρθω όμως 10 μέρες διακοπές να στηθώ στο Σύνταγμα να μουτζώνω να το ευχαριστηθώ. Επίσης για όλα τα αθλήματα του πάγου προτείνω , έξω από τη ΓΓΑ και μούτζωμα,....εκεί αρμόζει το μούτζωμα!!!!!!!!!!Εγώ δε, γουστάρω το επώνυμο και το τζερτζελέ,.....πλήττω στη Σουηδία!!!!!
    Μαρία Γαλάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/11 11:36

    Έτσι όμως δεν θα βρεθεί ποτέ ο ένοχος, εφόσον αυτοί που κακοδιοικούν κάποιος είτε για λόγους συμφέροντος, είτε για λόγους ανοησίας, είτε για λόγους πελατειακούς τους ψήφισε, άρα θα πρέπει να φασκελώσουμε τον Έλληνα ψηφοφόρο που τους ψήφισε, δηλαδή σαν να λέμε ότι πρέπει να αυτοφασκελωθούμε! Αργά η γρήγορα πιστεύω ότι θα πληρώσει ο συγκεκριμένος άνθρωπος για τις πράξεις του, εφόσον εσαεί δεν θα μπορούνε να τον καλύπτουν, αλλά και ίσως να ψάχνουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για να το δέσουν καλύτερα το γλυκό! Και επειδή δεν είναι λογικό να ασχολείται κανείς μονάχα με τον Παπάρα, με τις τόσες παραβάσεις, που σημαίνει ότι όλη η χώρα θα έπρεπε να ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί του, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να συμβεί!
    Πιστεύω πάντως ότι τελικά θα τιμωρηθεί... και όσο για τις ευθύνες των κακοδιοικούντων τελικά θα τα φορτώσουν όλα επάνω στον τιμωρημένο και θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη θέση του! Έτσι δουλεύει το σύστημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/11 12:31

    Σιγά μη γράψει κανένας απ' αυτούς σχόλιο εδώ! Αυτοί ξέρουν να σχολιάζουν μόνο σε σατυρικά άρθρα ή όταν πρόκειται για το άθλημα... Εδώ δεν πρόκειται για το άθλημα;
    Που είστε ρε παιχταράδες και διοικούντες; Πάρτε το χαμπάρι, η Ομοσπονδία δεν έχει σωματεία! Δεν έχει διοίκηση! Θα της αρθεί η αθλητική αναγνώριση! Ο μέντοράς σας θα δικαστεί για πολλά κακουργήματα!
    Όσα λοιπόν σωματεία αυτή τη στιγμή στηρίζουν αυτή τη κατάσταση, είναι εκτός από τον ΠΑΟΚ, σωματεία του Χατζηαθανασίου. Ποια ομοσπονδία (εάν γίνει συγχώνευση) θα δεχτεί στους κόλπους της αυτά τα σωματεία; Καμία!!! Άντε και να θέλουν να εγγραφούν με ποια διοίκηση, από ποιες εκλογές;
    Δυστυχώς όμως δεν ξυπνάτε! Σας φταίνε οι πρώην παίχτες της Εθνικής, γιατί αυτό σας είπε να λέτε, ο ομοσπονδιάρχης σας! Σας φταίει όλος ο κόσμος, εκτός από τον ομοσπονδιάρχη σας, γιατί αυτό σας είπε να λέτε! Κι εσείς σαν άβουλα πλάσματα, αρκεί να έχετε τον δικό του πάγο για να πατινάρετε κι ας είναι 700 μέτρα αντί για 1800... δεν ασχολείστε με το άθλημά σας που πάει κατά διαόλου! Για πόσο καιρό θέλετε να παίζετε στ' ανύπαρκτα πρωταθλήματα; Αλλά ξέχασα... εσείς δεν έχετε ανάγκη, εφόσον η χώρα έχει 1 κλειστό και 2 ανοικτά παγοδρόμια, όπως αναφέρει η IIHF, όλο και κάπου κάνετε την προετοιμασία σας και διεξάγεται τα πρωταθλήματά σας! Τώρα αν αλλάζουμε και το πρόγραμμα 3 φορές σε μια βδομάδα, κι αν η μία ομάδα έχει περισσότερους παίκτες από την άλλη, κι αν αλλάζουν φανέλες και παίζουν, αρκεί να γίνεται ο χαβαλές... Ωχ, δε βαριέσαι ρε αδερφέ... δεν είμαστε και τέλειοι!
    Κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/6/11 12:53

    Ακόμα και στο εξωτερικό λεει ψέματα ο παπάρας...

    Balkan Ice Hockey Union
    http://hschockey.blogspot.com/2011/06/balkan-ice-hockey-union.html

    ....Under discussion in 2015 will be held for teams Under 20 Challenge Cup, which will be hosted by Greece.

    σκέφεται... σιγά.... μέχρι το 2015 ποιος ζει και ποιος πεθαίνει.... μέχρι τότε θα μαζέψω κάνα φράγκο και από αυτούς, και μετά θα πω οτι φταίει η κυβέρνηση...

    Ασφαλώς και εδώ η Μακεδονία πάει σύννεφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/11 12:31

    Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και μαλακίας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει όρια.
    Ο Παπάρας δεν έχει όρια!
    Άρα τι είναι: Ιδιοφυής ή Μαράκας;

    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget