Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τα καταΐφια είναι που τους πέφτουν βαριά

Του Α. Μπέτση, Υπεύθυνος - Επιμέλεια: Ηλ. Δρυμώνας, Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 22.12.2010148_kataifi

Είναι συνταξιούχος, λαμβάνει δύο «παχυλές» συντάξεις, παράλληλα όμως απασχολείται παράνομα ως διευθυντής της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ).
Είναι, με άλλα λόγια, στενός συνεργάτης του κ. Ισίδωρου Κούβελου. Το θέμα αυτό απασχόλησε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην τελευταία της συνεδρίαση κατόπιν καταγγελίας ενός ιδιώτη, του κ. Ιωάννη Γαλυφιανάκη, και αφορά βεβαίως τον γνωστό, από διάφορες θέσεις που έχει υπηρετήσει τον αθλητισμό, Διονύση Γάγγα.
«Η σχέση εργασίας του δεν τηρεί τους προαπαιτούμενους νόμους 2592/98, άρθρο 1, 3865/10 άρθρο 10 και 2469/97 άρθρο 6. Ο κύριος αυτός κατάφερε να πείσει τον κ. Κούβελο ότι είναι απαραίτητος, ως διευθυντής, με μοναδικό προσωπικό όφελος το οικονομικό κέρδος εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου» επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επώνυμη καταγγελία, η οποία διαβάστηκε στην ολομέλεια και καταλήγει ως εξής:
«Τέτοιου είδους πρακτικές έφεραν την Ελλάδα στη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται τώρα». Στη συζήτηση που ακολούθησε οι περισσότεροι σύμβουλοι κράτησαν αποστάσεις, ενώ από την πλευρά του προεδρείου έγινε, αντιθέτως, μια προσπάθεια με διακριτικό τρόπο να υποβαθμιστεί η σοβαρότητα της υπόθεσης. «Κατόπιν έρευνας που διενήργησα, ο μόνος Γαλυφιανάκης, τον οποίο βρήκα, είναι ένας που φτιάχνει... καταΐφια» γνωστοποίησε στην ομήγυρη με ύφος ανθρώπου που μόλις έχει κάνει κάποιο σπουδαίο κατόρθωμα ο κ. Χατζηαθανασίου των παγοδρομιών.
Κατά τη συγκεκριμένη λογική, όποιος φτιάχνει καταΐφια, δεν έχει προφανώς δικαίωμα να θίξει τα κακώς κείμενα...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/6/11 11:35

    Κι εγώ ξεκίνησα μια έρευνα για να βρω το λαμόγιο, τον απατεώνα των Παγοδρομιών, όλοι μου έλεγαν για κάποιον Χατζηαθανασίου. «Κατόπιν έρευνας που διενήργησα, ο μόνος Χατζηαθανασίου, τον οποίο βρήκα, είναι ένας που εισάγει... ρύζια»!
    Κατά τη συγκεκριμένη λογική, όποιος φτιάχνει καταΐφια, δεν έχει προφανώς δικαίωμα να θίξει τα κακώς κείμενα, όμως όποιος ασχολείται με ρύζια μπορεί να κλέβει άφοβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget