Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Καλά Χριστούγεννα Χατζηαθανασίου»...

Του Α. Μπέτση, Ελευθεροτυπία, Τρίτη 21.12.2010
«Καλά Χριστούγεννα Χατζηαθανασίου»_Ελευθεροτυπία 21.12
(σ.σ.) Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε απόσπασμα από το άρθρο του Α. Μπέτση στην Ελευθεροτυπία της Τρίτης 21.12.2010. Ολόκληρο το άρθρο θα το βρείτε στο συνημμένο έγγραφο.

Για το δημοσίευμα με τίτλο «50.000 κόντρα στις αρχές τους», υπογραμμίζεται ότι «χαρακτηρίζεται σκανδαλώδης μια επιχορήγηση προς την Ομοσπονδία Παγοδρομίας, που αποτελεί οφειλή εξόδων ολυμπιακής προετοιμασίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010, που αποδεδειγμένα έγιναν. Μάλιστα η απόφαση είχε ληφθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση».
Αντί απάντησης παραθέτω πώς υποδέχτηκε την απόφαση το μέλος της ΕΟΕ Μιχάλης Φυσετζίδης, ο οποίος απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, είπε: «Καλά Χριστούγεννα θα κάνεις Χατζηαθανασίου. Είσαι ο μόνος που φεύγεις με λεφτά από εδώ μέσα». Αν πρόκειται για σκάνδαλο, ή όχι, να δίνονται 50.000 ευρώ για την προετοιμασία ενός ξένου, που δεν μπορούσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, το αφήνω στην κρίση σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget