Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Απελπισμένες Προσπάθειες Παραπληροφόρησης

Ύστατες προσπάθειες παραπληροφόρησης, ακόμα και όταν όλα πια έχουν τελειώσει με το θέμα της παράνομης ανέγερσης του ιδιωτικού παγοδρομίου της Α.Ε. Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών, επιχείρησε να δρομολογήσει ο «άρχοντας του πάγου» και αυτή τη φορά χρησιμοποίησε τον τύπο, και συγκεκριμένα την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» (03.09.2010). Σας παραθέτουμε ολόκληρο το άρθρο και παρακάτω θα αναλύσουμε όλα τα ψευδή σημεία στα οποία μάλλον η δημοσιογράφος έπεσε θύμα παραπληροφόρησης, ώστε «εν αγνοία της»(;;;) να υποστηρίξει τα συμφέροντα του «άρχοντα».

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
Παράνομη η ανέγερση του παγοδρομίου στο Μαρούσι

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Σίλα Αλεξίου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010


Εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί το παγοδρόμιο στο Μαρούσι (φωτογραφία από αγώνες στην πίστα του)


ΔΕΚΤΗ, τρία χρόνια μετά και αφού τα έργα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση έχει τεθεί σε λειτουργία, έγινε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση κατοίκων του Αμαρουσίου που αντιδρούσαν στην ανέγερση ιδιωτικού παγοδρομίου στη θέση Σωρός της περιοχής.
Το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ ειδικότερα, με την υπ΄ αριθμ. 2688/2010 απόφαση της αυξημένης, επταμελούς σύνθεσής του, έκρινε παράνομη την ανέγερση του παγοδρομίου από την εταιρεία Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., κάνοντας αντίστοιχα δεκτή την αίτηση περιοίκων οι οποίοι ζητούσαν την ακύρωση των αποφάσεων του ΥΠΕΧΩΔΕ, του νομάρχη Αθηνών και άλλες, καθώς και της οικοδομικής άδειας που εκδόθηκε το 2007, προκειμένου να μην υλοποιηθεί το έργο.

Αμιγούς κατοικίας
Η απόφαση του ΣτΕ εστιάζει στο γεγονός ότι η περιοχή είναι αμιγούς κατοικίας, όπου επιτρέπονται αθλητικές εγκαταστάσεις υπό την προϋπόθεση ότι εξυπηρετούν τις ανάγκες των κατοίκων, χωρίς να επιβαρύνουν την περιοχή. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση ωστόσο - όπως αναφέρεται στην απόφαση- λόγω του όγκου της και της χωρητικότητάς της σε θεατές- δεδομένου ότι πρόκειται για παγοδρόμιο ολυμπιακών διαστάσεων- θα επιβαρύνει πολλαπλώς την περιοχή και θα δυσχεράνει τη ζωή των κατοίκων.
Έτσι, αφού απορρίφθηκαν όλες οι παρεμβάσεις που ασκήθηκαν υπέρ της κατασκευής του παγοδρομίου (της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομίων, Παγοδρομικών Σωματείων, διεθνών αθλητών, της ιδιοκτήτριας εταιρείας και του υπουργείου Πολιτισμού), το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ακύρωσε τις αποφάσεις που άνοιξαν τον δρόμο για την ανέγερση της εγκατάστασης.
Σημειώνεται ωστόσο ότι στις αρχές του 2008, υπό την απειλή της διαγραφής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ηockey επί πάγου και τη Διεθνή Ομοσπονδία πατινάζ, λόγω έλλειψης παγοδρομίου στην Ελλάδα, το Συμβούλιο της Επικρατείας επέτρεψε την κατασκευή παγοδρομίου στην περιοχή Κάτω Σωρός του Αμαρουσίου.
(http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4592265)

ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:
1. Ο τίτλος του άρθρου «Λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια» είναι ψευδέστατος, εφόσον τίποτα δεν λειτούργησε ποτέ!
2. Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε ότι «εδώ και τρία χρόνια λειτουργεί το παγοδρόμιο στο Μαρούσι (φωτογραφία από αγώνες στην πίστα του)». Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο προσωρινό Παγοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α. το 2008 (καμία σχέση με το υπό ανέγερση Παγοδρόμιο στο Σωρό Αμαρουσίου) και απεικονίζει αθλητές της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδος κατά την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Χόκεϋ επί Πάγου που θα διεξάγονταν στο Λουξεμβούργο τον Μάρτιο του 2008. Στο βάθος της φωτογραφίας χαρακτηριστικά βλέπουμε ότι το παγοδρόμιο στεγαζόταν σε τέντα, όπου διακρίνεται και η παγόδα που λειτουργούσε ως αποδυτήριο των αθλητών.
3. Στον πρόλογο του άρθρου «πληροφορούμαστε» ότι τα έργα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και η εγκατάσταση έχει τεθεί εδώ και τρία χρόνια σε λειτουργία. Αυτό αποτελεί μέγιστο ψεύδος και απόδειξη αποτελεί η φωτογραφία της προηγούμενης ανάρτησης, όπου διακρίνεται καθαρά πως το υπό ανέγερση παγοδρόμιο αποτελεί «γιαπί» και βρίσκεται ακόμα στα μπετά.
4. Απειλή διαγραφής της Ε.Ο.ΠΑΓ. από τις αντίστοιχες Διεθνείς Ομοσπονδίες δεν υπήρξε ποτέ και δεν υφίσταται, σύμφωνα με τα καταστατικά και τους κανονισμούς των Διεθνών Ομοσπονδιών. Η μεγαλύτερη κύρωση που μπορεί να επιβληθεί σε μία χώρα από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες είναι η απαγόρευση συμμετοχής σε ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, λόγω έλλειψης Παγοδρομίου και συνεπώς μη δυνατότητας διεξαγωγής Εθνικών Πρωταθλημάτων. Αυτή η πλαστή απειλή της διαγραφής της χώρας μας από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες, χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τον «άρχοντα του πάγου» για να εκβιάσει και να εξαπατήσει όλους τους σχετικούς με το αντικείμενο δημόσιους φορείς, ούτως ώστε να λάβει όλες τις υπουργικές αποφάσεις, τις άδειες και τις χρηματοδοτήσεις που εξυπηρετούσαν τους επιχειρηματικούς του σκοπούς.

26 σχόλια:

  1. ASTRAPOGIANNOS6/9/10 09:38

    re ti ginetai...leitourgouse kai pagodromio edo kai 3 xronia kai den to kserame athanate papara akoma kai otan ola exoun teloiosei o paparas xtypietai san xtapodi-oxi sa ayto pou ekane provlepseis sto moudial ayto itan kyrile-poios megas dimosiografos egrapse to reportaz?alla mikri simasia exei apla apodeiknyetai gia alli mia fora i psyxasthenia tou papara poios kserei ti skeftike toarosto myalo tou gia na methodefsi to dimosieyma.papara kalytera na se eixan valei fylaki kai na sou edinan tin adeia para ayto pou egine ee? alla min anisixeis giati kai tin adeia den pires kai fylaki tha pas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ASTRAPOGIANNOS6/9/10 10:19

    Aliteia ksexasa...papara o Pontios doulevei mesa stin EOPAG i apekso? tou dineis doulia kai kanei mesa sto aytokinito? toulaxiston tou dineis kana frago i mono tou tazeis? pigene tou kai kana sadouits kana kafe tipota tetoio...emeis tha ton symperilavoume sta anekdota gia tous PONTIOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΗΣ ΤΖΑ.6/9/10 13:58

    Καλέ τον έχει βάλει να παρακολουθεί να δει πως διαρρέουν τα μυστικά!!!!!!! Αλλά τελικά δικαίως φέρει το τίτλο του Π........α. Είναι δυνατόν,..Πόντιος Κατάσκοπος????????αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Th. Kolokotronis6/9/10 15:15

    Afou leitourgouse edo kai 3 xronia to pagodromio tou "Anonymou", giati arage eftiaxne afta ta tsantiria? Giati den egine to pagosmio protathlima tou Ice Hockey sto edo kai 3 xronia litourgen pagodromio tou? Giati eprepe na ftiaxtei to tsantiri sto OAKA, giati eprepe na anoiksoun ta Ano Liosia, giati eprepe na stithei to Athens Heart??? Lete na ithele na kanei xalastra ston eafto tou??? Athemito Antagonismo??? Gia na mi katalavoume oti aftos einai o idioktitis tis A.E.??? Daimonio mialo!!! Kai oi Avantes pou to exoun anartisei to arthro afto stin selida tous, giati den ekanan ekei tis proetoimasies kai tis proponiseis tous??? Re paidia, tha mou pei kai mena kanenas, ti gyrevei o Proedros ton Avanton 24 ores to 24oro mesa sto oxima tou ekso apo tin omospondia??? Exasa kanena episodio??? Saw parakalo peite mou!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bouboulina6/9/10 15:28

    An yparxoun diaroes papara... kalytera na fonakseis ydravliko, anti na stineis ton kaimeno ton pontio ekso apo tin omospondia me tis ores.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να μην λέμε και ό,τιναναι...
    Η ανάρτηση στους Άβαντες που είναι???
    Έψαξα και στη σελίδα τους και στο Facebook αλλά δεν βρήκα τίποτα.
    Όχι ότι με καίει για τους Άβαντες απλά για το γαμώτο να μην γράφονται εδώ μέσα πράγματα όπως κάνουν αυτοί...ανύπαρκτα.

    Όσο για το επί τριετίας παγοδρόμιο στο Μαρούσι δεν είναι καν για σχολιασμό.
    Είναι του γιατρού οι άνθρωποι, ΤΕΛΟΣ.
    Βούλιαξε το καράβι και αντί να πάνε στο διάολο να πνιγούν θέλουν να τραβήξουν και ότι άλλο έχει μείνει από το άθλημα-τρέλλα-hobby στην Ελλάδα μαζί τους στο βούρκο.
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/9/10 03:27

    eftasa 32...
    10 xronia xwris sovaro pagodromio se sovaro kleisto xwro...
    mexri kai o pakistanos sas katalave kai ekane oikogeneia!!
    ntropi sas...
    popol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Th. Kolokotronis7/9/10 19:53

    Nikolaki to arthro tha to vreis sto Facebook sto Avantes Hockey Club me titlo: Eνώ στον κόσμο κατασκευάζονται παγοδρόμια το ένα μετά το άλλο στην Ελλάδα γκρεμίζονται, με την παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Epaita i Avantes kakos epathan parakrousi,.....edo egrafei ohi ti kanei o Pontios mesa stin EOPAG, ti kanei me tis ores APEXO.......apo tin EOPAG....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Γέρο του Μοριά...
    Δεν το βρίσκω.
    Είδα το αγανακτισμένο τους μήνυμα βέβαια και έβαλα μια απαντησούλα.
    Αλήθεια ο αρχηγός των Αβάντων δεν ήταν που έλεγε ότι ο Χ" είναι απατεώνας
    και πρέπει να μπει φυλακή
    και με αυτόν δεν πάμε πουθενά
    και καταστρέφει το hockey
    και αυτός φταίει που δεν άνοιξε το παγοδρόμιο στην Κηφησίας δίπλα στη Microsoft(ή μήπως δούλευε και αυτό κανένα 3άρι χρόνια και δεν το πήραμε χαμπάρι)
    και ο Χ" για να νικήσει η ομάδα του δεν τον άφηναν να χρησιμοποιήσει τον Ρώσσο
    και και και και και και και και....
    Όπως έγραψα και στο FB: Ρε πώς αλλάζουν οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/9/10 20:51

    Enas ypallilos den ta bazei pote me ton ergodoti tou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/9/10 07:58

    autos pou ithele na anoixei to pagodromio dipla stin Microsoft einai piso apo ayto to blog.

    kai den itan rosos vlaka Pagoni! itan Voulgaros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tι πάθατε τώρα και ασχολείστε με τους Άβαντες? Δεν σας έχω πει και στο παρελθόν να μην ασχολείστε μαζί τους ? Τους Άβαντες , τον πρόεδρο και τον αρχηγό τους να μην τους πιάνετε στο στόμα σας . Τουλάχιστον στο επίπεδο της λασπολογίας . Αν θέλετε εδώ είμαστε να σας βοηθήσουμε , να σας δείξουμε το δρόμο να υπάρχετε και εσείς . Μιλήστε μαζί τους , πλησιάστε τους . Μόνο αντιγραφή δεχόμαστε ...τίποτε άλλο ! Δεν δεχόμαστε κανένα έλεγχο για το τι κάνουμε και που βρισκόμαστε ή που καθόμαστε όταν κάνουμε οτιδήποτε ! Ήδη ζητήσαμε από τον αντιπρόεδρο του σωματείου να μετακομίσει από το σπίτι του που βρίσκεται απέναντι από την ομοσπονδία ,για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις .
    Παρεπιπτόντως κάναμε και ένα γκάλοπ σε 10 χρονα , να μας εξηγήσουν τι κατάλαβαν διαβάζοντας το σχόλιο που έκανα στο προφίλ μου στο facebook με βάση το κείμενο της κυριούλας των Νέων . Όλοι απάντησαν σωστά και αυτό που κατάλαβαν ήταν ότι η παραπληροφόρηση έγκειται στο γεγονός ότι το παγοδρόμιο ήταν ανοιχτό επί τρία χρόνια . Πράγμα που δεν ισχύει!!! Άρα που διάβασες καλέ μου φίλε το αντίθετο ?
    Όλοι οι νικητές κέρδισαν φανέλα και καπέλο της ομάδας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/9/10 10:01

    Oi Avantes, oi swtires tou Ellinikou Xokey.... ti allo tha diabasoume! Thee mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Sorry για την εθνικότητα του παίχτη ω ευγενικότατε ανώνυμε.
    "Ρώσικη αρκούδα" τον λέγαμε τότε χαριτολογώντας και έμεινε το Ρώσος.

    Όσο για το ποιος είναι πίσω από αυτό το blog δεν έχω ιδέα.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι τότε το μπινελίκι προς τον Χ" και η κατάρα έπεφτε βροχή από τον τότε υπεύθυνο της εταιρείας αυτής γιατί τους το έκλεισε με πλάγιους τρόπους όπως λεγόταν.

    Εγώ για τους Άβαντες αυτό που έγραψα ήταν ότι ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ την αναδημοσίευση αυτού του άρθρου που λέει τόσες μούφες.

    Όσο για το αν ασχολείται κόσμος μαζί σας ρε Γιάννη... ε όσο να το κάνεις δίνετε αφορμές.
    Όχι δηλαδή τόσο όλα τα παιδιά όσο εσύ.
    Όταν την μια μέρα φιλάς εκεί που την προηγούμενη έχεζες και έβριζες και καταριόσουν με τόσο ζήλο ε δεν θέλει και εξήγηση γιατί τραβάς τα σχόλια και μάλιστα αρνητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Maria from Sweden10/9/10 20:51

    Kai ego diapliktizomai kammia fora me to Gianni alla o Giannis pera apo ola t' alla ehei prosferei stin omada tou kai afto prepei na tou to anagnorisoume. Tora vevaia kata ti diki mou apopsi enas ftaiei pou oloi tsakonontai horis logo , mias kai koinos stohon ton paidion stin ellada einai , pagodromio kai sosti dioikisi stin omospondia kai anaptyxi athlimaton. O Theios den kanonistike kala kai synehizei...anapoda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/9/10 16:32

    PEITE OXI STO PAGODROMIO TOU PAPARA!!!
    ME 7 OMADES STIN ATHINA (ANTRWN KAI GUNAIKWN) KAI 100 PERIPOU PAIDIA SUNOLO THELEI NA PAREI 600 EURW APO KATHE PAIDI GIA PROPONISI SE ANTIKANONIKO PAGODROMIO XWRIS APODUTIRIA KAI NTOUZ KAI ASFALEIA...600 X 100 = 60.000 EURW...
    TOSA THELEI NA TSEPWSEI APO EMAS O PAPARAS!!!
    PEITE OXI....MONO ETSI THA TON RIKSOUME!!!
    OLOI THELOUME NA PAIKSOUME HOCKEY ALLA OXI DINONTAS 60.OOO EURW SE AUTON POU EXEI KATASTREPSEI TO ATHLIMA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/9/10 17:05

    Kai kati akoma. H mia omada zitise na kanei proponisi se allo pagodromio (nomizo se auto tis Glyfadas) kai o paparas me ton Sireli eipan oti to DS pire apofasi oti mono kanontas proponisi sto pagodromio tou papara mporei kapoia omada na parei meros sto protathlima! An einai dynaton!!!! Ekbiasmos sta panta. Ksypniste paidia..... KANENA EURO STON PAPARA! 60.000 Euro tha pane stin tsepi tou papara, xwris anaptyksi, xwris ypodomes, xwris mellon, xwris tipota. Peite OXI! An oloi poun oxi, tha anagkastei o paparas na riksei tis times tou. To pagodromio einai tou papara. Ksypniste epitelous!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλοι, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει Δ.Σ. σε αυτή την Ομοσπονδία. Παράνομος τόσο ο Πρόεδρος, όσο και ο Γενικός του Γραμματέας. Οι άνθρωποι αυτοί σε λίγες ημέρες θα πρέπει να λογοδοτήσουν. Συμφωνούμε απόλυτα με το σχόλιο του Ανώνυμου φίλου. Ούτε ένα ευρώ στον «άρχοντα». Κάθε ομάδα μπορεί να προπονείται και να προετοιμάζεται όπου θέλει, από την στιγμή που δεν υπάρχει παγοδρόμιο με τις απαραίτητες διαστάσεις. Σα να λέμε ο Μαρινάκης πιέζει την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να τον πληρώνουν για να κάνουν προπόνηση στο Καραϊσκάκη, επειδή δεν έχουν γήπεδο. Μα ποιος τέλος πάντων είναι αυτός ο «κύριος», που εδώ και 26 χρόνια προσπαθεί με κάθε παράνομο και αθέμιτο τρόπο να μονοπωλήσει τις παγοδρομίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος14/9/10 17:59

    To xeirotero einai oti polles omades, sxedon oles, exoun hdh symfwnisei me ton papara. Bebaia o paparas yposxethike hdh diafora se pollous apo autous. Synexizei edw kai 26 xronia to diairei kai basileuei kai akoma na to paroune merikoi xampari. Ksypniste re paidia epitelous. 26 xronia ta idia ginontai. 26 xronia! Peite oxi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος15/9/10 02:19

    den xero pianou eine to pagodromio,omos pisrevete oti o Marinakis tha edine tzaba to gipedo?uparxoun alla megala pagodromia?kai an uparxoun tha dothoun tzaba?mipos ta mikra einai telios akatalila gia hockey?mipos ta mikra einai dipli timi?mipos exete kapoion allo upopsi kai pernete miza na steilete ekei ta paidia?exei symassia pou plironi kapoios gia to kefi tou?mipos oi kanonismoi tis eopag eine apo to 2000 kai aplos isxuoun akoma? mipos parafrazete oti syzitiete kai vgazete ypothetika noumera {opos eseis}kostous gia na koroidevete ton kosmo?mipos thelete oloi na stamatisoun tin athlisi giati eseis den mporeite na konomisete giati eiste tempelides? MIPOS EISTE TELEIOS PARAFRONES KAI THELETE NA DIALYSETE AFTO POU DEN EISTE MESA?Eseis prepei na xypnisete pou nomizete oti koroidevete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος15/9/10 07:07

    A re papara. Etsi mia zwh karagiozis. Prosexe mono min tin patiseis giati tha meineis teliws monos. Erxete h mera tis katastrofis sou. Etsi mazeue katostarika. Alla opws se poulisan oloi autoi prin apo xronia etsi tha se poulisoum k twra. Hmoun stin synantisi k kserw ti lew. Apatewnaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος15/9/10 12:23

    na isoun stin sinantisi kai na min se eidame apokleietai. Ektos kai isoun aoratos .Eidallos den tha karfonosoun etsi ! Stamatiste epitelous na lete oti thelete ! ta idia grafate kai gia tous avantes kai tin parapliroforisi . Kai telika apodixteike oti legate vlakeies gia ta matia tou kosmou . Stin sinantisi eipothike oti mia omada pou den kanei proponiseis den mporei na simmetehei kai sto protathlima. kanenas den eipe oti prepei ipoxreotika na kanei sto pagodromio tou ekastote papara sigekrimena.
    Tzampa den iparhei pouthena ston kosmo . Mallon kalomathame kai tora den mas aresei .
    Thn epomeni fora pou tha vgo na psoniso tha po ston idioktiti tou magaziou oti den plirono giati eisai paparas.....Reeeeee agapi to lete afto ?!

    P.S: den eimai o paparas , edo toulahiston !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος15/9/10 13:42

    Ti akrivos einai agapi? Gia eksyga pou to agapas esy toso polu.To tsampa pethane alla na plirwnw gia ypiresies. Sto ekswteriko plirwneis ta misa kai exeis pragmatiko pagodromio. Tha mou peis pigane ekei ama de goustareis tin Ellada. Sosto. Na min ftiaksoume tin Ellada,apla na fygoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/9/10 00:41

    sto exoteriko ta pagodromia eine idiotikodimotika kai exoun xamilo kostos.opou eine idiotika eine tripli timi apo ellada parolo pou to revma eine to ena trito.to kratos stin ellada den ftiaxnei pagodromio gia 1000 atoma logika.oi ilithioi idiotes prepei na xanoun gia na volevonte oi tzabatzides?oi tebelides pou katigoroun olous gia lamogia kai anikanous,alla mono katigoroun me laspi tou telika epano tous tha kolisei,alla kamia protasi den exoun para mono kolise i velona na fugei o paparas,pou an eixe fugei xronia prin kai den xodeve gia na tin kratisi den tha eixate omospondia pou konomisate 7 xronia me paxulous kai extra misthous kai den tha katigorousate laspi tora.xeftiles tha vgoun oi misthi pou pernate na doune oloi pou tous doulevete kai xrisimopoiite gia diki sas doulia kai giati den exei perisevma i eopag opos vevaia kamia omospondia.na ftiaxete eseis pagodromio,na bite mesa,kai meta i laspi,oxi na mas ta kanei to kratos sto tzaba,na fugei o paparas,na boume mesa emeis....xeftiles pou epi xronia glufate to papara kai meta psaxnete allo papara na glupsete...xeftiles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/9/10 02:02

    E na kateboun kai oi thessalonikois na kanoyn 2 proponhsoules mes sth bdomada, allios.....oxi symmetoxh sto protathlima!
    DEN GAMIOSASTE LEO EGO? O KATHENAS BGAZEI KI ENA DIKO TOY FASISTONOMO GIA TO GAMOHOCKEY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget