Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Οι Προπονητές του Χόκεϋ επί Πάγου

Στο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα» του Χόκεϋ επί Πάγου στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων, συμμετείχαν σύνολο 7 ομάδες ανδρών και 2 γυναικών, και υπήρχαν μονάχα δύο προπονητές, που τυγχάνει να είναι και προπονητές της Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου.
Όταν όλα τα σωματεία πανελλαδικά υποχρεούνται να έχουν προπονητές, τα σωματεία της Ε.Ο.ΠΑΓ. άραγε ποιον αθλητικό νόμο ακολουθούν;

5 σχόλια:

  1. Να είναι καλά και αυτοί που υπήρχαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως, να είναι καλά οι άνθρωποι!! Η παράγραφος αυτή δεν μπήκε για να κρίνουμε τους προπονητές, αλλά για να κρίνουμε τον τρόπο λειτουργίας των όποιων Σωματείων της Ε.Ο.ΠΑΓ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/10 15:29

    ksexasate ton mirel kai ton maris korifei proponites axiologi kai me ithos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν τους ξεχάσαμε. Εφόσον η καταγγελία αναφέρεται στο «Πρωτάθλημα» του 2009 στα Άνω Λιόσια, όπου οι μόνοι Προπονητές ήσαν ο κ. Παναγιώτης Ευκαρπίδης και ο κ. Mirell Dumitrake

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget