Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Καιρός να αποδοθούν ευθύνες

Στις ημέρες μας που οι περισσότεροι αναρωτιούνται που πήγαν τα λεφτά, στην Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών, όλοι γνωρίζουν και που πήγαν τα λεφτά, αλλά και ποιος τα έφαγε, χωρίς εντούτοις να ενδιαφερθεί κανένας κρατικός ελεγκτικός φορέας, όπως δείχνουν τα πράγματα, και πάντα κατά «παράβαση καθήκοντος», υπάρχουν ακόμη ορισμένοι «αφελείς ρομαντικοί» που αναρωτιούνται, που άραγε να πήγαν οι περιμετρικές μπάρες προστασίας που παραχωρήθηκαν δωρεάν από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Μάρτιο του 2008 και με απόφαση Δ.Σ. του ΣΕΦ θα έπρεπε να επιστραφούν έως τις 23.12.2009. Οι περιμετρικές αυτές μπάρες προστασίας, που αποτελούν δημόσια περιουσία, όχι μόνο δεν επεστράφησαν ακόμα στο ΣΕΦ, αλλά χρησιμοποιήθηκαν «παράνομα» τα 800 m2 εκ αυτών, για να κοσμήσουν και να πλαισιώσουν την ιδιωτική παγοπίστα της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. στο Athens Heart.
Έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά πράγματα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της πολιτείας, είτε από την Γ.Γ.Α. είτε από το Σ.Ε.Φ., είτε από οποιονδήποτε άλλο φορέα, στον οποίο έχουν γίνει καταγγελίες για την υπόθεση του «άρχοντα του πάγου», αφού απ’ ότι φαίνεται υπολειτουργούν. Ευτυχώς όμως, που υπάρχει τουλάχιστον ακόμη δικαστική εξουσία στην χώρα μας, με τους εισαγγελείς, οι οποίοι και μπορούν να αξιολογήσουν τις κατάφορες παραβάσεις του ποινικού κώδικα, με τα υπάρχοντα εις βάρος του «εν λόγω» στοιχεία, αλλά μπορούν επίσης και να αποδώσουν ευθύνες σ’ όλους εκείνους που τους αναλογούν. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι δεν υπάρχει «βουλευτική ασυλία» για τους ιθύνοντες της συγκεκριμένης υπόθεσης με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να κληθούν προς απολογία.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/6/10 01:08

    Pou pigan? Se kati asxetous ypalilous (san esas pou ta grafete edo) pou douleia den kanane (oute kserate pos na tin kanete) kai twra grafete oti thelete, eno gia xronia doulevate stin Omospondia kai pernate misthous pou simera mono mporeite na oneireuthite (kai me ta prosonta pou exete pote sti zoi sas den tha ta exete ksana 36.000 xiliarika to xrono). Tote o Xatziathanasiou itan kalos - giati sas plirone, alla tora ton polemate. Bravo stis ithkes sas aksies. Stamatiste na kanete tin paraplanisi tou koinou.
    Kati thymomaste pos enas texnikos symvoulos tis omospondias mia xara "afentiko" itan sto O.A.K.A. kai twte kanena parapono den eixe gia tis "paranomes" mpares.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το υπαλληλικό προσωπικό κάποιος το προσέλαβε στην ομοσπονδία. Εάν ήταν σχετικό ή άσχετο, με την εργασία που προσέφερε, αρμόδιο ήταν το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας να το κρίνει και θα έπρεπε να απολυθεί, εάν και εφόσον δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις του τελευταίου. Αφού δεν ξέρανε πώς να κάνουν την δουλειά τους, απ’ ότι υποστηρίζει χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο ο άγνωστος σχολιαστής παραπάνω, γιατί τους κράταγε άραγε η Ομοσπονδία και τους πλήρωνε δήθεν τόσο καλά; Θα πρέπει όμως να μας πει σε ποια ακριβώς δουλειά αναφέρεται. Την δική του «δουλειά»; Του Προέδρου; Εάν εσείς θεωρείτε ότι η συκοφαντία, η λαμογιά και η απατεωνιά αποτελούν προσόντα, τότε θα συμφωνήσουμε μαζί σας, ότι όντως θα πρέπει να ήσαν άσχετοι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι.
    Οι αναρτήσεις του blog αυτού βασίζονται σε αδιάψευστα αποδεικτικά στοιχεία. Σας προκαλούμε λοιπόν, να μας παρουσιάσετε και εσείς αποδεικτικά στοιχεία, όπως πχ. για την μισθοδοσία του υπαλληλικού προσωπικού της Ομοσπονδίας, και εάν δεν το κάνετε εσείς, τότε να είστε βέβαιος ότι θα το κάνουμε εμείς, για να φανεί ποιος τελικά παραπλανεί το κοινό.
    Ο άγνωστος σχολιαστής ακλουθώντας την μέθοδο «ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα», βιάζεται να αποκαλύψει την συντακτική ομάδα του blog. Μπορούμε όμως να τον καθησυχάσουμε, βεβαιώνοντάς τον, ότι δεν υπήρξαμε ποτέ υπάλληλοι του κ. Χατζηαθανασίου και ούτε λάβαμε ποτέ χρήματα απ’ αυτόν. Το εάν ποτέ υπήρξε καλός ή όχι ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ., ας αφήσουμε να το κρίνει η δικαιοσύνη, εφόσον η ιστορία ήδη τον έκρινε αρνητικά, μετά από 26 ολόκληρα χρόνια, χωρίς να προσφέρει το παραμικρό στα αθλήματα των Παγοδρομιών.
    Τέλος, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν ο τεχνικός σύμβουλος που θυμόσαστε είχε ή δεν είχε παράπονα και εάν ένοιωσε ποτέ «αφεντικό», διότι δεν έτυχε να του κάνουμε σχετική ερώτηση. Σας υπενθυμίζουμε πάντως ότι οι περιμετρικές μπάρες έπρεπε να επιστραφούν τον Δεκέμβριο του 2009 και όχι το 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. The black snake19/6/10 15:57

    Ara sosta den enohleithike o Tehnikos symvoulos to 2008 sto Oaka oute to 2009 sta Liosia,opos sosta anaferoun oi blogers, giati den eihe erthei i ora tote na paradothoun !!!! Eftyhos se afti tin Omospondia ..ypirhe apolyti synenoisi metaxi ypallilon kai dioikisis fainetai kai apo ta sholia ton dioikonton . Na vallo kai ladi sti fotia. Ti orario douleve i omospondia pagodromion?????? Na sas po ego apo tis 19:00-01:00 ti nyhta. Ta proina itan mono oi diakosmitikoi kai ade an eihan kati epeigon o Proedros kai kapoioi alloi mes ti nyhta kai ypirhan kai oi ypalliloi me nyhterino orario!!!!!!!! All night long!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΡΗΣ ΤΖ.19/6/10 21:07

    Οπως βλέπουμε, ο <> που υπαγόρευσε το κείμενο εκεί που είναι μιά και έχει αϋπνίες (ρε παιδιά τόσα ωραία μέρη έχει εκεί που είστε....αντί να κάνετε τις βολτίτσες σας μιά και είστε οικογενειακώς ξενυχτάτε στο διαδύκτιο) ...λοιπόν στην ουσία ΔΕΝ αρνείται τα συμβάντα .....απλά αναρωτιέται γιατί δεν ταπε κάποιος πιο πριν!!!!!!! Σωστός!!!! Εδώ του καταμαρτυρούν τα ΤΕΡΑΤΑ στις μπάρες κόλησσε γ..... τη τυχη μου γ...... Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτή η τύχη για να ........που και που μ' αυτά που ακούμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/10 01:43

    an ola ta stoixeia einai opos to orario axiopista tote xairete i egiklios auti den isxuei gia symvaseis pou isxuei oti ypografeis kai dexese otan doulevis pio poly pairneis yperories otan omos den douleveis pio poly alla thelis tis yperories kai den tis pairneis rotas pou pigan ta lefta alla afou figis opos vlepo me adiapsefta stixeia apo pou;apo klemeno disko;apo xartia;apo empiria; epidi kai ego xero stoixeia perimeno antidrasi eopag

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. The black snake21/6/10 19:32

    paidia .....poia itan afti i foni apo to pigadi tou anothen agnostou me akatalavistika ellinika......kale fylla Dafnis masises kai les hrismous anapoda????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε το google translator δεν έβγαλε άκρη.
    ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
    Δεν το ξαναματαγράφεις στα ελληνικά αυτή τη φορά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget