Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ξέφραγο αμπέλι ο Ελληνικός Αθλητισμός…


Η «Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών» θέλει και από το βήμα αυτό να καταγγείλει το κυβερνόν κόμμα, που εδώ και ένα χρόνο δεν έχει διορίσει Ελεγκτικό Συμβούλιο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με αποτέλεσμα να επιτρέπει στις Αθλητικές Ομοσπονδίες να λειτουργούν αυθαίρετα και καταχρηστικά εις βάρος του Έλληνα Φορολογούμενου. 
Επίσης θέλουμε να καταγγείλουμε το Υπουργείο Πολιτισμού και την Αθλητική Ηγεσία που διορίζει υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στις διοικήσεις των μεγάλων Αθλητικών Εγκαταστάσεων, χωρίς να υπολογίζει τον νόμο περί ασυμβίβαστου.  Δεν γνωρίζουν οι ιθύνοντες της κυβέρνησης ότι ένας υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν μπορεί να είναι ταυτοχρόνως και Πρόεδρος του Δ.Σ. κάποιας Αθλητικής Εγκατάστασης; Πως είναι δυνατόν η Υπάλληλος της Γ.Γ.Α. κυρία Μανιδάκη να είναι ταυτοχρόνως και Πρόεδρος Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά και άλλοι υπάλληλοι της Γ.Γ.Α. να καταλαμβάνουν καίριες θέσεις στο ίδιο Δ.Σ.; 
Αλλά και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή η οποία μετά από τόσες καταγγελίες που έχουν γίνει, προχωρά παράνομα, αδικαιολόγητα και ενάντια σε κάθε δίκαιο συμφέρον του Ελληνικού Αθλητισμού στον διορισμό αναπληρωματικού μέλους στην διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α., με ιδιώτη, έκπτωτο πρόεδρο ομοσπονδίας, άρα και ανύπαρκτο μέλος της ίδιας της Ε.Ο.Ε., και φυσικά αναφερόμαστε για μία ακόμη φορά στον κ. Χατζηαθανασίου, ο οποίος εδώ και ένα χρόνο, ούτε ομοσπονδία διαθέτει, ούτε σωματεία, ούτε διοίκηση, ούτε γενική συνέλευση μπορεί να συγκαλέσει, αλλά ούτε και σε εκλογές μπορεί να προχωρήσει.
Οι παραπάνω περιπτώσεις αποτελούν καταφανή και προκλητικά σκάνδαλα στον χώρο του αθλητισμού. Ποιες λοιπόν οι κινήσεις της κυβέρνησης για την εξυγίανση ειδικότερα του αθλητισμού και γενικότερα της οικονομίας της Ελλάδος, όταν στους 13 μήνες διακυβέρνησής της, απ’ ό,τι φαίνεται η ίδια συγκαλύπτει, στηρίζει, υποθάλπει και συνεργεί με απατεώνες, λαμόγια και καταχραστές του δημοσίου χρήματος, και πλέον έμπρακτα δεν επιθυμεί, όπως όφειλε, να διορίσει Ελεγκτικό Συμβούλιο στην Γ.Γ.Α., που αποτελεί το μέγιστο όργανο εποπτείας και ελέγχου των αθλητικών ομοσπονδιών;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget