Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ από τις πρόβες των εγκαινίων…



Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της «Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών» κατάφεραν να εισχωρήσουν στο Athens Heart, όπου και τοποθέτησαν κρυφές κάμερες, και σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο από τις πρόβες των επίτιμων καλεσμένων του «άρχοντα του πάγου» για την βραδιά των εγκαινίων που θα διεξαχθούν στις 15.10.2010.
Αυτό που ασφαλώς μας εντυπωσιάζει είναι το μέγεθος της καινούργιας παγοπίστας ολυμπιακών διαστάσεων, εγκεκριμένη απ’ όλες τις Διεθνείς Ομοσπονδίες, το ομόφωνο μονομελές Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ, τη Γ.Γ.Α., τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, το σύσσωμο και ομόφωνο Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, τον Υπουργό Πολιτισμού, την Πολεοδομία, την Αρχαιολογία, την Νομαρχία Αττικής, τον Νομάρχη Αττικής, την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη, τον Δήμο Ταύρου, το Ε’ Τμήμα του ΣτΕ, την Ε.Ο.Ε., την Δ.Ο.Ε. και τον Άγιο Ιωάννη τον Βαπτιστή. 
Το «ζητωκραυγάζον πλήθος» με τα κυρίως Ελληνικά σημαιάκια, αποτελείται από την ομάδα του χόκεϋ επί πάγου «Άβαντες» (που τους αξίζει ιδιαίτερη μνεία διότι εργάστηκαν ολοψύχως και αφιλοκερδώς στις εργασίες ανακατασκευής), καθώς και όλα τα υπόλοιπα σωματεία «μαϊμού» του «άρχοντα», για την εμψύχωση των καλλιτεχνών στην «πρόβα τζενεράλε».
Επίσης, στενός συνεργάτης του «άρχοντα» μας αποκάλυψε, ότι αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα ο Μπαρμπαστρούμφ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τον «άρχοντα» και την φίλα προσκείμενή του Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., για την κατασκευή δύο ανοικτών και ενός κλειστού παγοδρομίου στο Στρουμφοχωριό.

1 σχόλιο:

  1. Τελευταία Είδηση
    Κατενθουσιασμένος από τις ικανότητες του μελλοντικού του τροφίμου, αλλά και το εντυπωσιακά βολικό μέγεθος της παγοπίστας, ο Υπεύθυνος των Φυλακών Κορυδαλλού αποφάσισε να αναθέσει στον «άρχοντα» την δημιουργία μιας μόνιμης παγοπίστας του ιδίου μεγέθους, δίπλα από το ελικοδρόμιο των επίτιμων προσκεκλημένων τροφίμων των Φυλακών Κορυδαλλού. Οι εργασίες έναρξης της κατασκευής έχουν οριστεί να γίνουν με το που ο «άρχοντας» περάσει το κατώφλι της εισόδου των φυλακών. Όροι της συμφωνίας είναι οι Φυλακές Κορυδαλλού να παρέχουν τα πάντα, όπως νερό, ρεύμα, παγοπίστα, περιμετρικές μπάρες ασφαλείας, παγοπέδιλα για τους τροφίμους των φυλακών, ενώ ο «άρχοντας» θα προσφέρει στην συνεργασία αυτή το μοναδικό του «know how», και φυσικά το μηχάνημα λείανσης πάγου.
    Ο «μελλοντικός ισοβίτης τρόφιμος» των Φυλακών Κορυδαλλού που έδειχνε αδιαπραγμάτευτος σε ότι αφορούσε τις απαιτήσεις του, επέμενε ότι οι τρόφιμοι για να κάνουν χρήση της παγοπίστας θα πρέπει να του καταβάλλουν εισιτήριο 10 € ανά ώρα, είτε κάνουν χρήση πίστας, είτε όχι, εφόσον η επισκεψημότητα θα είναι αφενός συγκεκριμένη, και αφετέρου περιορισμένη. Επίσης έχει συμφωνηθεί ότι το 15% των καθαρών εισπράξεων θα παραχωρηθούν στις Φυλακές Κορυδαλλού, ενώ το υπόλοιπο 85% θα καταλήγει στην τσέπη του «άρχοντα», δεν διευκρινίστηκε όμως εάν θα τοποθετηθεί ένα ή περισσότερα ταμεία, τα οποία πάντως θα επανδρωθούν από συγκρατούμενους και πρωτοκλασάτα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ. Το γυναικείο τμήμα παγοδρομίας των Φυλακών Κορυδαλλού φημολογείται ότι θα το αναλάβει η σύντροφος του «άρχοντα», είδηση για την οποία όμως μέχρι στιγμής δεν λάβαμε καμία επιβεβαίωση. Τέλος, θα μεταφερθούν τα γραφεία τόσο της Ομοσπονδίας, όσο και του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών στις Φυλακές Κορυδαλλού για το καλό των αθλημάτων του πάγου, αλλά και για άλλους ευνόητους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget