Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι...

Πυρετώδεις εργασίες ανακατασκευής γίνονται στην Πειραιώς στο Παγοδρόμιο Athens Heart για την φετινή έναρξη των εργασιών. Εργοδότης εμφανίζεται ο «άρχων του πάγου», ενώ την εργολαβία ανέλαβε ο αρχηγός της ομάδας χόκεϋ «Άβαντες» κ. Ιωάννης Ιωάννου. Οι εργασίες που διεξάγονται γίνονται αφιλοκερδώς, ως προσφορά της ομάδας των «Αβάντων» στην «ανάπτυξη και καλλιέργεια» των αθλημάτων των παγοδρομιών, αλλά και ως ευχαριστώ για την «μεγάλη προσφορά» του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ. στα αθλήματα του πάγου, τις τελευταίες δεκαετίες, φυσικά χωρίς καμία ασφάλιση των εργαζομένων ή εισφορά στο ΙΚΑ.
Δεν θέλουμε όμως να σταθούμε στο σημείο αυτό, αλλά να καταγγείλουμε για άλλη μία φορά την Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όσο και το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή που μάλλον αδιαφορούν στις σοβαρές καταγγελίες που έχουν γίνει ήδη πριν από ένα χρόνο, τον Οκτώβριο του 2009, από μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ.
Ο κ. Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, οφείλει να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ότι η Ε.Ο.ΠΑΓ. βρίσκεται από 21 Δεκεμβρίου 2009, με 10 Σωματεία, από τα οποία τα 7 είναι σωματεία «μαϊμού», ενώ μία αθλητική ομοσπονδία για να μπορεί να υφίσταται θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 15 σωματεία μέλη. Επίσης οφείλει να γνωρίζει, ότι η συγκεκριμένη Ομοσπονδία δεν διαθέτει Διοίκηση, αλλά ούτε και σε εκλογές μπορεί να προβεί. Με λίγα λόγια η Ε.Ο.ΠΑΓ. αποτελεί σήμερα την μοναδική ομοσπονδία σ’ ολόκληρη την υφήλιο με μονομελή Διοίκηση. Χρέη Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, Ταμία, αλλά και απλού μέλους ανέθεσε στον εαυτό του και τελεί ο κ. Χ. Χατζηαθανασίου, που απλά «τυγχάνει» να είναι εκτός των άλλων και ιδιοκτήτης της ιδιωτικής εταιρείας Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. Επίσης θα πρέπει να οφείλει να γνωρίζει ο κ. Γενικός, ότι βάσει του Αθλητικού Νόμου, απαγορεύεται λόγω του ασυμβίβαστου, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παγοδρομιών να διαθέτει δικό του Παγοδρόμιο. Δεν καταλαβαίνουμε ποιες άλλες αποδείξεις θέλει ο Γενικός που αντί να προχωρήσει στο αυτονόητο, δηλαδή στην άρση της αθλητικής αναγνώρισης αυτής της ομοσπονδίας «μαϊμού», αντιθέτως την στηρίζει και την επιχορηγεί με χρήματα που προέρχονται από τον  Έλληνα Φορολογούμενο;  
Η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από την άλλη, γνωρίζει από τον Ιανουάριο 2010, ότι οι περιμετρικές μπάρες προστασίας που παραχώρησε αφιλοκερδώς στην Ομοσπονδία το 2008, θα έπρεπε να είχαν επιστραφεί ήδη από 23.12.2009 στο Σ.Ε.Φ., ότι τις μπάρες δεν τις εκμεταλλεύεται η Ομοσπονδία Παγοδρομιών, αλλά ο ιδιοκτήτης της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. για το προσωπικό του Παγοδρόμιο, ο οποίος απλά «τυγχάνει» και είναι και Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ., αλλά και ότι η Διοίκηση της Ομοσπονδίας εξέπεσε από τον Δεκέμβριο του 2009. Κυρίες και κύριοι της Διοίκησης του Σ.Ε.Φ., να είστε βέβαιοι ότι εάν οι περιμετρικές μπάρες προστασίας ήταν δικές σας, δεν θα σας ενοχλούσαμε, εφόσον θα μπορούσατε να τις παραχωρήσετε σε όποιον εσείς επιθυμείτε, όμως οι μπάρες αυτές ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και είναι αγορασμένες από τα χρήματα του Έλληνα Φορολογούμενου!!! Μετά από την καταγγελία που λάβατε τον Ιανουάριο του 2010 γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι περιμετρικές μπάρες προστασίας που εσείς παραχωρήσατε ως Διοίκηση, δεν χρησιμοποιούνται από την Ομοσπονδία, αλλά από ιδιώτη επιχειρηματία, ο οποίος με χρήματα του Έλληνα Φορολογούμενου, στήνει για προσωπικό του οικονομικό όφελος ιδιωτικό παγοδρόμιο.  
Ως φίλαθλοι των αθλημάτων των παγοδρομιών, γονείς, αθλητές, αλλά και ως Φορολογούμενοι Έλληνες Πολίτες, σας καθιστούμε τόσο εσάς κύριε Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού, όσο και τις κυρίες και τους κυρίους της Διοίκησης του Σ.Ε.Φ., κύριους υπεύθυνους για την κατάντια στον Ελληνικό Αθλητισμό, στον αθλητισμό των καρεκλοκενταύρων, της λαμογιάς και της ρεμούλας, και δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από εσάς από το να εφαρμόσετε - όπως οφείλετε - τον Αθλητικό Νόμο, και να σέβεστε το χρήμα του Έλληνα Φορολογούμενου και τη Δημόσια Περιουσία, που έχει αποκτηθεί μέσω αυτού. Δηλαδή με λίγα λόγια να κάνετε σωστά την δουλειά σας, για την οποία έχετε διοριστεί και πληρώνεστε από το δημόσιο χρήμα.
Πρέπει δηλαδή να νιώθουμε ως Ελληνικό Κράτος και ως Έλληνες Φορολογούμενοι Πολίτες «καταϋποχρεωμένοι» στην «λαμπρή προσφορά» του κ. Χατζηαθανασίου στον αθλητισμό, που θα πρέπει όλοι σύσσωμοι να του παρέχουμε επιχορηγήσεις, δωρεάν δανεικό και αγύριστο δημόσιο υλικό, εθελοντική άμισθη και ανασφάλιστη εργασία και να ανεχόμαστε να μας επιβάλει τους προσωπικά δικούς του «αθλητικούς νόμους και κανονισμούς», να μας ντροπιάζει στο εξωτερικό και να μας καταστεί περίγελο παγκοσμίως, με τις ψευτιές και τα μεγάλα λόγια στις Διεθνείς Ομοσπονδίες, να στέλνει αλλοδαπούς αθλητές με το Ελληνικό Εθνόσημο, ή αθλητές που δεν έχουν λάβει ποτέ μέρος σε «πανελλήνια πρωταθλήματα», δηλαδή αυτούς που τον βολεύουν, σε αγώνες του εξωτερικού, και γενικότερα να πλουτίζει εις βάρος όλων μας;!

1 σχόλιο:

  1. Μα τι να τους έταξε όλους αυτούς ο «Π.» (Πρόεδρος) και του κάνουν εδώ και τόσο καιρό τα στραβά μάτια;;; Αχ ρε κακομοίρα Ελλάδα πως σε κατάντησαν έτσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget