Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Η αλεπού πετεινάρια ονειρεύεται...

Οι Κινέζοι λένε, ότι μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Εμείς σήμερα δημοσιεύουμε δύο φωτογραφίες, συνοδευόμενες από λίγες λέξεις και τα σχόλια δικά σας. 

Στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε την μακέτα του εν ανέγερση ιδιωτικού παγοδρομίου της Α.Ε. Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών, στο Κάτω Σωρό Αμαρουσίου, που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στην Ομοσπονδία, πίσω από το γραφείο του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ.

Η δεύτερη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 15.04.2006 στο πριβέ πάρτυ γενεθλίων του εν λόγω Προέδρου και ιδιοκτήτη της Α.Ε. Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών. Όπως βλέπουμε, αναπαριστά την ίδια μακέτα του ιδιωτικού παγοδρομίου των ονείρων του. 
Δυστυχώς για τον «άρχοντα του Πάγου» και τους «αυλικούς» του, το συγκεκριμένο όνειρο έμελλε να παραμείνει απλά ένα όνειρο εαρινής νυκτός, υλοποιημένο μόνο σε μακέτα και τούρτα. Τον Σεπτέμβριο του παρόντος έτους, το Συμβούλιο της Επικρατείας με ακυρωτική απόφαση σταμάτησε την ανέγερση του ιδιωτικού Παγοδρομίου στον Κάτω Σωρό Αμαρουσίου. 
Εμείς αναρωτιόμαστε: πώς γίνεται ένα επιχειρηματικό σχέδιο μιας ιδιωτικής επιχείρησης να εμφανίζεται ως προσωπικός στόχος ζωής στην τούρτα του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ., όταν ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία ωρύεται, πως μόνον φιλικές σχέσεις διατηρεί με την εν λόγω εταιρεία;!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget